icon

Manžel si píše s inou ženou

bobino11
19. máj 2025

Ahojte musim to sem napisat poprosim o radu.Môj manžel velmi rád holduje alkoholu.Ja pracujem 2 dni cez den 2 dni mam nočnú.Včera som mala volno chcela som s nim stravit den.Kedze dnes rano odcestoval do Rakuska kvoli práci.Cez moj volny den sa zobral rano a vratil sa vecer.Ani telefon mi nezdvihol cely den.Tak ked sa vratil vecer som mu vytkla ze sa na mna vykaslal ked som chcela travit s nim svoj volny den kedze na druhy den ide prec.On mi zas povedal ze chcel byt so svojimi kamaratmi.Velmi ma to zabolelo.Dnes som na tym cely den premyslala a videla som ze cely den svieti na messengeri.Prepla som sa na jeho ucet a tam som videla ze si uz vypisuje so svojou kamaratkou z detstva niekolko dnî.Posielaju si fotky o sebe a zenska mu tam posiela fotku v podprsenke a on jej nato napisal ze by si rad vysantil na takom telicku.Potom jej pisal ze ako ja vysinujem vecer a ze som hnusna k nemu.Ja som to dnes povedala a este on to cele obratil proti mne.Ja neviem co robit.Prosim o váš nazor co by ste robili vy.Dakujem

Strana
z2
danica2711
20. máj 2025

chlastá, neumýva sa = smrdí, kašle na teba - tú babu, s ktorou si píše, by som už ani nepotrebovala na to, aby som odišla od takého paka

mantilka
20. máj 2025

Čou nepovieš, že sa má umyť? 3 dní pri tebe smrdí chlap. No mne by vadili vôbec zápach alkoholu.

enmery
20. máj 2025

"Ja ho ľúbim". Ženy ako ty ani netušia, čo to slovo znamená.
-Alkohol
-Erotické vypisovanie iným/inej
-Slabá hygiena
-Neschopnosť riešiť konflikt a ako pravý slaboch otočiť všetku svoju vôňu na toho druhého
No neľúb takého schopného muža. Rada naňho stojí až za Viedeň👌

1aduliatko1
20. máj 2025

By som ho poslala nech sa ide vysantit a uz sa nemusi od nej vracat.

miska1997
20. máj 2025

@bobino11 už len to že chlasce stačí. Ja sa vám čudujem ženy že ste s alkoholikmi

sova7
21. máj 2025

Stacila mi veta Manžel rád holduje alkoholu. Stačilo by mi to na odchod. Pokračujes ďalej nejakým nedolezitym problémom a čudné mi je že alkohol je pre teba ok. Máš veľké šťastie že sa na neho ulakomila tá druhá dopraj jej tu radosť života s chlapom čo rád holduje alkoholu zbaví ťa problému a gule na nohe.

earlgrey
21. máj 2025

Ľúbiš toto? vážne? smradľavého alkoholika? bože..🤮

Strana
z2