Manžel sa vyhráža odchodom kvôli mačkám
Ahojte. 7 rokov doma chováme tri mačky. Minulý rok k nám prišla kotná mačička a vrhla 3 mačiatka. 2 z nich sme umiestnili do rodín a jedna malá nám ostala. Takže sme mali 3 staré mačičky a mamu s dcérou. Zrazu začali z ničoho nič mužovi mačky vadiť. Podotýkam že sú extra kľudné a väčšinu dňa spia. Ani sa muž poriadne s nimi nestýka. A posledne si vzal do hlavy že mačku musia z domu, že on ich odnesie do priemyselného parku, že jemu vadia a hotovo. Navrhla som, že na zahradu dáme voliéru a tam ich presťahujeme a nemisa byť doma. Toto neprichádza do úvahy. A keď sa mačiek nezbavím, on sa sťahuje preč. Som mu povedala, že ako je možné, že mu dkteraz nevadili a zrazu áno. Nevedel odpovedať, len stále hučí, že buď mačky alebo on. Som zúfalá, lebo viem, že staré mačky nikto nechce a nemám ich komu dať, zároveň ich mám veľmi rada a prečo by som sa mala ich zrieknuť. Veď nie som male deckk čo mu rodičia zakazujú mať zvieratko. Čo by ste vy robili? Poraďte.
@aalt Nemyslim,ze tam kde sa pasu srnky pod lesom a seru tam jedna radost je psie hovno nejaky velky problem. Ale zas je to len moj nazor.
@martin96321 a ty teraz o com hovoríš? Tebe sa zdá ze sa tu bavíme o srnkach pod lesom? Kto tam chodí venčiť psa, ty? Tam by ta asi ťažko zastavili policajti, že máš pozbierať hovno po psovi....
@martin96321 a ty teraz o com hovoríš? Tebe sa zdá ze sa tu bavíme o srnkach pod lesom? Kto tam chodí venčiť psa, ty? Tam by ta asi ťažko zastavili policajti, že máš pozbierať hovno po psovi....
@bielasovicka Nie....pytali pred bytovkou este ci mam pri sebe sacky na hovna .....kedze som nemal,tak pindali. A bytovka je cca 250m od lesa

@martin96321 nech sa na to pozriem akokolvek, vysledkom su neodpratane psie vykaly.
@aalt Nemyslim,ze tam kde sa pasu srnky pod lesom a seru tam jedna radost je psie hovno nejaky velky problem. Ale zas je to len moj nazor.