icon

Manžel po otehotnení nemá záujem. Čo robiť?

26. apr 2026

Máme spolu 2 deti. Ja som strašne túžila po ďalšom tak som muža prehovorila. Dlho sme sa snažili nešlo to. Mávali sme sex tak skoro každý druhý deň. Už to bolo skôr mechanické. V hadle som mu povedala, že s ním už sexujem len preto, že chcem dieťa. Viem ani ja som není svätá ale on mal v minulosti milenku a vyhľadáva sexi ženy na nete. Ja som otehotnela teraz som 6tt. Doma robím okolo detí všetko ja. Teraz mi vôbec nechce pomôcť. Pozerá futbal na záchode alebo na balkóne a ja chystám kúpem deti. Keď som mu povedala či dáme večer sex ani na mňa nepozrel a povedal, že možno keď bude ešte hore a pokrcil plecami. Čo mám robiť ? Predtým taký nebol, že by ma ignoroval aj v sexe.

viestta
26. apr 2026

Vsak si z neho spravila darcu spermii tymi recami a tym natlakom. Tak si povedal, svoju ulohu som splnil, je tehotna, zvysok je jej problem a starost.

anonym_b07528
26. apr 2026

@anonym_autor a čo si čakala? Spýtala si aa ho, či aj on túži po treťom dieťati ? Povedala si mun že sex už len koli splodeniu máte a nie pre spoločný prijemný zážitok.. sa vôbec divým, že s tebou chcel ďalej pokračovať .. to s tou milenkou je len výhovorka, aby si ty nevyzerala zle tu, alebo si taká sprostá a chcela si deti s neverníkom ? Neverím

anonym_10d71d
26. apr 2026

chcela si dieta a on nie..musela si ho prehoorit a zrobit z neho spermobanku-tak co si cakala?

autor
26. apr 2026

Tak on sa má pri tom sexe nechcel dotýkať ani orál nič iba ja jemu som robila čiže ja som z toho sexu moc nemala preto som to v hádke povedala. Potom sa to trošku ten sex zlepšil a ako zistil, že som tehotná tak už vôbec nič.

viestta
26. apr 2026
@anonym_autor

Tak on sa má pri tom sexe nechcel dotýkať ani orál nič iba ja jemu som robila čiže ja som z toho sexu moc nemala preto som to v hádke povedala. Potom sa to trošku ten sex zlepšil a ako zistil, že som tehotná tak už vôbec nič.

@anonym_autor no ale vsak co sa ta mal viac snazit ked bol v ulohe inseminatora? Dosrala si si to sama, nemala si ho tlacit do dalsieho dietata. Mas co si chcela, si tehotna, teraz suchaj nozickami a dufaj, ze raz ho to prejde.

anonym_3c108b
26. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ako zistil, ze si tehotna, tak vobec nic? Si v 6 tyzdni zena a pises, ako keby ti odopieral sex 2 roky 🙈

anonym_18740b
26. apr 2026

To si zase ty?

cyberk
26. apr 2026

Prihlaste sa do zameny manzeliek, isto ti aj nejake tie zuby chybaju, tak zapadnete. Zena, ktora si mysli, ze ked si porodi x deti, ze aspon niekto ju bude navzdy lubit, ked uz chlap nie. 🙄 zo zufalosti s nim ostanes lebo vies, ze si si uz pokazila zivot.

anonym_40e0db
27. apr 2026

No súper....manzel je ne normálny.. A ty si tiež veľa múdrosti nepobrala.
Tak on tí bol neverný a ty tlačis nanho ab bolo tretie ktoré on ani nechce. Bože pytM sa.. Načo je vam tretie ?????? Nestácia dve už??

bomba36
27. apr 2026

Minuli sa vám silonky?

anonym_18740b
27. apr 2026
@anonym_40e0db

No súper....manzel je ne normálny.. A ty si tiež veľa múdrosti nepobrala.
Tak on tí bol neverný a ty tlačis nanho ab bolo tretie ktoré on ani nechce. Bože pytM sa.. Načo je vam tretie ?????? Nestácia dve už??

@anonym_40e0db Bojim sa, ze tretim to neskonci😮

ivik4
27. apr 2026

Jemine ty ho donutis na decko ktore nechce a ty si spravis dalsie s muzom kt. Ta uz podviedol 😆 milujem...
Neviem co mas spravit teraz, ale do buducna byt rozumnejsia

anjelicek26
27. apr 2026

Tak ja sa nedivim, ze sa mu mechanicky sex na plodenie dietata (ktore ani nechcel) sprotivil..teraz ma vybavene, konecne si tehotna, tak chce chvilu pokoj. Tretie dieta s niekym, kto ta podvadza, ako chapem materinske city, ale nie je to, ze nemas ziadne dieta, mas dve... mozes skoncit takto s troma a bez manzela...

anonym_de1a4f
27. apr 2026

@anonym_autor ja sa mu ani necudujem po takom komentari.

zanka777
27. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor mne nepríde normálne že si s ním silou mocou chcela ďalšie dieťa keď píšeš že mal milenku a vyhľadáva ženy na internete.... A ty sa bijes za to aby ti spravil druhé dieťa. Celé zle

mimaapeto
27. apr 2026

vážne Ti bolo treba 3tie dieťa keď je to takto na silu? veď to muselo byť utrpenie mať takto sex cítila by som sa pritom ja ako žena ponížene že ma nechce a robí to z donútenia... úplne si klesla týmto,,, a máš čo si chcela tretie dieťa tak sa staraj ... a o pár dní napíšeš že Ťa opúšťa čo máš robiť 🙄

anonym_c19f04
27. apr 2026

Nuz sa ani nediv,na chcenie babätka treba vzdy 2och,tvoj muz dal len spermie a teraz naozaj premysla,co to on ma za zivot a opusti hlavne teba,nie deti.Otcom bude stale ale uz nebude tvoj muz.Budes uz uplne na vsetko sama.

anonym_0bb931
27. apr 2026

@anonym_autor prosim povedzte mi, ze to nie je stara známa silonkova princezná co hodinu zuzlala dazdovku a cakala na štyroch kym muž dopozera futbal

zuzubb007
27. apr 2026

Normálne si sa mu sprotivila, nezmeníš to, chcela si tri deti tak sa teraz staraj, a najlepšie, keď sa osamostatníš, nič sa nezmení už teraz si hlavu trieskať je neskoro

anonym_18740b
27. apr 2026
@anonym_0bb931

@anonym_autor prosim povedzte mi, ze to nie je stara známa silonkova princezná co hodinu zuzlala dazdovku a cakala na štyroch kym muž dopozera futbal

@anonym_0bb931 A kto iny by to mohol byt? Uz vynechava nechutne detaily, ale inak je to samozrejme ona.

anonym_0bb931
27. apr 2026
@anonym_18740b

@anonym_0bb931 A kto iny by to mohol byt? Uz vynechava nechutne detaily, ale inak je to samozrejme ona.

@anonym_18740b no ja som dúfala, ze uz to nikdy nebudem musiet citat 😃 vratili sa mi spomienky na jej temy

anonym_7c935a
27. apr 2026

Ty máš viacej tých detí, nie že toto je tretie...

evkatk
28. apr 2026

Uvedomuješ si, že žobraním o sex kvôli otehotneniu si sa mu zhnusila? Je celkom pravdepodobné, že sa tým narušil aj vzťah k deťom, dokonca, že ich bude nenávidieť. Aj také sa stáva. Rátaj s tým, že ťa v blízkej budúcnosti opustí.