Manžel si píše s inou ženou
Ahojte musim to sem napisat poprosim o radu.Môj manžel velmi rád holduje alkoholu.Ja pracujem 2 dni cez den 2 dni mam nočnú.Včera som mala volno chcela som s nim stravit den.Kedze dnes rano odcestoval do Rakuska kvoli práci.Cez moj volny den sa zobral rano a vratil sa vecer.Ani telefon mi nezdvihol cely den.Tak ked sa vratil vecer som mu vytkla ze sa na mna vykaslal ked som chcela travit s nim svoj volny den kedze na druhy den ide prec.On mi zas povedal ze chcel byt so svojimi kamaratmi.Velmi ma to zabolelo.Dnes som na tym cely den premyslala a videla som ze cely den svieti na messengeri.Prepla som sa na jeho ucet a tam som videla ze si uz vypisuje so svojou kamaratkou z detstva niekolko dnî.Posielaju si fotky o sebe a zenska mu tam posiela fotku v podprsenke a on jej nato napisal ze by si rad vysantil na takom telicku.Potom jej pisal ze ako ja vysinujem vecer a ze som hnusna k nemu.Ja som to dnes povedala a este on to cele obratil proti mne.Ja neviem co robit.Prosim o váš nazor co by ste robili vy.Dakujem
@bobino11 pobalila mu veci, kufor dala pred dvere , ukazala mu prostrednik a dovidenia
Čo tu potrebuješ poradiť? Prečítaj si svoj príspevok tak akoby ti to písala kamarátka, alebo dospelá dcéra a budeš mať jasno.
manzel alkoholik,smrdi,nema zakladne hygienicke navyky plus na teba kasle a vypisuje si s inymi - na co ti je? nevies sa o vas postarat bez neho? posli o za madam z netu a ty si uzi zivot -lebo ten je na to a nie aby sme sa len trapili a nahanali za niecim co nieje a nebude
Pozdrav adminov.
Kks debil 😨
A načo si s ním ešte?
Keď mu slečna posiela fotky v spodnom prádle, nezaostávala by som. Práve naopak, poslala by som do pléna fotky jeho spodného prádla, jeho trojdňového nechutného spodného prádla s poznámkou, že spolu môžu šantiť pri praní, ale najprv treba odmočiť. Fuj, smradľavý, zatuchnutý trojdňový hnus čo si myslí, že je playboy.
Nevedela si čo si berieš?
Nerozumiem jednej veci. Prečo chce niekto dobrovolne takto žit?
@gab1sol ja ho ľúbim ale takto už ani nie.Všetkú vinu hádže na mňa ,vždy som na vine ja
@bobino11 ľúbiš človeka, ktorý holduje alkoholu, keď s ním chceš byť, zmizne na celý deň a nedvíha telefón, rád by sa vyšantil na cudzej žene, s ktorou si posiela fotky (ona jemu v podprsenke), nemáte spolu sex, lebo sa aj 3 dni neosprchuje (predpokladám, že sa ti to asi protiví), neváži si ťa, pohŕda tebou a vinu hádže na teba…
Takto ja vnímam tvojho muža podľa tvojho opisu. Ešte stále je hoden tvojej lásky?
Ale fuj
@bobino11 vážne sa ešte pýtaš, že čo máš robiť ? Mala si ho konfrontovať s tým, že mal mať rovno zbalené kufre a dovidenia. Ja vážne nerozumiem, že ty sa ešte pýtaš, čo máš robiť. To si chceš nechat takto ubližovať ? Bude to asi takto: naletis na jeho slova, odpustíš mu a on to všetko urobí zasa. A ty budeš sedieť doma beh štipky vlastnej sehodnoty.. očividne si tá dosť neváži, tak ho výhod zo života a urob v ňom miesto niekomu, čo si tá vážiť bude
@gab1sol ja ho ľúbim ale takto už ani nie.Všetkú vinu hádže na mňa ,vždy som na vine ja
@bobino11 aj by ti na ňom záležalo, oslovila by si jeho priateľku z detstva. Napísala jej, pravdu o ňom... Ale.. alkoholik, čo sa neumýva,,, neváži si ťa, neľúbi ťa, (lebo radšej ide s kamarátmi) - rozišla by som sa . To nemá budúcnosť.
Fuj toto ti treba? Smradľavého záletníka čo sa chce šantiť na inom tele? Keď bude odchádzať do Rakúska tak nech si vezme všetky veci a nechodi už naspäť
to ti mám veriť,že sa môžeš prepnúť do jeho messengera?
Tak potom je ešte aj debil,keď to pred tebou netají,alebo je mu to jedno,že to uvidíš
Hádam ti netreba vysvetľovať,čo to znamená.
Pre kristove rany,prečo sú ženy také zúfalé a vešajú si na krk takýchto kokotov
@bobino11 najprv by som sa opýtala čo má za problém že musí utekať inde a aký je dôvod prečo to vlastne robí ale to len na margo aby si vedela. Inak by som ho zbalila a vyhodila. Nech si ide za tou čo jej vypisuje a šantí sa až do infarktu. Treba ti takého? Na tvojom mieste si nájdem kamaráta a urobím to isté.
@bobino11 všetky tieto vymyslené príspevky majú jednu vec spoločnú ale neprezradím ti čo to je aby si sa snažila aj naďalej a ja ti naďalej budem písať že si slabo tie príbehy vymýšľaš a aby si mala prémie musíš pridať 😉
@hopsas ja som po x rokoch pridala sem príspevok lebo som chcela počuť názor iných žien.Žiadne prémie nebudem mať.Ja mám prácu a mala som už aj dve práce naraz.A ja som sem všetko o mojom mužovi ani nenapísala lebo sa hanbím zato ,že koľko vecí som tolerovala.Tak Vy o čom tu píšete?
to ti mám veriť,že sa môžeš prepnúť do jeho messengera?
Tak potom je ešte aj debil,keď to pred tebou netají,alebo je mu to jedno,že to uvidíš
Hádam ti netreba vysvetľovať,čo to znamená.
Pre kristove rany,prečo sú ženy také zúfalé a vešajú si na krk takýchto kokotov
@rozculena Ano viem sa prepnuť lebo keď je najebaný tak sa mu podarí za jeden rok rozbiť aj x telefonov a ked si nevedel kupit a potreboval si kamaratom napisat tak chytil moj telefon a prihlasil sa na svoj mesenger cez moj.Nechal si tam aj heslo ulozene.On si myslel ze mu tam nebudem liezt lebo si myslel ze jeho rečicky zozeriem a debila robil zo mna
Dufam, ze nemate deti. Rozved sa prosim.
Edit, vidim ze mate dceru. Co by si jej poradila, keby bola na tvojom mieste?
Co sa da "lubit" na tomto...?

@bobino11 no čo ti na to napísať?! Chce sa santit na inom tele.....🤦