icon

Manžel sa správa kruto a vyhráža sa

29. júl 2024

Zdravim Vas, chcem sa opytat co si o tom myslite. Som vydata 12 rokov, mame 2 deti, avsak nas vztah je niekedy velmi komplikovany a plny hadok, raz su dobre dni a raz horsie. posledne sme sa pochytili na banalnej veci, ja teda som to nebrala ako hadku. ale zrazu som zacitila ako ma chytil za krk a pritlacil, velmi to bolelo a zlakla som sa, preplakala som cely den a hovoril mi ze sa chovam ako p...a ze radsej pojde s kurvami von ako so mnou atd. a neustale urazky a skaredo mi nadaval.. ze naco tu hram divadlo, ze ma to vobec nebolelo a nech si nevymyslam a neprekrucam pravdu. ze sa z neho snazim spravit nasilnika, neskor sa mi vyhrazal, ze to nebude len krk, ale aj odseknuta hlava..a velmi vytoceny bol..je to len utrzok z toho co sa udialo, nezvykol sa tak spravat. je vybusny, vie zvysit hlas, ale takto ma posledne chytil za krk pred par rokmi, odvtedy nic, ale citim sa hrozne a velmi sa bojim cokolvek spravit, ze sa mi bude vyhrazat detmi ,ze ich vezme a mna vyhodi. raz sa ho dcerka opytala, co budeme robit zajtra a on jej odpovedal, ze zajtra vyhodime mamu z domu, neustale ponizovania, aka som neinteligentna a podobne. ja som si za tento vztah uplne prestala verit, niesom stastna, ale za vsetko obvinuje mna, ze keby som ho nebola vyprovokovala, keby som sa ospravedlnila a ze vzdy vsetko pokazim, samozrejme uplne skaredo mi to pvoedal. Kamarati ho zboznuju, je velmi oblubeny, mne by nikto neveril, a citim sa zufalo, ze nemam ako ujst z tejto situacie. ziadala som aj rodicov, aby nevstupovali do toho, pretoze mam strach, ze by vsetko bolo este horsie. velmi sa bojim a neviem co mam robit.. mozno len ja prehanam, a zbytocne to nafukujem, ale uz sme tak pohadani, ze si myslim, ze niet cesty spat a hlavne sa bojim akokolvek nadviazat komunikaciu, ze pride dalsia sprska nervov a hnevu. neviem co robit. neviem

Strana
z4
mk22
31. júl 2024

Autorka, napíš nám odkiaľ si, ženy z okolia ti budu môcť lepšie poradiť, pomôcť.. Možno stretnúť..

nataliaba
31. júl 2024

No neviem ,ale čo pozerám správy tak určite by som to nepodcenovala zbaliť deti a odyjst k rodičom naco ti je taký chlap v prvom rade úcta k žene ako ťa budú vnímať deti ak on si to nevazi budú tebou pohrdat bude im on príkladom radšej zavčasu odyjst jasne že všetko hodí na teba veď hádam nepovie ,že to ja som debil ešte keď vidí ,že si neveríš .Nikdy sa to nezlepší a ty len stracas čas s chrunom a aby nedošlo k niečomu horsiemu ako nedávno deti ťa potrebujú a chlapov je vždy veľa a takých čo si ta budú vážiť a ctiť.

dariaaa
31. júl 2024

Už boli aj pripady,ze od strachu,ze si ju aj po uteku najde,odisli jej nervy,zatemnil mozog a vrazdila ona.Moja mama vzdy hovorila..."zabijes svinu,pojdes sedieť za cloveka"
Aj ked sa ti zda,ze nie je cesta von,staci otvorit jedny dvere...len jedny a po zatvoreni sa zacnu otvarat tie dalsie Ak milujes tvoje deti,urob to pre ne.Deti si nezasluzia toto.A podla toho co vidia doma,dupes im cesticku pre ich budúcnosť.Ak nechces aby toto robili,zazivali tvoje deti,odid.Mas tu dost rád kam sa ozvat.urob to pre tvoje deti🙏🙏🙏🙏🙏

katarinaaaaaaaaaa
31. júl 2024

Od takého chlapa treba ísť čo najďalej.Hlavne kvôli deťom.Mam to doma podobné.Len ponižovanie, urážky.Len jeho mamička vie všetko tá je preňho bohyňa 🙏😓

dariaaa
31. júl 2024

@katarinaaaaaaaaaa toto mi nedava logiku.Ty davas radu a mas doma podobné?Preco nezacnes od seba?

lalu_sk111
31. júl 2024

to, co si popisala je psychicke a fyzicke tyranie. Ries cestu von.

Strana
z4