icon

Manžel uprednostňuje zamestnankyňu – ako to vnímať?

Dnes o 19:57

Ahojte. Môj manžel má stavebnú firmu kde zamestnáva okrem mužov aj zopár žien. Už dlhšiu dobu si všímam ze veľmi pomáha a zastáva sa jednej zamestnankyne. Uprednostnuje ju pred ostatnými zamestnankynami. Pracuje síce v manželovej firme najdlhsie ale aj tak mi to príde zvláštne. Za tu istú vec co by ostatných pokarhal ju uspravedlni a mávne nad tým rukou. Nemám pocit ze by sa v poslednom čase správal ku mne nejako inak. Co si o tom myslíte?

cyberk
Dnes o 20:02

Ze by si mala ist do roboty, lebo sa uz bez nej doma nudis.

dzulli1980
Dnes o 20:02

A načo Ti budú dobré názory a teórie žien tu? ... možno, asi ... však sa ho na rovinu opýtaj ...

anonym_dfe13b
Dnes o 20:03
@dzulli1980

A načo Ti budú dobré názory a teórie žien tu? ... možno, asi ... však sa ho na rovinu opýtaj ...

@dzulli1980 ale veď je oveľa ľahšie zaloziť tému ako komunikovať doma s vlastným mužom

anonym_6e7f8d
Dnes o 20:04

@anonym_autor NA MK nie sú veštkyne ani jasnovidky. A čo si o tom myslíme .... je úplne irelevantné. Názory ti môžu len uškodiť. Nechaj to tak, je to jeho zamestnankyňa.

anonym_b807fa
Dnes o 20:12

Mozno je to jeho najlepsi makac, a tolko ho odbremeni, ze jej sem-tam nejay pruser prepaci. Mozno ju cez obedne prestavky klati v kancelarii. Obe moznosti su na zaklade toho co si napisala, rovnako pravdepodobne.

Porozpravaj sa s muzom. Dal ti niekedy dovod neverit mu?

domkakvet
Dnes o 20:20

@anonym_autor tak to tazko sa k tomu vyjadrit, malo informacii, ale uz ked si zalozila diskusiu vsetko ok u vas nebude.

lilyianka
Dnes o 20:20

@anonym_autor mňa skôr napadlo,ci daná zamestnankyna to má doma "ružové ". Možno ma problémy v manželstve, s deťmi, muž môže byt alkoholik,gambler a tvojho muža jej je ľúto, tak sa k nej správa takto.

anonym_d1de78
Dnes o 20:24

Mozno je to dobra a lojalna zamestnankyna. Mne sef tiez prepaci viac ako kolegyniam, aj si mozem k nemu "dovolit" viac (povedat, skritizovat, poradit). Som unho dlhsie, poznam sa aj s jeho rodinou, robim unho ako na vlastnom a on to vnima a ceni si to. Mam iny vytlak, napady a aj ich realizaciu, nechodim do prace odrobit aby padla (a to nemyslim namyslene) a evidentne to vidime obaja. A nie absolutne nic medzi nami nie je a ani nebude, okrem teda vyrazneho vekoveho rozdielu. Z toho co si napisala mi fakt nic zle nevyznieva. Precitala som si to 2x.

anonym_35bf23
Dnes o 20:31

hod s nim rec- nie ako ziarliva manzelka,ale ako clovek co si vsimol,ze kona neprofesionalne a ostatny si to vsimaju

thirstymonk
Dnes o 22:02

Mam kamarata, ktory keď dal v byvalej robote vypoveď (pracoval vo firme, čo dodavala inštalačny material), tak jeho podriadena plakala. Bol fakt dobrý šéf. Inak s ňou ale nikdy nič nemal. Netreba hneď malovať čerta na stenu.

bubbinaa
Dnes o 22:53

Je to zvláštne, ale hneď by som nevidela za tým nič negatívne voči tebe....