icon

Manžel mi vyčíta, že som lenivá

31. júl 2023

Každy deň máme hádku som tehotná v 8 mesiaci za 6 týždňov mám plánovaný cisársky rez ...problém je ale v Tom že mi je strašne zle a nedokážem mu variť ani robiť nič v domacnosti on robí osmičky ale v robote nemajú jedlo a je stále hladny slabý ..hneď vraciam z jedla a chodím na pohotovosť na infúzie ...ja sa chodím kazdy deň najesť do reštaurácie plus na koláč a celkovo trávim čas v meste kedze doma by mi bolo strašne zle ..potrebujem vedieť názor cudzieho nestranného človeka že kto má pravdu a či sa mám vadiť s manželom preto ..

kaitlin3
2. aug 2023

Som to videla na Instagrame tak že sa idem pozrieť 😁
V prvom príspevku píšeš že chlap v robote jedlo nemajú a teraz že majú ale jemu nechuti 👍 nabudúce si takyto príbeh premysli lepšie dopredu 😁

livi123456
2. aug 2023

Ja som presne čakala kedy sa to objaví na slonovi 😂😂😂😂😂

aurora33
2. aug 2023

Kde som písala že ja robím mužovi slúžku? 😀 Ved v pohode, pokojne si ďalej nerob nič, je to tvoj život. Ja by som ale tak žiť nemohla. Že nerobiť doslova a dompismena nič.

beatinka
2. aug 2023

Akože to, že je autorka mierne povedané “úplne mimo”, ok. Ale podaktoré názory, ako je chlap debil, že si vôbec dovolil jej niečo povedať, to je ešte horšie. Tak týpek maká zrejme niekde vo fabrike (ťažko asi v kancli, keď nemá jedlo), predpokladám, že peniaze idú na domácnosť, keďže princezná je doma, a ešte on je kkt, že jej povie, že je lenivá?? 🤦🏻‍♀️ Akože už teraz ľutujem jeho, aj to malé, keď sa narodí.

jaskolka
2. aug 2023

Aký názor kde ti vsugerovavam? Ja ti proste píšem len a len výlučne môj názor. Ty si ho za svoj nemusís absolútne brať. Keď teda tvrdíš, že je to skutočne a nie vymyslená blbina, čo je ešte horšie, tak jednoducho môj názor je ze si rozmaznaná, lenivá,sebecká a hlavne (co je najhoršie) hlúpučka. Keď to to chlap toleruje, tak si stretla skutočne "dobrého hlupácika" (no aj jeho trpezlivosť môže mať hranice, tak pozor na to). A rovnako si stojím za tým, že by si potrebovala pár poriadnych faciek, aby si sa prebudila do reality. Lebo keď sa dieťa narodí, tak sa asi zbláznis s tým svojim prístupom k svetu a k životu.
No je to len môj názor. Ty si naďalej o sebe mysli, že vynikás a si taka "skvelo iná" že sa nik z tebou nebaví.
A vlastne ani sa nečudujem ze sa nik s tebou nechcel baviť, keď si sa k ľuďom správala tak, ako to predvádzas tu. No to ťažko pochopí niekto, kto ma takú (alebo skôr nemá) sebareflexiu ako ty.

simonka2495
2. aug 2023

Moja zlata ze tebe neni chujovo od vlastnej matky pytat peniaze. Hanbila by som sa, ked si si vedela spravit decko tak si mala mysliet aj na to ako sa o seba postaras. Si dospela zena, tvoj chlap chodi do roboty a ty vysedavas v restikach kde prezeres aj gate. Vela ti toho panbozko do hlavy ocividne nedal. Ale neboj sa s takymto chovanim a zmyslanim davam este chvilocku a najde sa zena ktora bude ochorna tvojmu muzovi doniest respektive jedlo navarit a nebude mat pansku hubu s lososikom a batatmi za 40€. fuj mala by si sa nad sebou zamysliet, je mi na zvracanie z tvojho fungovania

jaskolka
2. aug 2023

@aurora33 ja len nechápem, ako jedna 22 ročná dospelá osoba môže "nevedieť, čo ma doma sama robiť"🙈🙈🙈
Matka zem, vezmem knihu a čítam, keď už neviem, čo iné by sa dalo.
A rovnako akosi mi rozum neberie, ako môže byť niekomu doma tak hrozne zle, že ma nohy ako slon, musí ísť na infúzie a len "fuci a kyve zo strany na stranu" a odrazu vonku ako čarovným prutikom vserko v pohode, 6 hodín bude sedieť v parku, a v kaviarni a restike.,nohy odpuchnu, hlava sa netoci
To fakt asi prvý unikátny prípad je autorka....

angeli121212
2. aug 2023

@jaskolka normálne by som povedala že toto ani nie je možné ale poznala som také podobné expertky 😂

angeli121212
2. aug 2023

@jaskolka no aký zázrak táto baba 😂 do buducna keď mi zle príde rovno do reštiky utekám a sa riadne prežeriem 😅

mamusa123456789
2. aug 2023

@majlo1234 ja nevravím, ze sa ma nejako obetovať, ale raz keď mi zle tak sedím doma na riti a keď si dám jedlo z reštaurácie, tak ho doprajem všetkým a nie sebe hojno a ostatným hovnom

mamusa123456789
2. aug 2023

@reanda ja sa nerozculujem koli lemravym trupkam,aj pre také slnko svieti 😉

nikyball
2. aug 2023

Toto je svet boze, taketo mreny ako ty by si zasluzili nejaky prispevok od statu, sak ty za to nemozes, ze decko v bruchu si pyta lososy,bataty a kolaciky. Co na tom ten tvoj muz nechape, ze jemu stacia rozky a ty ich nevladzes ist kupit?! A ta tvoja mama co. Tiez by ti mohla poslat viac, co ked ti zachuti kaviar alebo co a ty na to nebudes mat, co mas zomriet od hladu?. Daj sem cislo uctu !

aurora33
2. aug 2023

@jaskolka presne, doma všetko zle a šesť hodín v meste úplná pohodicka. Jezin ja kebyže môžem byt doma od rana do večera a sama tak si upratujem cvičím citam knihu a mám vyleštené všetko 😅😅 som zvedava keď sa im narodí dieťa čo bude robiť. Babka asi nechá penzión penziónom či čo to majú a príde sa starat do Košíc o tri deti (dve veľké a jedno malé)

mamusa123456789
2. aug 2023

Autorka určite to nemajú takto všetky rodiny, ale z tvojej strany by to chcelo trosku sebareflexie, keď už nechceš byt doma a nutne sa musíš trepať do mesta, dá sa minút aj menej peňazí a nie 40e na deň, aby manžel hladoval 9 mesiacov tiež nie je správne, je to sebecké, myslím, ze manžel by zvládol upiecť lososa, keby si ho aspoň kúpila a za 40e jete lososa s batatmi 3 dní obaja, najes sa doma a potom môžeš vyraziť do mesta, nakrájať si jabĺčko do ksbelky, urobíš chlebík a v kaviarni si dáš minerálku bez koláča a myslím si, ze keď tvoj manžel trpí takéto výstrelky, tak by bol určite ochotný ti nachystať aj to jablko a aj ten chlebík za tu cenu, ze by to známeho, ze by boli peniaze aj na jedlo preňho 😉 keď sa chce hľadajú sa možnosti, keď sa nechce hľadajú sa výhovorky 😉

mandarinka555
2. aug 2023

Kedy už skončia tie sprosté prázdniny??? Tým adolescentom už skutočne doma hrabe...Zalezené 💩 doma s mobilom v ruke...

jaskolka
2. aug 2023

Mimochodom, jest denne len to isté... To v tehotenstve tiež nie je asi najzdravšie, keď už teda autorka tak sa obhajuje tým, že je tehotná a ze to teda musí mať a nesmie hladovať..
. Veď denne len losos, batat a kuracia polievka navrch s koláčom.. Nie som odborník na zdravu stravu, ale toto mi teda už nepríde veľmi zdravé..

mandarinka555
2. aug 2023

Už je to 12 strán a ty si stále nenapísala, kde v riti to žerieš za 40€ ???

tanyag
2. aug 2023

@autor
Stále čakám na odpoveď na moju otázku, do akej reštaurácie chodíš? V KE?

bessie12
2. aug 2023

@tanyag pridám sa k tebe. Za pár týždňov idem na Slovensko do KE, tak tiez by som rada zašla do tej reštaurácie s priateľom 😁😁

mikadooo
2. aug 2023

Tak sorry, ale ak si schopná prejsť do reštiky, tam sa najesť a vrátiť sa domov, ale nie si schopná ošúpať tri zemiaky (pokojne posediačky) a plesnúť nejaké mäso na panvicu, tak ja neviem... Ale nebudem ťa hejtovať, ak ste sa teda s manželom zhodli, že ty si prvoradá, potom bejby a potom niekde je možno aj chlap, tak je to čisto vaša vec 🤷. Z môjho pohľadu si lenivá, každopádne, nerozumiem, prečo sa to tu opýtaš, keď tebe je jasné, že vôbec lenivá nie si a čisto príprava jedla pre manžela je pre teba problém, iné - takisto podobne namáhavé veci v pohode zvládneš 🤷.

letfenixa
2. aug 2023

@lucka_ke viem minimálne o 2 ženách, ktorým toto cvičenie odvrátilo operáciu.

letfenixa
2. aug 2023

O dieťa a domácnosť sa bude starať, keď sa zostaví z cisarskeho! Mon Dieu! A dovtedy čo? Budeš mať dojku? Budeš chodiť na lososa s kocikom?

anetka34
2. aug 2023

Ja som si práve uvedomila, že toto je asi realita. A asi nastáva koniec sveta. Rastie nám generácia, ktorej sa nechce pracovať, nevedia hospodáriť s peniazmi, nechcú variť, nechcú riešiť nič iné iba to, čo im práve v tejto minúte vyhovuje. Beda nám.
Odporúčam každému zriadiť si poriadne sporenie, lebo na naše dôchodky naozaj reálne nebude mať kto robiť.

dankanka
2. aug 2023

@jaskolka tak losos je plny ortuti, v tehotenstve by ho sni nemusela jest, vyvar z restiky je zasvplny glutamanu, kolacik je mozno z toho este to najzdravsie :D. ale tak, autorka vie najlepsie

anetka34
2. aug 2023

@letfenixa práve som si pozrela to cvičenie. Niečo z toho som sa učila na rehabilitáciách. Tu je to lepšie vysvetlené vo videách. Rozhodla som sa, že idem na to. Ďakujem za typ 😊

nikdenikto
3. aug 2023

A ako sa v tých kaviarňach socializujes? To myslíš rozhovor s čašníkom? 🙈 chod radšej na nejaký predporodny kurz za tie prachy

valeriakadarova
3. aug 2023

@kaitlin3 ja som to dnes videla na slonovi a presne, že si to musím vyhľadať😀 už vtedy mi odpálilo dekel, ale teraz po prečítaní všetkého duplom😀 @autorka mala som rizikové tehotenstvo, kľudový režim ale manžel mal navarené doma a áno stalo sa, že sme si objednali donášku, ale ani dvaja sme neprežrali 40€... Btw by som bola zvedavá kde tu v Košiciach toľko preješ... Veľa šťastia tvojmu mužovi lebo pri takomto prístupe sa chudák nenaje kým dieťa nebude mať minimálne 3 roky😀

janulik2008
3. aug 2023

@valeriakadarova ja som si na ňu dnes spomenula keďže som bola v meste na Hlavnej 😁🤣

valeriakadarova
3. aug 2023

@janulik2008 joj ja sa smejem, že tiež sa chystám a keď uvidím niekoho jesť lososa s batátmi tak sa spýtam či je to ona😀😀😀

sasenus
Autor odpoveď zmazal