Manžel, milenec alebo nikto
Niekedy sa cítim akoby som si mala vybrať medzi tromi zlými možnosťami.
1. Manžel, ktorý ma už roky nepočuje a berie ako samozrejmosť.
2. Milenec, ktorý mi síce povie, že som krásna, ale nikdy nebude skutočne môj.
3. Alebo nikoho – a ten večný pocit, že som sama, aj keď som silná. Čo je vlastne horšie?
1. Naco ti je taky manzel? Mozes sa rozviest.
2. Preco cakas od milenca nieco,cim nebude? Uzi si sex a neries (od toho su milenci) alebo zacni bodom jeden a potom si hladaj druheho manzela.
3. Ak potrebujes chlapa len aby si nebola sama... Stale mas moznost vybrat si lepsieho
@really8
Nevymýšľam si, len dávam von myšlienky, ktoré podľa mňa nosí v sebe viac žien, než sa nahlas hovorí. Ak sa ťa to netýka alebo ťa to nezaujíma, pokojne preskoč.
@maranta_leuconeura
Ďakujem za úprimnosť. Asi si to pomenovala presne – sú chvíle, keď človek zacyklený v pocitoch potrebuje trochu odstup, alebo aspoň zrkadlo. Nejde mi o to, byť s niekým len aby som nebola sama, ale občas to ticho vie byť hlučnejšie než hádka. A možno áno – možno by som si mala pripustiť, že si môžem vybrať lepšie. Alebo aspoň inak.
Ono to tak byva aj z druhej strany. Damy, vy stale/casto davate najavo svojim partnerom/manzelom, aki su skveli, sikovni, co vsetko pre vas a rodinu robia, ocenujete nieco na nich? Ci len vy to ocakavate od nich (plus oporu, zaopatrenie, platenie...)? Aj ten chlap je len clovek a mozno obcas potrebuje oporu/podporu on (hoci to aj nijako nedava najavo).
Lepsie byt s nikym ako s niekym, s kym to nema zmysel.
Rozved sa a najdi stvrtu moznost - noveho partnera, ktory ta nebude prehliadat a brat ako samozrejmost (to vsak zalezi aj od vyberu, aj od toho, ako sa nemu chovas).
Preco by si mala mat len vylucne tie tri uvedene?
Nie si silna, lebo keby si bola nemas pocit, ze si sama.
Ahoj, podla mna 3 moznost podla toho co pises by bola pre teba najlepsia. Pretoze pises,ze to ticho vie byt hlucne ak som spravne pochopila pri manzelovi...Lenze kebyze si sama a zacnes sa naozaj vnutorne davat dokopy, tak to ticho v tej samote by si vnimala ako ozajstnym tichom, pretoze by si sa venovala napr doma sebe a tomu co mas rada-len pre priklad, prides domov po tazsom trebars pracovnom dni, zavres za sebou dvere a to ticho by si si doslova uzivala s dobrou knihou, alebo starostilivostou o kvety, ci len tak by si si doma nieco prerobila (nemyslim tym prerabku bytu) ale len prehodila nejaku cast nabytku, alebo doplnky, ci len tak vylozis nohy a pozries si nieco dobre v tv...mozes ist kam chces kedy chces a vzdy sa rada vratis do svojho utulneho bytu,ktory by si mala podla seba...aj napr.kebyze ides len niekam von s kamoskami tak po par hodinach "kvakania" aj ked ti bolo s nimi super a pekne zazitky za tebou, tak to ticho si zamilujes. a ked budes v takejto pohodicke sama so sebou, vo svojom vnutri, tak neskor by prisla aj laska...a co ak to bude ta skutocna, kde ticho nebude hlukom? Co sa tyka milenca, nie som zastanca toho, aby este pocas vztahu, ktory mas si takto zahybala aj ked je ten vztah zly...ved ked je zly, tak ten vztah predsa opusti, kedze hovoris ze si silna, tak preco v nom zotrvavas? ocividne dovody na to nemas, ked uz mas aj milenca. Kazdy clovek samozrejme na danu situaciu moze mat iny nazor a dostanes tu rozne odpovede...no moj nazor je, ze by si mala byt sama a naucit sa mat rada tu svoju samotu a najprv sa naucit byt sama so sebou stastna a az potom, ked aj niekto vstupi do tvojho zivota to skusit🙂
Keďže je človek večne nespokojný a vždy mu chýba to čo nemá a neváži si ,to čo má... každá varianta má svoje pre a proti 😏
moja babka vzdy hovorievala : aky chlop, taky chlop, len nech sa po dvore mota !
To sú choroby panelakoveho typu. Keby ste mali viac koníčkov a povinnosti, neriešili by ste takéto sprostosti. Tie niektoré rady sú fakt na úrovni.. všetci len moderne - utekaj zo vzťahu. Ja som zvedavý, kedy sa naučíme komunikovať. Veď každý si priniesol z vienka rodinného života niečo, je jasne, že to nebude to iste.. v posteli sa každý pár zohraje do pár minút ak nie sekúnd, ale potom už nemá nikto čas si tie iné pohľady na život vydiskutovať .. do prdele aj s vami čo neviete čo od dobroty. Každý sa len hrabe za peniazmi, blahobytom, bezstarostným životom, ale ako si ho chcete vážiť keď ste pre to ani prstom nepohli? V inom prípade volá jedna strana, že len ona to robí, druha nie, a stále dookola. Až keď bude človek na hubu padať od únavy a bude rad, že ho ten blízky len objime pred spaním, potom si uvedomíme, ako dobre nám bolo, keď sme riešili take sprostosti na MK.

Zo vsetkeho najhorsie su tieto tvoje vymyslene diskusie