Manžel urazený z odmietnutia intímneho kontaktu
Dobrý večer
Manžel sa urazil že sme sa dnes nemilovali dcérka je chorá má vysoké teploty a ja nemám chuť povedala som mu že nech počká kým nebude malej lepšie a to sme sa milovali dva dni do zadu tak ja už fakt neviem či som ja divná a teraz sa cítim zle lebo on je urazený ja už fakt neviem čo robím zle
Otecka viac zapojiť do starostlivosti o choré dieťa
Posli ho starat sa o dieta, ma vela casu mysliet len sam na seba 🙄
Práveže sa aj on stará o ňu bol s ňou sám keď začala mať horúčky ja som bola v práci
Ja nechápem že on má chuť sa milovať keď je ona chorá či som ja divná fakt neviem
Daj mu na starosť chorú dcérku, Ty si daj vaňu, vinko, masku a depilku, že chceš byť sexi pre neho... aspoň dve hodiny sa skrášľuj. Nech si pán manžel vyskúša aj starosti, nie len slasti ...( Nie si divná, len si si vzala debila).
😅
Takže pre teba je konkrétne problém to, že by ste mali sex, keď je dcéra chorá? To je riadna blbosť.. Čo to má s tým spoločné? Nikde nepíšeš, že nechceš preto, lebo si vyčerpaná.
Dcéra chorá v horúčkach, a on ma náladu na trt.acku? Debil.
A teraz inak, ty si matrac ze mas na povel lahat na chrbat?
Tak toto je takeee...na jednej strane Ta chapem. Na druhej...porovnavam nas so 4 detmi, kym sa vystriedali vsetci s chripkou, vratane mna (muz mal len bolest hrdla a zimnicu 1 den), tak presiel aj mesiac 😅. Takze ja uz som otrla, a ked dam dietatu liek a ma do 38 a spi, a ja este nepadam na hubu, tak je aj sex. Ked mali deti 39-40 horucky, co nesli zrazit, tak jasne, ze nie. Alebo ked mne bolo naprd.
Akozeeee, chlap da najavo, ze uz je dlho bez toho, ze posomre, povzdychne si alebo tak, ale urazeny za toto byt, tak to nie. To nie je normalne.
Takze ako to citis, ked nemas chut, tak nemas a nema sa co urazat proste.
@lenka29m no akože nič nerobíš zle, len to každý z vás máte inak. Chlapi sú proste chlapi. Veď on sa zase odrazí, neboj.
Ja ťa chápem, ale predsa dcéra je pri tebe, nemusíš myslieť na ňu 24/7, ty predsa vieš, či má horúčku. Nás je doma veľa a choroby sa točia počas celej sezóny, to by sme nemali sex vôbec. Ale zas chápem, že bez ohľadu na chorobu dieťaťa nemusíš mať zakaždým chuť a muž by sa nemal urážať ako malé decko, toto často muži robia a ženy s nimi radšej spia, aby nemali doma sfučanca a to nie je dobre.
Chápem vás oboch....ale ako sa urazil sa aj odrazi. Proste ženy zmyslaju inak ako muzi
Pre teba je možnosť mať sex v takomto prípade stres, a pre neho to môže byť spôsob odbúranie stresu keďže bol s ňou sám a musel sa starat
Mne je to smiesne.
Ako male decko-ofucal sa....
Kde je napisane,ze ty musis mat chut vzdy,ked ma on?
Akoze......ozaj cudne.vsak treba,aby chceli obaja...inak to ma aky vyznam?
To je jedno,ci je niekto chory,ci nie...
Vsak,ked raz jeden nema naladu..
Ako v skolke,ozaj
@lenka29m v skratke nás mesiac... Najskôr ms, potom jedna dcéra chorá, kašel, teploty, ešte neskončila a už druhá, to isté. Potom ja. Do toho sa mi urobil herpes na pere jak sviňa a už opäť ms. Nie, žeby sme nechceli, každý deň sme chceli, ale pri chorých detoch som bola taká vystavená, že konec. Takýto mesiac sme asi ešte nemali. Ale manžel pekne čaká, lebo sme v tom spolu. Aj ja čakám... Tvoj muž je sebecký, vôbec nemyslí na Teba.
Ja ho chapem, nieco ine je ked sa citim unavena, vycerpana vtedy ani ja nemam chut ale vyhovorit sa, ze kvoli tomu, ze dieta je chore... Vsak nejdete to robit mimo domu a za tu chvilu ked bude spat sa nic nestane ved predsa nemerias jej teplotu kazdych 5min. a predpokladam, ze ked dieta spi tak vtedy nemusis pri nej nic robit...
velmi zvlastne.. chlapovi povies nie a on sa oduje ako male decko?
@lenka29m tak nech si to urobi sam :D je uplne jedno preco si odmietla sex, ved ty nie si stroj. Mozes mat tazky den alebo proste len nemas chut. Akoze manzel sa urazi ako dieta ked nedostane cokoladku. Takto sa nesprava dospely a vyzrety chlap.
Ako nič v zlom ženy co obhajujete pana manžela ale autorka pise ze sex mali pred dvoma dnami nie polrokom..to po prvé a po druhe nie každá z nás sa vie oddávať hratkam keď vie ze dieta sa zvija v horuckach alebo je chore... aj keby súhlasila aby nebol manzel oduty co akoze by z toho mala autorka? 🙈
U nas to je naopak. Ked zle precitam situaciu a snazim sa o nieco a zena mi povie, ze je dnes unavena a chce spat, necham ju spat. Ale boh ma chran, ked ona pride s naladou na daco a ja to nepochopim a len sa pritulim a zaspim 🙂 Dalsi den potom liecba tichom...
@lenka29m Neries, ako sa urazil, tak sa odrazi. Mnohi sa urazaju, ak maju chut a nie je im dopriate. Toto sa zas u nas chape, lebo aj nijdy nevieme, ci dieta nevylezie z postele a nepride za nami a plus najma dcere byva casto aj zle, cize je to spojene vsetko s vracanim, takze to posledne, na co naozaj vtedy obaja myslime, je sex.
to, ze ma chut milovat sa popritom ako mate chore dieta sa vzajomne nevylucuje.. to , ze by sa nemusel chovat ako zvieratko s pudmi, je na zvazenie... a urazat sa? ok ... tak ved pride den, ked sa odrazi, predpokladam ked uz svoje pudy nebude vediet udrzat na uzde... ale je sympaticke , ze mysli na vas partnersky zivot aj pri chorom dietati, bolo by vsak fajn si zvedomit, ze milovanie je obojstranny a chceny akt... ak ty nemas chut, tak to je dovodom na urazenie hadam ked mam 17
@lenka29m ty si kompletna? Tak potom tiež po pôrode si sukala ihneď, cez menzes tiež a keď máš teplotu tak asi aj tiež, že? Ktovie čo robí muz na služobných?
Si hrozne precitlivená...dieťa bude choré ešte xyz krát...
Možno si ho okríkla, zahučala na neho, bola nepríjemná atď.
Možno si na MK prečítal, že sa má starať aj on o dieťa, aby mal sex, lebo vieš, to je najčastejšia rada tu na MK (nesexuj s ním, pokiaľ sa nepodieľa na starostlivosti deti a chode domácnosti).
Možno si mu v tom momente prišla hrozne sexy a vzrušila si ho.
Možno proste chcel pár minút stráviť so svojou manželkou, po vyčerpavájucom dni.
MOŽNO...

akože fakt? 🙈