icon

Manžel sa pôrode tretieho dieťaťa zmenil

vikinkamarkusko
27. mar 2020

Ahojte Mamicky tak v skratke mam 3deti z toho najmensia ma 8mesiacou som vydata od minuleho roku. Od porodu dcerky po 4mesiacoch sa strasne manzel zmenil spavame oddelene on na gauci ja na posteli vzdy sa vyhovaral na to ze tam sa mu lepsie spi neustale sa hadame skoro kazdy den on je teraz na materskej ktora mu konci teraz 4.4 aj ja som sa zamestnala na 3hodiny vzdy ked sme sa pohadali jeho prve bolo daj vypoved a staraj sa stale mi Len nadava ze sa mam ist liecit ze Som chora Na hlavu aj ja vybuchnem nehovorim ze nie ale on as moc uz to takto trva pol roka uz nevladzem vcera bola u nas jeho mama z otcom ked som prisla z prace som povedala aj pred nou ze sa snim rozchadzam a ona este bola na mna zla co budem pisat jeho mama a on este sa mi smial do tvare no to zaklincoval uplne tak on ich odviezol domou a zistila som ze zobral z penazenky 40 EUR som sa ho opytala kam ich dal jeho odpoved aj ja chcem mat peniaze popri tom peniaze mame stale spolocne dnes som sa ho opytala ako si to prectavuje z malou on mne bud si ju nechas ty alebo ja a ked ty tak bude striedava starostlivost a ja jemu a byvanie on ze mam pobalit jeho synovi veci a ze ked pridem z prace pojde prec tak som mu to pobalila ja uz nevladzem nauzaj uz duplom psichycky nie

Strana
z2
vikinkamarkusko
autor
29. mar 2020

@stanulienkat neviem preco a z akeho dovodu ma hned urazas jedna vec nevies nic po akom dlhom case som mala deti dcera ma 7rokou z jej otcom som bola 8rokou zacal pit a byt ma bola by si aj ty stakym chlapom? Syn ma 3roky aj 6mesiacou po rocnom vstahu bol neplanovane to som mala ist na potrat ??a teraz dcera posledna to chcel velmi on tuzil po nej aj to som mala ist na potrat? Aj keby som si spravila dalsie 3je to Len moja vec !!keby som sa nevedela postarat ako pises tak davno su v domove nemyslis moje deti su vzdy najedene ciste a nic im nechyba asi tak

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
29. mar 2020

@perdulka7 cela gramatika zle. Cele zle.

magic08
15. feb 2024

@vikinkamarkusko ty mas tri deti s tromi chlapmi? uff, to s kazdym chlapom budes mat dieta, lebo on chce? trosku zodpovednosti by ti nezaskodilo.

timea301196
15. feb 2024

@magic08 veru...

Strana
z2