Manžel odchádza pracovať do cudziny, narástlo mu ego?
Môj manzel odchádza pracovat do cudziny (svajciarsko) vsetko ma vybavene. Dokonca aj kurz nemciny som mu vybavila ja. Ide o to ze poslednú dobu zostal velky frajer. Akoby mu tým narástlo ego a je mu jedno čo si myslim ako sa cítim. Nevravím aby nešiel som rada ze nieco dosiahne. Mame dve deti, na nich len krici nič nezvladne.. cvici, chodi do sauny, chodieva na túry s bratom. Rano keď vstane tak poprace kuchynu ak treba cca 20 min. Naranajkuje sa, potom lezi, ide cvicit, ak treba nieco na obed kúpiť zbehne nech uvarim, potom sauna, (chodi 2 krat do týždňa) prechadzka a keď pride tak je ako med a od rána zase kolotoc stým ze je protivny..
Vadí mi ze mi nepovie keď treba ze niekto príde. Len mi povie ze za 2 hodiny príde brat pôjdu spolu a hotovo. Už som mu aj povedala ze niesom na spagate, tu nachytaj, tu uprac. Mam narocnu pracu. Dnes som mu povedala že nemusíme byť spolu že ma to už nebaví sa naňho dívať. Jeho nálady tplerovat.. nech teda ide do zahranicia rozvedieme sa bude mi platiť alimenty a hypotéku, ( hypo máme maličkú 200€) viac nechcem. On ze dobre. Že súhlasí. Človek čaká dúfa že povie čo ti šibe, nikdy by som sa stebou nerozviedol.. a on úplný opak, všetko to začalo tým svajciarskom veľký frajer z neho zostal.. boha povedzte mi kde robím chybu.
Tak chyba je v komunikácii, každý máte svoj podiel...
Hmmm, ak neovláda nemčinu, bude to mať ťažké. Ak sa dostane do určitej časti, ako napríklad východ SK a budú tam používať svoje nárečie, neporozumie nikomu. Náš sused bol 3 roky vo Švajčiarsku, ovláda anglický plynule a nemčinu sa naučil veľmi rýchlo. Myslím si, že tam rýchlo precitne, kde je sever. Ty už zajtra odbehni s kamoškou na ☕ večer, nech vidí, že aj ty vieš mať svoj život.
Povedala si mu,ze sa rozvedies a on bude platit hypoteku a alimenty........Prepac,ale ak si cakala inu odpoved,mal si polozit inu otazku. Co Ti mal povedat? Nie,chod Ty prec a Ty plat alimenty a hypoteku? Pises ze robi frajera ze ide do svajciarska na stavby robit........ak naozaj robi koli tomu frajera,tak nevie co to obnasa zit takto......asi mu to niekto nevysvetlil.....
Mne keby niekto povedal, to co ty muzovi, reagujem rovnako 🤷
U vas dvoch je velky problem v komunikacii
Vycitas manzelovi ze ma svoje konicky a ze sa stara o seba........Preco to nerobis aj Ty? Nechaj mu deti a sup sup s kamoskami na kavu, na nechty, do kina.......Mas muža a noe gulu na nohe
Prechadzka? Potom je ako med? = milenka. 100%
Tiez som hned prestala citat, ked po "saune" ci "prechadzke" sa vrati ako med a na dalsi den je zase protivny. Zacal o seba viac dbat? Da ti tlf do ruky? Moze mat aj dalsi s inou SIM, o ktorom nevies...
Podla mna je v tom na beton milenka.
Aj to, ako lahko suhlasil s rozvodom, ale sam nemal gule ukoncit to on. Aby si bola ty ta zla a on vysiel ako nevinny dobracik v rodine.
Áno, presne to isté aj môj. Kľudne mi napíš SS, nechcem to tu rozoberať.

@luxus10 tá psychologicka to prezentovala tak, že pokiaľ je to muž, ktorý miluje svoju ženu a naozaj si tieto veci len neuvedomuje lebo napr. vyrastal v " mama hotel" tak to pomôže. Ak je to sebecký človek, ktorému je jeho žena a rodina ukradnutá tak tam už nepomôže nič lebo on aj keď si to všetko uvedomuje je mu to jedno a vyhovuje mu tento spôsob života. Pre takého je rozvod vlastne výhra lebo sa zbaví úplne všetkých povinností a často netrvá ani na striedavej starostlivosti a ak sa aj na nej dohodnú, buď pre deti nechodí alebo si ich vezme a zanesie svojim rodičom.