icon

Manžel odchádza pracovať do cudziny, narástlo mu ego?

25. jan 2025

Môj manzel odchádza pracovat do cudziny (svajciarsko) vsetko ma vybavene. Dokonca aj kurz nemciny som mu vybavila ja. Ide o to ze poslednú dobu zostal velky frajer. Akoby mu tým narástlo ego a je mu jedno čo si myslim ako sa cítim. Nevravím aby nešiel som rada ze nieco dosiahne. Mame dve deti, na nich len krici nič nezvladne.. cvici, chodi do sauny, chodieva na túry s bratom. Rano keď vstane tak poprace kuchynu ak treba cca 20 min. Naranajkuje sa, potom lezi, ide cvicit, ak treba nieco na obed kúpiť zbehne nech uvarim, potom sauna, (chodi 2 krat do týždňa) prechadzka a keď pride tak je ako med a od rána zase kolotoc stým ze je protivny..
Vadí mi ze mi nepovie keď treba ze niekto príde. Len mi povie ze za 2 hodiny príde brat pôjdu spolu a hotovo. Už som mu aj povedala ze niesom na spagate, tu nachytaj, tu uprac. Mam narocnu pracu. Dnes som mu povedala že nemusíme byť spolu že ma to už nebaví sa naňho dívať. Jeho nálady tplerovat.. nech teda ide do zahranicia rozvedieme sa bude mi platiť alimenty a hypotéku, ( hypo máme maličkú 200€) viac nechcem. On ze dobre. Že súhlasí. Človek čaká dúfa že povie čo ti šibe, nikdy by som sa stebou nerozviedol.. a on úplný opak, všetko to začalo tým svajciarskom veľký frajer z neho zostal.. boha povedzte mi kde robím chybu.

Strana
z3
letfenixa
25. jan 2025

Hlavne takú, že mu hovoríš to, čo vlastne nechceš. Na čo ho skúšas?

lauriik
25. jan 2025

A nema milenku?

tundra
25. jan 2025

Neviem ci robis niekde chybu,vyzera,ze je mu to jedno.On nepracoval doma?Co ide robit do Švajciarska,ak sa môzem spytat?

gribka1
25. jan 2025

Hlavne takú, že bol na prvom mieste. Ale, ak to s ním nič neurobilo, to si musela vidieť na ňom, tak asi ťa má už vieš kde.

autor
25. jan 2025

@letfenixa tu nejde o skusanie. Keby to má človek denne doma tak by po čase takú otazku polozil. Len niekedy si treba dať dole okuliare a pocut odpoved na otazku ktoru si sama kladiem kazdy den.

dadka1997
25. jan 2025

Toto keby mi povedal, tak ho uz len pockam na sude , a kde nastala chyba? Mozno tam,kde sa on velice chudacik ide relaxovat a ty ostavas s detmi doma, ty si mu mala nechavat deti castejsie a ist sa vywelnesovať

autor
25. jan 2025

@tundra pracoval. Nepacilo sa mu tam len hundral a zuril. Kamarat mu zohnal pracu. Stavebnictvo.

autor
25. jan 2025

@lauriik viem ze nema. Vsade chodi s jeho rodinou.

autor
25. jan 2025

@gribka1 presne dnes mi to tak prislo. Ze som mu obetovala 13 rokov svojho casu a keď si to pozriem spatne. Tak som vzdy všetko po ňom len "upratovala"

autor
25. jan 2025

@dadka1997 no mňa to strasne sklamalo.. normálne som nechapala. Naozaj som cakala ze povie. Čo si určite nie. Mám ťa rád a on z fleku v kľude a pokoji povedal že dobre. Mám pocit ze sa tesi ze odchádza. Vôbec mu nevadilo ked som povedala ze nech mi poplati co treba.

zuzanita1609
25. jan 2025

Keď chlap zmení takto správanie a v krátkom čase,niečo tam "smrdí",darmo,ten 6 ženský zmysel. Všimla si si aj iné veci,napr mobil nedá z rúk,tebe ho nepodá do rúk? Úprimne,tiež mi hneď napadla iná osoba. Vsimaj si ho viac,ale zatiaľ mu nenahravaj na smeč a neryp zbytočne...

guiseppinka
25. jan 2025

Kde si spravila chybu? Nikde... resp budes za vsetko obvinovana, ale kasli na to.. ked je frajer, nech sa rozvedie. Aspon si budes moct zariadit veci po svojom. Aj tak to riesis vsetko sama, on chodi kadial chce, kedy chce... v podstate si poloz a zodpovedz otazku, co mas z neho...

autor
25. jan 2025

@zuzanita1609 to mu vôbec nevadi. Aj ked že potrebujem nieco napisat poslat a mam vybity mobil uplne v pohode mi ho da aj z messengeru ked potrebujem mame súrne napisat zavolat. A zakecam sa snou ide si zacvicit a necha mi ho nech telefonujem

tundra
25. jan 2025

Tak mu drzim palce👍.Rano na siedmu do prace a vecer o siedmej doma.S trochou stastia bude mat mozno dakeho domaceho v partii...Väcsinou su tu po stavbach portugalci,albanci a vela ludi z byvalej juhoslavie,obcas poliak.Mozno si budete vzacnejsi a vztah sa zlepsi alebo to bude posledy klinec do vztahu.V kazdom pripade,ti velmi drzim palce🍀

oktober3
25. jan 2025

Napíšem ti čo nechceš počuť.
Ale tento jeho životný štýl je o tom, nebyť doma ..
Odchádza od povinnosti, od deti, od teba.
Keď s vami nie je, ma pokoj.
Keby mu na vás skutočne záleží,.nevedel by odísť, alebo by to bolo pre neho veľmi ťažké.
Ale keďže vyzerá že sa teší, tak ...
On nie je rodinný typ. A ani ho to očividne neťahá.

A je dobre, že to takto narovinu povedal.
Nemusíš mu obetovať ďalšie roky života, a čakať ho...

Všetko zle, je na niečo dobre.
Možno k sebe už nepatríte.
A čaká ťa niekto, kto bude rád, že môže ísť s tebou na večeru. Alebo do kina a aj do tej sauny pôjde radšej s tebou...

Máš mať partnera, manžela a nie spolubývajúceho

autor
25. jan 2025

@guiseppinka fuha takto som sa na to vobec nepozrela. Ked si tu otazku inak naformulujem tak je to naozaj tak. Vsetko vybavujem ja.vsetko na platenie mám na starosti ja. On odbehne keď je treba na maly nakup..

kristina2412
25. jan 2025

No asi chybou bolo, že si mu tolerovala život slobodného mládenca. Sauna , túry, cvičenie...on stále žije ako slobodný , kde je čas strávený s deťmi , rodinou?! Kde je priestor pre teba , aby si mohla aj ty vypnúť a zrelaxovať....teraz sa zrejme veľmi teší na novú prácu , vráti sa mu " slobodný " život už úplne. Ja si nemyslím že má milenku , skôr si myslím že nebol zrelý založiť si rodinu a prijať zodpovednosť.

autor
25. jan 2025

@tundra ach ďakujem 😔 uz to ze som ho mala doma malo... je fakt ze sa tam tesi. tak nech si to uzije ja uz asi necuvnem..

zuzanita1609
25. jan 2025

Možno tá kríza stredného veku,proste mu zašibalo. Možno bude fajn,keď si na chvíľu od seba oddýchnete. Nech ide,po čase zistí,že to nebude taká "chuť slobody" ako si myslí. Prajem ti,aby sa to urovnalo. Ešte sa pred jeho odchodom skúste úprimne porozprávať,ak to pôjde v starých koľajach...ale snáď nie. Možno je to ozaj iba taký stereotyp kolotoč útlm. Ale ako píšu baby vyššie,on asi nedospeli ešte do štádia manžel,otec.

luccija
25. jan 2025

Nechaj ho nech ide krasoñ😛tam asi nebude chodiť do sauny, fitka, ale bude makať.Mozno ho máš do 2 m doma a pochopí čo má len, aby nebolo neskoro.Si si ho trocha rozmaznala, alebo je taký typ, že nikdy nespravi nič čo mu nevyhovuje, nechce sa mu atď...

tundra
25. jan 2025

Ide cez agenturu alebo na priamo?Vie aspon trochu nemecky?Ma podpisanu pracovnu zmluvu?

autor
25. jan 2025

Dnes mi uz preplo. Povedala som veci tak ako ich cítim. Ze mám toho dosť za 9rokov co mame deti som od nich nebola nechodia ani na prezdniny babky pracuju a keď počujem jednu aj druhú ake su unavene tak nechcem nikoho otravovat a este viac unavovat. Dnes som mu povedala ze este pred tym ako odide si bookujem predlzeny vikend v kupeloch sama. Zostal ticho nebavil sa neodpovedal. Je mi to cudne. Reakcia pokeroveho hraca. Nechapala som. Vôbec bez reakcie .

majlo1234
25. jan 2025

No lebo si zeazu “vystrcila rozky” tak si ho vysokovala. Hlavne do prdele necuvni a chod do kupelov. Deti su jeho, domacnost je jeho tiez, nech okusi vlastnu medicinu. Ludia si casto nevazia to, co maju, az km o to nedojdu

autor
25. jan 2025

@tundra priamo. jeho kamarat tam pracuje. Partia 5 chalanov.. su kamarati od detstva. nemecky vie. Zmluvu ide podpisat o 2 tyzdne aj s povoleniami. Uz tam par krat za nim bol

gribka1
25. jan 2025

Takže môžeš ísť, postará sa. Nečakal to, nebol na toto pripravený, rozvod možno áno, čakal, že to povieš, toto nie.

zuzanita1609
25. jan 2025

Choooď žienka a úprimne,už si na tom wellnesse mala dávno byť aspoň 5x a deti nechaj oteckovi. Či vari on môže žiť život "slobodného" manžela , sauny,fitka atď? 😏 Už si to mala urobiť dávno 😊.

tundra
25. jan 2025

To je super,lebo obcas zachytim info.,ako pridu sem krajania na "Dohodnutu pracu" a nic z toho,len platia drahy najom a hladaju pracu...

autor
25. jan 2025

Moc vam ďakujem. Toľko ste mi dodali sily ❤️ veru pojdem stále som mala pocit viny odíst od detí. Ze zlyham. Ako sa na mna rodina pozrie...Ale už nevladzem taham 12tky. Ranna, nocna..niekedy 16tky keď je treba.. ďakujem. Aj som sa bála sem napísať.. že čo ak má tu zvozite pod čiernu zem. Že mne sibe. Bože ďakujem za vas ludia. ❤️ Naozaj viac pomoze cudzí ako rodina. Ďakujem

zuzanita1609
25. jan 2025

Zlatá 😊. Netráp sa, nezabúdaj,že rodič nie si len ty a myslí viac aj na seba ,spokojná mamina, spokojné deti ❤️. Veľa šťastia 🍀.

olimuc
25. jan 2025

Tvoj manzel sa mozno nosi ako Sch … na palici, ale v podstate je to iba dalsi buransky Gastarbeiter,kt bude makat ako murovaty, zit v jednej zimre a jest nudle s kecupom a potom sa s “tazkymi prachmi” dovali na Svk a je king 🤦‍♀️ takych kralov je hafo …. Keby sa v CH mali starat o celu rodinu tak robi 24 h. Nema zmysel sa o nic snazit … jemu mozno kvoli nejakej krize preskocilo … takze ty si uplatni naroky na seba a na deti a on nech sa zoderie na stavbe 🤷🏻‍♀️ na dochodok sa aj tak doplazi naspat. Kym odide vybehni si niekam

Strana
z3