Manžel píše s inou ženou: Čo robiť?
Pekny večer žienky teraz som sa dozvedela ze môj manžel si píše s inou ženou zrazu mu pipla správa na meseengeri v ktorej mu písala ze jej veľmi chýba sex a on ze stým by jej vedel pomôcť veľmi ma to zabolelo co mam robiť mam mu to povedať a porozprávať sa alebo rovno odísť od neho... Všimla som si ze už dlhšie si spolu píšu takéto intimnosti lebo som si pozrela správy 😥😥😥😔😔😔
To mi je veľmi ľúto 😪 najhoršie je, že ho ľúbiš a on sa takto ku tebe správa a ešte aj podvádza.. musíš byť veľmi silná a nedovoľ mu, aby ti zhadzoval sebavedomie. Máš dcérku myslí na ňu.
Baby hrozne sme sa dneska s manželom pohádali a vy kričal mi ze som ku.. A štetka práveže on ma podvadza a ja mam byť ku... Co sa oňho aj o dieťa starám je mi hrozne odišiel a povedal ze príde až zajtra som mu povedala nech nechodí vôbec 😭😭😭😭
@barbora544__ to mi je ľúto. Ale je riadny hajzel keď po Tom všetkom, má odvahu ešte na teba nadávať. Však on je ten ktorý spravil chybu ... 😡 A tá žena ? Keď vie, že je manžel a otec ako môže s ním byť, písať ? Prečo si toto navzájom my ženy robíme 😪😪 autorka napísala by som mu sms že on je tu ten, ktorý zničil rodinu tak nech sa rozhodne s kým chce byť, aj keď také niečo sa asi nedá odpustiť to je na tebe.
Ak je rozhodnutý čo asi je, podľa toho čo ti povedal a ako sa ku tomu postavil aj keď vie, že všetko vieš. Tak asi by som ho zbalila a nech ide. Ty musíš byť silná kvôli dcérke. Zvládneš to
@barbora544__ od lásky je len maly krôčik k nenávisti. Ja by som ho už v tomto prípade nenávidela. Dobre si mu povedala, musíš sa schopit, a začať triezvo rozmýšľať že čo bude teraz keď odíde, ako to bude s bývaním, s príjmom atd… písala som vyššie že by som rodinu nerozbijala, ale tohto muža by som už pri sebe nechcela ani pri dieťati. Naozaj som myslela že tá začne prosiť aby ste sa k sebe vrátili atd.. ten deň čo nebude doma bude dobrý na vyplakanie, dostan to zo seba a začnete od znova s dcérkou. Mrzí má to, mysli na to dieťatko čo máš, ešte že máte len jedno :( drz sa!!!
@barbora544__ To je riadny debil. Namiesto toho,aby sa kajal,on si ide prec a teba necha tak bez vysvetlenia,ospravedlnenia. Hmm takze to s novym objavom mysli vazne a nema zaujem dat doporiadku vas vztah . Tu asi nema zmysel zabojovat o vztah,ked druha strana nechce
@marca12 veru áno po tom co mi neprávom v kričal už ho neznášam a budem bojovať hlavne kvôli môjmu drobcekovi mojej dcérke keď odchádzal nezabudol dodať že pi.... Tučná a ze ide za ženou ktorá mne nesiaha ani po členky a ze je atraktívnejšía oveľa ako ja a ze sama si môžem zato ze to takto riešil.... 😥😥😥😔
@barbora544 zle som nepísala vraj ja jej nesiaham ani po členky
Nevšímaj si čo rozpráva. On ti len zhadzuje sebavedomie tými urážkami. Nech ide, ak myslí, že mu bude lepšie. Časom sa na to budeš pozerať aj ty inak. Aj keď začiatky budú ťažké a musí to byť pre teba strašne. Buď silná
@barbora544__ vybav si rychlo zverenie dcery do svojej starostlivosti a pekne vyzivne, nech plati
Hádam otvorí oči https://www.facebook.com/share/2ozmqbajS4cRrewc/
Sama vieš čo máš robiť 😉
@barbora544__ jezisi debil,ale ze si mu porodila dceru a staras sa o rodinu,to nevnima. Len povrchne postavu. Viem,ze to velmi boli takato zrada a dlho sa z toho budes spamatavat,ale takehoto chuja je lepsie sa zbavit. Po case sa ulavi aj tebe. Rozbil rodinu to by ho malo trapit. A z reci,ze niekomu nesiahas ani po clenky si nerob nic. To su take slabosske reci chudakov. Mas na viac ako ona,ona nech si ho necha a o par rokoch moze cakat toto iste. Co je to aj za zenu,ktora si zacne s chlapom,ktori ma rodinu. Len obycajna chudera
@barbora544__ tak takeho debila uz naserie iba to, ze vytahas z neho neskutocne vyzivne a po rozvode schudnes (to druhe robit vobec nemusis a na to prve sa dufam sustredis) prajem vela sil a aby to zle obdobie rychlo preslo
@barbora544__ predpokladam, ze nemáš kam odísť, ze? Si na rodicaku, bez peňazí?
Nic v zlom, ale stačilo aby mi raz povedal muz ze som kurva alebo čosi podobné a je definitívny koniec. Nie, ze ešte budem plakať, ze ho lubim a hľadať v sebe chybu🤦♀️ toto robí obeť!!!
Ale veď nech si ide. Ti to uľahčí. Len koľko tam chruňo ostane?
Je to chuj, to si opakuj zakaždým, keby ta napadla myšlienka, že si vinna ty. Co najskôr si podaj návrh na zverenie dieťaťa do starostlivosti a návrh na výživné na dieťa a aj na seba. Následne si nájdi posilňovňu a začni tam chodiť, posilňovňu oreto, lebo keď si zaplatíš mesačnú permanentku, tak sa nebudeš vyhovárať na 1000 veci a pôjdeš tam. Potrebuješ pohyb a prísť na iné myslienky. Vždy keď pôjdeš cvičiť, daj malú oteckovi, nech sa stará. Ak bude pindat, máš lepšiu pozíciu pred súdom aj kolíznou. Začni viac komunikovať so svojou rodinou a kamoškami. Kým príde súd, tak sa budeš cítiť lepšie, a nebude z teba také klbko nervov. Panecek ma veľa času, treba ho zamestnať. Nebudem ti hovoriť aby si ho kopla do zadku, k tomu dospejes sama, a s vytrenovanou nohou je to ľahšie 😆
On sa brani utokom preto je taky hnusny.zhadzuje aby si mala pocit ze je to vlastne vsetko tvoja chyba.bud rada ze sa ho zbavis .samej ti bude lepsie ako s niekym kto nema k tebe uctu a nadava ti.a zas suchat nohami nemusis .urcite je niekde pre teba muz ktory si ta bude vazit.najhorsie je to vsetko okolo.zena na materskej je doslova zavisla od muza.tak dufam ze mas aspon rodicov ktorí podrzia.
Baby tak manžel prišiel domov a prosí aby som mu odpustila ze za tým nie je žiadna nová známosť a ze ma miluje dokonca mi kúpil kvety a čokoládu ze sa porozprávame ☺️
@barbora544__ veď odpusti. Každý je zodpovedný sám za seba. Myslím, že radiť ti je zbytočné.Ty si ho asi aj zaslúžiš.
Dufam, ze toto je vymyslena tema teda...alebo si naozaj tak hlupa a vela stastia
@barbora544__ jeej čokoláda .. super
Želám ti to 😍 .to celu situáciu mení ,a som rada ,že sa idete udobriť . Treba si sami seba vážiť ,a taká čokoláda na udobrenie ....to je už veľká vec ,nezahadzuj príležitosť .máš pri sebe muža ,po ktorom túžiš a miluješ .držím palce . Snáď zajtra nenapíšeš ,že si v noci vrzol s inou
@barbora544__ "keď odchádzal nezabudol dodať že pi.... Tučná a ze ide za ženou ktorá mne nesiaha ani po členky"
"prosí aby som mu odpustila ze za tým nie je žiadna nová známosť"
Si precitaj po sebe, co si tu napisala...a objednaj sa k lekarovi, lebo mas poruchu pamate
@barbora544__ Povie ti, ze si pi..tucna a potom ti kupi cokoladu a povie ze ta miluje...Skoda slov k tomuto...
@barbora544__ to ti stacia kvety, cokolada a pekne slova? Vazne ? Tu nie je o com sa rozpravat.
Už som to sem dala ako príspevok pre autorku, ale teraz to sem dám pre vás všetky ostatné, ktoré sa snažíte pomôcť, fakt si to pozrite, lebo toto bolo asi natočené špeciálne pre tieto typy, keby tu neboli minimálne 2x týždenne podobné lovestorky, tak neuverím, ale MK naučí o živote https://www.facebook.com/share/r/Ev8d63u56nbPjfJK/ 😂😂😂🤦🏻♀️
Stále ho ľúbim aj po tom všetkom a mame spolu dieťa takže sním zostanem sľúbili sme si ze dobrom aj v zlom ☺️