Manžel ma chcel udrieť
Po slovnej hádke ohľadom majetku medzi nami došlo k škaedej hádke, kričali sme si navzajom všetko možne.
Potom dcerka 2 mesačna vstala zobrala som si ju ns ruky a on stale pokračoval a nadaval mi do kur.. čo ešte nikdy počas nášho msnželstva neurobil a keď kedže som mala dcerku na rukách som už nekričala pp ňom ale som mu napľula rovno do tvare a on vtedy zdvihol ruku..akože premna uplni šok . Od odišiel z domu sedel na dvore .
Dnes je druhy deň ja som snim neprehodila ani slovo on hned začal komunikovať akoby sa nič nestalo.
Som z neho v šoku..
@huxy zrejme chcela majetky prepisovať na seba. Teda pardon nie na seba, ale na dcéru. Zrejme prišla s holou riťou a preto si rýchlo zamiesila na dieťa a myslela si že bude zahojená do konca života. A ten chudák je na to naletel.
@anonym_5de801 ty si aká múdra, zrejme len trepeš a nečítaš predošle komenty kde píšem ,že dom sme kupovali spoločne ako manželia!!!!
Predtym sme žili v mojom byte!!!! Takže žiadna holá riť !! Niesom z tých ktorých muž vydržiava.
Máme spolu 2 deti , 16 rokov žijeme spolu tak je uplne normálne že chcem náš spoločný majetok rozdeliť medzi naše spoločne deti !!!!
@maminkadeticiek on bol ten ktorý ako prvy začal po mne hulákať a začal mi nadávať, z mojej strany to bol reflex , nič iné a opakujem keby som nemala dceru na rukách tak mu aj oči vyškriabem a myslite si všetci čo len chcete!!! Ak si vy nechavate od mužov skakať po hlave a urážať sa, nech sa páči ale ja určite nie..
A som.si istý že každej z vás úž muž vynadal a ponížil takže sa tu nehrajte nato aké mate dokonale vztahy
@anonym_autor ja som s manželom 25 rokov vo vzťahu, 18 rokov manželia , 3 malé deti, rôzne životné situácie a úskalia ale veru nikdy mi neublížil ani ma neponížil. To nehovorím ako chválu, ale je pre mňa mojou spriaznenou dušou a najlepším kamarátom, neviem si predstaviť takto sa k sebe správať.
@katooshik som 6 tyždnom po pôrode (sekcia) okrem neskutočnych bolestí,stresu a únavy sa musim plne venovat domacnosti, aj väčšej dcérke.
Som na nich 2 týždne sama kedže manžel pracuje mimo SR.
Vytoči ma uplne všetko aj maličkosti a vtedy to tak bolo tiež. Všetko sa to zvrtlo a skončilo to ako skončilo.
@anonym_autor poznám,mala som 3 sekcie. No držím vám palce, aby ste to ustáli.
@anonym_autor poznám,mala som 3 sekcie. No držím vám palce, aby ste to ustáli.
@katooshik vysvetlili sme si to , manžel sa ospravedlnil ,ale určite to všetko potrebuje čas..
ďakujem
@anonym_autor ja som s manželom 25 rokov vo vzťahu, 18 rokov manželia , 3 malé deti, rôzne životné situácie a úskalia ale veru nikdy mi neublížil ani ma neponížil. To nehovorím ako chválu, ale je pre mňa mojou spriaznenou dušou a najlepším kamarátom, neviem si predstaviť takto sa k sebe správať.
@katooshik my sme sa k sebe tiež spravali vždy s uctou, samozrejme život prináša rôzne situacie a hadky medzi manželky su normalné bez toho by to nebolo ono :D
My sami sme boli v šoku,že sa to takto skončilo , obaja sme prekročili hranicu ale v tej chvily sme si to neuvedomili..
@anonym_5de801 tiež mám ten pocit, že chcela niečo, na čo nemá narok (teda akože pre dcéru). Ale bojí sa to tu priznať.
@huxy absolutne ma netrápia vaše domýsľavé verzie premňa zamňa si myslite čo chcete ja viem svoje
@katooshik my sme sa k sebe tiež spravali vždy s uctou, samozrejme život prináša rôzne situacie a hadky medzi manželky su normalné bez toho by to nebolo ono :D
My sami sme boli v šoku,že sa to takto skončilo , obaja sme prekročili hranicu ale v tej chvily sme si to neuvedomili..
@anonym_autor Nie len v tej chvíli. Ty si tu pred chvíľou napísala, ako by si mu vyškriabala oči. Zamysli sa aj nad sebou. Toto je celé choré, čo ste predviedli obidvaja. Máte sa za čo ospravedlňovať. A komunikovať. Nie pľuť, nadávať a škriabať oči.
@anonym_autor Nie len v tej chvíli. Ty si tu pred chvíľou napísala, ako by si mu vyškriabala oči. Zamysli sa aj nad sebou. Toto je celé choré, čo ste predviedli obidvaja. Máte sa za čo ospravedlňovať. A komunikovať. Nie pľuť, nadávať a škriabať oči.
@enmery ano v tej chvily by som mu aj oči vyškriabala, to bola taka situácia vtedy .teraz s odstupom času to vidim inak..ale je to za nami a život ide ďaľej
@huxy Dôvod hadky? Prepis polovice majetku na dceru, nakolko ma 2 dospelé deti z predošleho vztahu a vždy ťahali len peniaze od neho.
Nerada by som bola keby naše deti obrali o strechu nad hlavou ak by sa manželovi niečo stalo.
@anonym_autor presne niečo podobné som si myslela, chceš niečo, na čo nemáš nárok, jasné, akože pre dcéru. Ale ako matka ju do 18-tky zastupuješ. A potom sa nečuduj, že ti vynadal. A ty mu napľuješ do tváre? Čistá žumpa.
@anonym_3ca619 bola to reakcia proste reflex, ja som po porode nie on, mal sa skor on ovladat hlaven ked videl ze mam dceru na rukach a nie rozkrikovat sa, lebo ja som vtedy uz bola ticho ked mala vstala on fest reval na plne hrdlo,debil..
@anonym_autor však práve to, aj to si zober ze ako môže revat pri bábätku? Véd to malinke sa mohlo zlaknut. Ale dobre si spravila! Nerieš nikoho kto ti tu nadáva ako si to mohla spraviť ze si ponižila muža a tak , keď sa chová jak pes tak ti sa chovaj jak sakal lebo viac si nezaslúži, a ani teba ani malinke.

Uff, vy ste sa do nej pustili. On jej prvý škaredo vynadal, to ste prehliadli?? Okrem toho, zjavne v ňom hádka vyvolala minulé zlé skúsenosti a silný pocit krivdy, ktorý nepracoval, takže reagoval úplne nekontrolovateľne a s autorkou to nemuselo mať vôbec nič spoločné! Ona na vulgarizmy zareagovala tiež inštinktívne, tak mu napľula do tváre. Chcela by som vidieť vaše reakcie, keby vám manžel vulgárne nadával, vy "svätice".
@lucia.t kto normálny niekoho opľúva, to že jej vulgárne nadal je nechutné, ale preto niekoho opľúvať? OPĽÚVAŤ??? Dospelá žena, matka s dojčaťom na rukách???