icon

Manžel zatajil milenku a dieťa: čo robiť?

14. sep 2026

Ahojte… neviem ani co napisat… mam manzela.. 10 rokov, spolu 2 deti.
Dnes sa mi priznal, ze mal milenku s ktoru maju spolocne 5 rocne dieta.
Absolutne nic som si nevsimla. Dnes ze mali pojednavanie na urcenie otcovstva, matka toho dietatka chce vyzivne lebo neplatil ani to, a chce aj to, aby ten maly mal otca.
Po narodeni sa stretavali dalej este 3 roky. Ano, aj mali pohlavny styk. Je to hajzel. Hnusi sa mi.

Strana
z6
anonym_f77304
16. sep 2026
@anonym_5e4ff5

@anonym_f77304 ved ho isto brala na hypoteku,a isto je toto lepsie ako sa sustavne stahovat z podnajmu do podnajmu.

@anonym_5e4ff5 keď niečo kúpim,tak som to ZAPLATILA a je to MOJE.To v prípade hypotéky neplatí.Niečo vlastniť a niečo mať na pôžičku je sakra veľký rozdiel.

anonym_1f8ce8
16. sep 2026
@natalka13

@anonym_1f8ce8 ja som to zila,mne to vysvetlovat nemusis, aj ako dieta jaslove aj ako matka neskor.

@natalka13 tak preco sa pytas, ked vies? Ked si to zila?

chelgi
16. sep 2026

@anonym_autor kazdy tu rieši majetky, peniaze.. Chapem dolezite pre prežitie.. Ale co ty a psychika? Mas s kym sa porozprávať a vyplakat? Aby si potom dokazala byt silna pred detmi? Bude to tazke obdobie, ale zvladnete to 🙂

anonym_e23356
16. sep 2026

Keby toto mne spravil muž, nikdy v živote by som mu to neodpustila. A že on si ide pánko do čiech? trvaj na striedavej starostlivosti, veď sú to aj jeho deti, nech sa pekne stará aj on. A ty máš tiež právo na nejaký život! Neboj, deti to zvládnu, veď ho majú radi. Drž sa, a nenechaj sa zahnať do kúta. On spravil podraz, nie ty!!!!

anonym_d9a979
16. sep 2026

realne by si nechcela asi ostat s chlapom, ktory ta roky podvadzal, a aby to nestacilo ma dieta? roky? Rozvod, on by okamzite odchadzal zo spolocnej domacnosti, osobne by som ho ani vidiet nechcela v svojej blizkosti. Ano byt nech prepise na teba, z jeho majetku od teraz dedi aj jeho nemanzelske dieta. CIze ty teraz hlad na seba, vyzivne a vsetko na svoje deti budes riesit este okrem rozvodu, ak sa tak teda rozhodnes. Ja by som to nerozdychala, ako est eak by sa raz stalo a je z otho dieta, prezijem to, ale roky klamania... 😠

anonym_f881a8
16. sep 2026
@anonym_e23356

Keby toto mne spravil muž, nikdy v živote by som mu to neodpustila. A že on si ide pánko do čiech? trvaj na striedavej starostlivosti, veď sú to aj jeho deti, nech sa pekne stará aj on. A ty máš tiež právo na nejaký život! Neboj, deti to zvládnu, veď ho majú radi. Drž sa, a nenechaj sa zahnať do kúta. On spravil podraz, nie ty!!!!

@anonym_e23356 to mi je uz len rada "trvaj na striedavej starostlivosti". Ona moze trvat kolko chce, moze sa aj na hlavu postavit. Kym o striedavu starostlivost nepoziada otec, autorka ma smolu. Sud sa ani nebude zaoberat jej trvanim.

anonym_f4febf
16. sep 2026
@natalka13

@vevesh a ako boli doma? ked neboli rodicaky? do roka neplatene volno po MD.
a kazdy MUSEL byt zamestnany.
naopak po 1989 mohla byt matka doma aj do 18 rokov dietata to su dnes 30-40r

@natalka13 nepíš bludy.Mohla byť žena v domácnosti mám 46 r a mama bola s nami doma bez jaslí a škôlky.Az do predškolskej sme išli aj to asi nebolo povinné ako teraz.

jaroe
16. sep 2026
@anonym_f4febf

@natalka13 nepíš bludy.Mohla byť žena v domácnosti mám 46 r a mama bola s nami doma bez jaslí a škôlky.Az do predškolskej sme išli aj to asi nebolo povinné ako teraz.

@anonym_f4febf presne tak. Ja som tiez isla az do predskolskej, oficialne raz tyzdenne v sobotu, ale realne 2X do mesiaca, lebo vikendy sme vacsinou travili u babky. Mama bola so mnou normalne doma, ani mojich 10 sesternic/bratrancov nechodilo do skolky, mamy boli doma.

anonym_489cdd
17. sep 2026
@jaroe

@anonym_f4febf presne tak. Ja som tiez isla az do predskolskej, oficialne raz tyzdenne v sobotu, ale realne 2X do mesiaca, lebo vikendy sme vacsinou travili u babky. Mama bola so mnou normalne doma, ani mojich 10 sesternic/bratrancov nechodilo do skolky, mamy boli doma.

@jaroe a toto sú teraz presne tie ženy, ktoré sa sťažujú ako maju vyzit z nízkeho dôchodku, aby im štát platil a staral sa o nich. Ale to, ze boli XY rokov doma, to je ok. Nech sa o nich pekne postarajú deti.

anonym_f4febf
17. sep 2026
@anonym_489cdd

@jaroe a toto sú teraz presne tie ženy, ktoré sa sťažujú ako maju vyzit z nízkeho dôchodku, aby im štát platil a staral sa o nich. Ale to, ze boli XY rokov doma, to je ok. Nech sa o nich pekne postarajú deti.

@anonym_489cdd snáď si nemyslíš, že tých 4-5 r čo boli doma s deťmi im tak chýba v dôchodku🤪úplne od veci komentár.Asi si jaslickove dieťa, ktorému mama povedala, že tak to muselo byť.
Už je to trápne žena za svojho života má cca 45 r +- rokov práce doma s deťmi je koľko rokov max 6 -10?To hovorí za všetko.Vies o tom, že dôchodok sa vyratava aká bola v tom case minimálna mzda?Kľudne sa môže stať, že človek, ktorý bol doma má dôchodok len o málo nižší ako ten čo pracoval.Uz sa nezblaznite všetci z tých dochodkov, pokým tam človek príde niečo zdedí, niečo zarobí, alebo si v najhoršom predá strechu nad hlavou a pôjde do menšieho.Mne sa zdá, že v živote človeka sú len dve méty ísť v dobrom veku na stužkovú svojho dieťaťa max do 50 r, lebo potom si starec a drieť, aby dostal dôchodok.Garantujem ti, že ti čo majú dobrý dôchodok nie sú tí, čo si nedovolili mať PN, MD a celý život sklanali hlavu.O moju mamu sa neboj celý život podnikala odkedy sa dalo, lebo sa nám chcela venovať a byt paňou svojho času nepoznali sme tábory, odkladanie k rodine, poobede druziny
na tú dobu bola veľmi inšpiratívna a moderna.Som rada, že som videla ako sa to dá a nie som zamestnanec

pochod
18. sep 2026

@anonym_autor ten uz ma ďalšiu milenku no ešte nema vážny dôvod priznávať sa

Strana
z6