Manžel ignoruje, čo robiť, keď som sama?
Posledný mesiac fungujeme nejak zvláštne..mm rieši iba svoje koníčky, doma sa ukáže tak na 10-15min...a keď je náhodou dlhšie doma tak pozerá tv alebo je na mobile..vôbec si ma nevšíma (predtým to nebolo) ..vysvetlila som mu že mi to vadí, povedala čo chcem... nerozprávala sa... Nič som.aj nehovorila čo mi vadí aby som náhodou netlačila na neho... nepomáha nič a ja neviem už ako na neho ...neviem čo robiť..poraďte prosím
ale aký koníček to je?
@rozculena hej toto by aj mňa zaujímalo, stále sa hovorí len o “koníčku” 🙈 niečo tajné
Prepdokladam že máte obaja po 40-tke... Klasická kríza stredného veku a manželstva... Muža uz otravuje stereotyp a jednotvarnost, potrebuje proste vypadnúť... Tak to realizuje takto... Ale či žena nepotrebuje vypadnúť nezuajima nikoho.. a to je na Tom to najhoršie
Keď bude cumiet do mobilu,tak mu povedz,že si tehotná,možno mu vypadne z ruky,poškodí sa a bude sa ti venovať😉(to len tak na odľahčenie)
Neviem či ma podvádza či fakt len moc prežíva tu zalubu ale nezvládam to už... nechcem písať o tej jeho zalube keďže tu píšem anonymne
Veď práve, že píšeš ako anonym, tak môžeš napísať ten koníček, nie? Ak je to rybačka alebo poľovníctvo, tak chápem. Lebo tieto veci vedia človeka dosť pohltiť.
@janickacrazy To bude asi nezvyčajný konicek
Ahojte. Poradíte mi? mesiac dozadu som mala búračku, rozbila som manželovi auto 😭😭😭 noc predtým sme mali naposledy sex, odvtedy nič... Skoro vôbec sa nerozprávame, pusa na dobrú noc alebo pri odchode z domu vôbec, keď sa opýtam čo sa deje - odpoved nič. Predtým slová miláčik, ľúbim ťa atď, už sa z nášho vzťahu vytratili... Som nešťastná z toho už 😭😭😭
@trubka1 no neviem, čo ti poradiť. Asi je naštvaný kvôli tomu autu. Môžeš mu povedať, že ťa to celé mrzí a či už sa teda udobrite a začne sa s tebou rozprávať alebo ako.
@janickacrazy už som mu to povedala 😭😭
@trubka1 máte aj deti?.
@janickacrazy áno máme
@janickacrazy je to niečo z toho
No mesiac je celkom už dlhá doba, neviem, čo presne sa stalo, ale mal by byť rád, že sa tebe nič nestalo a si v poriadku. Je to celkom smutné, že pre niektorých je viac kus plechu ako človek.

@retatka nebol ani predtým domased..len terwz začal s tým novým koníčkom a zdá sa mi že nejak často sa tomu venuje