icon

Manžel nechápe, že zoznamky v manželstve sú podvádzanie

15. nov 2025

Mám pocit že sa zbláznim ženy takže prosím neodsudzuje má. Už beztak mi je hrozne ťažko už len keď to píšem.
Manžela nachádzam občasné na zoznamkach. V jeho telefóne mam dôkazy kde má svoje fotky.
Ja som nikdy zoznamky nevyužila. Videla som to v jeho emaili.
Keď som ho párkrát konfrontovalá najprv vravel že je to reklama,potom oné vyhovorky, omylom to stiahol bla bla. Omylom tam dal aj fotky svoje.take rozprávky už absolútne chápem, že je závislý na sťahovaní zoznamiek a na komunikácii s inými ženami. Doma má peknú sexi milú inteligentnú úžasnú manželku o kt môže každý iba snívať a to bez nadsazky.aj pekne zarábam takže nie je to problém.
Mám dosť jeho zatajovania, zamlciavani.
Mám pokrk všetkého. Máme len 35 rokov obaja a našla som inkriminované zoznamky už zo začiatku z nášho vzťahu neskôr po svadbe tiež. Nezmenil sa. Hoci som mu pekne a slušne vysvetlila mnohokrát, že zoznamky za mňa nie v manželstve pretože je to pre mňa podvádzanie. On mi tvrdí že bytie na zoznamkach nie je podvádzanie. Lebo nesexuje tam s nikym a nikoho sa nedotýka. Vraj podvádzanie jee čisto fyzická nevera sex

Strana
z5
autor
16. nov 2025
@enmery

@anonym_autor Vieš čo, ostaň s ním, zaslúžiš si ho. Obaja ste psychicky mimo. Po 4 rokoch toto, to dokáže fakt len rohožka z feťáckej štvrté toto tolerovať.
On iba robí, čo mu už 4roky dovoľuješ. Robíš si to sama.

@enmery asi viem..:( som rohozka iba preňho neviem čo ďalej..sebalaska nič..sebaucta nič

anonym_45ebb4
16. nov 2025
@anonym_autor

Dneska som vytiahla tému a bavili sme sa o tých zoznamkach pýtala som sa čo to má byt...nema odpoved. Tvrdí že nevie prečo si ich pozerá tie ženy a že prečo tam dáva svoje fotky a tak.
Má problém sám so sebou alebo čo neviem....že to príde naňho a nevie to ovládať. Že je tak strašne zvedavy ze hlava ide bokom a nevie čo so sebou. A že vždy je z toho nadržany a robí to len vtedy keď je nadržaný
.vrsj si stále musí Ho**niť lebo som ho nechala doma na cely deň samého včera nasratá som treska s dverami že nech sa spamä a on písal Kurvam. Znova priznal sa že si vyh...nil.
Vraj odteraz si môžem kuknúť jeho telefón ak chcem.
Síce trvdi ze nie že si iba vyhonil ale nie .verím.avie.
že im písal. Vraj on vie že su tam boty a že píšu fejk ženy ale že on za to nemôže že ho to vzrušuje mega.
Povedal že tam chodí proste z nezistných dôvodov že je asi závislý na honeni si..a podobne...že nevie prečo ale deje sa to. Že má asi problém s dopaminom. Že ho to jednoducho baví ako úlet a nezáväzne niečo si pokecať a tak...že tam nič vážne nerieši.len tak

Že nemá odpoveď proste tak to nejak uzavrieme
.

A chce aby ho ženy obdivovali že je krásny a pod (čo je áno)a rád si všade dáva fotky že to má rád.
Neprišiel čas aby mi pov edal úplne celú pravdu ale cítim to že robí niečo s tými ženskými ale no asi sex chaty.neplati za to ako na of oni chlapi ale má to zdarma. Napise pár holatym tam a je to...
Neviem aj iní manželia majú asi takú úchylku a závislosť ale za mňa je to cezciaru. Vraj stretko fyzické nikdy nehľadal a že to ho ani nezaujima

@anonym_autor emocne nezrely jedinec, ano zistila si to spravne je to zavislost na dopamine a adrenaline, lieci sa to ako akakolvek ina zavislost, podla mna sa s nimi nestretol, geroj je len na zoznamke, predpokladam v stoke ako pokec, mojmu take škaredice pisali, ze by sa ti zaludok otocil, na ulici by sa hanbil s takou vyjst. Treba sa osamostatnit a zit svoj zivot, chudak nechala si ho sameho doma tak musel pisat stetkam, uboziak, to uz aka vyhovorka, nech si najde pracu a brigadu a kupi tlacitkovy telefon dement, takto stresovat tehotnu zenu, ze mu nie je hanba

autor
16. nov 2025
@anonym_45ebb4

@anonym_autor emocne nezrely jedinec, ano zistila si to spravne je to zavislost na dopamine a adrenaline, lieci sa to ako akakolvek ina zavislost, podla mna sa s nimi nestretol, geroj je len na zoznamke, predpokladam v stoke ako pokec, mojmu take škaredice pisali, ze by sa ti zaludok otocil, na ulici by sa hanbil s takou vyjst. Treba sa osamostatnit a zit svoj zivot, chudak nechala si ho sameho doma tak musel pisat stetkam, uboziak, to uz aka vyhovorka, nech si najde pracu a brigadu a kupi tlacitkovy telefon dement, takto stresovat tehotnu zenu, ze mu nie je hanba

@anonym_45ebb4 a ty si myslíš že tvoj s tým prestal ?tiež je mladý či ?máte deti?
Vieš čo..áno niektorí sú strašni geroji od klávesnice ale niektorí idú na to aj reálne.
Su to chorí jedinci
Badoo a tinder meet me pouzival

anonym_45ebb4
17. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_45ebb4 a ty si myslíš že tvoj s tým prestal ?tiež je mladý či ?máte deti?
Vieš čo..áno niektorí sú strašni geroji od klávesnice ale niektorí idú na to aj reálne.
Su to chorí jedinci
Badoo a tinder meet me pouzival

@anonym_autor zatial prestal, jednu vec najdem a leti, ja som s tym v pohode, no dufam, ze mi tvoj nepisal, lebo na badoo mi najviac take typky pisu, ale zenatych odpinkavam, to bud rada, ze neobjavil pokec, tam je kazda jedna kurva fotky posielaju len tak

anonym_76d1bc
17. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_66be2b jasné nové telo tvár a pod.chapem. už to vyprchalo proste z neho. Tie hormóny poblaznenia. Ale on to robil od začiatku takže zistila som že chýba je v ňom. Tvrdil mi že chce so mnou zostarnúť že má rád že som taká dobrá povaha a že som vecne milá a usmiaťa že som taká flegmoska a že preto nech nehystercim láskavo hm.je chyba v ňom. Ak má príležitosť možno má aj podvádza. Úprimne ale tieto online nevery sú horšie ako reálne za mňa

@anonym_autor muži toho naslubuju keď chcú ženu dostať tam kam potrebujú...

123tana123
Autor odpoveď zmazal
autor
20. nov 2025
@anonym_76d1bc

@anonym_autor muži toho naslubuju keď chcú ženu dostať tam kam potrebujú...

@anonym_76d1bc no to som už zistila...oženil sa a za chrbtom zoznamky a naháňanie si ega a sex chaty

autor
20. nov 2025
@anonym_45ebb4

@anonym_autor zatial prestal, jednu vec najdem a leti, ja som s tym v pohode, no dufam, ze mi tvoj nepisal, lebo na badoo mi najviac take typky pisu, ale zenatych odpinkavam, to bud rada, ze neobjavil pokec, tam je kazda jedna kurva fotky posielaju len tak

@anonym_45ebb4 pokec pozná všetko pozná..ale väčšinou Badoo a tinder používa.ako vieš že prestal ?

anonym_45ebb4
20. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_45ebb4 pokec pozná všetko pozná..ale väčšinou Badoo a tinder používa.ako vieš že prestal ?

@anonym_autor vobec neberie mobil do ruk, nechodi na pc, myslim, ze si uvedomil, co by to obnasalo prist o zenu o ktoru je zaujem, o sex, lasku, pozornost, rodinu. Mali sme vazne debaty okolo toho, ze jednu vec nahodou najdem a rozvod, zlakol sa, zarucit neviem do buducna, ale myslim, ze si to preratal v hlave ci mu nejaka podradna skareda čuza zo zoznamky stoji za to aby vsetko stratil. Tak to na Badoo mi urcite tvoj pisal, ked je taky dement

anonym_7c8258
20. nov 2025

Preplo mu ešte viac keď sa oženil, potrebuje si dokázať, že aj keď je ženatý je žiadaný, nezmieril sa s tým, že má dokonca života zostať len s jednou ženou.
Vysvetli mu ako budeš vyzerať pred svetom, ako máš chodiť hrdo po meste s kočikom, keď ho polka mesta pozná z fotiek ako nadržaného bula.. podľa mňa za trest s ním zostávať a robiť zo seba chuderu čo to musí trpieť, lebo na nič lepšie nemá
Mrzí ma tvoja situácia, tiež som mala takú, zbytočne som dávala šance, nakoniec som pozbierala poslednú hrdosť a ukončila to.

autor
20. nov 2025
@anonym_45ebb4

@anonym_autor vobec neberie mobil do ruk, nechodi na pc, myslim, ze si uvedomil, co by to obnasalo prist o zenu o ktoru je zaujem, o sex, lasku, pozornost, rodinu. Mali sme vazne debaty okolo toho, ze jednu vec nahodou najdem a rozvod, zlakol sa, zarucit neviem do buducna, ale myslim, ze si to preratal v hlave ci mu nejaka podradna skareda čuza zo zoznamky stoji za to aby vsetko stratil. Tak to na Badoo mi urcite tvoj pisal, ked je taky dement

@anonym_45ebb4 tak vieš to sa dá robiť aj keď nie si doma.alrbo on je v práci...nie si s ním 24hodin....pred tebou možno to hra. Ktovie.
No neviem oni sú ako zmyslov zbaveny

autor
20. nov 2025
@anonym_7c8258

Preplo mu ešte viac keď sa oženil, potrebuje si dokázať, že aj keď je ženatý je žiadaný, nezmieril sa s tým, že má dokonca života zostať len s jednou ženou.
Vysvetli mu ako budeš vyzerať pred svetom, ako máš chodiť hrdo po meste s kočikom, keď ho polka mesta pozná z fotiek ako nadržaného bula.. podľa mňa za trest s ním zostávať a robiť zo seba chuderu čo to musí trpieť, lebo na nič lepšie nemá
Mrzí ma tvoja situácia, tiež som mala takú, zbytočne som dávala šance, nakoniec som pozbierala poslednú hrdosť a ukončila to.

@anonym_7c8258 ale prosím ťa veď sme spolu žili koľké roky v jednej domácnosti ako druh a družka
A potom až sme sa vzali. Robil to vždy natajnacku
Potom sme sa však teraz vzali pár mesiacov dozadu..čo si dokazuje. Tak sa nemal zenit ty Brdo.
Nech ide do riti.
Aj tebe toto manzel robil?
Asi ja uz nemám posledné zvyšky hrdosti keď toto trpím

Chcela som sa s ním vážne rozprávať von pri večer..zahriakol ma..ze nech o Tom nebavím sa von.
Chcela som na neutrálnej pôde a tak. Nič nezaberá
On je nevinný hotovo.
On to nerobí v našej lokalite na to si dáva pozor on žije vždy v new Yorku alebo v Číne haha alebo v istanbule alebo v Paríži.
Stále si ide svoje

To sú zvieratá že sa nehanbíaa..ale ja som tehotná nesmie má takto stresovať..ale to je jedno ja mu už neverím aj tak
Neviem ako toto manželstvo pôjde ďalej..som hotová zničená.ja neverím ničomu. Ešte viac je na telefóne
Žiadna zmena

autor
20. nov 2025
@anonym_45ebb4

@anonym_45ebb4 no vidíš nie je mu hanba geroj jeden. Otrasné je toto celé čo sa mi deje. Fuj.

enmery
20. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_45ebb4 no vidíš nie je mu hanba geroj jeden. Otrasné je toto celé čo sa mi deje. Fuj.

@anonym_autor Otrasné je hlavne, že ti to robil predtým,nielenže si ostala, vzala si si ho a ostávaš ďalej a ked si myslíš, že ho dieťa zmení, tak je mi ľúto. Ty unavená,usštvaná,on bude este viac uhaňat iné!
Uz dávno si ho mala kopnúť do prdele, toto bude max tak horšie. A vidíš, podľa neho je to normálne. A preco by sa aj mal krotiť či zamyslieť, ked ty s nim ostaneš?Veď by bol sprostý. Dávaš mu tym schválenie, že to môže robiť koľko chcete ostaneš. Krásny zivot.

anonym_45ebb4
20. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_45ebb4 tak vieš to sa dá robiť aj keď nie si doma.alrbo on je v práci...nie si s ním 24hodin....pred tebou možno to hra. Ktovie.
No neviem oni sú ako zmyslov zbaveny

@anonym_autor nema pracu ako itak a pod. v praci ma masaker, bola som tam, vola mi, tam by nemal sancu na pokec, chodieval tam doma vecer, teraz doma na mobil nechodi, ale ako hovorim, ja som dala ultimatum, on respektoval, ak nieco najdem, je koniec. Tvoj je extremne drzy, ze to ako ukoncit nechce, skoda, ze si to nevyriesila pred tehotenstvom, vidi ta teraz v zranitelnej pozicii tak si dovoluje

anonym_45ebb4
20. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor musis zatlacit, neakceptovat

anonym_0bb577
Včera o 05:48

Zaujimave citanie. V ziadnej diskusii autorka tak aktivne neodpisovala. Nevadi to je jedno. Ak si "naozaj" tehotna si vlastne nepouzitelna. Stracas stihlost a niecsi docasne zaujimava. Muzi chodia na zoznamky iba kvoli sexu. Akurat je otazne ci maju stastie. Niektori ano a ini sa len snazia a nic. Ale akonahle vznikne mala sanca necuvnu. To mas ako s jedlom mozes mat rada svieckovu ale po case chces uz jest aj nieco ine.

kavasaki370
Včera o 11:25
@anonym_0bb577

Zaujimave citanie. V ziadnej diskusii autorka tak aktivne neodpisovala. Nevadi to je jedno. Ak si "naozaj" tehotna si vlastne nepouzitelna. Stracas stihlost a niecsi docasne zaujimava. Muzi chodia na zoznamky iba kvoli sexu. Akurat je otazne ci maju stastie. Niektori ano a ini sa len snazia a nic. Ale akonahle vznikne mala sanca necuvnu. To mas ako s jedlom mozes mat rada svieckovu ale po case chces uz jest aj nieco ine.

@anonym_0bb577 Bol som na zoznamke a nie kvôli sexu. Som ovdovel....

Strana
z5