Manžel ma chcel udrieť
Po slovnej hádke ohľadom majetku medzi nami došlo k škaedej hádke, kričali sme si navzajom všetko možne.
Potom dcerka 2 mesačna vstala zobrala som si ju ns ruky a on stale pokračoval a nadaval mi do kur.. čo ešte nikdy počas nášho msnželstva neurobil a keď kedže som mala dcerku na rukách som už nekričala pp ňom ale som mu napľula rovno do tvare a on vtedy zdvihol ruku..akože premna uplni šok . Od odišiel z domu sedel na dvore .
Dnes je druhy deň ja som snim neprehodila ani slovo on hned začal komunikovať akoby sa nič nestalo.
Som z neho v šoku..
Cigánky s osady pluju na ľudí. Aj ty si jedna z nich?
A načo ho vôbec provokujes s majetkom keď vieš ze ho ex obrala, a on je alergický na túto tému? Viem si predstaviť ako si ho vytocila.
Ty si mu naplula do tváre a on ti jednu nepraštil? Waw asi si mala šťastie, že si mala dieťa na rukách
Lebo čistá nechutnost a drzovka od teba
Ked ti raz slahne sa necuduj lebo si chlap z krčmy a nie žena
A to ze on tebe nadával a ty jemu nie,tomu neverím
@anonym_dbff28 podla mna mu vyhodila na oci byvalu. Zrejme jej nieco dal... resp ona mu vzala nejaky majetok? Vzala? Ukradla? A tak citovo tlaci aj na muza skrz dceru. Co vlastne ani nemusi. Lebo je hadam normalne a prirodzene v role muza/otca aby dal minimalne domov dietatu... no toto tu uz ma od pokojneho domova daleko. Zjavne maju obaja ine predstavy o majetku... ale vyostrit to do takejto hadky? Vsak este su mladi... maju kedy "hanobit"majetok.... zjavne sa muz na byvalke dost velmi popalil.... tak mu to zakazdym siahne na jeho muzske ego.... necudujem sa preto ak rype zena ze vybuchne.
@anonym_dbff28 podla mna mu vyhodila na oci byvalu. Zrejme jej nieco dal... resp ona mu vzala nejaky majetok? Vzala? Ukradla? A tak citovo tlaci aj na muza skrz dceru. Co vlastne ani nemusi. Lebo je hadam normalne a prirodzene v role muza/otca aby dal minimalne domov dietatu... no toto tu uz ma od pokojneho domova daleko. Zjavne maju obaja ine predstavy o majetku... ale vyostrit to do takejto hadky? Vsak este su mladi... maju kedy "hanobit"majetok.... zjavne sa muz na byvalke dost velmi popalil.... tak mu to zakazdym siahne na jeho muzske ego.... necudujem sa preto ak rype zena ze vybuchne.
@maryetta hlavne nechapem tu sebeckosť, majú dieťa čo za to nemôže a riešia len seba
A dieťa nech ma traumy ani vojna nemusí byt a dieťa doma v ,, bezpečí,, zažíva, jeden nadáva a druhý pre zmenu chce mrzacit
Brutál fakt
Tak bola to spolocna hadka, obcas sa to nejak eskaluje. Kricali ste obaja a ktovie co vsetko. Asi aj ty si mu nehovorila nic pekne pri hadke. Teda radsej by som dostala facku ako keby mi naplul do tvare. Ak zvladol neudriet, tak by som ho nenazvala nejaky nasilnikom. Ak sa to kludnilo, treba sa porozpravat normalne o tom co sa stalo a vyriesit
@anonym_c8a7a8 nepovedala sok že som čistá. On reaguje vždy prehnate keď je reč o majetku kedže ma zlú slusenosť so svojou Ex. Myslí si, že tiež chcem niečo pre seba aj napriek tomu že som mu jasne vysvetlila, že ide o našu dcérku.
On začal hadku aj keď da nerád hádá
@anonym_autor a prečo s nim riešiš majetok ? Ak sa raz popálil, tak nerieš majetok ani pre svoju dceru... uplne zbytočne rýpanie.. neospravedlňujem muža, keď nadáva žene.. ale taktiež nepoznam jeho pohlad situacie ako si sa spravala ty.. ak ako hystericka krava tak ano vyletelo mu to slovo .. a ty si ho oplula, to je strop maximalneho nechutenstva
@anonym_autor sposoby jak z osady toto, aj tvoje teda, v zivote by mi nenapadlo naplut niekomu reálne do tváre
Akože u vás je uplne normálné že vás muž ponižuje tým,že vam nadává do kuriev ?
Kebyže nemám malu na rukách tam mu rovno oči vyškrabem akože kde sme? Kde je rešpekt a ucta k matke svojho dieťaťa? Hadka je jedna vec ale ponižovanie zas druhá....alebo vy keď sa doma hádate bežne manžel vám kriči do kuriev?
@anonym_autor po neplutí do tváre si si zaslúžila dve facky nie jednu....otras
@anonym_autor napľuť do tvare s 2-mesačným dieťaťom na rukách je naozaj hrdinský čin. Ty tiež nebudeš najnormalnejsia
@anonym_c8a7a8 nepovedala sok že som čistá. On reaguje vždy prehnate keď je reč o majetku kedže ma zlú slusenosť so svojou Ex. Myslí si, že tiež chcem niečo pre seba aj napriek tomu že som mu jasne vysvetlila, že ide o našu dcérku.
On začal hadku aj keď da nerád hádá
@anonym_autor A ty si s partnerom, ktory zije v minulosti a este aj dieta mate🙂 no hadaj, kde si spravila chybu, kedze nema on v sebe vysporiadanu minulost a pri takej teme ta dokaze porovnavat s ex? Vy obaja ste sa mali dohodnut co a ako bude s majetkom este pred narodenim dietata, resp. ked ste ho len planovali, ktovie ci by ste mali vobec dieta, keby takto zareagoval uz skor. Otazku majetkov ste mali mat prebratu uz o hodne skor a nie ked sa narodi babo...
Co sa tyka tych nadavok normalne nie je, ale ani to tvoje naplutie...ste si kvit. Byt s partnerom zijucim v minulosti a potom ma porovnavat s ex, s takym davno niesom, nieto este zakladat rodinu🤷♀️
Uff, vy ste sa do nej pustili. On jej prvý škaredo vynadal, to ste prehliadli?? Okrem toho, zjavne v ňom hádka vyvolala minulé zlé skúsenosti a silný pocit krivdy, ktorý nepracoval, takže reagoval úplne nekontrolovateľne a s autorkou to nemuselo mať vôbec nič spoločné! Ona na vulgarizmy zareagovala tiež inštinktívne, tak mu napľula do tváre. Chcela by som vidieť vaše reakcie, keby vám manžel vulgárne nadával, vy "svätice".
Kebyže nemám malu na rukách tam mu rovno oči vyškrabem akože kde sme? Kde je rešpekt a ucta k matke svojho dieťaťa? Hadka je jedna vec ale ponižovanie zas druhá....alebo vy keď sa doma hádate bežne manžel vám kriči do kuriev?
@anonym_autor A tvoja úcta a rešpekt voči nemu je kde.Napľuť niekomu do tváre je správne fuj ved by som sa pogrcala.Máš šťastie že ti nedal facku.To je tak ked sa stretnu jednoduchý ľudia.Nemate si čo vyčitať ste úplne rovnaky.
Uff, vy ste sa do nej pustili. On jej prvý škaredo vynadal, to ste prehliadli?? Okrem toho, zjavne v ňom hádka vyvolala minulé zlé skúsenosti a silný pocit krivdy, ktorý nepracoval, takže reagoval úplne nekontrolovateľne a s autorkou to nemuselo mať vôbec nič spoločné! Ona na vulgarizmy zareagovala tiež inštinktívne, tak mu napľula do tváre. Chcela by som vidieť vaše reakcie, keby vám manžel vulgárne nadával, vy "svätice".
@lucia.t Keby mi môj muž vynadal do kuriev veľmi by ma to ranilo a ponížilo. Sprotivil by sa mi a v tej chvíli by som sa mu otočila chrbtom a zavrela sa v izbe. Som prchká, občas mi ujdú emócie kam nemajú, ale mám aj nejakú úroveň. Poznám pár ľudí, ktorí sú doslova hodní opľutia, ale nie som nejaká spodina zo zaostalej osady, aby som po nich pľula ako besný pes alebo prskala vulgarizmy. Takéto pľutie som teda ešte od priemerne inteligentného človeka nevidela. Nikto tu neschvaľuje slovník jej muža, ale teda podľa jej reakcie, aký išiel, takú našiel.
@anonym_6d9d78 bolo to uplneeee prvy raz !!! On je veriaci nikdy škaredo nehovoril u jeho je zdriedkave aj to ked zdvihne hlas.
@anonym_autor môj otec bol tiež veriaci a mlátil mamu, ako žito. Vy máte obaja problém a je úplne jedno, či te veriaci, neveriaci, modrý alebo zelený.🙈
@lucia.t ja nie som svatica, ale na milion percent by som nikomu do tvare nenaplula.
rozumiem ale, ze niektiri ludia toto povazuju za normalne - zial, vsetko su to ludia prilis mentalne jednoduchi na to, aby pochopili, ze to nie je normalne.
to uz povedat nejakej hysterke, ze je stetka je viac OK, ako toto...
@anonym_autor u nas to bezne nie je, ja sa ako .urva nespravam a moj muz mi preto nemam dovod do .uriev nadavat
a neoplula by som ani stareho smradlaveho psa, nieto mojho partnera
@anonym_autor úžasne ty si pekná ubiziacka keď naplujrs niekomu do tváre...keby to spravíš mne tak ťa zmlatim a bolo by mi jedno čo si zač....
A áno mal ti jednu riadnu napáliť aby si si uvedomila čo si si ty dovolila....to musí u vás vyz raz.mmchriachat si do tvarem.toa právo len posledna ubiziacka....chudák a etse má aj dieťa s tebou
@lucia.t a čo ty moz s vedieť čo sú oni vlastne zač ????
Možno to je aj pravda...a ak nie on si n mal dovoliť to povedať ale ona si nemala dovoliť ho oplut...veď to je úplne úplné dno...a nie on to pokašľal ale ona..pretože niekomu nadat je rozdiel ako niekomu naplut do tváre...
A že ženy ani kvetinou neudrieš. Tebe by jedna dobrá sadla.
@lucia.t mna inak tiez zarazilo, ze aku zrudu z nej spravili. Keby na mna muz utocil, nadaval agresivne a obvinoval ma, ze chcem len prachy (a co ma matka na rodicaku, MD len drzat hubu, ked potrebujes mlieko, plienky pre dieta?), konkretne nieco kupit dietatu. Spolocnemu, podotykam, 2 mesacnemu...hanba takemu slabochovi, ja sa necudujem, ze zareagovala takto. Ja by som nie, nemam to vo zvyku, ale asi by som sa od zufalstva rozrevala a nieco skarede len povedala a usla prec. Lebo chlap, co nema vyriesenu munulost, si nemal robit dieta s partnerkou, o ktorej si mysli, ze ho vyuziva. Co si teda nemyslim, ze autorka bude ta. To on prvy je vadny a ona len reagovala ako vedela v danej chvili. Nie uplne dobre, ale koledoval si.
Akože mala ma dva mesiace, takže predpokladám že dlho spolu nebudete a to už teraz sa takto k sebe správate? Nehnevaj sa na mňa, ale čo budete robit o 10r? Nože po sebe hádzať? Pre dobro vás oboch a vašej dcérky od seba!!!!
Stale nechapem, ze preco ta vasa hadka vlastne vznikla? Z coho? Takto sa problemy rozhodne neriesia a uz vobec nie pred dietatom. Aspon to male by ste z toho mohli vynechat a vydiskutovat si to osamote medzi styrmi ocami.
@lucia.t mna inak tiez zarazilo, ze aku zrudu z nej spravili. Keby na mna muz utocil, nadaval agresivne a obvinoval ma, ze chcem len prachy (a co ma matka na rodicaku, MD len drzat hubu, ked potrebujes mlieko, plienky pre dieta?), konkretne nieco kupit dietatu. Spolocnemu, podotykam, 2 mesacnemu...hanba takemu slabochovi, ja sa necudujem, ze zareagovala takto. Ja by som nie, nemam to vo zvyku, ale asi by som sa od zufalstva rozrevala a nieco skarede len povedala a usla prec. Lebo chlap, co nema vyriesenu munulost, si nemal robit dieta s partnerkou, o ktorej si mysli, ze ho vyuziva. Co si teda nemyslim, ze autorka bude ta. To on prvy je vadny a ona len reagovala ako vedela v danej chvili. Nie uplne dobre, ale koledoval si.
@anonym_479536 niekoho oplut je najvacsie dno, cista zumpa.
takze je uplne zbytocne reagovat, preco a ako.
ona si dobrovolne dala spravit dieta od muza, ktory nema spracovanu minulost, my netusime, co od neho ziadala...jedine, co vieme, ze ho oplula.
ako taka najvacsia uboha socka. Fuj
Dobre si spravila , ja by som. Spravila to isté a plus by som doňho hodila to čo by som mala po ruke. Len chudák dokáže ponižovat vlastnú ženu a ešte k tomu aj do kuriev.
Akože co mi ženy sme psy ? A necháme si skákať po hlave lebo je to "muz" ? Aký požičaj taky vráť. Dobre si spravila 🫡🫡👏👏🤝
jasne, ze je jedno, kto hadku vyvolal, to, ze na teba zdvihol ruku, bolo proste cez ciaru. ja by som to rozhodne netolerovala. ale teda naplut mu do ksichtu - to tiez nebolo uplne ok, muselo to byt prenho riadne ponizujuce.
@anonym_autor bože, ako sa tu do teba pustili. Mala si bábätko na rukách pritom s tebou lomcujú hormóny a hlupák ti nadáva do kur..v 2 mesiace potom čo mu porodila dieťa. Stratila si nervy, lebo ťa vyprovokoval do vývrtky dúfam, že si ten idiot uvedomil svoj prešľap.
Dobre si spravila , ja by som. Spravila to isté a plus by som doňho hodila to čo by som mala po ruke. Len chudák dokáže ponižovat vlastnú ženu a ešte k tomu aj do kuriev.
@anonym_3ca619 akoze to dvojmesdacne dieta myslis ? 😀 😀
kks, psychiatria ma prave hodinove vychadzky ?
ako tak citam posledne prispevky, rozhodne ano
@anonym_3ca619 akoze to dvojmesdacne dieta myslis ? 😀 😀
kks, psychiatria ma prave hodinove vychadzky ?
ako tak citam posledne prispevky, rozhodne ano
@nyusika bola si tehotná ?? Vieš ako sa tehotná žena cíti po pôrode ? Niektoré plačú bez príčiny, niektoré sú na AD s ťažkou popôrodnou depresiou... nechaj si svoje trápne komenty o psychiatrii pre seba !!!
@nyusika bola si tehotná ?? Vieš ako sa tehotná žena cíti po pôrode ? Niektoré plačú bez príčiny, niektoré sú na AD s ťažkou popôrodnou depresiou... nechaj si svoje trápne komenty o psychiatrii pre seba !!!
@anonym_87577a
bola som tehotna trikrat.
iba cista socka opluje svojho partnera

A si zapamätaj jednu vec,keby chlap chcel,na jednu ranu ťa dá dole, že by si zaspinkala
Niee, že ty ako žena zo seba vypustas,ako si mu chcela vyksriabat oči
Sa zobud,do reality a keď máš také choré myšlienky sa lieč lebo dôjdeš aj o muža aj o dieťa