icon

Manžel ma klame kvôli inej

13. sep 2025

Ahojte, zaujíma ma objektívny názor na vec.
S mužom pár mesiacov mame ťažké obdobie, môžeme povedať že krízu. Mame spolu aj dieťa.
Veľa hádok bolo kvôli tomu, že denno denne vidím koľko času trávi sa sociálnych sieťach a po večeroch vidím ako si stále s niekým píše.
Čerešnička na torte bola, že som uvidela SMS (nemám pristup do telefónu, lebo je len na faceid) od slečny s ktorou si pisal a už aj dávnejšie som videla správy. Nie celu, len čo bolo na ploche.
Tvrdí a tvrdil mi vzdy je to len kamarátka od strednej a nikdy nič medzi nimi nebolo.
Za mojim chrbtom ale bol snou aj von (neviem koľkokrát) a boli cez telefon v kontakte. Bol s ňou aj včera večer, čo som zistila zhodou náhod.
Somnou odkedy je zle nesnaží sa dať do poriadku náš vzťah. Mám pocit že len ja som o to bojovala a snažila sa aby sa to zlepšilo.
Mám pocit že ma už dlhšie klame ale ani bohovi to neprizná a keď sa nato opýtam ešte ja som zlá a ja si namyšlam. Niektoré veci to aj dokazujú že ma klamal párkrát. A on ževraj má čisté svedomie a nič zlé nerobí.
Čo mám robiť?

Strana
z6
earlgrey
15. sep 2025
@zorienka28

@earlgrey Len dristy, ako je ona strasne nad vecou, sexuje len so zadanymi, ako ho ona strasne nechce a neznasa vztahy (hlavne komplimenty), nezaujima ju co si kto mysli, na co nasledovalo nervove zrutenie z toho, ze ju nikto nechce, ze sa dotycny k nej sprava otrasne ked su spolu, priznanie ze “cely jej zivot je na psychiatra” a zmazanie sprav. V priebehu asi 30 minut.

@zorienka28 Pekne...tak ja som nestihla ani zo včerajška všetko prečítať...ale tak nevadí...🤷‍♀️

anonym_8257b7
16. sep 2025

Kde vždy všetci beriete tú istotu,že muž je ženatý a milenka mladá šťanda.
Je veľmi veľmi veľa mileneckých ,, vzťahov " kedy sú zadaný a majú svoje rodiny obaja.

ravehami
16. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_e4e9e3 moja, vieš čo? Nemôžeš takto škatulkovať.
Možno si len milenka, áno len to. Ale tebe to nie je ponižujúce? Mne by bolo. Ale to som ja. Ja ta neodsudzujem.
Poviem ti moj prípad. Aby si bola v obraze.
Som mladá, mám 35 rokov. Starám sa o seba, za mňa vyzerám dosť dobre ( a potvrdzuje mi to aj moje okolie), hoc nemám nič porobené na sebe. Milujem sex a mojho som nikdy neodmietla, nikdy! Vzdy dostal čo chcel, myslím že maximálne! Doma má všetko. Navarím, dostane to pod nos, o domácnosť sa poctivo postarám a o dceru sa podľa mňa tiež príkladne starám. Chcem dodať, že ani finančne nie som na ňom závislá, lebo zarábam dosť dobre.
Tento vzťah som doteraz držala nad vodou z toho dôvodu, že ho stále milujem, mám svoje zásady čo sa týka rodiny a vzťahu. Toto ti hovorím len preto aby si bola v obraze, že nie každá situácia je rovnaká a nemôžeš škatulkovat.
Myslím, že maximálne si nezasluzim aby ma klamal a utekal inde!
Mimochodom tiež ti môžem povedať aká si blbá že ti stačí byt “LEN “ milenkou!
Byt milenkou potrebuje moja… mať nato žalúdok. A nemať svedomie aby si sa vedela pozrieť do zrkadla! vieš koľko chlapov tvrdí to že však doma žena nedá preto ma milenku? A naozaj to tak ani nie je🤣
Žena mu doma tiež dá, lenže jemu to evidentne nestaci. Keby je frigidna tak by asi ani nežiarlila a mala by v p***i
To ta nenapadlo že ta môže aj on klamať??? Ty tiež mozes byt blbá že všetkému uveríš. Tak sa zamysli nad sebou a nechál sa stym aká si ty milenka. Lebo podľa mňa to je na hanbu.

@anonym_autor precitaj si prvu polovicu co si napisala…a poriadne pomaly, nahlas..a pochopis, ze s nim nemas preco stracat cas ked robi to co robi 🙂 niesi ziadna troska, niesi na nom zavisla, niesi nic co by ti branilo v tom nezacat odznova alebo kludne pokracovat v zivote inde ale bez neho 🙂 drzim palce, sral ho pes

misinka866
16. sep 2025

@anonym_autor načo s takým človekom ostať? lebo máte dieťa? 🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ potrebuješ na to nejaký dôkaz, že ma inú? potrebuješ ho naozaj? nestačí len toto jeho trápne správanie? život máme len jeden, prečo ho máme žiť takto a s takým človekom?

martinuccia
16. sep 2025

@anonym_autor v spánku faceid nefunguje,aby si mu vtedy prelustrovala mobil? Asi by trebalo zapracovať na vzťahu,aby trávil večer s tebou a nie na mobile

rado318
16. sep 2025

Polnoc je už na spadnutie, ak môžem sem pár riadkov dať, toto je vzťah na spadnutie, on ti nikdy neprestane klamať. Veľa je tu slov s ktorými tu súhlasím, tiež rozpadol sa mi po 17tich rokoch vzťah, no ukončil som ho ja , radšej ako mám trpieť , byť za hlúpeho ,a ja by som mal bývalu klamať. Nikomu toto neprajem , a ani tebe nie , no v tomto pokračovať nemá zmysel , bude to len horšie a horšie tvoje trápenie . Opytaj sa ho na rovinu, či ozaj takto pokračovať chce , veď on si ťa vôbec neváži ??!!!! nikomu sa predsa nepáči s druhou o partnera delenie. Dôvera vo vzťahu ,akomkoľvek, je veeľmy veľmy krehká vec , nechcem ti brat iluzie o záchrane , no on ti klamať neprestane. Sú len Dve možnosti . Alebo si vo vzťahu veríme ,dôverujeme , a neklameme sa. Alebo sa klameme , a to nezmení sa . Je mi to veľmy ľúto .

evkatk
16. sep 2025

Ísť za tou slečnou je najhrubšie vlastné poníženie sa. To je žobranie o niekoho, kto to s tebou už nemyslí vážne, nestojí o teba. Poniektorí muži majú rozum nie v hlave, ale medzi nohami a tým nezáleží ani na dieťati. Ak to spravíš, navždy ťa bude považovať za sprostú hlupaňu, ktorá nemá vlastnú hrdosť a ak by si aj nasilu chcela s ním zostať, tak ti to bude často vyhadzovať na oči.

martin96321
17. sep 2025

@anonym_autor A zacalo to koli niecomu,ci len tak z nudy? Vo vacsine pripadov to nieje 'len" tak. Lebo kazdy sa rad polutuje,ako vzdy vsetko robil pre to aby bola rodina v pohode. Ale nejak zabuda na to,ze partneri maju byt v pohode. Obaja

anonym_4d1157
17. sep 2025
@anonym_autor

@ibrunova ani je vyjasniť ako to naozaj je teda bolo doteraz? Podľa mňa aj ju oklamal.

@anonym_autor bohužiaľ tieto dvere sa zatvorili medzi vami. Najlepšie bude ísť od neho....Ani jeden za trápenie nestojí.
Ja som tiež týmto prešla, opakovaná nevera a prišla som na to blbou náhodou, dokonca jedného dňa som chytila telefón a dotyčnej zavolala. Nechápala som, ona o mne vedela, že sme vraj rozídený a nežijeme spolu. A náhoda bola, ked som jedného dňa skončila v nemocnici a hádaj kto ležal so mnou na izbe.
Vtedy som pochopila, chlapom vyhovuje hrať hru a majú dva - tri životy...

nyusika
17. sep 2025

A prečo to od neho chceš počuť, keď to aj tak vieš ?
Ty sa musíš rozhodnúť, či ostať vo vzťahu, alebo odísť.
Máš príjem, ktorý uživí teba a dieťa ?
Máš kde bývať ?

Toto rieš, nie to, ako vytĺcť z muža priznanie.

anonym_143541
17. sep 2025

@anonym_autor ahoj, uprimne mi je luto co zazivas a chapem ta. Mam za sebou podobne. Zistila som manzelovi paralelny niekolkorocny vztah, vobec mu to nie je luto co urobil, vobec ho netrapi co tym vsetko sposobil, hypoteka na krku, malicke deti, rozvratenie rodiny, milenka tiez ma deti. Tu zivil tym, ake to ma doma na h...., aka som ja, ako nema dlhodobo sex, pritom mal doma vsetko. Ano, on je hovado, nikto ho nenutil k nevere, chcel to urobit, nic ho neospravedlnuje, ale nechapem tu zenu. Sama je matka a zacne si so zenatym, ked vie ze ma malicke deti doma? Ako moze jedna zena, matka, znicit rodinu dalsim malym detom, ktore za nic nemozu? Je mi zle z tejto doby, ako sa stale ospravedlnuje nevera, ze vsak sa rozvadza kazdy druhy, treti par, a co? Namiesto toho by sa mali manzelia pokusit vyriesit problemy a ked to nejde, ok, tak nech sa rozvedu, idu od seba, ale v slusnosti a po rozvode nech si riesia dalsi vztah. Ale toto je zvratene. Ked mas potrebu ist za nou, kludne chod. Tiez ma odhovarali, ale ja som sa s milenkou stretla a nelutujem to, vsetko mi povedala, muz mi nic nepriznal a vysmieval sa mi do tvare. Je to zial smutne, ze poznas s kym zijes, az ked sa dostanes do takejto situacie.. Prajem ti vela sil

anonym_0df7e3
17. sep 2025
@anonym_79910a

@letfenixa ak som to dobre pochopila na tych výletoch maju sex, lenže pisala aj ze tam musi chodit lebo jeho manželka je jej dobra kamarátka, ale nerozumiem preco

@anonym_79910a haha toto nikto nepochopil, to odpisovala mne, ze musia. Ako preco by museli a co s tym ma ich kamaratstvo? Ved ak tu pani rohozka ma svoji nehnutelnost, tak pan manzel tej udajne 150 kg obetnej pani si vie k nej odskocit tak aby na to manzelka neprisla. Ale asi musia chodit na vylety do hotelov alebo co ja viem co, aby pani rohozka si tu obhajila neobhajitelne a logika a racio u nej islo uz davno bokom.

Ja nechapem vsak este jedno. Ked s atu tak bila za svoje, preco to vsetko zmazala? Ved aj tak to pisala anonymne tak co na tom? Ale ked uz sa hanbis aj ako anonym za to co prezentujes, to je asi iny level.

anonym_e4e9e3
17. sep 2025
@anonym_0df7e3

@anonym_79910a haha toto nikto nepochopil, to odpisovala mne, ze musia. Ako preco by museli a co s tym ma ich kamaratstvo? Ved ak tu pani rohozka ma svoji nehnutelnost, tak pan manzel tej udajne 150 kg obetnej pani si vie k nej odskocit tak aby na to manzelka neprisla. Ale asi musia chodit na vylety do hotelov alebo co ja viem co, aby pani rohozka si tu obhajila neobhajitelne a logika a racio u nej islo uz davno bokom.

Ja nechapem vsak este jedno. Ked s atu tak bila za svoje, preco to vsetko zmazala? Ved aj tak to pisala anonymne tak co na tom? Ale ked uz sa hanbis aj ako anonym za to co prezentujes, to je asi iny level.

@anonym_0df7e3 Zmazala som presne kvôli takým blbkám ako si ty! A nech máš srdce na pokoji, odpoviem ti na tvoju otázku - áno, musíme sa skrývať, pretože sme kvázi susedia a vidíme si do okien! Už si spokojná? alebo ešte máš nejakú otázku?

anonym_0df7e3
17. sep 2025
@anonym_e4e9e3

@anonym_0df7e3 Zmazala som presne kvôli takým blbkám ako si ty! A nech máš srdce na pokoji, odpoviem ti na tvoju otázku - áno, musíme sa skrývať, pretože sme kvázi susedia a vidíme si do okien! Už si spokojná? alebo ešte máš nejakú otázku?

@anonym_e4e9e3 a ty si spokojna? Ked sa nad tym zamyslim bez vsetkej tejto srandy okolo. Mrzi ma, ze sme autorke prispevku uplne pokazili temu, ty, ja a aj ini prispievatelia, lebo to malo byt o nej. Mrzi ma aj to, kde si sa v zivote ocitla. Snad najdes cestu von a stastie a autorke sa uprimne ospravedlnujem za tuto spust, ktora tu nastala a verim, ze v sebe najde odhodlanie a silu vztah dat bud do poriadku, pripadne najst lepsiu cestu zivotom pre seba, bez trapenia, nech ti je lepsie, ak to bedokazete vyriesit spolu. Komunikuj vyhradne s manzelom, s jeho bokovkou to neries, mal by ti on vyjasnit preco a na co to robil. Vela sil zelam.

anonym_e4e9e3
17. sep 2025
@anonym_0df7e3

@anonym_e4e9e3 a ty si spokojna? Ked sa nad tym zamyslim bez vsetkej tejto srandy okolo. Mrzi ma, ze sme autorke prispevku uplne pokazili temu, ty, ja a aj ini prispievatelia, lebo to malo byt o nej. Mrzi ma aj to, kde si sa v zivote ocitla. Snad najdes cestu von a stastie a autorke sa uprimne ospravedlnujem za tuto spust, ktora tu nastala a verim, ze v sebe najde odhodlanie a silu vztah dat bud do poriadku, pripadne najst lepsiu cestu zivotom pre seba, bez trapenia, nech ti je lepsie, ak to bedokazete vyriesit spolu. Komunikuj vyhradne s manzelom, s jeho bokovkou to neries, mal by ti on vyjasnit preco a na co to robil. Vela sil zelam.

@anonym_0df7e3 Áno, preto som aj vymazala všetko, lebo som si uvedomila, že som až moc prestrelila a pohltila túto diskusiu mojím nezmyselným životom.
Pekný deň.

margotka17
17. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Dakujem Vám za radu. Vážim si každú jednu.
Ešte mi poraďte v jednej veci.
Mám takú myšlienku, že pôjdem za slečnou sa opýtať… “ako to vlastne je a ona si to ako predstavovala”, či už teraz je spokojná.
Podotýkam, je možné že ju kŕmi s tým že už je voľný a nemá vzťah. Nie je to isté ale ja si to myslím. Tým pádom keby tak, aj jej by som vyjasnila veci aby nebola klamaná. To je to čo najviac nenávidim keď sa klame na jednu aj na druhu stranu.

@anonym_autor veď choď, dajte ☕ a pokecajte si spolu, ktorej z vás dvoch ten podvodník ostane, ale podľa mňa ani jednej.

rado318
17. sep 2025

Prajem peknu noc. Ľúto je mi keď komukoľvek vzťah sa rozpadáva, normalne vždy človek verí že je to na veky, no občas musí zvíťaziť nad srdiečkom hlava, i keď v srdci sú náreky 😭💔 . Neviem či práve toto hodí sa sem , no mám jedno eskymácke príslovie tak ho napišem . ,,Ak kôli Vám opustí partner svojho partnera, vyžente ho , lebo raz opustí kóli inému aj Vás".On ťa prakticky opušťa kôli inej !?, Nechaj ho teda ist , nezaslúži si tvoju dôveru a lásku, môže byť že ona jeho časom opustí kôli inému ?! A on dostane od života facku. I. Kantt tiež kedysi napisal ,, Druhý nikdy nesmie byť prostriedkom". A ona je ten prostriedok , kôli ktoremu on opustil vašu Lásku.

bibuska97
16. okt 2025

@anonym_autor ahoj momentálne riešim presne toto isté len s tohoto sa vykľulo to že k nej cíti viac 🤦‍♀️ z domu som ho už vyhodila aj zo všetkými vecami a však ani z ďaleka to nemám spracované ešte a momentálne prosí (zase) o odpustenie ako si on už z nikým písať nebude... Ľúto mi to je kvôli tým dobrým chvíľam čo sme spolu strávili a kvôli deťom... Chlapec má 7 rokov a každý deň má prosí nech sa tata môže vrátiť že povedal že už to neurobí 😩
Ale čo sa týka toho rozhovoru s ňou... Ja som do toho išla... Zo začiatku som mala všelijaké pocity ale nemohla by som spávať keby to neurobím... On jej natrepal že sme spolu iba kvôli deťom a že už spolu v podstate ani nie sme a že ja o všetkom viem a že vôbec mi to nevadí a že som s tým v pohode 🤦‍♀️ bola fakt prekvapená s toho ako ju klamal a aj keď ona bola aspoň taká korektná že s ním nič nemala ani nechcela mať pokiaľ sme zobraty... Aj keď si ju už pekne namotal... Pomohlo mi to aspoň trochu sa posunúť vpred a možno aspoň aj jej to trochu pomôže že uvidí ako ju motal len na klamstvá a posunie sa aj ona cez to

Takže zamňa ak máš pocit že za ňou chceš ísť tak kľudne choď

patriciah1
16. okt 2025
@bibuska97

@anonym_autor ahoj momentálne riešim presne toto isté len s tohoto sa vykľulo to že k nej cíti viac 🤦‍♀️ z domu som ho už vyhodila aj zo všetkými vecami a však ani z ďaleka to nemám spracované ešte a momentálne prosí (zase) o odpustenie ako si on už z nikým písať nebude... Ľúto mi to je kvôli tým dobrým chvíľam čo sme spolu strávili a kvôli deťom... Chlapec má 7 rokov a každý deň má prosí nech sa tata môže vrátiť že povedal že už to neurobí 😩
Ale čo sa týka toho rozhovoru s ňou... Ja som do toho išla... Zo začiatku som mala všelijaké pocity ale nemohla by som spávať keby to neurobím... On jej natrepal že sme spolu iba kvôli deťom a že už spolu v podstate ani nie sme a že ja o všetkom viem a že vôbec mi to nevadí a že som s tým v pohode 🤦‍♀️ bola fakt prekvapená s toho ako ju klamal a aj keď ona bola aspoň taká korektná že s ním nič nemala ani nechcela mať pokiaľ sme zobraty... Aj keď si ju už pekne namotal... Pomohlo mi to aspoň trochu sa posunúť vpred a možno aspoň aj jej to trochu pomôže že uvidí ako ju motal len na klamstvá a posunie sa aj ona cez to

@bibuska97 držím palce ❤️🍀😥

nyusika
16. okt 2025
@bibuska97

@bibuska97 a možno neklamal ju, ale teba...a naozaj je s vami len kvôli deťom.
Ona ho po tom rozhovore poslala k vode, tak teraz si už dobrá aj ty. Ale som si istá, že rovnako prosika o odpustenie aj tú druhú.

Stopercentne by som sa neriadila tým, čo hovorí sedemročný syn, on to vníma inak. Jasné, že mu otec chýba.
Aké je tento model apeavaniatto, čo má v budúcnosti považovať za normálne ?

Z napísaného to totiž vyznieva tak, zectiti sa nestalo prvýkrát.

rado318
16. okt 2025
@bibuska97

@bibuska97 pokojny povečer želám , ak môžem názor svoj napisať sem, tak ako píse nyusika , možno teraz vas bude prosíkať obe , a tretiu rožkom opije🙂 , dietko to vidí svojim pohľadom , no prebolí to časom ,ja odišiel som🫩😔😔 od mojich keď mali 5 a 10 a išlo sa mi ťažko😢 , Vy sa obe spojte proti nemu , nech ostane sám , za to že jedna doma čo syna mu dala mu málo bola, klamal vas obe taaakže kamko smola. Netreba sa v zlom rozchadzat , veď dieťa otca potrebuje, ale klamára bude za vzor doma mať? Čo maminu oblbuje ? To radšej mie.

rado318
16. okt 2025

Ak srdce ti hovorí , že chceš sa s ňou rozprávať , choď, aale emocie nechaj doma, nie že jej budeš chcieť oči vyškriabať , to komora-sodoma 🙂🙂. Len či bude aj ona s tebou chcieť 🤔🤔 ? Neskusiš nevieš.

Strana
z6