icon

Manželka sa zaľúbila do kolegu a podviedla ma. Ako ďalej?

cubo2
6. máj 2025

Ahojte, manželka po materskej (takto cca pred rokom) nastúpila do novej práce (máme jednu dcérku má 4r). V práci sa jej páči, dobre zarába.. a stretla tam kolegu, na ktorého sa namotala. Zistil som to za pomerne dramatických okolností minulý týždeň. Celý čas som nič netušil, ja som jej plne dôveroval a bol som rád, že je profesne naplnená.. Po konfrontácii mi najprv tvrdila, že si len píšu a chodia spolu na kávy a prechádzky. Dosť ma to ranilo, lebo v mobile som jej videl správy ako mu posiela srdiečka, píše ako je s ním skvele.. Pýtam sa, čo na ňom vidí, vraj je empatický, dobre si s ním rozumie, žije aktívne, vyzerá dobre, lezie, cvičí.. Ked sa jej kolega dotkol tak ona bola celá vzrušená, veľká chémia..

Ja som ten typický dobrý manžel, postavil som nám dom z veľkej vačšiny mojich peňazí (samozrejme v BSM), stabilita, plánovanie, tiež mám dobrú prácu. Je pravda, že náš vzťah bol trochu zanedbávaný, najmä stereotyp, staranie sa o dcéru (z mojej strany plnohodnotne tiež), ja som venoval veľa času po práci na dorábanie vecí okolo domu ešte po nasťahovaní.. na dovolenky a výlety sme chodili bohužiaľ pomerne málo v poslednom čase.. Je pravda, že som sa aj zanedbával, necvičím, trochu som pribral, nie málo večerov som trávil na počítači buď robením si niečoho alebo aj hraním hier, televízor nepozeráme.. Ale ani ona nejak nekomunikovala svoje potreby, neprinášala iniciatívy na zlepšenie, nechala to len tak plynúť.. Ono sa ukázalo, že manželka nie je ten taký materský typ, vôbec ju to nebavilo, ona skôr nejaké aktivity a zábava ako večerný oddych na terase po náročnom dni..

Ona mi hovorila, že sa to v nej bilo, že vedela ze robi nesprávne veci ale nevedela tomu odolať.. Dozvedel som sa, že ju nevzrušujem, že pri mne si myslela že to ona má nízke libido ale pri kolegovi je to úplne iné vzrušenie.. my sme sex mali tak cca 3-6 krát za mesiac, asi málo, keď ona často bola unavená išla skoro spať.. keď už sme ho mali tak vraj bol taký mechanický..

Pred pár dňami sa s kolegom dohodla, že si dajú odstup, dáme si druhú šancu na opravenie vzťahu. Ja som suhlasil s druhou šancou, môj názor bol že pokiaľ nemali sex tak sa to dá ešte napraviť, aj časom stratenú dôveru. Včera prišla z roboty a bolo vidno, že ju niečo ťaží, že to nie je v poriadku.. tak to vypustila. S kolegom mali niekoľko krát sex, prvý vraj už niekedy v októbri, čo je pol roka. Dokonca priznala, že tie správy sú premazané, boli tam aj "vzrušujúce".. to sme my už dávno nerobili..

Som zdevastovaný, všetko je zničené, cez sexuálnu neveru sa asi nedokážem preniesť, som strašne ponížený, posledné roky som venoval všetko úsilie aby sme dokončili dom a mali kvalitné bývanie, podporoval som ju, staral sa o dcéru a ona toto.. Hrozná zrada, pritom podľa mňa náš vzťah nebol v takom hroznom stave, len sa sa trochu odcuzili, máme sa radi, nehádame sa, vieme sa dohodnúť.. zlom bol asi aj to že ja som chcel druhé dieťa a ona nie..

Ona pravdepodobne pôjde bývať k nemu na byt do susedného mesta a ja ostanem v dome sám.. absolútne sa desím tej samoty, všetko mi ju tu bude pripomínať, dcérku budeme mať asi na striedavke, na všetko budem sám (postarať sa o ňu viem ale je to náročné).. Zatiaľ čo ona bude mať svojho vysnívaného partnera ihneď a bude jej vedieť pomôcť, nakúpiť.. hrozné.

Momentálne to všetko spracovávam, nespím, nejem, chystám sa na najhoršie, vnútorne cítim, že už to nemá riešenie, že to zašlo priďaleko a mám zacať zháňať rozvodového právnika.. Ja 35r, ona 33r, sme spolu 12 rokov, manželia asi polovicu času..

Čo by ste vy robili ďalej na mojom mieste? Vidíte nejaké riešenie? Alebo ako to dopadlo u vás, ak ste mali podobnú situáciu.. hrozne ma to bolí

karolinakr
29. júl 2025
@mk22

@bubuska pre mňa napr to,že druhá strana sa rozhodla, opustila spoločne bývanie,nasla si iné,odsťahovala sa.
A on ide čakať,vyckavat,dúfať ze ju osvieti,vytriezve a vráti sa naspäť.
Ja si neviem predstaviť ze muž odíde,žije s druhou,po polroku dobehne s plačom naspäť ze si to rozmyslel ..tam sex žil s druhou a ja sa mam tváriť ze mu zasiahlo rozum dolez he ze sa vrátil.

@mk22 😁 potreboval zmenu

mk22
29. júl 2025
@karolinakr

@mk22 😁 potreboval zmenu

@karolinakr akože mam čakať dúfať ze ho to čím skôr prejde,a vráti sa?
A modlit sa,že sa to nezopakuje.
To si bude chalan odbiehať skúšať iné,a ja podlusne čakať.
Toto okolo lásky ani nechodilo.
Ja pánom držím palce..

pralinka25
29. júl 2025

Inak ak by som sa na to pozrela aj z opacnej strany ja nie som typ co by bol schopny sa vratit aj.keby mi to nevyslo ak by som bola nevernikom.

mipa2
29. júl 2025
@pralinka25

@bubuska zachranovat vztah za takychto okolnosti. Ale nechcem tu rozpitvavat svoje postoje. Len ma zaujali tie ich

@pralinka25 Je v pořádku mít rozdílný názor a od toho diskuze jsou 🙂 Já jsem často viděl názor, že ten kdo čeká a rád by vybudoval nový vztah s tím samým člověkem, je slaboch. Myslím, že to jsou lidé, kteří to nikdy nezažili. Pro mě je naopak slabé, když někdo po odhalehní nevěry začne kolem sebe kopat, nadávat, vyhrožovat sebráním dítěte, fackovat, pomlouvat nevěrníka na každém rohu atd. Samozřejmě že jsou i důstojné rozchody, ale zaujala mě jedna statistika. Rozvodovost u párů, které se vzaly podruhé je daleko menší, než u těch ostatních. Důvody mohou být různé, ale i tak je to k zamyšlení.

mipa2
29. júl 2025
@mk22

@karolinakr akože mam čakať dúfať ze ho to čím skôr prejde,a vráti sa?
A modlit sa,že sa to nezopakuje.
To si bude chalan odbiehať skúšať iné,a ja podlusne čakať.
Toto okolo lásky ani nechodilo.
Ja pánom držím palce..

@mk22 Tak nikde jsem nepsal, že by člověk měl dávat tu šanci opakovaně. Pokud je někdo schopen si "odbíhat", tak je na čase ten vztah ukončit a přenechat takového člověka někomu jinému, protože je nenapravitelný 🙂

mipa2
29. júl 2025
@pralinka25

Inak ak by som sa na to pozrela aj z opacnej strany ja nie som typ co by bol schopny sa vratit aj.keby mi to nevyslo ak by som bola nevernikom.

@pralinka25 Píšeš podmiňovacím způsobem, takže předpokládám, že jsi to nikdy nezažila ani z jedné strany. Život mě hodně drsně naučil, že nevíš co v takové situaci uděláš, dokud v ní nejsi. A společné dítě ti nejen změní život, ale i pohled na některé věci 🙂

mk22
29. júl 2025
@mipa2

@mk22 Tak nikde jsem nepsal, že by člověk měl dávat tu šanci opakovaně. Pokud je někdo schopen si "odbíhat", tak je na čase ten vztah ukončit a přenechat takového člověka někomu jinému, protože je nenapravitelný 🙂

@mipa2 takže jeden krát odbehnúť si za iným,žiť s nim,zdieľať nove bývanie.. jeden krát je to ôk?

Mne sa muž vráti po 6mes u milenky, dôvod návratu bude ze ho kopla do zadku..a ja si budem fandiť ze ma miluje??

Ale pises sam,je v poriadku mat rozdielne názory.

pralinka25
29. júl 2025
@mipa2

@pralinka25 Je v pořádku mít rozdílný názor a od toho diskuze jsou 🙂 Já jsem často viděl názor, že ten kdo čeká a rád by vybudoval nový vztah s tím samým člověkem, je slaboch. Myslím, že to jsou lidé, kteří to nikdy nezažili. Pro mě je naopak slabé, když někdo po odhalehní nevěry začne kolem sebe kopat, nadávat, vyhrožovat sebráním dítěte, fackovat, pomlouvat nevěrníka na každém rohu atd. Samozřejmě že jsou i důstojné rozchody, ale zaujala mě jedna statistika. Rozvodovost u párů, které se vzaly podruhé je daleko menší, než u těch ostatních. Důvody mohou být různé, ale i tak je to k zamyšlení.

@mipa2 nemyslim si ze clovek co to chce skusit znova je slaboch. To urcite nie..len si myslim ze rozbity pohar je vzdy len rozbity a zivot prilis kratky. Ale kazdy si voli vlastnu cestu a sam si po nej musi ist.

pralinka25
29. júl 2025
@mipa2

@pralinka25 Píšeš podmiňovacím způsobem, takže předpokládám, že jsi to nikdy nezažila ani z jedné strany. Život mě hodně drsně naučil, že nevíš co v takové situaci uděláš, dokud v ní nejsi. A společné dítě ti nejen změní život, ale i pohled na některé věci 🙂

@mipa2 vies co ja sa poznam dobre. Poznam svoje limity, svoje postoje a svoje schopnosti. Zatial som sa este v sebe nezmylila.

mipa2
29. júl 2025
@mk22

@mipa2 takže jeden krát odbehnúť si za iným,žiť s nim,zdieľať nove bývanie.. jeden krát je to ôk?

Mne sa muž vráti po 6mes u milenky, dôvod návratu bude ze ho kopla do zadku..a ja si budem fandiť ze ma miluje??

Ale pises sam,je v poriadku mat rozdielne názory.

@mk22 Nikdy jsem si nemyslel, že je to OK a manželka nese velký podíl viny. Pokud člověk pochopí proč se to stalo, začne u sebe a pořád má určité city, tak je možné odpuštění. Ale lidé jsou různí, já nebudu odsuzovat nikoho, kdo by raději šel v životě dál. Každý jsme zodpovědní za svůj vlastní život.

mipa2
29. júl 2025
@pralinka25

@mipa2 vies co ja sa poznam dobre. Poznam svoje limity, svoje postoje a svoje schopnosti. Zatial som sa este v sebe nezmylila.

@pralinka25 Moje manželka v tomto také znala svůj limit a dosud se nemýlila. Rozhodně ti nepřeji aby se ti něco takového stalo, ale možná potom zjistíš, že své limity dokážeš posouvat. A možná taky ne 🙂

mk22
29. júl 2025
@mipa2

@mk22 Nikdy jsem si nemyslel, že je to OK a manželka nese velký podíl viny. Pokud člověk pochopí proč se to stalo, začne u sebe a pořád má určité city, tak je možné odpuštění. Ale lidé jsou různí, já nebudu odsuzovat nikoho, kdo by raději šel v životě dál. Každý jsme zodpovědní za svůj vlastní život.

@mipa2 ano,každý si riadime život a šťastie po svojom.

pralinka25
29. júl 2025
@mipa2

@pralinka25 Moje manželka v tomto také znala svůj limit a dosud se nemýlila. Rozhodně ti nepřeji aby se ti něco takového stalo, ale možná potom zjistíš, že své limity dokážeš posouvat. A možná taky ne 🙂

@mipa2 ako som pisala nechcem tu rozpitvavat svoje dovody a pohlady pretoze by to pre vas troch co ste sem napisali bolo prilis zranujuce a to nechcem.
Ano citala som.co si pisal o manzelke.

mipa2
29. júl 2025
@pralinka25

@mipa2 nemyslim si ze clovek co to chce skusit znova je slaboch. To urcite nie..len si myslim ze rozbity pohar je vzdy len rozbity a zivot prilis kratky. Ale kazdy si voli vlastnu cestu a sam si po nej musi ist.

@pralinka25 To s tou slabostí jsem myslel obecně, nevztahoval jsem to na tvůj postoj. Jinak když se rozbije pohár, nemá cenu ho slepovat. Daleko lepší je, když se vytvoří nový pohár na základě vědomosti toho proč se rozbil ten původní. A pokud je vůle z obou stran, tak ten pohár mohou vytvořit ti samí lidé.

pralinka25
29. júl 2025
@mipa2

@pralinka25 To s tou slabostí jsem myslel obecně, nevztahoval jsem to na tvůj postoj. Jinak když se rozbije pohár, nemá cenu ho slepovat. Daleko lepší je, když se vytvoří nový pohár na základě vědomosti toho proč se rozbil ten původní. A pokud je vůle z obou stran, tak ten pohár mohou vytvořit ti samí lidé.

@mipa2 ano jedine tak ze vytvorit uplne novy. To zas ale fakt asi nedokaze kazdy.

mipa2
29. júl 2025
@pralinka25

@mipa2 ano jedine tak ze vytvorit uplne novy. To zas ale fakt asi nedokaze kazdy.

@pralinka25 Ono obecně nemá cenu se vracet do vztahu a pokračovat tam, kde ti lidé skončili. Musí se hlavně odstranit ten důvod toho, proč se jejich cesty rozešly. Souhlasím, že každý to nedokáže a musí na to být dva. Chápu, že tu nechceš rozepisovat své důvody, ale klidně mi pošli zprávu.

Jsem si vědom, že to bude složité a nemusí to vyjít. Ale potom v budocnu až budu odvážet naší dceru její matce na další týden, tak nebudu litovat, že jsem se nesnažil.

pralinka25
29. júl 2025
@mipa2

@pralinka25 Ono obecně nemá cenu se vracet do vztahu a pokračovat tam, kde ti lidé skončili. Musí se hlavně odstranit ten důvod toho, proč se jejich cesty rozešly. Souhlasím, že každý to nedokáže a musí na to být dva. Chápu, že tu nechceš rozepisovat své důvody, ale klidně mi pošli zprávu.

Jsem si vědom, že to bude složité a nemusí to vyjít. Ale potom v budocnu až budu odvážet naší dceru její matce na další týden, tak nebudu litovat, že jsem se nesnažil.

@mipa2 nechcem byt tym clovekom co jatri rany a ani dat chrobaka do hlavy ked uz to mas uzporiadane. Drz sa svojho. Na tom si tvrdo pracoval k tomu si dospel a ja drzim moc palce

mipa2
29. júl 2025
@pralinka25

@mipa2 nechcem byt tym clovekom co jatri rany a ani dat chrobaka do hlavy ked uz to mas uzporiadane. Drz sa svojho. Na tom si tvrdo pracoval k tomu si dospel a ja drzim moc palce

@pralinka25 Rány jsou stále otevřené a je v nich spousta soli. Někdo se mě i na jiném fóru zeptal, jak jsem si jistý, že jsem biologický otec své dcery. Nevím jestli tohle dokážeš překonat 🙂 Prostě to vím a navíc dcera je mi strašně vzhledově podobná. A díky za podporu. Cestu jsem si vybral a zatím držím směr.

bubuska
29. júl 2025
@pralinka25

@bubuska zachranovat vztah za takychto okolnosti. Ale nechcem tu rozpitvavat svoje postoje. Len ma zaujali tie ich

@pralinka25 @mk22 Ak ten vzťah bol doteraz pekný a je tam dieťa, tak je veľa dôvodov ho zachraňovať. Ako hovorí Klimeš , ľudom trvá 10 rokov kým sa odhodlajú k svadbe a potom trvá len pár mesiacov kým sa rozvedú. A pritom vo vzťahu s deťmi sú partneri už do konca života spolu zviazaní, nedá sa urobiť hrubá čiara, stále sa budú musieť stretávať a komunikovať. Do toho prídu noví partneri, nove rodiny, nove rozchody a je z toho riadny zmätok a decko ma z toho len traumu. Ak je tam stále úcta, tak to zachraňovať treba. Ale ten podvádzany partner si musí držať svoju cenu, určite sa neponižovat a snažiť si žiť svoj život ak to ide. Zúfalec by toho druhého len odradil, musí mu zasvietiť kontrolka že o niečo prichádzam, že ten bývalý partner bol vcelku fajn, veď tie roky boli pekne i keď ťažkosti boli tiež.

mk22
29. júl 2025
@bubuska

@pralinka25 @mk22 Ak ten vzťah bol doteraz pekný a je tam dieťa, tak je veľa dôvodov ho zachraňovať. Ako hovorí Klimeš , ľudom trvá 10 rokov kým sa odhodlajú k svadbe a potom trvá len pár mesiacov kým sa rozvedú. A pritom vo vzťahu s deťmi sú partneri už do konca života spolu zviazaní, nedá sa urobiť hrubá čiara, stále sa budú musieť stretávať a komunikovať. Do toho prídu noví partneri, nove rodiny, nove rozchody a je z toho riadny zmätok a decko ma z toho len traumu. Ak je tam stále úcta, tak to zachraňovať treba. Ale ten podvádzany partner si musí držať svoju cenu, určite sa neponižovat a snažiť si žiť svoj život ak to ide. Zúfalec by toho druhého len odradil, musí mu zasvietiť kontrolka že o niečo prichádzam, že ten bývalý partner bol vcelku fajn, veď tie roky boli pekne i keď ťažkosti boli tiež.

@bubuska aktuálne ma ta dcéra z toho co?
Odišla s mamou do iného bytu, kde bude chodiť nie ocko,ale iny ujo.
Ona stále bude chodiť domov k ockovi.
Toto môže trvať rok,potom sa opäť vrátia.
To je tiež zmätok,guláš.. ci trauma. Menšia?

pralinka25
29. júl 2025
@bubuska

@bubuska ja som za odpusteie aj dobre vztahy v kazdom pripade. aj za spolupracu.
Ale intimny zivot by pre mna osobne skoncil a bez neho nemoze dlhodobo fungovat partnersky vztah. Takze moze vsetko fungovat ale tu by sme narazili. Ale v inych sferach som za aby sa snazili fungovat ako rodicia, seriozni ludia a kamosi

anonym_0d7093
29. júl 2025

Nevera sa preceňuje. Ja si vždy spomeniem na Satinskeho ženu keď sa po jeho smrti dozvedela, že ma nemanželskú dcéru narodenú tri mesiace po ich svadbe. Odpustila mu, prijala dceru do rodiny, nemá zmysel byt zatrpknutý, v živote sú horšie veci. https://www.dobrenoviny.sk/c/208212/satinsky-18...

pralinka25
29. júl 2025
@anonym_0d7093

Nevera sa preceňuje. Ja si vždy spomeniem na Satinskeho ženu keď sa po jeho smrti dozvedela, že ma nemanželskú dcéru narodenú tri mesiace po ich svadbe. Odpustila mu, prijala dceru do rodiny, nemá zmysel byt zatrpknutý, v živote sú horšie veci. https://www.dobrenoviny.sk/c/208212/satinsky-18...

@anonym_0d7093 tak precenuje ako precenuje. je trochu rozdiel odpustit mrtvemu neveru ktora sa stala pred 40 rokmi a nejde sa uz rozhodnut nijako. a je rozdiel nadalej spavat s nevernikom s vedmomim toho vsetkeho
a za dalsie. kazdy ma ine preferencie niekomu nevadi sa delit, niekomu sa to dokonca paci lebo su aj taki. takze nejde zovseobecnovat.
su ludia ktori jednoducho inklinuju k viacpartnerstvu a nemaju s tym problem. vzrusuje ich predstava ze ich partner je ziadany a rozdava si to inde pripadne aj pred nimi. nuz vselico vo svete funguje. ak ot vsetkym vyhovuje je to ok. ale zas nasilu to fungovat aj tak nebude ked s tym podvadzany nie je stotozneny a darmo si budeme hovorit ci sa precenuje alebo nie

tramtada31
29. júl 2025
@anonym_0d7093

@anonym_0d7093 toto je inak veľmi úctyhodné ako nemanželské dieťa prijala manzelka s dcerou, nakoľko sa nedozvedeli len o nevere, ale bolo treba sa aj delit o majetok v podstate s cudzim človekom.

anonym_0d7093
29. júl 2025
@tramtada31

@anonym_0d7093 toto je inak veľmi úctyhodné ako nemanželské dieťa prijala manzelka s dcerou, nakoľko sa nedozvedeli len o nevere, ale bolo treba sa aj delit o majetok v podstate s cudzim človekom.

@tramtada31 No ona povedala, že ako psychiatrička videla v svojej ordinácii oveľa horšie tragédie a zlyhania. Aj keď vnútorne to muselo bolieť taká zrada. Vyzerá že veľmi zle to prežívala hlavne jeho dcéra z manželstva keďže nemohla uveriť že milovaný tatko ich celý život klamal. A bol teda po smrti len pár rokov ta nevera sa udiala pred 18 rokmi. Každopádne každý sme iný a mame inú kapacitu sa vyrovnať s prekážkami osudu. Ti čo sa dušujú, že nikdy neodpustia, nakoniec zabojujú p vzťah a na tých “ tolerantných” si došliapne psychika ktorá sa so zradou nevedela vyrovnať.

cubo2
autor
13. aug 2025

Ahojte, napíšem ešte jednu aktualizáciu. To, čo som písal ako posledný príspevok, ešte nebol koniec.

Celé tie dva týždne, čo bola u milenca a striedali sme si dcéru, to bolo malé peklo, pre oboch. Ako som to prežíval ja, je asi škoda komentovať, vyššie som písal. Ona to tam ale tiež ťažko prežívala, citujem, s milencom (meno netreba spomínať) je jej dobre, ale prežívala obrovské pocity viny a chýbala jej dcéra, chýbalo jej všetko. Zle spávala, písala mi že sa chce vrátiť. Tak za pomerne dramatických okolností (dosť náhle) som jej pomohol odsťahovať sa a vrátiť domov. Prvé dva dni viditeľná úľava pre oboch - ako keby presne podľa toho čo vraví @mipa2 . Odišla, skúsila, bolo zle, vrátila sa - hrubá čiara a už bude dobre.

Čo nasledovalo? Chvíľková úľava a už to išlo - deň za dňom smutnejšia a smutnejšia, chýbal jej milenec, myslela na neho. Žiadne intímnosti, žiadna snaha od nej veci naprávať, správala sa ako smutná princezná ktorej niekto zabil princa. Po dvoch týždňoch doma si začala prekrúcať realitu, začala ma obviňovať, že to ja za to môžem lebo som ju manipuloval výčitkami, citovo vydieral pocitmi viny aby sa vrátila 🤦‍♂️ ja si to pamätám trochu inak. Den pred nastupom do prace sa poobede vybrala osobne za milencom (myslíte, že sa ma opýtala či môže a či mi to nevadí?), nejako dohodnut, uzavriet a ukoncit otvorene veci medzi nimi, osobne, nech mozu v klude pracovat, lebo oni su kolegovia. Vrátila sa po piatich hodinách.

No a dohodli sa tak, ze manzelka to uzatvorila... so mnou. V skratke, ze tu nie je stastna, ze tam sa citi na spravnom mieste a ze jej je luto a ze je koniec. Na druhy den sa odstahovala a odisla. Takže dík za druhú šancu. Bolo to aspoň dobré na to, že teraz už ma vôbec nemátajú myšlienky, čo by bolo keby, keby sa vrátila a dali by sme vzťah dokopy. Teraz už viem, že to s touto osobou s absolútne absentujúcim charakterom, nekonečnou sebeckosťou a nulovou empatiou nemá zmysel. Záver? Som rád, že je preč.

huxy
13. aug 2025
@cubo2

Ahojte, napíšem ešte jednu aktualizáciu. To, čo som písal ako posledný príspevok, ešte nebol koniec.

Celé tie dva týždne, čo bola u milenca a striedali sme si dcéru, to bolo malé peklo, pre oboch. Ako som to prežíval ja, je asi škoda komentovať, vyššie som písal. Ona to tam ale tiež ťažko prežívala, citujem, s milencom (meno netreba spomínať) je jej dobre, ale prežívala obrovské pocity viny a chýbala jej dcéra, chýbalo jej všetko. Zle spávala, písala mi že sa chce vrátiť. Tak za pomerne dramatických okolností (dosť náhle) som jej pomohol odsťahovať sa a vrátiť domov. Prvé dva dni viditeľná úľava pre oboch - ako keby presne podľa toho čo vraví @mipa2 . Odišla, skúsila, bolo zle, vrátila sa - hrubá čiara a už bude dobre.

Čo nasledovalo? Chvíľková úľava a už to išlo - deň za dňom smutnejšia a smutnejšia, chýbal jej milenec, myslela na neho. Žiadne intímnosti, žiadna snaha od nej veci naprávať, správala sa ako smutná princezná ktorej niekto zabil princa. Po dvoch týždňoch doma si začala prekrúcať realitu, začala ma obviňovať, že to ja za to môžem lebo som ju manipuloval výčitkami, citovo vydieral pocitmi viny aby sa vrátila 🤦‍♂️ ja si to pamätám trochu inak. Den pred nastupom do prace sa poobede vybrala osobne za milencom (myslíte, že sa ma opýtala či môže a či mi to nevadí?), nejako dohodnut, uzavriet a ukoncit otvorene veci medzi nimi, osobne, nech mozu v klude pracovat, lebo oni su kolegovia. Vrátila sa po piatich hodinách.

No a dohodli sa tak, ze manzelka to uzatvorila... so mnou. V skratke, ze tu nie je stastna, ze tam sa citi na spravnom mieste a ze jej je luto a ze je koniec. Na druhy den sa odstahovala a odisla. Takže dík za druhú šancu. Bolo to aspoň dobré na to, že teraz už ma vôbec nemátajú myšlienky, čo by bolo keby, keby sa vrátila a dali by sme vzťah dokopy. Teraz už viem, že to s touto osobou s absolútne absentujúcim charakterom, nekonečnou sebeckosťou a nulovou empatiou nemá zmysel. Záver? Som rád, že je preč.

@cubo2 snáď si sa konečne dostatočne poučil a nedáš jej znovu zbytočnú šancu

ravehami
13. aug 2025
@cubo2

@cubo2 drzim palce 🙂 nevravim, ze teraz mas mysliet na zeny to vobec nie ale jedneho dna ked budes ready a budes chciet novy vztah tak je vo svete plno fajn zenskych ;)

mk22
13. aug 2025
@cubo2

@cubo2 to každý mesiac, dva ked jej pride smutno, jej dáš šancu?
Načo?? Ty nevidíš, ze ta nechce?
Ešte co ma urobiť, aby si to pochopil.
Véd máj hrdosť, skáčem,ako píska.
Vie ze Urobíš všetko,ešte ju aj sťahujes?

fineta
13. aug 2025

Takže si jej dokázal svojou nekonečnou ochotou, že ťa má na gumičke a stačí jej lusknuť prstom a má ťa. Overila si ťa parádne. A ty si jej na to naletel.
Ja by som jej na tvojom mieste uz ani pohár vody nepodala. Emočne vyhorené monštrum, nezaslúži si od teba absolútne nič. Už to konečne pochop.
@cubo2