icon

Manželka odišla, ale zostali nežné dotyky. Čo robiť?

20. aug 2026

S manželkou už spolu nežijeme.. Ona sa rozhodla odísť a keď sme sa o tom rozprávali, povedala mi, že sa ku mne nechce vrátiť.. Snažím sa to rešpektovať, aj keď to pre mňa nie je jednoduché. Lenže potom sa stretneme a za každým mám pocit, akoby sa na chvíľu vrátil čas. Sama ma chytí za ruku, oprie sa o mňa, pritúli sa ku mne… a keď sa lúčime, pobozká ma zásadne na pery. Presne tak, ako keď sme ešte boli spolu... Nie je to rýchla pusa na líce ani nejaké formálne gesto ale je v tom stále tá istá neha ako vtedy... Sex medzi nami už nie je a nežijemespolu , ale tie dotyky a bozky zostali.. Niekedy mám dokonca pocit, že keby nás niekto videl cudzí, vôbec by nepovedal, že sme davno od seba.A potom odíde a ja neviem, čo to vlastne znamená. Keď sa jej opýtam, či to medzi nami ešte niečo znamená, povie mi, že sa nechce vrátiť stretávame sa asi 3-4 x za týždeň, káva zmrzlina, spoločne chodíme behať a tursitiku. Tak neviem, či si mám vážiť tie chvíle, ktoré medzi nami ešte sú, alebo sa od nich radšej úplne odstrihnúť, pretože si tým len predlžujem nádej. ženy, ale aj chlapi ako by ste to čítali vy? Môže človek niekoho stále takto nežne bozkávať a dotýkať sa ho, keď už ho nechce späť do svojho života?

Strana
z3
anonym_d1edc0
•
22. aug 2026

@anonym_autor mne to pride ze manipuluje. Nechala ta ale zaroven ti toto robí. Ako sa ma clovek vyliecit ked nevie na com je. Je to obycajna manipulatorka a byt tebou prerusim kontakt kym sa s vecami nevysporiadam. A az potom obcasne stretko rozhodne ale bez bozkov a podobne

anonym_d9e74e
•
22. aug 2026

@anonym_autor Ako si dopisal dalsie veci, tak trochu menim nazor. Vam zomrelo dieta (nie je to potrat, ak ti zomrie nenarodene dieta, pre ktore uz mas nachystanu izbu). Tvoja exmanzelka a ty potrebujete odbornu terapiu, aby ste sa s tym dokazali vyrovnat. Ak to nedokazete, je nacase ist svojou cestou a dat si vzajomne sancu na nove partnerstva. Myslim si, ze bez odbornika sa nedokazete posunut dalej.

autor
•
22. aug 2026

Dobrý večer.. Dnes sme mali pôvodne ísť do Budapešti na jednu slávnosť, ale nakoniec sme tam ani neprišli.. Tesne počas jazdy som sa s ňou chcel o tom porozprávať a celé sa to nakoniec vyvinulo trochu inak. Namiesto toho sme sa celé hodiny prechádzali pri jednej dedinke popri lese.. Bolo tam trochu smútku, aj pár sĺz, ale zároveň sme sa dohodli, že niečo dnes skúsime. Práve teraz jej varím obľúbené cestoviny a o 19 30 príde ku mne. Zostane tu až do zajtrajšieho popoludnia... Dali sme si sľub, že dnes žiadny smútok, žiadna zlá nálada a žiadne ťažké debaty. Nečakám od toho príliš veľa a nechcem si nič nahovárať. Uvidíme, čo to prinesie nám obom. Ale na jednej veci sme sa zhodli obaja, zaspávať v objatí nám už chýba.

anonym_bf1ad6
•
22. aug 2026

Čakám na pokračovanie, hotová telenovela 😅 držím palce 🙂

tilly
•
22. aug 2026
@anonym_autor

Dobrý večer.. Dnes sme mali pôvodne ísť do Budapešti na jednu slávnosť, ale nakoniec sme tam ani neprišli.. Tesne počas jazdy som sa s ňou chcel o tom porozprávať a celé sa to nakoniec vyvinulo trochu inak. Namiesto toho sme sa celé hodiny prechádzali pri jednej dedinke popri lese.. Bolo tam trochu smútku, aj pár sĺz, ale zároveň sme sa dohodli, že niečo dnes skúsime. Práve teraz jej varím obľúbené cestoviny a o 19 30 príde ku mne. Zostane tu až do zajtrajšieho popoludnia... Dali sme si sľub, že dnes žiadny smútok, žiadna zlá nálada a žiadne ťažké debaty. Nečakám od toho príliš veľa a nechcem si nič nahovárať. Uvidíme, čo to prinesie nám obom. Ale na jednej veci sme sa zhodli obaja, zaspávať v objatí nám už chýba.

@anonym_autor držím palce

timea301196
•
22. aug 2026

podľa môjho názoru ťa má za ´zadné vrátka´ , ak by náhodou.

anonym_c00042
•
22. aug 2026
@anonym_778583

@anonym_c00042 treba čítať

@anonym_778583 tak citaj aj ty.Uz pred tebou,mi anonym pise,ze mam citat,ty len opakujes.Keby citas,nemas dovod to iste pisat.

anonym_778583
•
23. aug 2026
@anonym_c00042

@anonym_778583 tak citaj aj ty.Uz pred tebou,mi anonym pise,ze mam citat,ty len opakujes.Keby citas,nemas dovod to iste pisat.

@anonym_c00042 čo?

anonym_8e6721
•
24. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ako dopadol vikend?

anonym_2c71c3
•
25. aug 2026

@anonym_autor ja som tiež rozvedená s mužom nežijeme spolu už viac ako 5 rokov, máme však spoločné deti. Doteraz sme v dennodennom kontakte, či už osobnom alebo telefonickom, stretávame sa, ideme spolu von buď aj s deťmi alebo samy, pomáha mi v mnohých veciach, keď sa dá tak aj jemu, chodí ku nám domov akoby tam stále býval, je tam stále doma. Vrátiť čas späť nechcem a ani on nie. Je to fajn mať priateľa s ktorým sa veľmi dobre poznáme o to viac ak nás spájajú aj deti. Ale odišiel on za inou, aj s ňou stále žije, zradil našu celú rodinu. Mne je lepšie bez neho. A pomaly ale isto mi začína prekážať naše intenzívne priateľstvo lebo človek nemôže normálne fungovať ďalej, stále tu je pri mne aj keď sme rozvedení, rozprávam mu o všetkom ako voľakedy, nemôže sa človek pohnúť dopredu, nájsť niekoho iného, na druhej strane mi je ľúto to priatelstvo ukončiť aj obmedziť.

anonym_6b4643
•
25. aug 2026
@anonym_2c71c3

@anonym_autor ja som tiež rozvedená s mužom nežijeme spolu už viac ako 5 rokov, máme však spoločné deti. Doteraz sme v dennodennom kontakte, či už osobnom alebo telefonickom, stretávame sa, ideme spolu von buď aj s deťmi alebo samy, pomáha mi v mnohých veciach, keď sa dá tak aj jemu, chodí ku nám domov akoby tam stále býval, je tam stále doma. Vrátiť čas späť nechcem a ani on nie. Je to fajn mať priateľa s ktorým sa veľmi dobre poznáme o to viac ak nás spájajú aj deti. Ale odišiel on za inou, aj s ňou stále žije, zradil našu celú rodinu. Mne je lepšie bez neho. A pomaly ale isto mi začína prekážať naše intenzívne priateľstvo lebo človek nemôže normálne fungovať ďalej, stále tu je pri mne aj keď sme rozvedení, rozprávam mu o všetkom ako voľakedy, nemôže sa človek pohnúť dopredu, nájsť niekoho iného, na druhej strane mi je ľúto to priatelstvo ukončiť aj obmedziť.

@anonym_2c71c3 A tej jeho novej to nevadi?

anonym_2c71c3
•
25. aug 2026
@anonym_6b4643

@anonym_2c71c3 A tej jeho novej to nevadi?

@anonym_6b4643 vadí. Iniciovala aj nás rozvod, do ktorého sa moc nehrnul. O návštevách nevie, keď tak ma výhovorku na deti, keď telefonujeme a je sám je to ok nevie, keď je pri nom dá mi vedieť že teraz nemôže a ozve sa neskôr. Ja viem že môžem za to sama, že ho ani nechcem, ale ani ho nechcem nechať odísť ☹ Uvedomujem si to aké je to pre mňa celkovo nevýhodné ale nemôžem si pomôcť.

Strana
z3