icon

Manžel si viac píše s kamarátkou ako so mnou? Čo robiť?

janka25282022
29. jan 2025

Ahojte chcela by som poradiť moj manzel si pred týždňom začal písať s jednou babou zrazuje to aj je moja kamoška ale nechce my ukázať co si snu píše a píše si snu viac ako somnou ma dve deti aj ja mam tiež deti vždy keď ta žena napíše idú domna nervy už sme koli tomu aj pohádali ale on sa ani za nás vstah nechce vzdať priateľstva snou tak to toleruje ale keď pride domov a vidím ze si píšu mam hrozne mravencenie po celom tele keď je v robote píše si snu viac ako somnou dnes my napísal ze aj keby si snu píše viac aj tak ma miluje prosím poraďte my co mam robiť ja ho milujem a nechcem oňho prísť ale ta žiarlivosť my nedá je my s toho až zle keď vidím uňho tu cenovú hlavičku a ta baba aj keď sme von a píše si sním je my hrozne
Naozaj som už zufala

hipuska
29. jan 2025

Pred týždňom? Podľa mňa, píšu oveľa dlhšie...to ak je taká intenzívna konverzácia,netrvá týždeň.

enmery
29. jan 2025

Veď ho hrozne miluješ, nechceš oňho prísť. On si s ňou nechce prestať písať. Tak čo chceš počuť? Tak to trp ďalej.

ukgirls
29. jan 2025

ak by si pisali tyzden bez vahania by to ukoncil ak by si mu povedala ze ta to ranuje a on ta miluje ako tvrdi ... buchla by som si po stole s tym,ze bud ukaze konverzaciu alebo sa prace za nou

s1s4
29. jan 2025

viem ze viac zalezi na pocitoch ale teda pri tejto gramatike by som sa necudovala ze si s tebou nechce pisat 🫡

pralinka25
29. jan 2025

@enmery ty to vies vzdy tak zhrnut 👍

pralinka25
29. jan 2025

autorka co ti mam povedat. muz ktory ma doma zenu a deti o ktorej vie ze ju jeho konanie zranuje a napriek tomu sa toho nevzda ta nemiluje. su to prazdne reci. a ak sa nie je ochotny vzdat ani za cenu vasho vztahu tak to nie je len o pisani.

enmery
29. jan 2025

@s1s4 Pravopis by som neriešila. Nie sme v nikoho hlave. Ale s veľkou pravdepodobnosťou má vedľa seba rovnako kognitívne vybaveného muža. Takže asi aj on píše podobne.

vanilkovazmrzka
29. jan 2025

@s1s4 hadam ze jej muz tiez nebude prave intelektual :D mna okrem pravopisu odpalila este aj cenova hlavicka.. to uz je co 😂

evcagabi
29. jan 2025

Ved si teda piste do 3jky ked onho nechces prist 😅

huxy
29. jan 2025

@vanilkovazmrzka to podľa mňa preklep - "četová" hlavička? 🤓🤷🏼‍♀️

morpheuss
29. jan 2025

@enmery No tak to pardón... to akože my inteligentní muži nemôžeme trtkať jednoduchšie ženy? To čo je toto za diskrimináciu?

enmery
29. jan 2025

@morpheuss Hanbím sa.

sticker
zanka777
29. jan 2025

@janka25282022 začni si aj ty viac písať s kamarátom ako s ním že či sa mu to bude pozdávať...

anketkarka
30. jan 2025

Teba miluje viac znamená, že si lepšie žena na spolužitie ako ona, lebo sa o neho dobre postaráš. S ňou by žiť nechcel, ale nezáleží mu na Tebe, keď vie ako Ti ubližuje a neprestane. Miluješ chlapa čo si Ťa neváži a určite Ťa nemiluje, keďže Ti v pohode ubližuje tajným vypisovaním.Ten chlap nevie čo od dobroty a asi by potreboval životnú lekciu. Veľa síl s takým expertom želám.

mantilka
31. jan 2025

Toto by môjmu manželovi neprešlo. Veď kľudne ju pozvi ku vám domov, keď je kamoška malo by to byť v pohode. Ešte by som ho pri nej hladkala, pobozkala, objala...a nech príde aj s partnerom, že ich chces spoznať.
Uvidíš ako to v skutočnosti je.

margotka17
2. feb 2025

@s1s4 láska dvoch ľudí nie je o gramatike 😏

margotka17
2. feb 2025

@mantilka presne to ma napadlo, keď si tak vypisujú, nech ich pozve k nim. A potom tak nadhod pred jej manželom, že si ich pozvala, lebo im ušetris vypisovanie si s jej manželom a teda sa môžete porozprávať všetci. Svojho muža vystiskaj, vybozkavaj a povedz, že tvoj muž ťa veeeelmi ľúbi, že ti to stále opakuje. Aj to povedz, že či jej mužovi to nevadí, že si jeho žena toľko vypisuje s jej mužom, či vie o čom si pisu.

mantilka
2. feb 2025

@margotka17 O vypisovanie by som rozprávala až na ďalšom stretnutí, teraz len tak otukat si tu "kamošku" a tváriť sa, že sa nič nedeje...veď veľká láska.

janka25282022
autor
2. feb 2025

@vanilkovazmrzka ty tam máš psa tak bud radšej ticho dobre

janka25282022
autor
Odpoveď bola odstránená
janka25282022
autor
2. feb 2025

@janka25282022 a sorry ako som písala len v nervoch a stresoch a autokorekte je to blbé

janka25282022
autor
2. feb 2025

@s1s4 prečo by si somnou nepísal???

vanilkovazmrzka
2. feb 2025

@janka25282022 dobre moja 😂😂😂

s1s4
2. feb 2025

@janka25282022 vyhovarat sa na autocorrect je este horsie ako priznat si ze neviem pisat - autocorrect opravuje slova ktore su nespravne napisane, pripadne opravuje podla casto pouzivanych slov a teda, ak nespravne pisem, opravi to nespravne
u mna osobne ked clovek nevie pisat, spravi mi to o nom uplne iny obraz, povazujem to za ZAKLADNU vec a teda je mi uplne jedno ci ma niekto tri vysoke skoly
kazdopadne kazdy ma na to iny nazor ale mna z toho vyslovene bolia oci...uz len slovicko mi-my , je tam rozdiel a predsa to vela ludi nevie 😭