icon

Manžel uprednostňuje zamestnankyňu – ako to vnímať?

11. mar 2026

Ahojte. Môj manžel má stavebnú firmu kde zamestnáva okrem mužov aj zopár žien. Už dlhšiu dobu si všímam ze veľmi pomáha a zastáva sa jednej zamestnankyne. Uprednostnuje ju pred ostatnými zamestnankynami. Pracuje síce v manželovej firme najdlhsie ale aj tak mi to príde zvláštne. Za tu istú vec co by ostatných pokarhal ju uspravedlni a mávne nad tým rukou. Nemám pocit ze by sa v poslednom čase správal ku mne nejako inak. Co si o tom myslíte?

cyberk
11. mar 2026

Ze by si mala ist do roboty, lebo sa uz bez nej doma nudis.

dzulli1980
11. mar 2026

A načo Ti budú dobré názory a teórie žien tu? ... možno, asi ... však sa ho na rovinu opýtaj ...

anonym_dfe13b
11. mar 2026
@dzulli1980

A načo Ti budú dobré názory a teórie žien tu? ... možno, asi ... však sa ho na rovinu opýtaj ...

@dzulli1980 ale veď je oveľa ľahšie zaloziť tému ako komunikovať doma s vlastným mužom

anonym_6e7f8d
11. mar 2026

@anonym_autor NA MK nie sú veštkyne ani jasnovidky. A čo si o tom myslíme .... je úplne irelevantné. Názory ti môžu len uškodiť. Nechaj to tak, je to jeho zamestnankyňa.

anonym_b807fa
11. mar 2026

Mozno je to jeho najlepsi makac, a tolko ho odbremeni, ze jej sem-tam nejay pruser prepaci. Mozno ju cez obedne prestavky klati v kancelarii. Obe moznosti su na zaklade toho co si napisala, rovnako pravdepodobne.

Porozpravaj sa s muzom. Dal ti niekedy dovod neverit mu?

domkakvet
11. mar 2026

@anonym_autor tak to tazko sa k tomu vyjadrit, malo informacii, ale uz ked si zalozila diskusiu vsetko ok u vas nebude.

lilyianka
11. mar 2026

@anonym_autor mňa skôr napadlo,ci daná zamestnankyna to má doma "ružové ". Možno ma problémy v manželstve, s deťmi, muž môže byt alkoholik,gambler a tvojho muža jej je ľúto, tak sa k nej správa takto.

anonym_d1de78
11. mar 2026

Mozno je to dobra a lojalna zamestnankyna. Mne sef tiez prepaci viac ako kolegyniam, aj si mozem k nemu "dovolit" viac (povedat, skritizovat, poradit). Som unho dlhsie, poznam sa aj s jeho rodinou, robim unho ako na vlastnom a on to vnima a ceni si to. Mam iny vytlak, napady a aj ich realizaciu, nechodim do prace odrobit aby padla (a to nemyslim namyslene) a evidentne to vidime obaja. A nie absolutne nic medzi nami nie je a ani nebude, okrem teda vyrazneho vekoveho rozdielu. Z toho co si napisala mi fakt nic zle nevyznieva. Precitala som si to 2x.

anonym_35bf23
11. mar 2026

hod s nim rec- nie ako ziarliva manzelka,ale ako clovek co si vsimol,ze kona neprofesionalne a ostatny si to vsimaju

thirstymonk
11. mar 2026

Mam kamarata, ktory keď dal v byvalej robote vypoveď (pracoval vo firme, čo dodavala inštalačny material), tak jeho podriadena plakala. Bol fakt dobrý šéf. Inak s ňou ale nikdy nič nemal. Netreba hneď malovať čerta na stenu.

bubbinaa
11. mar 2026

Je to zvláštne, ale hneď by som nevidela za tým nič negatívne voči tebe....

mogaa
12. mar 2026
@anonym_b807fa

Mozno je to jeho najlepsi makac, a tolko ho odbremeni, ze jej sem-tam nejay pruser prepaci. Mozno ju cez obedne prestavky klati v kancelarii. Obe moznosti su na zaklade toho co si napisala, rovnako pravdepodobne.

Porozpravaj sa s muzom. Dal ti niekedy dovod neverit mu?

@anonym_b807fa alebo najlepší madrac🙂 tak som to prečítala prvý raz🙂

tykat
12. mar 2026

asi mu sadla

anonym_530263
13. mar 2026

@anonym_autor myslim si, ze keby si sa zapojila do firmi a muzovi bola oporou a pracovala s nim, nemusel by uprednostnovat zamestnankynu...