Manžel ma opustil. Má význam bojovať o jeho návrat?
Ahojte žienky mam potrebu to sem napísať, aby som si prečítala nazory žien čo možno zažili to isté. Prosím hlúpe ustipacne nazory si nechajte pre seba, uz aj bez toho som na tom zle. No kde začať. S manželom sme 8 rokov z toho 1,5 roka sme manželia. No stala s tk vec, ze 10.11.2023 mi jednoducho povedal, ze so mnou nie je šťastný a uz hrozne dlho, ze nie je pri mne sam sebou., ze nikdy nevedel povedta nie. Ze mu chyba sloboda atd. Mame spolu 2 deti. Skoro 4rocneho a 11m dcerku.
Prvu krizu sme mali po 2 rokoch. Kde si vyberal medzi mnou a travou. Ale nakoniec si vybral mna. Ale ako som sa v ten den rozchodu dozvedela nikdy neprestal hulit travu. Ked bol vonku s kamosmi vzdy si dal. Ďalšia menšia kriza prišla po narodeni syna. Bola aj korona a dosť zle to znasal, bal sa aj kvoli malemu a tak. No trocha sme sa odcudzili. No po 9m zivota nasho syna sme si opat našli k sebe cestu. Ked mal mali 3 roky aj nieco, vzali sme sa. Pred tym som este otehotnela po vzajomnej dohode. Sme si spravili dcerku. Vydavala som sa v 2mesiaci. Narodila sa dcerka. Sestonedelie sme prezili lepsie ako pri prvom. A hned po 6nedeli sme zacali spolu aj intimne žiť. Bolo to super. Mam pocit, ze este lepšie ako pred tym. Teda po sexualnej stranke to bolo ok. Ano mali sme nezhody, sem tam hadky ako aj v inych manzelstvach. Manzel ma 37 rokov. Ja budem mat 30. No zrazu som videla, ze sa niečo deje. Menil sa v spravani. Bol nervoznejsi. Kusal si nechty. Nechapala som preco. A toho 10.11 to na mna vyvalil. Ostala som sokovana. Plakala som. Nakoniec sme došli na to, ze ma aj milenku. Nejaku rozvedenu co ma decko v striedavej staroatlivosti. A stykali sa uz minimalne od augusta 2023. On spal so mnou aj s nou zároveň. Ja som nepostrehla aby sa spraval inak. Dokonca si to so mnou riadne uzival v posteli. Dokonca som prvy krat pri ňom striekala. On bol z toho vedla. Vzdy mi povedal, ze to bolo úžasné. Ze ma Lubi. A zrazu toto. Zbalil sa a odisiel k milenke byvat aj k jej decku. A povedal mi, ze odchadza odo mna lebo bol nestasny, nevedel byt sam sebou, ze nevedel povedat nie ze on nechcel ani Dcerku nasu. Ale ze ked sa mal so mnou dotahovat kym by nepovedal ze hej. Tak radsej suhlasil, pritom som ho nikdy do nicoho nenutila. Ze ani zenit sa nechcel. Ze proste do vsetkeho som ho nutila a take dristy. A ze on je teraz stastny. Nie kvôli detom ale je inak šťastný. Keby ste ho videli ako vyzera zeny, zostarol o 10 rokov, schudol. Jr mi ho aj ľúto. Stale mi len vyhadzuje ze nemal slobodu, pritom ja som bola s dermi doma a on chodil jednak do roboty a jednak v utorky na bedminton vo stvrtky na futbal. Chodil domov o 8mej. A ze ked prisiel domov som bola vzdy nervozna. A ja ze vzdy som nebola nervozna iba ked uz toho na mna bolo veľa a namiesto toho aby prisiel objal ma povedal mi nieco len zaganil a povedal zas si nervozna? Uz sme od seba mesiac. On s tou milenkou spal u nas aj v byte na nasej manzelskej posteli. A ja som to tam nezvladl po psychickej stranke. Lebo od nas odisiel ale k detom chodil na 3h tak kazdy druhy den. A tym, ze ja ho stale milujem som to znasala dost zle. To boli place. Aplace az po mna museli prísť a prisla som k rodicom aj s detmi. No on mi stals hovori, ze on odišiel odo mna nie od deti. Ze deti som mu odviedla. A ja mu hovorim. Ze ty si opustil nas ako rodinu v momente ked si isiel k milenke byvat a k jej decku. A ja som odisla az po tebe, ked som to tu nedavala a je jasne, ze tak male deti idu so mnou, vynosila som ich porodila. Hadam ti ich tu nenecham a tvojej milenke. Na to sa ani neozval. Som uz 2 týždne u rodicov. A vidim zmeny najprv ma ignoroval cely cas iba maleho sa vsetko pytal ale ten nema velmi zaujem kecat s nim cez ksmeru
Lebo on nrma az taky uzasny vztah s nim to len teraz robi zo seba super otca. Jak ich uz nema pri sebe. Ked ich mal tak sa velmi s nimi ani nehral a pozeral si iba seba a svoje volno a zaluby. Vela krat som mu vravela rozpravaj sa s nim hraj sa s nim. A teraz ked uz ich nema pri sebe tak je zrazu starostlivy otecko co ich tak veľmi miluje. Nechapem. Ale mali sme telefonat kde som mu cistila žalúdok, ze preco ma ignoruje,preco sa mna nepyta na deti. Na to ako sa maju. Ze po tom vsetko si zasluzim aspon to aby sa mi pozdravil.pretoze on mi povedal, ze sa mhsime naucit vychadzat spolu kvoli detom. Ale on so mnou nechcel vychadzat dokial som mu nezavolala a nepovedala par veci. A dalsie ine veci. A uz mi volal 2 dni dozadu a rozpraval sa so mnou akoby medzi nami ani nic nebolo, ziaden problem. Aj na mna sa opytal. Lebo sme chorí teraz. A na konci mi povedal do telefonu papa. Ale potom sa akoby uvedomil a povedal este raz caw. Ja som ta co to chce zachranit, lebo ho velmi lubim stale. Ja som si ho nebrala z vypocitavosti ani pre peniaze. Ale preto, ze som ho pokladala za zivotneho partnera. Milenka je kolegyna z prace.
Co si myslite.? Mam od neho ocakavat, ze sa spamata a pride prosit alebo nie.? Lebo ked som mu aj povedala, ze vrat sa napravime to. Velmi hrdo mi povedal, ze aj keby mu to s nou nevyslo aj tak sa uz ku mne nevrati lebo ma nemiluje, nepatrime k sebe proste. Tak to povedal. A potom preco sa so mnou stale miloval kazdy mesiac. Nerozumiem. Ked ma nemiluje. Preco mi hovoril, ze ma lubi ked ma nelubi. Ako sa tak dokazal pretvarovat.?
Jeho navrat by nebol ale lahky. Pretoze, ja si neuvedomujem aby sme mali medzi sebou az take problemi, ktore by sa nedali vykomunikovat a poriesit. Az na tu neveru. Len on mal odjakziva problem aj komunikovat a riesit problemy. On mal vzdy tendenciu utekat od problemov a neriesit ich. Ja som bola vzdy ta co riešila.
No ako vravim navrat by nemal lahky. Musel by byt aspon pol roka rok sam aby si vlastne uvedomil co chce od zivota, ci nas naozaj chce. Alebo chxe voľnosť, slobodu. Dalej by musel zmenit zamestnanie. A zaobstarat nove bývanie. Lebo neviem ci by sme vedeli obaja zit v byte kde ma podvadzal.
Co si o tom myslite?
Ja
Pri
ili, a opäť chcel uni to preslo a p zivota nasho malehonsme si opat k sebe nasli cetu.
Necitam komentare.
Nie,nie a nie.
Nikdy ho nepros o navrat a rychlo na neho zabudni.
Zili ste cely cas v klamstve,v pretvarke...
A klamstvo vzdy vyjde na vrch.vzdy..aj po 100 rokoch.to si pamätaj!
Ty by si stala o muza,kt.hulil travu,nemal ta za nic,vykrical ti taketo hluposti a ako ceresnicku na torte ta podvadzal ,vo vasej spalni!!!@
NIE A NIE.
Bud rada,ze je prec!
Nerob zo seba chuderu.
Si mlada,mas zivot pred sebou!
do vztahu si davala viac ako on, on to tak trochu tušil a zneužival, a ešte ked ti povie, že nikdy o teba nestal, ako sa mu chceš vnucovať a bojovat oňho? môže ta pokladať na koniec za doternú a jasať z toho nebude..ja si myslim, že to je dost velka uražka - nikdy som ta nechcel, nikdy som druhe dieťa nechcel a ty ho ešte kolenačky chceš prosit o navrat..už viac sa ponížiť nemôžeš
Aj keby sa plazil po zemi, a nosil zlate ruze, prosim ta spamataj sa nieje jediny muz na svete, zavri dvere navzdy za hajzlikom, a zacni si uzivat zivot bez neho, fuj ako vazne dokaze zena dufam vo vratenie v takom nevztahu
@dadis to ani nechcem. Ale ja uz som tu prisla na trvalo. V tom byte som nevedela byt.
@lauritta0407 mne chyba asi všetko ale neviem to pochopit, preco to spravil ked mal všetko.
@nika11103 to som ani nikdy nesmerovala. Deti nikdy za nic nemôžu. Ja. Ona totiz nevie. Ze on nesiel za nou a jej dietatom on isiel iba za nou. Lebo vidi iba ju
@banderaska29 ďakujem za tieto slova. Lebo naozaj je to ťažké, a ja si neviem poradiť. Bije sa toho vo mne naozaj veľa. Keby aspoň deti nie su v tom vztahu bolo by to ľahšie. Ale su. No oni zato nemôžu. A ja ich milujem hrozne. A viem, ze aj on ich ma rad. Aj ked doma sa k nim nikdy tak nespraval ako teraz. A nemam v plane mu branit sa s nimi stykat. Ak to bude chciet..
@dadis ja uz tu ostavam na trvalo v tom byte som nevedela byt. Bola som na tom zle. Ja mu nebudem branit v kontakte s detmi aj teraz s malym telefonuje cez kameru. A maly ho ma na haku vypina ho. Lebo on nikdy nemal s nimi nejak uzasny vztah az teraz nieco hra neviem co. A predbezne opatrenie.? To si mozem poziadat aj ja.? Ja estelen idem k pravnicke zajtra. Lebo on este nepodal ani ziadoat o rozvod. Povedal mi, ze si myslel, ze ju napiseme spolu. Ja som mu povedala, ze ja s nim nic pisat nebudem. On to dodrbal nexh si to riesi. Peniaze mi zatial poslal prvy krat danovy bonus na deti. Ze v tom s nim problem nebude. Kym on poziada o rozvod a rozvedu nas. Tak bude posielat danovy bonus to je 140 na dieta. A ja idem k pravnicke zajtra alebo stredu.
uplne nezrely luzer. hulil za tvojim chrbtom, podvadzal ta u vas doma, klamal, ako ta miluje, kym si nerozmyslel, ze ta druha bude lepsia, deti ho moc nezaujimali a nakoniec bola vsetko tvoja vina a on je len taky chudacik, nestastnik. to naozaj toto milujes? nezhadzuj sa a daj si cas. ja chapem, ze to je teraz tazke, ale sama prides na to, ze nestal ani za jedinu slzu. a ta druha to teda fakt vyhrala s niecim takym...
@kostickatina Ano, predbezne mozes podat aj ty. Byt je spolocny? Ten danovy bonus po tvojom odstahovani nebude moct poberat.
V polke som prestala citat. Ja by som uz odisla.
Mal všetko, ale potreboval ešte viac. Prenechaj ho inej. Po čase zistíš, hlavne ak stretneš iného človeka, ktorý nepotrebuje húliť, podvádzať a ktovie čo ešte, že si ťa nezaslúžil. Boli to, to verím a poznám, ale sú v živote oveľa podstatnejšie veci ako dobrý sex s niekým, kto nesexuje iba s tebou.
@kostickatina Prosím ťa jediné o čo bojuj je vysoké výživné 🙏 zhuleny odpad prenechaj tej čo sa na neho ulakomila. Ufnukanka s tisíc a 1 vyhovorkou a bachorkach ako si ho donútila ku svadbe deťom a ako je chudáčik nešťastný ani nemožno nazvať chlapom.
@dadis byt je na neho. Ale od roku 2022 od decembra som napisana na hypoteke. Lebo sme refinancovali. Byt kupoval este v roku 2017.a ked sme refinancovali, tak som chcela aby polku napisal na mna. Ald on nechcel, zr to stoji peniaze. A nakoniec on to mal dobre premyslene
@kostickatina nebráň mu, ale ty pred ním ako žena už zavri dvere. Ved si len uvedom čo ti spravil. Ako ťa ponizil. To mu nesmieš len tak odpustiť. Fakt sa naser a buď voči nemu chladná. Nemáš najmenší dôvod mu niečo odpustiť. Ty si úžasná žena, bytosť, bola si určite milujúca žena. Ty a tvoje srdce si takúto nálož hnusu nezaslúžite. A opakujem sa - a ver mi, aj keď ma nepoznáš - tam niekde je muž, čo raz zahojí rany, ktoré nespôsobil a bude ťa milovať bezpodmienečne 🙏tomuto človeku už šance nedávaj. Vyliec sa z tejto zrady, neboj sa prebolí to.
@banderaska29 lrn neviem ako mam zabudnut. Ked stale ho vidimnna kamere, pocujem jeho hlas v telefone s ked bzde chodit za detmi detto. On lasku ak ma lubil vobec potlacil, lebo sa zalubil do inej. Ale ja som si nenasla milrnca. Ja som ho lubila. Ako mam na neho zabudnut, ked ho mam na ociach stale.
@kostickatina akože zatiaľ bude posielať daňový bonus detom?? Veď to dáva štát tvojimi deťom. Hľadám on by mal posielať ešte peniaze navyše, ako výživné. Vychytraly je. To si hneď zariaď a zariaď si aj výživné na seba.
@stanulienkat tak lrbo ja som este taka ze on ma plat 1460 eur aj s danovym bonusom. A ked nam posle 280 eur. Tak mu ostane 1180 eur. A len vydavky na nas byt a to co plati ma cez 800 eur. Plus plati podnajom polku s tou kravou co byva. Neviem z coho zije. Ale asi ho zivy.
@kostickatina nie nedavaj mu uz ziadnu sancu.
@kostickatina nemusis nanho zabudat. laska nezmizne zo dna na den. proste ho maj v riti a dalej mu nedovol byt sučastou tvojho života, čo vlastne na nom lubiš ? čo konkretne take super pre teba spravil že napriek všetkemu si ziskava tvoje srdce ? ved to nie je chlap. až raz budeš naozaj bezpodmienenčne milovana, budes si buchat hlavu o stenu, že si mu vobec venovala nejaku pozornost a ze si dovolila niekomu, aby ta takto ponižil
@banderaska29 kym nespravil to co spravil som ho mala za uzasneho clovrka dobraciska, ktory vela krat pomohol financne ludom. Aj cudzim. Proste som si hovorila, ze akeho mam super manzela co ma nikdy nepodvedie. A sups motyka vystrelila
@kostickatina toho užasneho na teba len hral. oni tí naozaj úžasní ti neublížia. toto je len pretvárka, toxický narcis... mrzí ma to, viem ako to musí boliet to sklamanie a zrada. než ale budeš smutit za nim, smut skor kvoli svojmu srdcu, ktoré on zlomil a teraz ho musís ty liečiť. to nie je fer. maj to proste pred očami čo ti spravil a nebud naivna viac.
@kostickatina S tým platom by som mu neverila, aj to môže byť len klamstvo a hra na city aby si od neho viac nepýtala. Neskoc mu na to.
@katka700 to zase nie. Sak sme spolu zili mala som pristuo do bankovych uctov atd. To viem kolko zaraba.
@kostickatina ja len toľko, že ten danovy bonus ti ma dávať pokial s vami žije v spoločnej domácnosti. Inak na neho narok nema. Plus ešte danovy bonus ho "nič nestoji" keďže mu ho vyolaca stat. Kdezto vyzivne ti bude musieť platiť "zo svojho". Predpokladam, ze potom už nebude taký stredry, aby ti daval aj bonus a vyzivne. To len aby si vedela a nedala sa obliecť tým, že budeš žiadať nižšie vyzivne (alebo On navrhovat), lebo vsak ti dáva bonus.
@kostickatina urcite nebojuj. Nemas o co. Este on pride k tebe a bude sa chciet vratit no bola by si hlupa ak by si ho vzala spat.
@kostickatina viackrát ti povedal ze ta nemá rád a nechce s tebou žiť. Zjavne už žije život bez teba, ved to je očividne. Spracuj to a podajte žiadosť na rozvod. Naucte sa komunikovat bez emocii a dohodnite si starostlivost o deti. Ci ich chce ci nie, platit na ne bude musiet. Hlavne sa mu už nepros. To "dokonca" života neplatí pre každého. A netreba sa toho báť. Iba keď to pustíš, môže prist niečo lepšie .
a ako chces bojovat? fakt ma to zaujima, ze co presne by si robila...navyse chces bojovat /akoze sorry-bojovat? co je on princ?/ o cloveka, ktory ti do oci povedal, ze ta nechce a nepatrite k sebe...mne je jedno, fantaziruj, hraj sa na milosrdnu a velkodusnu, rob mu zo seba handru...a nakoniec ta pan pripravi este aj o deti a bude pozerat, ci ta nema ako osklbat...chces chlapa, ktoreho by si pri sebe musela drzat nasilu? navyse by domov k detom chodil zhuleny?..viem, je to tvrde to napisat-ale on ta nechce, nechce...papa ti povedal, lebo bol rozsafny, mozno ho milenka dobre urobila...uzival si predtym aj s tebou, lebo chlap ako on nepohrdne mat naraz sex s 2 zenami...mas zlomene srdce, ako mnohe z nas-ale daj tomu cas a potom si povies-pre takehoto kkta som sa trapila? neboj sa, zvladnes to aj s 2 detmi-len naber aspon trocha hrdosti a sebavedomia...a vyclen ho zo svojho zivota tam, kde patri-mimo tvoj svet...a nespovedaj sa mu ako sa mas-to su len oblbovaky a ty budes zbytocne dlho namotana...vybral si-vyber si aj ty-dostojnejsi zivot ako zena niekoho ineho...

@kostickatina
Prepac, ale o čo alebo koho chces bojovat?
O cloveka, ktorý je narkoman a má zlý charakter? Cloveka, ktorý nevie dodržať sluby? Cloveka, čo nikdy ta realne nemiloval?
Čo sa zmení, ak sa vráti?