Manžel nechápe, že zoznamky v manželstve sú podvádzanie
Mám pocit že sa zbláznim ženy takže prosím neodsudzuje má. Už beztak mi je hrozne ťažko už len keď to píšem.
Manžela nachádzam občasné na zoznamkach. V jeho telefóne mam dôkazy kde má svoje fotky.
Ja som nikdy zoznamky nevyužila. Videla som to v jeho emaili.
Keď som ho párkrát konfrontovalá najprv vravel že je to reklama,potom oné vyhovorky, omylom to stiahol bla bla. Omylom tam dal aj fotky svoje.take rozprávky už absolútne chápem, že je závislý na sťahovaní zoznamiek a na komunikácii s inými ženami. Doma má peknú sexi milú inteligentnú úžasnú manželku o kt môže každý iba snívať a to bez nadsazky.aj pekne zarábam takže nie je to problém.
Mám dosť jeho zatajovania, zamlciavani.
Mám pokrk všetkého. Máme len 35 rokov obaja a našla som inkriminované zoznamky už zo začiatku z nášho vzťahu neskôr po svadbe tiež. Nezmenil sa. Hoci som mu pekne a slušne vysvetlila mnohokrát, že zoznamky za mňa nie v manželstve pretože je to pre mňa podvádzanie. On mi tvrdí že bytie na zoznamkach nie je podvádzanie. Lebo nesexuje tam s nikym a nikoho sa nedotýka. Vraj podvádzanie jee čisto fyzická nevera sex
@anonym_4f59f9 je mi jasné že má neľúbi hoci tvrdí opak..my sme vzatí iba dva rok. Predtým spolužitie dva roky.
Tvrdil že nikdy nemiloval nikoho viac iba mňa.
Pochybujem o všetkom.
Pred svadbou som mala indície. Sľúbil mi že všetko prenázal a viac tam nepôjde a nebude komunikovať so ženami. Je prehnity zvnútra. Cítim veľkú ranu pod pás tým čo mi urobil. Stále dookola sa placame v Tom istom
@anonym_autor pobalila by som mu veci a dovidenia
@anonym_autor " pekná, milá, sexi, úžasná, inteligentná”,😂a to všetko bez nadsazky😵💫. To je super, že sa tak vidíš, bez nadsázky. Mňa by zaujímalo, či na sebe vidíš, aj nejaké negatíva. Lebo, ak nie, tak sa ani nedivím, že na tých zoznamkách tvoj starý snorí a to bez nadsázky.🫣Možno hľadá menej dokonalý model.
@anonym_cbb7bf zabudla slovo sprostá, lebo s takým debilom si urobiť ešte dieťa🤦♀️
@anonym_cbb7bf zabudla slovo sprostá, lebo s takým debilom si urobiť ešte dieťa🤦♀️
@anonym_6e9462 chlapi sa asi nikdy nezmenia...vždy budú promiskuitni neschopní byt s jednou zenou
@anonym_autor " pekná, milá, sexi, úžasná, inteligentná”,😂a to všetko bez nadsazky😵💫. To je super, že sa tak vidíš, bez nadsázky. Mňa by zaujímalo, či na sebe vidíš, aj nejaké negatíva. Lebo, ak nie, tak sa ani nedivím, že na tých zoznamkách tvoj starý snorí a to bez nadsázky.🫣Možno hľadá menej dokonalý model.
@anonym_cbb7bf prečo?ja som taká..a plus on mi to sám povedal o mne . To nie je môj výmysel. Čo tvrdím.
@anonym_autor pobalila by som mu veci a dovidenia
@anonym_4f59f9 povedala som mu že chcem pauzu a žiť separatne.. Odmietol.
@anonym_cbb7bf áno. Vidím aj negatíva. Na sebe. Ale on ich má podstatne viac
@anonym_6e9462 chlapi sa asi nikdy nezmenia...vždy budú promiskuitni neschopní byt s jednou zenou
@anonym_autor tvoj chlap, ktorého si si sama vybrala, takže až taká inteligentná nebudeš
@anonym_autor to sú aj zeny také ,sú aj chlapi čo chcú len jednu ženu ,máš proste smolu
@anonym_autor to ti moze byt vies kde
Aka separacia a pauzy, pobalit vyhodit zablokovat podat ziadost na sud a dovidenia
Ja sa nedokážem cez to preniest. Keď som sa ho pytala prečo toto všetko robí a prečo načo takéto veci čo mu v manželstve chýba povedal že nič. Že som dokonalá manželka aktuálne.
Zakážem mu to vymažem má to tam znova.
Ja sa asi zbláznim z neho.
Tvrdí mi, že to nie je nevera . Že tam je čisto len preto že chce vidieť kto je online tam a zo zvedavosti že nemá presný dôvod prečo tam je. A že nie je problém s nejakou ženou niekedy pokecať nezáväzne.
Na to keď sa ho pýtam. Či si je istý že ma miluje stále a chce so mnou byt povie že ano, že nehľadá nikoho. Absolútne. Ani na nezáväzný sex proste nič.
Vraj má sexu so mnou dosť.
Niečou vo vzťahu chýba. Asi vzruso.
Keď som sa ho spýtala čo budeme s tým robiť a čo ďalej. Že čo keď ja sa tiež dám na zoznamky lokálne na to mi neodpovedal.
@anonym_autor Podľa mňa ťa podvádza aj fyzicky. Čo mu bráni v skutočnom stretku a ...?
Možno by si sa čudovala,koľko takýchto chlapov na zoznamkách je a ešte si bez hanby do profilu napíšu,že sú zadaní..Akurát minulý týždeň mi tak prišla od jedného správa v znení "Ahoj,aku máš nedeľu?" Pozriem profil a tam,že zadaný,no skoro som sa povracala,aj som mala sto chutí mu odpísať,či by sa nemal pýtať náhodou svojej partnerky,akú má nedeľu,ale nakoniec som ho rovno zablokovala,nemám chuť sa s takým hovädom vôbec vybavovať..A X ďalších chlapov je tam,čo aj napíšu,že sú ženatí a hľadajú si len milenku na dlhodobý milenecký vzťah atď..Takže za mňa,keby som zistila,že môj chlap je na zoznamke,bol by to pre mňa okamžitý koniec..
@anonym_autor separátne aby mal viac času na zoznamky? Či veríš, že s tým prestane? Zobuď sa.
@anonym_autor vedela si, že to robí, napriek tomu si sa zaňho vydala a aby to nebolo dosť, ešte si s ním aj otehotnela - lebo si si myslela, že sa zmení! Tebe nie je čo poradiť
@anonym_autor separátne aby mal viac času na zoznamky? Či veríš, že s tým prestane? Zobuď sa.
@januska12323 no však toto mi tiež zišlo na um
Všetko ok, ale o tomto pochybujem "má inteligentnú úžasnú manželku" ... Naozaj by inteligentná žena toto ešte riešila s niekým kto si ju neváži?
Možno by si sa čudovala,koľko takýchto chlapov na zoznamkách je a ešte si bez hanby do profilu napíšu,že sú zadaní..Akurát minulý týždeň mi tak prišla od jedného správa v znení "Ahoj,aku máš nedeľu?" Pozriem profil a tam,že zadaný,no skoro som sa povracala,aj som mala sto chutí mu odpísať,či by sa nemal pýtať náhodou svojej partnerky,akú má nedeľu,ale nakoniec som ho rovno zablokovala,nemám chuť sa s takým hovädom vôbec vybavovať..A X ďalších chlapov je tam,čo aj napíšu,že sú ženatí a hľadajú si len milenku na dlhodobý milenecký vzťah atď..Takže za mňa,keby som zistila,že môj chlap je na zoznamke,bol by to pre mňa okamžitý koniec..
@lucylaw áno je...môj tam nema nič napísané iba fotka vek mesto nič viac a niekedy tam treskne že new York alebo Kyjev zoznamka alebo Hurghada a také slehy
Asi sa chlapec nudi. Nemá čo na robote
@gribka1 áno nevazi si. Pravda..zistila som teraz
preco - si sa zanho vydala? - si si s nim spravila dieta. preco? preco??? ja toto nepochopim. chuda dieta.
(v kutiku duse dufam, ze si troll.)
Ale on veľmi dobre vie že je to podvádzanie, len chce s teba spraviť debila a natlačiť ti do hlavy že je to v pohode.
Mas takehoto chlapa ta potrebu? Verim ti vsetko, co si o sebe napisala, ale chyba nejaka sebahodnota
Máme ho zbiť?💪💪😆 chrapuň jeden si dovolil dosť, podvádzať takú krásnu, milú,sexi, dokonalú manželku
Pekna, inteligentna, uzasna … no pekna, sexy atd mozno si … len ta inteligencia … tak robil to od zaciatku a aj tak si si ho zobrala … takze vyvstava otazka, preco? … nevazil si ta ani pred manzelstvom, ani v nom a nebude nikdy … Aj najkrajsie zeny na svete boli x-krat podvedene a je len na tebe ako si to poriesis. To, ze si v praci uspesna, vystudovans atd neznamena, ze doma nemozes byt za uplne oblbnutu, co zozere sladke reci aj s navijakom. Nebola by si ani prva ani posledna “dokonala” zena, ktora sa na prahu vlastneho domu meni pomaly na jednoduchu Mariu.
takze on ta klamal, ze na zoznamky uz po svadbe chodit nebude, a predsa tam chodi a naspat si naistaloval apku, a ty mu veris, ze hovori pravdu, ked povie, ze ta fyzicky nepodvadza.
uhm...no si riadne naiva.
a pohnutky? no to je ta "pohnutka", co sa mu pohyna medzi nohami ked ma sexting s holymi ritami
Tak,mám podozrenie,že je to opäť téma na zber príspevkov 😁. Odrazu tehotná a odrazu bude aj ....ale nič. Huspenina stuhla, paráda 😁.
@zuzanita1609 Jasny troll
ale naco to analyzujes? naco riesis jeho pohnutky? ries seba. tebe to vadi, ty takto zit nechces. jeho nezmenis ale ty mas na vyber. stracas cas ocakavanim niecoho nerealneho.
@anonym_autor čo nemá doma, hľadá inde. Čo nemá doma????
To čo on chce by ma aktuálne vobec netrápilo. Chod bývať oddelene, ale sorry ak už 2 mesiace po svadbe snori na zoznamkach, tak je tam uz podľa mna nejaká závislosť.
Mám pocit že manžel sa úplne ale úplne zbláznil.
Akobz chcel otvorený vzťah ale pritom nemáme otvorený vzťah a. Nikddy sa ani vôbec to nestane. Ja som veľmi žiarliva. Tvrdi mi že nemá rád moju prehnanú žiarlivosť a že všetko deamatizujem. Vraj je nevinný a nič zle nerobí.prepacte. musela som si niekomu vyliať srdce.
Zvažujem separaciu a oddelené bývanie.
@anonym_autor načo si si ho brala? Zas ďalšia,čo si myslí,že chlap sa zmení