icon

Manžel nepozýva mňa a ani deti na oslavy

ivka5101
9. apr 2025

Manžel mňa ani naše deti už strašne veľa rokov nezoberie do spoločnosti on chodí
Chcem sa spýtať na váš názor ,je normálne že organizuje svoje narodeniny a ne pozve mňa ani deti

Strana
z2
miskakyska
9. apr 2025

@vrabcek15 zazvonilo.. už bežala domov😃.. účet zrušený...

krasneleto
9. apr 2025

ako myslis to tak, ze manzel by mal narodeniny a mna s dcerou by nepozval? to hadam nie... v opacnom pripade by nebol uz mojim manzelom

januska12323
9. apr 2025

@miskakyska monitor vybavený, prijímačky sú im jedno tak sa nudia 🙈

kiki68
10. apr 2025

Moj ma dve oslavy, jednu s nami a potom druhu s kamosmi, tam sa baby nenosia, to je taky chlapinec. Ale to chapem, on tiez nejde na nas babinec zas. Co by tam robil. Inak chodime vsade spolu

margotka17
10. apr 2025

@ivka5101 toooo, toto nemôže byť skutočne však? Veď to automaticky môj doma povie, robíme žúrku narodky ste srdečne pozvaný 🎊. On sa necíti trápne pred pozvanými hosťami? Rodinou, kamarátov, kolegov...., veď to až nezdravé mi pripadá. A potom, keď máš ty narodky, alebo deti, je tam aj manžel? 🤔

libusak
10. apr 2025

Som asi divna ale mne to pride normalne 🤷
Chce mat "svoj" vecer. Dat si pivo, hovorit "sprosto" o temach, ktore ho bavia, mozno si v klude pofajcit a nie dozerat na deti, ktore budu stahovat pozornost na seba 🤔
Chyba bude mozno aj v tom, ze si privelmi obetavo upata na deti a rodinu. Bud aj ty trosku egoista. Vybehni si raz mesacne s kamoskami/kamosmi niekam na drink, zatancovat alebo na koncert. Ver mi, deti aj muz to preziju. 👍

mantilka
11. apr 2025

Veľmi všeobecné si to napísala kde ťa s deťmi nepozve. Ak je to rodinná oslava, tak je to nevhodné. Ak je to posedenie s kamarátmi alebo kolegami tak niektorí to tak majú.
Ešte v prvej práci to tak bolo zaužívané, že na stretnutia , oslavy sa nebrali partnerky a partnerky...ja som bola vtedy slobodná, ale nepáčilo sa mi to. Poriadne sa ozrali a nemali problém ani s neverou, ak by bola príležitosť.
Nehovoriac o tom, že je dvom kolegom prišli manželky do práce otočka o 180 stupňov, aj nás vopred upozornili na to, že si nechcú robiť problémy s manželkou. Keď prišlo dieťa....nie že budete niečo nevhodné hovoriť, lebo doma povie mame.

mantilka
11. apr 2025

Ak je to oslava s kamarátmi, chce slobodne osláviť....ty si poznáš svojho chlapa. Osláv s ním doma pri torte v nedeľu za obedom a hotovo. Kedze pracuješ určite máš nejaké kolegyne s ktorými môžeš aspoň občas vypadnúť...urob to pre seba. Nikto ti nebude za to vďačný , že si sa úplne obetovala. Skôr ti povedia, veď aj ty si mohla ísť. Niekedy na to treba ísť aj lktami...teraz mám ja čas a vy si nejako bezo mňa poraďte.b

nataliaba
11. apr 2025

@ivka5101 nepozve najbližších 😳divné načo vás potom ma

gubcikova
11. apr 2025

Ženy tá téma bola vymyslená ❗

tanyan
11. apr 2025

@gubcikova Som to písala v komentári už pred dvoma dňami. 😉

slniecko101haha
11. apr 2025

Jasné že sa odhlásila autorka prispevku,ste sa tu všetky pustili do niekoho kto chcel naozaj počuť nejaký názor na svoju situáciu. Niekedy potrebujeme len povzbudenie na svoje rozhodnutie a všetky ste boli tak naštartované že je to až vtipné. Žiadna empatia,pochopenie v tomto čete. Asi sa treba spýtať prečo? Prečo vás to všetky tak vytočilo? Pritom by nemalo. Ženy by sa mali chápať a podporovať a tento čet mal od toho veeeeeelmi ďaleko.

Strana
z2