Manžel nepozýva mňa a ani deti na oslavy
Manžel mňa ani naše deti už strašne veľa rokov nezoberie do spoločnosti on chodí
Chcem sa spýtať na váš názor ,je normálne že organizuje svoje narodeniny a ne pozve mňa ani deti
Nepozve? Mozno to berie "automatický" ze tam budete. Ved ste najblizsi.
no je to divné a trápne... ak je to takto pár rokov si sa mala ozvať už dávno no mne by to bolo nepríjemné.
Nechápem. Organizuje oslavu a vyslovene povie nechoďte tam?
@januska12323 presne tak
Toto nemoze byt ani realne 😅
@ivka5101 áno, je to normálne, že to chlapi robia hlúpym ženám. Nemyslím si totiž, že váš problém sú spoločenské udalosti. Že mimo spoločenských udalostí je to ideálny manžel a otec. Váš problém je muž žijúci svoj život a žena, ktorá to toleruje a ostáva pri ňom. Raz by mi na takúto akciu muž povedal, že mňa a naše deti tam nechce, tak by som mu zbalila veci. A asi to nechceš počuť, ale ak sa toto deje roky, ako píšeš v názve, tak áno, si hl**a. Normálna žena by zo sebou toto nenechala robiť.
Tak nie ze nepozve ale vam zakaze??? Noooo tak toto....
@ivka5101 huh? A ty to roky toleruješ? Nepýtaš sa prečo?
Tu sa musím autorky v jednej veci zastať, a to nie, nie je hlúpa, je traumatizovaná.
Ľudia, ktorí vyrastali v relatívne normálnom prostredí, toto pochopiť nedokážu.
Ona zrejme vyrastala v tom, že nemá cenu, a áno, preto nechá so sebou zametať.
Samozrejme, môže aj ona pracovať na svojej sebaúcte, sebahodnote.
A možno toto je jej prvý krok- uistiť sa, že vníma, že toto nie je úplne v poriadku.
Takže namiesto urážok potrebuje podporiť.
Veď možno chce posedieť s kamarátmi...čo je na tom? s vami bude oslavovať doma...ty nejdeš nikdy na kávu alebo si niekam sadnúť s kamarátkami?
A ako sa k tomu stávajú ostatní účastníci stretnutia?však vedia, že tvoj muž je ženatý..to sa nikto nepýta: ,,Fero kde máš za ženu a deti?'' rodina, kamaráti? Nikomu nieje zvláštne, že ste nikde neni?
Čo znamená organizuje? S kamarátmi si ide niekam sadnúť a vás tam nechce? Ak len tak by mi to bolo jedno. Organizuje niečo s rodinou v reštaurácii má pozvaných hostí z rodiny a vy tak nie ste? To je problém. Máte s ním nejakú vlastnú oslavu?
Príliš málo informácií na to, aby sme sa mohli objektívne vyjadriť. Aká je to oslava? Pre kolegov, kamarátov, pánska jazda, rodinné stretnutie?
Čerstvá registrácia čo k tomu dodať 🤷🏻♀️👏🏻
Tiez by ma viac zaujimali okolnosti. Lebo ak chce posediet, pokecat s kamaratmi, ze len chlapi bez rodin, a oslava narodenin je skor taka zamienka pre stretavku, tak chapem. To, ze je zenaty, ma deti a manzelku, este nie je dovod, aby si PRILEZITOSTNE nemoho vyrazit s kamaratmi. Tam by som sa ani netrepala a nikto by mi nemusel vraviet, ze nie som pozvana. Vsak ak bude chciet oslavime narodeniny doma, komorne, dobrym obedom .
Ale ak organizuje oslavu v restauracii, grilovacku a pod., pozvana je rodina, priatelia len ty a deti nie, tak je to problem. Hlavne ak sa to opakuje.
Píšeš ako tatar.... teraz organuzuje narodeniny s kamošmi... tam je jasné že nemusíte tam byť, alebo s rodinou?
Ja som tak s ex fungovala roky. Ale jeho oslava narodenin bola v podstate zamienka na pansku jazdu. Aj ked ma mozno dva krat volal, ja som razne odmietla. Co by som tam s ozratymi chlapmi robila? Inym sposobom neoslavoval. Neskor ma ani nevolal, lebo vedel, ze tam nechcem.
Ale ak bola rodinna oslava, nikdy sa nestalo, aby isiel sam, tam sme automaticky isli spolu a ak to bolo mozne, tak aj deti, aspon na cast, kym to bolo pre deti znesitelne.
A este taka poznamka - to, ze mas deti a pracu este neznamena, ze ti skoncil osobny zivot. Ked vedia deti prezit den, dva, tyzden bez otca v domacnosti, rovnako dokazu prezit aj bez mamy. Otec sa tiez musi vediet postarat o deti, ked si ty chces vyhodit z kopytka. Ja aj teraz ako rozvedena, "strcim" deti ich otcovi alebo mojej mame (ak je ich otec pracovne v zahranici) a idem si uzivat svoje na cely vikend ci 10 dni. Doteraz sme vsetci bez ujmy na zdravi prezili.
https://www.modrykonik.sk/blog/ivka5101/
Používateľka ivka5101 už nemá účet na Modrom koníku. K tomuto kroku sa rozhodla sama používateľka.

@ivka5101 ak nie ste rozvedení, tak potom nanajvýš čudné