Manžel ma podvádza
Sme manželmi 13 rokov, máme po 40tke a 12 ročnú dcéru. Viem, že ma podvádza. So slečnou pred 30tkou. Nemám dôkaz, ale viem to. Neviem však čo robiť. Konfrontovať jeho? Alebo ju? Čo by ste robili?
ak si na nom financne zavisla tak to treba prve zmenit pracujes ?
@ivik4 zbaliť sa a buchnúť dvermi dokáže asi každá.. len kde potom ísť keď buchneš dvermi... Nie každý má rodičov, kamarátov a pod mostom bývať nie je kto vie čo...😉
@katkati lebo ten ženatý väčšinou ľahšie pustí perie - rozumej peniaze.... kupuje darčeky, pomôže, neraz má aj funkciu a potom známych kde kade , finančne býva už niekde inde ako ten slobodný, ....
Vykašli sa na dokazovanie jeho nevery. Toto je presne ten moment, kedy sa musíš povzniesť nad tým čo robí on a sústrediť sa sama na seba. Začni sa venovať sama sebe, nerob stíhacku, začni chodiť častejšie von, behavat, na stretnutia s kamarátkami alebo za nejakou prácou, na prechádzky.... Iba oznám a choď. Snaž sa uvoľniť. Keď sa ti podarí odosobnit sa od problému, ktorý on vyrába, a dokážeš sa venovať sama sebe, vzbudí to u neho pozornosť... Len niečo zmeň ty vo svojom živote, on spozornie... Ak nie, nemá zmysel nič riešiť. Minimálne získaš odstup a sebavedomie... On je tvoj manžel, nie majetok, nech si znáša následky svojho konania sám. Neutapaj sa v žiarlivosti.
Tak to je uplne blbe. Otazka je, co by si robila v pripade, ze by si ho konfrontovala a on by oznamil, ze je koniec. Mas kde ist? Mas kde byvat? Mas pracu? Mas rodicov, surodencov, kamaratov kt. by ti mohli pomoct financne? Co majetky ktore vlastnite? Mas auto + vodicak aby si bola samostatna? Mas nieco nasetrene?
Tresnut dverami je jedna vec, neostat na ulici druha.
@kittykat22 prácu mám, ale nemám kam ísť, nemám už rodičov ani súrodencov.nemam auto ani vodičak, manžel zarába 5 krát viac ako ja a financuje vlastne všetko :(
@deti95060810 no na mna tu nemusis zmurkat 😄🤭🤭 kazda pise za seba . Autorka svoju situaciu v prispevku nijak neopisala. Aka otazka,taka odpoved 🤷♀️
Nevera=odchod 🤷♀️🤷♀️
a ako ste na tom majetkovo? Na koho je byvanie? Mala by si pri rozvode narok na polovicu? Manzel mal barak pred alebo az po svadbe?
on bude zatlkat, lepšie by bolo ich oboch konfrontovat ak budu spolu.
V prvom rade si zožeň dôkazy, lebo bez dôkazov nikoho nekonfrontuješ. Je to len slovo proti slovu a z takejto konfrontácie bez pádneho dôkazu vyjdeš jedine ty ako blbec hoci (možno) máš pravdu. Ona povie nič spolu nemáme, on povie nič spolu nemáme a ty povieš čo? Ale ja si myslím, že máte? Tvoje "myslím si" bude tak na dve veci...
Otazka znie co si od tejto temy slubujes....
Na jednej strane mas muza ktory ta podvadza, na strane druhej tvrdis, ze nemas kam ist v pripade rozvodu.
Tvoj muz zaraba 5x tolko co ty ale 5x coho ? Desiatky? Stovky? Tisicky?
Baby sa pytaju ci mas dostatocny prijem na to aby si sa mohla osamostatnit.
Ak by ma zena podvadzala, jej prijem by v tom pripade bol pre mna irelevantny.
Na jednej strane mas muza ktory ta podvadza, na strane druhej zlatu klietku ktoru ocividne nechces opustit.
Ako sa vravi, je jednoduchsie plakat v limuzine nez v autobuse.
Ked budes rozhodnuta ktorym smerom sa vydat, potom ziadaj o radu. Ocividne nie si stastna, ale sama nevies co chces.
@ivik4 asi nevieš čo ten žmurk. smajlík znamená...
@hopsadobrandejsa autorka nie že nevie čo chce, ale ona je zaskočená touto situáciou....inak kto by nebol že?
Takže vlastne si si odpovedala sama. Nemám kam ísť...a čo tak zobrať byt do podnájmu? Vždy je kam ísť, ak má človek prácu...
Ale s tvojim postojom by som teda bola radšej ticho, vravíš že aj tak sa neprizná, a snažila sa bokom dávať svoju výplatu , keďže manžel aj tak hradí všetko.
A uvidíš dokedy ho to bude baviť, veď možno sám s tým príde, keď sa bude chcieť odsťahovať ku tej "milenke".
Neprídeš ty, ale stále je aj možnosť, že sa zbalí a odíde on.
@athom no by som dvakrát nepovedala. Alebo lepšie povedané, muži sú sprostí, že sa nesnažia povedať co im chýba doma, ale idú hľadať inde...to isté platí o ženách. Možno keby si spolu sadli a povedali, že chcú svoj vzťah posunúť, skúsiť niečo nové, chcú viac dotykov, rozprávať sa, ísť spolu von, alebo chcú aj čas pre seba, dokonca aj keď ma žena kila navyše sa to dá povedať aby sa nerozplakala...ze na deti majú každý inú výchovu, aj to sa dá odkomunikovat...nie ísť plakavat inde. Jasne, ze nájde pochopenie v inom náručí, ale ci ta náruč ho aj naozaj prichyli keď príde na lámanie chleba. Alebo ci nebude potom ten muž prosikat, že už sa to nestane, že sa zmení a bla bla...tak nech sa snaží zmeniť, čo je zlé aby nedošlo k nedorozumeniu na oboch stranách...a až keď sa to nebude dat napraviť, rozísť sa a tak hľadať inú náruč.
Tak keď nemáš nič, nemáš kam ísť, tak buď ticho a šúchaj nohami. Či čo chcela počuť?
Nieco take ako podnajom existuje, lenze ty chces za kazdu cenu ostat s nim to bude problem, myslim si, ze je otazkou casu, kedy odide zit s mladsou a potom ti neostane nic ine
Zbierať dôkazy a poslať ho potom do..... pravdu ti určite nepovie
Ak neplánuješ odísť, nekonfrontuj ho. Načo? Zbytočne sa strápniš, však aj tak s ním ostaneš
Mne sa zda, ze ti tu riadne nakladaju. Lahko sa povie zbal sa a odid. V skutocnosti to take jednoduche nie je. Znamena to zacat odznova. Ci uz mas financie, alebo nie, tento krok je narocny, nik ti nepomoze, nik ta nepodrzi (mozno rodicia), ale vsetko si musis zariadit sama.
Nevera sa da odpustit, zalezi na nom, ako sa k tomu postavi. Ci si povie, ze mu ta mlada stoji za to, aby sa mu rozpadla rodina. Myslim, ze ani on sam nebude chciet, aby sa to stalo. Roky trva ziskat si spat doveru, ktoru mal. Ale da sa to, pokial sa nespusti zas.
Ja som bola v tejto situacii. Naozaj sa to dalo napravit. Fungovali sme normalne, ale dostal lepsie miesto, zacali sa zas kolo neho tocit mlade baby a neodolal. Nakoniec som odisla. Nenavidela som seba, nenavidela som jeho, bola zo mna chudera. Ale dodnes lutujem, ako sme ublizili nasej dcere.
Myslim, ze sancu si vas vztah zasluzi, dolezite je, aby ste sa obaja poucili a uz sa to neopakovalo.
Najdolezitejsia je komunikacia, treba si povedat, preco sa tak stalo a pracovat na tom, aby ste obaja boli stastni a nehladali stastie inde.
@sparrows a ked sa bude tvarit,ze o nicom nevie,vtedy sa nestrapni?
To bude este ponizujucejsie.
Nech len pekne vie,ze ona ho prekukla.
Odcvadzat nemusis,ale mz ani neper ani nic.
Nech mu peru a varia tam,kde byva do 5 rana....
Aspon na kratku dobu,nech si vsimne,ako to moze vyzerat.
Vytrestat ho nevytrestas,lebo city sa proste vynutit nedaju.
Ale aspo zo seba nerob hlupanu,co robi manzelku a o nicom nema ani ponatie...
@sparrows úplne výstižné 👍👍👍
ja by som sa chcela opýtať úplne elementárnu otázku: máš aj iný "dôkaz" o tom že Ťa podvádza okrem toho, že išli sami a že sa na ňu pozeral ? lebo toto akože nie je ani zďaleka dôkaz že Ťa tvoj muž podvádza..
ja mám partnera a môj kolega tiež partnerku, avšak s kolegom trávime spolu veľa času lebo riešime náročný business a na našich hlavách stojí celý chod firmy. chodíme na obedy riešime často ešte aj po práci zavretí v kancelárií plány a nikdy, ani raz sa a ani by sa medzi nami nič nestalo. a tiež sa na mňa občas tak uprene zadíva, ešte sa aj usmeje 😀 ale tam to končí..z firmy občas ideme spolu jednym smerom a ešte kecáme.. ja mam chlapa čo ma miluje a on tiež miluje svoju... len sa pýtam či toto celé nie je len tvoja fantázia, či nemáš len ponorku. :( ja by som Ti priala aby to bolo ako moja verzia, aby Ťa nepodvádzal... 🙏
no tak ja by som ho teda konfrontovala. lebo ako nemáš podľa mňa až tak moc priame dôkazy o nejakej tej nevere, takže buď by som vyčkala či sa niečo ešte neukáže alebo by si videla z jeho reakcie, ak by si s tým na neho vybehla

Jasne,ze sa neprizna,kto by sa priznal k neverr? Su aj taki experti,kedy zena predlozi jasne dokazy a zatlkaju nadalej a este zo zeny spravia hlupanu.