Manžel vozí domov kolegyňu, píše si s ňou. Je to normálne?
Prosim je normalne ze manzel a otec 2 deti spprtuje s kolegynou
Ze ju potom vozi domov
Ze si spolu vypisuju
Ze mi sam povie ze su velmi dobri kamarati a ze si rozumeju
Je normalne ze on vie ze ma to stve ale napriek tomu s tym odmieta skoncit aj napriek tomu ze po cca pol roku uznal ze to nie je normalne?
Myslim si, ze sa s kolegynou citi lepsie ako s tebou a detmi. Mozno su tam aj city uz nejaké. Proste s nou chce byt. A normalne to podla mna nieje
neviem co by som robila. Normalne vo vztahu to nie je. Mala si to stopnut na zaciatku. Podla mna je medzi nimi uz viac. Daj mu na vyber bud ona alebo vy. Co ti povie. Určite to bude ona.
Vadilo by mi, že príde domov a deti v posteli.Kolko krát chodia?To, že si veľmi dobre rozumejú, vypisujú si nie toto by som neprekusla ľahko sa to pri kríze doma môže zvrtnúť, ak už sa nestalo.Nie som ziarliva, ale takéto super kamarátstva tak končia on sa vystazuje ako to má doma ťažké, deti, namosurena zena, žiadny relax a ona má preňho pochopenie.Chyba bolo s tým už súhlasiť od začiatku.Zacni aj ty chodiť z domu do fitness
Tak mu to takto povedz. A hladajte sposoby ako neriesit spolu len deti a pod.
To už je podľa mňa moc. Mne osobne by to asi vadilo. Ono záleží aj na tom, či aj spolu máte nejaké záľuby, činnosti pomimo klasických povinností rodinných
@sunny8 ja nepochopím, ako môžeš napísať, milovala som svojho muža najviac, ale nebol moja spriaznená duša. ja mám spriaznenú dušu a neviem si predstaviť milovať niekoho iného, ani si rozumieť lepšie s niekým iným ako je môj muž. a ešte mi udrel do očí minulý čas. milovala? čo sa stalo?
mne by vadilo aj to, že s ňou chodí športovať. je x rôznych športov, ktoré človek môže robiť individuálne, nezožerú mu veľa času a má čas aj na ženu a rodinu. a keby už teda, že to akceptujem. tak čo? pracuje do 16? potom hrá tenis do 17:30? tak hajde domov, sprcha a uložiť deti. a maximálne 1x do týždňa...mám na mysli ten šport s kolegyňou
@panelacikova rozviedli sme sa. Bolo v tom veľa. Bola som zamilovaná milovala som ho ale nerozumeli sme si na duševnej a duchovnej úrovni. Chodili sme spolu aj do cirkvi on rástol a mne akurát rástli z toho toxického spoločenstva depresie. Necítila som že tam patrím a nechcel ma pustiť inde. Jasné že to vyústilo do všetkých tých sporov. Čo sa týka ostatného bol dobrý manžel bežné veci nám fungovali dobre ale tie hlbšie sme sa nevedeli zhodnúť. Trvalo mi dlho kým som si našla svoje miesto nechcel vidieť že mi ubližuje jeho viera. A ešte aj mal od cirkvi podporu že asi nie som dosť dobrá žena keď sa tam necítim dobre. 🤷 Možno keby sme boli ďaleko od cirkvi aj ďaleko od svokrovcov ktorí nám večne stáli za zadkom a terorizovali aj keď sme boli vo vlastnom tak to mohlo dopadnúť inak. Lenže moja snaha končila u jeho nezáujmu. Čiže tak .. veľa párov spolu žije ale spriaznené duše teda rozhodne nie sú. Nejde to vždy ruka v ruke aj keď by malo
@sunny8 no pána, tak to si mala "pestré"... v konečnom dôsledku si sa oslobodila. aspoň môj názor na cirkev vo všeobecnosti je ten, že manipulujú ľuďmi. toto by som veru nemohla zniesť, ani keby všetko ostatné fungovalo. dlho ste boli spolu?
Je to normalne, ak s tým všetci zúčastnení súhlasia. Keďže tebe to vadí, normálne to nie je. Ja pracujem v odbore kde takmer nie sú ženy, čiže chodím s kolegami na pivo, kamaráti zo školy sú chlapi, atď. Ale manžel je s tým ok, deti postráži a tak. Keby mu to vadí, tak to nerobim.
@panelacikova 6 rokov .. zo začiatku som tam chcela chodiť lebo to bolo niečo wauu čo som dovtedy nepoznala každý milý každý ťa chváli zaujíma sa o teba .. a v realite ? Každý každého ohovára a vedia sa do krvi pohádať a neodpustit. Tak ako aj všade. Nemala by láska v Boha človeka premieňať na milujúceho ? Ale zo srdca milujúceho nie len na oko. Nemám s cirkvou dobre skúsenosti veľa ľudí čo som ich poznala stamaď odišli skôr či neskôr keď videli aká je realita. A ako to obmedzuje časovo. Koľkokrát muž nešiel do práce lebo niečo musel v cirkvi vybaviť. Koľkokrát zrušil naše plány lebo Boh ho potrebuje. Veď ok mne nevadí keď sa modlí keď ďakuje pred jedlom keď nechce robiť veci ktoré idú proti Bohu aj ja som veriaca. Ale tá slepota ma niekedy udivovala. Nechceš to zažiť 😁😁
Podla mna je ich spravanie nevhodne. Jasne, ze su vynimky, ako tu uz pisali baby, ze maju kamosov. Nevravim, ze to nie je mozne. Ale myslim, ze ide vo vacsine pripadov o dlhorocne priatelstva a vsetkym zicastnenym je jasne, ze ide naozaj len o kamaratov. Ale v tomto pripade to jasne nie je. Ja by som to muzovi nespravila, ze by som chodila hravat s dakym kolegom, ktoreho ani nepozna. Maximalne s nejakym jeho kamosom, ktoreho pozna a moze mu verit, aby mali vsetci dusu na mieste. Tvoj muz by ti nemal takto ublizovat a drzat ta v neistote. Keby ta miloval a ty by si robila to, co on, urcite by mu to vadilo.
@sunny8 nie, nechcem 😀 a ani nezažijem. sranda je, že keď som opustila ex (pred 3 rokmi definitívne), tak človek, ktorý dovtedy šiel do kostola na Veľkú noc a na Vianoce, zrazu tomu prepadol. Zrejme sa dostal do nejakej sekty. Už sa z toho mierne vyhrabáva (aspoň si myslím), lebo spočiatku aj do dcéry hučal, že ako by mala chodiť do kostola a modliť sa a bla bla bla, hlavne, že prvých 7 rokov života mu nevadilo, že nechodíme do kostola. Alebo možno v tej svojej sekte pokračuje, len už nerieši dcéru, lebo tá má už 10 a už si vie otvoriť papuľu a brániť sa 😀
No ja si myslím že v tom niečo viac predsa len bude môj osobný názor je že muž a žena niesu nikdy len kamaráti
@panelacikova 😁 najlepšie je keď takí ľudia kašľu na svoje deti. Stále lepšie ako ich huckat musíš toto a toto. Môj ex sa o dcery zaujíma raz do roka 😁. A som za to vďačná než by ich mal 2x týždenne brať do cirkvi. Asi mu sekta pomáha dostať sa z vášho rozchodu 😁
Za mňa kamarátstvo medzi ženou a mužom neexistuje. Bud chce jeden niečo viac alebo je na rovnaké pohlavie. Navyše ak to vadí tebe, môže si nájsť aj muža na tenis. Akože okej, aj ja som si zahrala s kamošom tenis ci ping pong raz za pol roka ale nie ze stále.
Dakujem Vam za Vase nazory a postrehy. Rozhovorov uz bolo mnoho. Jedna kamoska raz povedala ze zena ma materskej je za ziarlivku a muzik v klidku.
Mozno to vyznie zbabelo odo mna, ale akurat vcera som sa rozhodla, ze je cas uzavriet tu celu kapitolu a cely ten cas odkedy viem o tom, ze dana osoba existuje.
Jemu je to evidentne jedno co si myslim (aj ked sa tvari ze nie) a uvedomila som si, ze jedine osoby ktore to "znasaju" su krpci a oni zato nemozu.
Ja som urobila fakt vsetko preto aby sa to vyriesilo ale evidentne som ja ta, ktora musi urobit kompromis.
On o tom vsetko vie. A je na nom ako sa zachova.
Este raz dakujem za Vase pohlady na danu vec 🙂
pozri, minimálne to vyskúšaj - navrhni mu, že tam pôjdeš aj ty s deťmi, že si zvedavá, ako to tam vyzerá, ako mu ide tenis a že by si rada spoznala kolegyňu, s ktorou mu je tak dobre - možno by ste si aj vy dve sadli a budete kamošky (to by som mu povedala) - uvidíš, ako sa zatvári, ako zareaguje, aj to ti veľa napovie 🙂
ja som istý čas tiež chodievala do práce s kolegom, bývala som po ceste a veľmi mi to ráno časovo pomohlo.. vždy sme si večer napísali, či to platí.. to bolo všetko.. môj muž o tom vedel a kolegu osobne poznal..
Ako ze by si sa tam nemala ako dostat... ak on ma na tenis, ty mas na taxik.
Ahoj...tak ako dopadlo to vaše trio? Muž sa spamätal, alebo ho už namotala?
Ako to po čase dopadlo, ste spolu je to ok ?

Sadni si sim a povedz mu,ci by sa mu pacilo,keby si to ty robila....nie je this v poriadku,aj ta pani,zena by mala uznat co je naozaj vhodne pre otca a zadaneho muza....