icon

Manžela zviedla kolegyňa

23. aug 2023

Čo si myslíte o tom, keď manžel bol workoholik, mali sme na seba málo času, venovala som sa deťom. Môj muž nebol nikdy typ, ktorý by naháňal ženy. Ona išla po ňom, jedného dňa zabuchol doma dvere a už sa viac nevrátil. 😢 Dokonca si nezobral ani veci z domu, odišiel bez ničoho, všetko si kúpil nové. Je to už rok, máme 2 deti do 6 rokov. Prečo takéto ženy existujú?

koniarova
23. aug 2023

@almia ty máš aké diplomatické odpovede. 👍👍👍

almia
Autor odpoveď zmazal
jj298
Odpoveď bola odstránená
almia
23. aug 2023

@koniarova to sú aké?

koniarova
23. aug 2023

@almia veď to. 🤣

almia
Autor odpoveď zmazal
koniarova
23. aug 2023

@viestta to všetko vysvetľuje. 🤣🤣👍

bessie12
23. aug 2023

@viestta ta ma teda pekný slovník 🙄

saraxyz
23. aug 2023

@viestta ja som ju nahlásila. Fúú. Tie odpovede sú fakt top. Je to pravdepodobne "zranena" osoba.

almia
Autor odpoveď zmazal
jj298
Odpoveď bola odstránená
saraxyz
23. aug 2023

@jj298 neviem, aj mne pisala a je to zmazané. Ja som ju nahradila v tej inej téme. Tam jej ide karta. Nech sa ventiluje na boxovacom vreci.

almia
Autor odpoveď zmazal
almia
Autor odpoveď zmazal
viestta
23. aug 2023

@almia admin precita aj to ci zmazala, toho sa neboj

almia
Autor odpoveď zmazal
viestta
23. aug 2023

@almia spravila si zo seba hviezdu debaty, takze si to uzi kym sa da

almia
Autor odpoveď zmazal
saraxyz
23. aug 2023

@almia si dospelá žena. Načo mi píšeš, keď to mažeš? Ak ma chceš uraziť, použiť vulgarizmy a pod. , tak sa najskôr daj do kľudu a potom Ťa to možno prejde. Neviem, aký to má význam.

ibajaanikiny
23. aug 2023

A preco existuju taki muzi?preco zo vsetkeho vinis len tu zenu? Ona je mrcha,o tom potom,ale keby on nechce,moze mu frndou obhanat nos aj kazdy den a nepovoli…na vine je hlavne tvoj muz a to,preco to urobil,musi vysvetlit hlavne on. Mozno ste sa odcudzili,prestal ta lubit,mozno ste urobili nejake chyby obaja a on to vyriesil takto…no,uz to nevezmes spat,musis sa kvoli detom vzchopit a nejako ist dalej,casom pochopis,ze takyto chlap ti ani nechyba. Ale fakt az casom…

hugger
24. aug 2023

Skúsme to otočiť:

Prečo existujú ženy od ktorých je muž ochotný odísť zo dňa na deň aj napriek deťom?

klaridka
24. aug 2023

Môjho otca pre rokmi tiež zviedla jeho kolegyňa... odišiel od maminy dva týždne pred Vianocami, potichu, bez rozlúčenia a tak isto s prázdnymi rukami...kto je hlupák? ON! Lacné ženy sú lacné ženy, ale on vedel, že necháva svoju rodinu....

simdob
24. aug 2023

@klaridka presne tak. ono zena sa moze snazit kolko chce, ak ma chlap rozum a miluje svoju rodinu, tak ho proste nemoze nijako zlomit

akiana
24. aug 2023

@hugger Ved daj daky zaruceny recept na to, aka ma byt zena, aby od nej ziaden muz nikdy neodisiel. Myslim, ze to vsetky ocenime. Normalne vymenuj vlastnosti zeny, od ktorej zarucene ziaden muz neodide. Ze taky zoznam neexistuje? Ano, pretoze ak chce muz odist, jeho zena by mohla byt aj supermodelka, supermatka a bohyna domacnosti zaroven, mat s nim sex kazdy den a nejako si vediet odcarovat vrasky a kila, a on aj tak odide. Keby to tak nebolo, tak by tieto zeny neboli podvadzane a rozvedene. Co je to za sprostost, ze existuju zeny, od ktorych "su muzi ochotni zo dna na den odist"?

Navyse toto nebolo zo dna na den, on ju nespoznal vcera. Nejaku dobu to spolu tahali a jemu sa to casom zdalo zaujimavejsie, ako manzelka, ktora na to nemusela mat vobec ziaden vplyv. Kazdy den milion takychto pripadov na celom svete.

vroni
24. aug 2023

@hugger, pretože uverili zmrdovi, ktorý si nosí mozog v nohaviciach a je ovládaný len jeho reflexmi. Chybný výber.

simca06022011
24. aug 2023

povedala by som, ze asi nebol taky workoholik. Proste mu jedneho dna preplo, a nasiel zalubu inde. Iste nasiel kopu dovodov v sebe ako si to ospravedlnil. Napr. neskaces po nom kym pracuje, lebo sa staras o deti a bla bla. Nemas co lutovat aj ked je to smutne...

simca06022011
24. aug 2023

@hugger ja by som to otocila zase inak. Preco by som amal robit nieco aby ten chlap neodisiel? VEd co robi on aby som ja neodisla??? Ja som nechapala jednu moju znamu, ta chlapa nechala behat za sebou ako steniatko a ked daco, ona sa spakovala a dobehol vazeny vacsinou za nou ale casom som z jej pristupu menej a menej znechutena :D pre mna je uplne nepochopitelne ako sa zeny vieme "prisposobovat" a menit aby naaahodou neodisiel od nas ... :D no nech ide... ked si myslis, ze trava je zelensia inde.. :D

oliolijanka
24. aug 2023

@hugger Tvoja otazka je zavadzajuca. To, ci muz od zeny odide, nezavisi od zeny, ale od muza.
Ak chlap tajil, ze je inak orientovany a stretne chlapa svojich snov, tak to nema nic spolocne s tym, aka bola jeho zena.
A naopak. Autorka sa pyta, preco existuju zeny, ktore si nieco dokazuju tym, ze sa ulakomia na zadaneho.
Tu sa da jednoducho odpovedat, su take, lebo su chudery, na ineho nemaju. Alebo su si sebou neustale neiste. Alebo su to majsterky sveta, ktore si myslia, ze im sa to prepecie, ze sli proti pravidlam...

Poznam jednu, ktora si sebadoveru naplnala tym, ze balila otcov mnohodetnych rodin. Cim viac deti ostalo bez otca, tym väcsi pocit dokonalosti ta zenska mala. Hned ako chlap opustil rodinu, nechala ho aj ona, lebo uz jej bol nechutny.

Poznam jednu, ktora chcela to, co mala manzelka jej kolegu. Ona chcela byvat v jeho dome, ona chcela jeho darceky.

A najhorsie, co som zazila, nie osobne, ked moja kolegyna balila kolegu, pocas toho, kym jeho zena bola na ozarovani kvoli rakovine. Kolegyna mu nosila jedlo a krutila sa pred nim, lebo zevraj on si taku choru zenu nezasluzi.(nastastie on odolal)

akiana
24. aug 2023

@oliolijanka Ano, zeny su rozne, existuju aj taketo. Ja sa nad tym smejem, lebo ony si myslia, ake su bohyne, ze zenaty s nimi zahyba manzelke, ale zalostne si neuvedomuju jednu vec - maju polovicny vztah, polovicneho muza, druhu polovicu ma jeho rodina. No a takej by som povedala, ak myslis, ze na viac nemas, prosim, ja ti to vyvracat nebudem 🙂