Manžel ma chcel udrieť
Po slovnej hádke ohľadom majetku medzi nami došlo k škaedej hádke, kričali sme si navzajom všetko možne.
Potom dcerka 2 mesačna vstala zobrala som si ju ns ruky a on stale pokračoval a nadaval mi do kur.. čo ešte nikdy počas nášho msnželstva neurobil a keď kedže som mala dcerku na rukách som už nekričala pp ňom ale som mu napľula rovno do tvare a on vtedy zdvihol ruku..akože premna uplni šok . Od odišiel z domu sedel na dvore .
Dnes je druhy deň ja som snim neprehodila ani slovo on hned začal komunikovať akoby sa nič nestalo.
Som z neho v šoku..
@anonym_87577a
bola som tehotna trikrat.
iba cista socka opluje svojho partnera
@nyusika zrejme si z tých šťastných žien, ktoré nezažili úzkosti po pôrode a mala si dobré deti, že ťa v noci nebudili každé 2-3 hodiny.
Uff, vy ste sa do nej pustili. On jej prvý škaredo vynadal, to ste prehliadli?? Okrem toho, zjavne v ňom hádka vyvolala minulé zlé skúsenosti a silný pocit krivdy, ktorý nepracoval, takže reagoval úplne nekontrolovateľne a s autorkou to nemuselo mať vôbec nič spoločné! Ona na vulgarizmy zareagovala tiež inštinktívne, tak mu napľula do tváre. Chcela by som vidieť vaše reakcie, keby vám manžel vulgárne nadával, vy "svätice".
@lucia.t zas na druhú stranu zrejme aj tej nadavke nieco predchádzalo, čo autorka neuviedla. Pretože človek ktorý sa nerád háda, ako uvádza autorka , sám hádku nevyvolá a dokonca potrebuje veľmi veľa kým vybuchne. A tiež je zrejmé nevynadal lebo kúpila o balík plienok viac, alebo si dala spraviť nechty. Pretože hádka o majetok je dosť široký pojem.
@anonym_autor obaja ste je*nuti
@anonym_3ca619 akoze to dvojmesdacne dieta myslis ? 😀 😀
kks, psychiatria ma prave hodinove vychadzky ?
ako tak citam posledne prispevky, rozhodne ano
@nyusika každý debil podľa mňa pochopí že určite nie dieta , samozrejme ze ja na jej mieste dieta položím a co by som mala po ruke to by mu letelo do hlavy. Nechápem ženy ktoré si nechajú srať od chlapa na hlavu len pre to že je to muž, tak jak ma žena rešpektovať manžela tak aj on ju!
Uff, vy ste sa do nej pustili. On jej prvý škaredo vynadal, to ste prehliadli?? Okrem toho, zjavne v ňom hádka vyvolala minulé zlé skúsenosti a silný pocit krivdy, ktorý nepracoval, takže reagoval úplne nekontrolovateľne a s autorkou to nemuselo mať vôbec nič spoločné! Ona na vulgarizmy zareagovala tiež inštinktívne, tak mu napľula do tváre. Chcela by som vidieť vaše reakcie, keby vám manžel vulgárne nadával, vy "svätice".
@lucia.t konečne jediná žena ktorá celú situáciu pochopila presne tak ako som to opísala, ďakujem
Mňa by zaujímal.dôvod hádky..píšeš o majetkoch a že to nechceš pre seba ale dcéru.
@huxy zrejme chcela majetky prepisovať na seba. Teda pardon nie na seba, ale na dcéru. Zrejme prišla s holou riťou a preto si rýchlo zamiesila na dieťa a myslela si že bude zahojená do konca života. A ten chudák je na to naletel.
@huxy zrejme chcela majetky prepisovať na seba. Teda pardon nie na seba, ale na dcéru. Zrejme prišla s holou riťou a preto si rýchlo zamiesila na dieťa a myslela si že bude zahojená do konca života. A ten chudák je na to naletel.
@anonym_5de801 tiež mám ten pocit, že chcela niečo, na čo nemá narok (teda akože pre dcéru). Ale bojí sa to tu priznať.
@anonym_5de801 tiež mám ten pocit, že chcela niečo, na čo nemá narok (teda akože pre dcéru). Ale bojí sa to tu priznať.
@huxy tiež mám ten pocit ...a možno rypla do neho aj s jeho ex, ktorá ho o niečo obrala. Ale áno je to len teória, čo mohlo človeka, ktorý je inak kľudný a nerád sa hada, vytočiť tak že jej povedal ako povedal, čo ho samozrejme neospravedlňuje , ale ju detto aby ho oplula a následne sa čuduje že sa stalo čo sa stalo a hra sa na ukrivdenu.
A teda chlap by bol ozaj hlupak keby sa nepouci už na raz vykonanej chybe a prepisoval čokoľvek autorke, len preto že majú dieťa.
Ty si mu naplula do tvare?Tak to by asi aj mne letela jedna doma zaucho.Si sibnuta???Zamysli sa nad sebou.Vies ze mas doma kludasa a preto skusas hranice.Kedy mne niekto naplul do tvare,manzel nemanzel tak mu vylepim.
Take "mlade" manzelstvo, kedze mate 2 mesacne dieta a ty naplujes manzelovi do tvare a on tebe vynada do kuriev? Krestan? Fararom sa spovedate z foriem sexovania, tak potom sa nezabudnite vyspovedat aj z tychto nechutnosti. A po spovedi mozte znova. No suteten. Zaciatok konca. 🙉
@anonym_4930e6 aka si mudra.. ja snim mam už aj 10 rocnu dcéru !! Niesme mladý manželia.
Žijeme spolu 16 rokov !!!! A nikdy mi do kuriev nevynadal a takato hadka medzi nami ani nikdy nebola!!!
Ty si mu naplula do tvare?Tak to by asi aj mne letela jedna doma zaucho.Si sibnuta???Zamysli sa nad sebou.Vies ze mas doma kludasa a preto skusas hranice.Kedy mne niekto naplul do tvare,manzel nemanzel tak mu vylepim.
@anonym_3712d4 a kedy ti niekto nadával do kurvy tak sa stiahneš do kúta a budeš tíško však?
A kde je sebaúcta? Asi nikde
@lucia.t mna inak tiez zarazilo, ze aku zrudu z nej spravili. Keby na mna muz utocil, nadaval agresivne a obvinoval ma, ze chcem len prachy (a co ma matka na rodicaku, MD len drzat hubu, ked potrebujes mlieko, plienky pre dieta?), konkretne nieco kupit dietatu. Spolocnemu, podotykam, 2 mesacnemu...hanba takemu slabochovi, ja sa necudujem, ze zareagovala takto. Ja by som nie, nemam to vo zvyku, ale asi by som sa od zufalstva rozrevala a nieco skarede len povedala a usla prec. Lebo chlap, co nema vyriesenu munulost, si nemal robit dieta s partnerkou, o ktorej si mysli, ze ho vyuziva. Co si teda nemyslim, ze autorka bude ta. To on prvy je vadny a ona len reagovala ako vedela v danej chvili. Nie uplne dobre, ale koledoval si.
@anonym_479536 ďakujem za pochopenie
Mňa by zaujímal.dôvod hádky..píšeš o majetkoch a že to nechceš pre seba ale dcéru.
@huxy Dôvod hadky? Prepis polovice majetku na dceru, nakolko ma 2 dospelé deti z predošleho vztahu a vždy ťahali len peniaze od neho.
Nerada by som bola keby naše deti obrali o strechu nad hlavou ak by sa manželovi niečo stalo.
@anonym_3712d4 a kedy ti niekto nadával do kurvy tak sa stiahneš do kúta a budeš tíško však?
@anonym_autor Medzi stiahnutím sa do kúta a pľuvaním na niekoho je ešte široká paleta reakcií. On nie je ok, ked nadáva svojej manželke do ku..ev a ty, keď naňho pľuješ ako lama. Nie ste si nič dlžní.
Akože co mi ženy sme psy ? A necháme si skákať po hlave lebo je to "muz" ? Aký požičaj taky vráť. Dobre si spravila 🫡🫡👏👏🤝
@anonym_3ca619 bola to reakcia proste reflex, ja som po porode nie on, mal sa skor on ovladat hlaven ked videl ze mam dceru na rukach a nie rozkrikovat sa, lebo ja som vtedy uz bola ticho ked mala vstala on fest reval na plne hrdlo,debil..
@huxy Dôvod hadky? Prepis polovice majetku na dceru, nakolko ma 2 dospelé deti z predošleho vztahu a vždy ťahali len peniaze od neho.
Nerada by som bola keby naše deti obrali o strechu nad hlavou ak by sa manželovi niečo stalo.
@anonym_autor Už ti niekto povedal, že dieťa je neopomenuteľný dedič? Zvlášť maloleté.
@anonym_autor bože, ako sa tu do teba pustili. Mala si bábätko na rukách pritom s tebou lomcujú hormóny a hlupák ti nadáva do kur..v 2 mesiace potom čo mu porodila dieťa. Stratila si nervy, lebo ťa vyprovokoval do vývrtky dúfam, že si ten idiot uvedomil svoj prešľap.
@anonym_87577a ano uvedomil veru...ešte v noci sa prišiel do spalne ospravedlniť ale nemala som.chut sa snim bavit tak sme si to ďaľši deň vysvetlili
@anonym_autor Už ti niekto povedal, že dieťa je neopomenuteľný dedič? Zvlášť maloleté.
@enmery ano to mi je jasne ale čo z toho ak by musel dom rodelilit na 5 časti? 2 deti z prveho vztahy, 2 deti somnou a ja.
Automaticky by som musela vyplatit jeho deti z domu a oni by mohli chciet aj predat dom a potom čo? Ak on prepíše polovicu domu na jednu z dcér ďalsia polovica patri automaticky mne tym pádom z tohto domu ich nic neprislúcha...dom sme kupovali spolu, jeho deti tu nikdy nežili a niesu v ziadnom kontakte snim uz roky.
Ozivali sa len ked chceli peniaze
@anonym_autor Ty mas fakt pocit ze si si navratila sebauctu ktoru ti vzal tym,ze si mu naplula do tvare?
Nasli ste sa. Ste rovnaki🤦🏻♀️
@anonym_autor napätie sa treba snažiť deeskalovať,nie naopak. Kam takto zájdete? Nabudúce sa pozabijate nožmi,lebo stále si budete jeden druhému vracať údery? Deeskalácia v praxi znamená - vidím ,že sa to zvrhava zlým smerom,tak povedať: odchádzam odtiaľ lebo sa potrebujem ukľudniť a ty tiež,porozprávame sa neskôr keď vychladneme a ísť von to predýchať,alebo sa zavrieť do kúpeľne ,na wc,hockde- proste predýchať - aby si sa ukludnila. Hovorit potom k sebe vecne, bez zbytočných emócií, argumentovať, nevytahovat staré hriechy. Správať sa k sebe s rešpektom.
@anonym_autor Ty mas fakt pocit ze si si navratila sebauctu ktoru ti vzal tym,ze si mu naplula do tvare?
@maminkadeticiek on bol ten ktorý ako prvy začal po mne hulákať a začal mi nadávať, z mojej strany to bol reflex , nič iné a opakujem keby som nemala dceru na rukách tak mu aj oči vyškriabem a myslite si všetci čo len chcete!!! Ak si vy nechavate od mužov skakať po hlave a urážať sa, nech sa páči ale ja určite nie..
A som.si istý že každej z vás úž muž vynadal a ponížil takže sa tu nehrajte nato aké mate dokonale vztahy
@anonym_autor napätie sa treba snažiť deeskalovať,nie naopak. Kam takto zájdete? Nabudúce sa pozabijate nožmi,lebo stále si budete jeden druhému vracať údery? Deeskalácia v praxi znamená - vidím ,že sa to zvrhava zlým smerom,tak povedať: odchádzam odtiaľ lebo sa potrebujem ukľudniť a ty tiež,porozprávame sa neskôr keď vychladneme a ísť von to predýchať,alebo sa zavrieť do kúpeľne ,na wc,hockde- proste predýchať - aby si sa ukludnila. Hovorit potom k sebe vecne, bez zbytočných emócií, argumentovať, nevytahovat staré hriechy. Správať sa k sebe s rešpektom.
@katooshik som 6 tyždnom po pôrode (sekcia) okrem neskutočnych bolestí,stresu a únavy sa musim plne venovat domacnosti, aj väčšej dcérke.
Som na nich 2 týždne sama kedže manžel pracuje mimo SR.
Vytoči ma uplne všetko aj maličkosti a vtedy to tak bolo tiež. Všetko sa to zvrtlo a skončilo to ako skončilo.
@anonym_87577a
bola som tehotna trikrat.
iba cista socka opluje svojho partnera
@nyusika jasné ty sa radšej nechaš ponižovať a urážať však?
Čistá cigánska osada po poslednom komente. Mne je len tak ľúto tých detí...
@enmery my niesme cigáni !!! A keď už tak su to rómovia nie cigáni !!

Take "mlade" manzelstvo, kedze mate 2 mesacne dieta a ty naplujes manzelovi do tvare a on tebe vynada do kuriev? Krestan? Fararom sa spovedate z foriem sexovania, tak potom sa nezabudnite vyspovedat aj z tychto nechutnosti. A po spovedi mozte znova. No suteten. Zaciatok konca. 🙉