Manžel odišiel za milenkou
Uz to nemozem zvratit. Stale myslim len na to, kde som urobila chybu. Tolko rokov mi ublizoval a aj tak placem, ze som ho dnes navzdy stratila a zaroven sa na to na seba hnevam. Mam v hlave hrozny zmatok. Vedela som, ze raz to pride, viem presne kde je problem, ale napriek tomu som stale dufala, ze sa to raz zlepsi. Neprosim o rady, len sa chcem mozno vyrozpravat a byt odstrasujucim prikladom pre zeny, ktore problemy odkladaju a dufaju, ze sa vsetko raz na dobre obrati. Vedela som aky je, ale to, ze mi hrdo oznami kam ide a este jej aj rozvedenej, ktora uz svoje deti vychovala, kupi darcek pred nasim synom, hoci mu povedal, ze pre neho nema peniaze 😭😭😭
Ja som zbalila síce iba jedno, ale dosť rýchlo 😉 isla so m do hotelu. Potom som si našla byt. Od takého ako ty popisuješ, by som veru rýchlo pobalila aj 3 deti. Najdôležitejšie su dokumenty a ten zvyšok sa doladí. Samozrejme, ak ho môžeš vyhodiť a vy nikam nechodiť, o to lepšie.
Rozumiem ti. Poziadaj o rozvod
@elizabet173 ved preto pisem,ze je to chrapun
,, Vedela som, ze raz to pride, viem presne kde je problem, ale napriek tomu som stale dufala, ze sa to raz zlepsi.,, Tak vies kde bol problem a aj tak si ho neriesila. A teraz sa cudujes. To je ako nenatankovat auto a potom byt prekvapena ze ozaj mu dosiel benzin po case.
@sergejj sľúbila som v dobrom aj zlom. A hranice som posuvala tolko, ze uz mi bolo treba asi len toto, ako pomyselna facka na prebratie? Keby som bola majstrom svojho zivota, tak tu nikdy nepisem. Bohuzial nie som jedna z tych radikalnych a odhodlanych zien, co vsetko vedia a vsade boli. A kritizovat druhych je tak lahke, ze? Ale samozrejme rozumiem tvojmu prirovnaniu mojho ludskeho zivota k autu.
Teraz sa manžel ako správa?
Zelam ti vela sily do dalsieho obdobia. Za nim nesmut, nema to cenu, radsej venuj svoju energiu a lasku ludom, ktori si to zasluzia a ktori su ti oporou.
@apolka77 tvari sa, ze sa nic nestalo. Tvrdi, ze bol v praci a povedal to , len aby ma nahneval. Uz mam termin u pravnika.
@maxalla Dakujem, tiez mam svoje chyby, tak som prilis dlho odpustala. Som rada, ze o tom viem. Mozem sa konecne pohnut dalej.
Myslím na teba, drz sa, prežívala som niečo podobné, bola som tehotná, keď som zistila s kým sa vlaci môj ex, a stále tvrdil ze je v práci, s kamošmi a podobne kecy, agresívny bol raz pri hádke, ale sklapol hneď ako som mu povedala, že sa ma dotkne raz, a taky cirkus ešte nezažil co bude. Rozvod sa ťahal skoro dva roky, lebo sme museli absolvovať poradňu, a to ani nehovorím o nekompetentnom psychológovi. Ale všetko prešlo. Máš niekoho kto ťa vypocuje, kamarátku, mamu, psychológa? Je dôležité si "upratať" v hlave, to mi poradila a veľmi mi pomohla psychologička.
To prejde, A ver mi budeš oslavovať!!!
Držím palce a veľa sil !!

@elizabet173 samozrejme, som za rozvod. S tým súhlasím, určite ísť od seba. Ale niekedy to vo vzťahu šrípe už dlhodobo, problémy sa neriešia, nabalujú a potom bác... Zrazu to dôjde do takého štádia, že sa to už riešiť nedá. Alebo jedna strana už nemá záujem. Na riešenie problémov vo vzťahu treba vždy dvoch. Samozrejme si pána dotyčného nezastávam, len z vlastnej skúsenosti viem, že niekedy je potrebné si vypočuť aj druhú stranu.