Manžel ma podvádza
Ahojte baby,
musím sa niekomu vyrozprávať, lebo ma to už ťaží a dusí…
Som doma s deťmi, máme ich viac (niekedy mám pocit, že sme malá škôlka 🙈) a priznám sa, že niekedy je to na mňa priveľa. Manžel chodí do práce, zarába, ale posledné mesiace je čoraz menej doma. Najprv som si myslela, že je unavený, že má toho v práci veľa, ale niečo vo mne mi hovorilo, že to nebude len tak.Začal sa správať inak mobil stále pri sebe, zamyškané pohľady, nervózny keď mu niečo zazvoní. A potom som to uvidela… správy. Láskyplné, emotikony, plány, ako sa stretnú. Srdce mi vtedy padlo na zem.Ja tu doma varím, periem, starám sa o deti, o domácnosť, nemám ani chvíľku pre seba. A on? On si behá za inou… Ako keby mu to všetko, čo robím, bolo málo. Ako keby som ja nestačila.Neviem, čo mám robiť. Nepracujem, všetko stojí na ňom. Keby som odišla, neviem, kam pôjdem s deťmi. Keby som ostala, bojím sa, že to vo mne všetko zhnije tá bolesť, hnev, bezmocnosť.Baby, ja už fakt nevládzem 😢. Máte niektorá podobnú skúsenosť? Ako ste to riešili? Čo mám robiť?
@annahrachova9 Mrzi ma co prezivas. Ocividne tvoj muz uz neciti viac naplnenie vo vasom vztahu. Vies, co treba urobit aby si si zachovala svoju sebauctu.
@annahrachova9 lebo manželstvo nemá byť o tom že ty robíš všetko a on nič. Sadnúť si, porozprávať sa či si date druhu šancu alebo nie, ak áno smer terapeut, ak nie vybaviť alimenty a nech sa začne starať on. Nechápem tie rodiny kde je všetko na žene.. manžel je otec rovnako ako je žena matka, obaja sú rodičia obaja sa majú starať o deti a nie len matka. Vyklop to naňho a mysli hlavne na svoje dobre a pocity. Držím prsty
@annahrachova9 máš len podozrenie alebo istotu? Konfrontovala si ho?
Manžel má moc volného času. Zapoj ho víc péči o děti...jsou to i jeho děti.
S dětma bych se určitě nestěhovala a nebrala jim domov i kdyby dúm byl jeho. Snad by nebyl takový hajzl, aby vás vyhodil.
O ní něco víš?
V prvom rade by som mu oznámila,že hej počuj budeš sa podieľať na výchove ja si idem tiež hľadať prácu ...ak by si si ju našla treba riešiť byvanie...podnájom ,alebo ísť k rodičom alebo ostať vo vašom a nech on odíde.Treba s ním vybabrať ...nedať mu možnosť slobody aby mal čas na inú ženu.Aj ty sa rozvíjaj a nezi len pre deti a domácnosť.Nech vie,že nemá doma na hotove od hlupuckej,naivnuckej žienky a on sa môže flakat ako mladík s inou.
Sadnúť si a otvorene sa porozprávať. Že vieš a že ok, ale ako si to teda predstavuje ďalej. Rozvod? Koľko máte detí? Uvedomuje si, že ho výživné môže zraziť na kolená? A tá jeho pipinka si uvedomuje, že mu pošleš na víkend 3, 4? deti?
Nerobila by som scény, normálne triezvo by som naňho vybafla, že čo ďalej.
A hneď mu povedz, že pri rozvode budeš žiadať striedavku. Alebo deti do jeho starostlivosti, keďže nemáš príjem, strechu nad hlavou....
Som zvedavá, ako by tá jeho "nová" sa starala o materskú škôlku.
@annahrachova9 pekne stylizujes , gramaticky bezchybne píšeš, akoby som knihu čítala 🙂 to len tak mimo tému...
Je mi ľúto, ale manžel sa začal nudiť..
O všetko sa postaráš a on sa dostal na vedľajšiu koľaj a našiel si zábavku.
Urob sa maród, ľahni do postele, zaves mu deti na krk, na stretnutnutia rýchlo zabudne, kamarátke sa to osvedčilo, bol doležitý, hlava rodiny, nenahraditeľný a našiel sa v tom, keď zistil ako veľmi ho deti milujú a potrebujú.
Sexuálne radovánky išli bokom, keď si našiel cestu k deťom.
Ten tvoj sa tak asi necíti.
Drž sa
@annahrachova9 no hlavna otazka je co chces dalej ty... chces ho opustit alebo tisko cakat ci ho to neprejde alebo zabojovat o neho? akekolvek rozhodnutie je len na tebe, pretoze kazda z nas by spravila inak(ja som si spravila plan a opustila ho) ...a hlavne ine ti budeme radit ked sa rozhodnes opustit ho a ine ked sa rozhodnes ostat
@annahrachova9 pekne stylizujes , gramaticky bezchybne píšeš, akoby som knihu čítala 🙂 to len tak mimo tému...
@eviq úplne bezchybne nie, ale v porovnaní s inými, tiež myslím, že je to fajn.
@annahrachova9 no nič, stopni to kým sa ešte dá. A keď sa už nedá, odíď. Aj tak si myslím že do pár mesiacov bude naspäť. Kto by chcel chlapa so 4 deťmi 😀😅😬
@annahrachova9 aké staré sú deti? Ak má najmladšie viac, ako rok, hľadala by som prácu a mužíčka zapojila do práce v domácnosti a okolo detí. Škoda, že si to neurobila hneď pri prvom dieťati. Má ťa doma istú, berie ťa ako domáci spotrebič, si na ňom finančne závislá, preto treba ísť do práce čo najskôr
@annahrachova9 Ahoj, nie si sama, podobne riesim aj ja
Všetko robíš, stíhaš, makáš, padas na hubu..a pán otec robí čo?
Deti sú aj jeho, aj domscnost,tak sup prehodiť par úloh na pána manžela,nech sa trosku zapoti.
A samozrejme oznámiť mu,čo vieš, a ako si to ďalej predstavuje.
A čím skôr najmladšie dcéra do škôlky a ty do prace. Nech si samostatná, mas aj svoje financie, odkladať si.
Hlavne sa netvarit ze nič nevieš.
S kludnou hlavou zistiť ci sa nudí alebo sa zamiloval ..
@annahrachova9 aké staré sú deti? Ak má najmladšie viac, ako rok, hľadala by som prácu a mužíčka zapojila do práce v domácnosti a okolo detí. Škoda, že si to neurobila hneď pri prvom dieťati. Má ťa doma istú, berie ťa ako domáci spotrebič, si na ňom finančne závislá, preto treba ísť do práce čo najskôr
@anonym_ba365b súhlasím, vom skôr do orace, byt finančné nezávislá a podeliť si spoločne deti a domácnosť..
Ty si sa dala do pozicie personal a on bankomat. Pri skolke, ste zabudli na s ba ako na par. Tak si nasiel inde. Rozhodnutie je na tebe …. Mas viacere moznosti, len najskor vyries skolky a skoly a vrat sa do prace … al by si mala striedavku, aj tak potrebujes prijem. Ak by mal deti u seba, ty musis platit vyzivne aj ked minimalne. Moznolaska k detom to nejak upravi, ale k tebe … podciedol raz, podvedie aj druhykrat ..
vyzivne je jedna vec, ak ma dost penazi ma na haku … od urcitej vysky prijmu moze mat aj 10 deti a nova pipina ich nemusi ani poznat 🤷♀️ Plateny personal sa postara a on si moze robit co chce
V prvom rade zapoj aj spolubývajúceho a otca detí. Očividne má veľa voľného času, keď má čas vypisovať a ktovie čo robiť s inou ženou má čas aj na vlastné deti a vlastnú domácnosť. Viac teraz robiť nemôžeš ak nemáš kam ísť.
@mirokub alebo že by len tak? Veď čo sa bude ponáhľať domov, je tam krik z toľkých detí, žena nevie, kde jej hlava stojí, čo tak sa vyžalovať nejakej a pri tej práležitosti zasunúť?
Poznam pribeh, kde odisla zena od 5 deti a nechala ich alkoholikovi. Najmensie bolo v skolke. Zvladol to, prestal pit a staral sa. Deti na matku nezanevreli, tajne sa s nimi stretavala. On zomrel po 50tke, zena sa vratila a s dospelymi detmi ma laskyplny vztah.
Poznam pribeh, kde odisla zena od 5 deti a nechala ich alkoholikovi. Najmensie bolo v skolke. Zvladol to, prestal pit a staral sa. Deti na matku nezanevreli, tajne sa s nimi stretavala. On zomrel po 50tke, zena sa vratila a s dospelymi detmi ma laskyplny vztah.
@anonym_a77583 a ponaučenie? Lebo podla mňa ,tu vidím ,nevďačné deti a vychcanú matku.
Tiez som chovala ex ako vo vaticke, aby bol v praci cerstvy. Aj tak som dopadla.
Nemas na vyber, kazda moznost boli.
Porozpravat sa otvorene. Pn bude zatlkat, bude nervozny, ty budes plakat, pretoze ta to boli.
Alebo potichu trpiet a pokracovat ako doteraz.
Alebo ho zapratat do domacnosti, urcit co ma robit. Ked je cez vikend doma, odist sama von a nechat vsetko nanho. Nech vidi, co obnasa byt v domacnosti.
U nas milenka povedala, ze sa on starat nebude. Ona si s nim iba uziva. Cim sa chlap ma lepsie, tym viac si to nevazi.
Boli to, mysli na deti, ak ta domacnost bavi. Najhorsie je, ked mas konecne klud, zacnu ta prenasledovat myslienky.
Este mi napadlo - napis manzelovi list a cakaj na reakciu
@annahrachova9
Treba ist ihned do prace a pankovi odovzdat polku starostlivosti o deti. Zatial mu o tej zenskej nic nehovor, ale v case ked sa s nou stretava chod naopak von ty s niekym. Nedaj mu moznost s nou byt. A zacni mysliet viac na seba nez na deti a rodinu. Zeny na seba casto zabudaju, stanu sa matkami a zabudaju byt zenami.
No v podstate nemozes robit nic. Rady, ze zapoj ho....Nepojde to, ma plnu hlavu inej, nebude mat zaujem byt doma a robit daco doma, nic ho nedonuti. Konfrontovat ho mozes, mozno odide, mozno sa bude dusovat, ze to neurobi, bude najprv zatklat. Bohuzial s tolkymi detmi si dost v prdeli, nemas z coho zit. Stale hovorim, ze je chyba urobit si x deti po seba a byt zavisla na manzelovi. On to velmi dobre vie, ze vlastne nemas kam ist a ani ako deti uzivit, takze to napisem surovo, budes asi dalej zit s nim a tvarit sa, ze o nicom nevies alebo mu to povies.
Kym nemas financie a kam ist, tak moc neporiesis
Raz mi kamarátka porozprávala, čo urobila, keď mala pocit, že jej muž akosi nevysvetliteľne chodí neskoro z roboty (nemala nič potvrdené). Vyžadovala si plnenie manželských povinností každý večer. A cez výkend aj násobné. Ja neviem, či si len nevymýšľala, ale sú stále spolu.

@annahrachova9 ak nemas kam odist, tak darmo budes nad tym premyslat a ak mas kam odist, tak by to bolo najlepsie riesenie s tym, ze by bola aj otazka ci by si sama zvladla starostlivost o deti.