Manžel zmätkuje: Prečo mu vadí môj úspech?
Ahojte baby. Po niekoľkomesačnej snahe sa mi podarilo schudnúť...
Schudla som 22 kíl a cítim sa úžasne, nabrala som sebavedomie a som na seba nesmierne hrdá. Bola to ťažká a dlhá cesta. Aktuálne pracujem na spevneni. Respektíve cvičím od začiatku no aktuálne som v bode že si váhu udržiavam a snažím sa telo spevniť.
Samozrejme som si všimla že manžel trošku aj požiarli viac ako predtým a celkovo že si všíma všetky tie pohľady a "chváli" ako dobre vyzerám.
Dnes z neho vypadlo že som moc chudá "vyžgla" a bol by radšej keby som taka ako kedysi. Trošku ma to zasiahlo, myslela som že sa mu páčim. Neskôr som sa k tomu vrátila ale všetko poprel že si domýšľam...
Čo si o tom myslíte?
@anonym_autor kolko teraz vazis a kolko merias
@anonym_7d4703 A to je ako relevantne?
Že žiarli
@anonym_806a13 tomu rozumiem no myslela som že je rád, že sa mu páčim ale on mi to povedal tak škaredo, podľa mna aj ľutoval že to povedal ale povedal to tak ako to cítil
Potrebuje spracovat, ze si kočka. Nechaj to tak, neryp sa v tom
@viestta nie je to absurdné? Veď som jeho kočka
Akú postavu si mala, keď ste sa spoznali? Kľudne môže byť, že ho priťahujú ženy pri sebe... neviem pri akej príležitosti a v akom kontexte to povedal, ale zrejme si uvedomil, že to nebolo vhodné a je tvoje rozhodnutie aké budeš mať telo... sledovala by som takéto poznámky, narážky, či sa ku tomu ešte vráti, ale ak nie, tak by som teraz do toho tiež už asi nerýpala
@anonym_7d4703 to si myslím že nie je podstatné. Ale mala som obezitu a aktuálne som v norme
@anonym_7d4703 A to je ako relevantne?
@anonym_55456a relevantne je to tak ze ci jeho jeho koment ze autorka je moc chuda je opravneny alebo nie
Akú postavu si mala, keď ste sa spoznali? Kľudne môže byť, že ho priťahujú ženy pri sebe... neviem pri akej príležitosti a v akom kontexte to povedal, ale zrejme si uvedomil, že to nebolo vhodné a je tvoje rozhodnutie aké budeš mať telo... sledovala by som takéto poznámky, narážky, či sa ku tomu ešte vráti, ale ak nie, tak by som teraz do toho tiež už asi nerýpala
@anonym_0c5a5f no keď sme sa dali dokopy mala som približne rovnakú váhu ako teraz. Ale potom deti jedno s druhým proste nebol čas riešiť postavu a teraz ten čas prišiel. I keď je telo iné... A už nie také ako kedysi vaha je cca rovnaká ako keď sme sa spoznali
@anonym_55456a relevantne je to tak ze ci jeho jeho koment ze autorka je moc chuda je opravneny alebo nie
@anonym_7d4703 nie nie som moc chudá... Som v norme a kľudne by som mohla mať ešte o pár kíl menej podľa tabuliek
Možno sa cíti, že si teraz “vyššia liga” než kedysi a má obavy, či je on dostatočný a či sa ti vyrovná. Ak je on pribratý, tak môže mať mindráky zo seba ako vyzerá, lebo doteraz si to vedel pred sebou obhájiť, že veď aj žena je pribratá, tak je všetko v norme. A teraz nemôže a žerie ho to
Možno sa cíti, že si teraz “vyššia liga” než kedysi a má obavy, či je on dostatočný a či sa ti vyrovná. Ak je on pribratý, tak môže mať mindráky zo seba ako vyzerá, lebo doteraz si to vedel pred sebou obhájiť, že veď aj žena je pribratá, tak je všetko v norme. A teraz nemôže a žerie ho to
@anonym_1c82e8 popravde on na seba dosť kašle... Aj keď som sa snažila ho motivovať. No ja ho ľúbim takého aký je
@anonym_1c82e8 popravde on na seba dosť kašle... Aj keď som sa snažila ho motivovať. No ja ho ľúbim takého aký je
@anonym_autor no a doteraz si to vedel ospravedlniť prečo na seba kašle a zrazu má pri sebe ženu čo vyzerá super a je hodné obdivu ako na sebe zamakala a on na sebe nezamakal. Toto je mužské ego. Aj keď ti to môže prísť nelogické, tak úplne chápem prečo tak reaguje. Ale vôbec ho neobhajujem
@anonym_autor tak potom kludne môže byt, že tak vyventiloval svoju vlastnú nespokojnosť a zhodil tvoj úspech, aby nemusel priznať, že on sa spustil
@anonym_autor no a doteraz si to vedel ospravedlniť prečo na seba kašle a zrazu má pri sebe ženu čo vyzerá super a je hodné obdivu ako na sebe zamakala a on na sebe nezamakal. Toto je mužské ego. Aj keď ti to môže prísť nelogické, tak úplne chápem prečo tak reaguje. Ale vôbec ho neobhajujem
@anonym_1c82e8 potom mi ešte povedal že vie že to robím len preto aby som sa každému mužovi páčila
To mi naozaj prišlo také akože milé že žiarli ale no neviem. Ja žijem pre neho a fakt som bola v tom že sa mu teraz páčim viac že som pre neho krajšia
@anonym_1c82e8 potom mi ešte povedal že vie že to robím len preto aby som sa každému mužovi páčila
To mi naozaj prišlo také akože milé že žiarli ale no neviem. Ja žijem pre neho a fakt som bola v tom že sa mu teraz páčim viac že som pre neho krajšia
@anonym_autor aj si pre neho najkrajšia. Iba žiarli. Ale milé mi takéto slová neprídu. Asi by som muža niečom ťažkým po hlave trepla keby mi takéto slová povie.
@anonym_autor aj si pre neho najkrajšia. Iba žiarli. Ale milé mi takéto slová neprídu. Asi by som muža niečom ťažkým po hlave trepla keby mi takéto slová povie.
@anonym_1c82e8 no mňa to veľmi mrzí ... Neviem na to prestať myslieť prečo mi to tak povedal
@anonym_7d4703 Na to absolutne netreba vediet autorkine miery. Jeho trapny koment je nevyziadany a sedlacky. Rovnako ako tvoj.
@anonym_1c82e8 no mňa to veľmi mrzí ... Neviem na to prestať myslieť prečo mi to tak povedal
@anonym_autor úprimne mu to daj najavo, že ťa to mrzí. Žiadne osočovanie jeho ani nič. Iba mu vyjadri svoje pocity. Snáď sa nad tým zamyslí a ospravedlní sa ti. Nenechaj si pokaziť radosť, je skvelé čo si dosiahla.
Dôležité je to aby si sa ty cítila dobre
Vyžgla?
Skuste sa.nebavit len o vzhlade a povrchnych veciach...vyzdvihuj hlavne svoje zdravie, ved to je hadam prvorade.
Vyžgla?
@anonym_6dab53 asi vyžla
ma nizke sebavedmie a ziarli. ty si nenechaj vziat to svoje, klobuk dolu za tych 22 kg!
Mám doma čosi podobne. Schudla som dokopy skoro 50 kg, posledný rok dva dosť výraznejšie, už som skoro fakt úplne stihla, ľudia v okoli, známi stále reagujú, keď dakde s manželom niekam ideme, chvália ma, že som veľmi opeknela, hlavne jeho kamaráti :D síce muz mi nepovedal nič škaredé , ani nepríjemne, ale vidím dakedy že trošku žiarli, hockedy ma poznámku nech ss poriadne najem, atd. Mne to nevadí, aspoň vidím že zmena je fakt viditeľná 🤣

Že žiarli