icon

Manželka sa zaľúbila do kolegu a podviedla ma. Ako ďalej?

cubo2
6. máj 2025

Ahojte, manželka po materskej (takto cca pred rokom) nastúpila do novej práce (máme jednu dcérku má 4r). V práci sa jej páči, dobre zarába.. a stretla tam kolegu, na ktorého sa namotala. Zistil som to za pomerne dramatických okolností minulý týždeň. Celý čas som nič netušil, ja som jej plne dôveroval a bol som rád, že je profesne naplnená.. Po konfrontácii mi najprv tvrdila, že si len píšu a chodia spolu na kávy a prechádzky. Dosť ma to ranilo, lebo v mobile som jej videl správy ako mu posiela srdiečka, píše ako je s ním skvele.. Pýtam sa, čo na ňom vidí, vraj je empatický, dobre si s ním rozumie, žije aktívne, vyzerá dobre, lezie, cvičí.. Ked sa jej kolega dotkol tak ona bola celá vzrušená, veľká chémia..

Ja som ten typický dobrý manžel, postavil som nám dom z veľkej vačšiny mojich peňazí (samozrejme v BSM), stabilita, plánovanie, tiež mám dobrú prácu. Je pravda, že náš vzťah bol trochu zanedbávaný, najmä stereotyp, staranie sa o dcéru (z mojej strany plnohodnotne tiež), ja som venoval veľa času po práci na dorábanie vecí okolo domu ešte po nasťahovaní.. na dovolenky a výlety sme chodili bohužiaľ pomerne málo v poslednom čase.. Je pravda, že som sa aj zanedbával, necvičím, trochu som pribral, nie málo večerov som trávil na počítači buď robením si niečoho alebo aj hraním hier, televízor nepozeráme.. Ale ani ona nejak nekomunikovala svoje potreby, neprinášala iniciatívy na zlepšenie, nechala to len tak plynúť.. Ono sa ukázalo, že manželka nie je ten taký materský typ, vôbec ju to nebavilo, ona skôr nejaké aktivity a zábava ako večerný oddych na terase po náročnom dni..

Ona mi hovorila, že sa to v nej bilo, že vedela ze robi nesprávne veci ale nevedela tomu odolať.. Dozvedel som sa, že ju nevzrušujem, že pri mne si myslela že to ona má nízke libido ale pri kolegovi je to úplne iné vzrušenie.. my sme sex mali tak cca 3-6 krát za mesiac, asi málo, keď ona často bola unavená išla skoro spať.. keď už sme ho mali tak vraj bol taký mechanický..

Pred pár dňami sa s kolegom dohodla, že si dajú odstup, dáme si druhú šancu na opravenie vzťahu. Ja som suhlasil s druhou šancou, môj názor bol že pokiaľ nemali sex tak sa to dá ešte napraviť, aj časom stratenú dôveru. Včera prišla z roboty a bolo vidno, že ju niečo ťaží, že to nie je v poriadku.. tak to vypustila. S kolegom mali niekoľko krát sex, prvý vraj už niekedy v októbri, čo je pol roka. Dokonca priznala, že tie správy sú premazané, boli tam aj "vzrušujúce".. to sme my už dávno nerobili..

Som zdevastovaný, všetko je zničené, cez sexuálnu neveru sa asi nedokážem preniesť, som strašne ponížený, posledné roky som venoval všetko úsilie aby sme dokončili dom a mali kvalitné bývanie, podporoval som ju, staral sa o dcéru a ona toto.. Hrozná zrada, pritom podľa mňa náš vzťah nebol v takom hroznom stave, len sa sa trochu odcuzili, máme sa radi, nehádame sa, vieme sa dohodnúť.. zlom bol asi aj to že ja som chcel druhé dieťa a ona nie..

Ona pravdepodobne pôjde bývať k nemu na byt do susedného mesta a ja ostanem v dome sám.. absolútne sa desím tej samoty, všetko mi ju tu bude pripomínať, dcérku budeme mať asi na striedavke, na všetko budem sám (postarať sa o ňu viem ale je to náročné).. Zatiaľ čo ona bude mať svojho vysnívaného partnera ihneď a bude jej vedieť pomôcť, nakúpiť.. hrozné.

Momentálne to všetko spracovávam, nespím, nejem, chystám sa na najhoršie, vnútorne cítim, že už to nemá riešenie, že to zašlo priďaleko a mám zacať zháňať rozvodového právnika.. Ja 35r, ona 33r, sme spolu 12 rokov, manželia asi polovicu času..

Čo by ste vy robili ďalej na mojom mieste? Vidíte nejaké riešenie? Alebo ako to dopadlo u vás, ak ste mali podobnú situáciu.. hrozne ma to bolí

morpheuss
15. aug 2025
@earlgrey

@morpheuss Každý ich robí a len málokto sa poučí...priznám, že ja som jeho výlevy ani nečítala...ale museli byť zaujímavé, keď už aj teba prinútili zapojiť sa...😀 joooj chorá som...😔 idem ďalej spac

@earlgrey joooj, fajne ti je... ja musím ísť pracovať a neriešiť ch..y na koníku 😂

karolinakr
15. aug 2025
@morpheuss

@earlgrey lenže ja mu práveže chcem dobre... vidím, že robí chyby.. a vidím aj to, že namiesto toho, aby sa z tých chýb poučil, nechá si tu honiť ego ženami, aký je on úžasný chlap a chudáčik... ty by si o takého ani nezakopla.

@morpheuss niekedy aj najlepšie mienene rady druhy považuju za uražku, lebo sami seba vidia za dokonalych....niekto potrebuje čas, kym to vstrebe, niekto je ochotny pracovat na sebe hned a niekto nikdy

karolinakr
15. aug 2025

samozrejme nikomu dobre nepadne pocuvat zarabaj, umyvaj, pracuj, mak snaz sa atd rob prekvapenia, ked neviem, čo robila druha strana...lebo takisto to moʻže považovat za samozrejmost a nemusi sa snažiť

morpheuss
15. aug 2025
@earlgrey

@morpheuss 😁😁😁 nerooob, ty hriešnik jeden....nežiarli, že už nie si stredobodom MK 😁 Každý robí chyby, aj ty, aj ja a aj Kubo 😀

@earlgrey inaaak, bohužiaľ, zjavne stredobodom MK stále som, keď ani nemôžem niekde niečo napísať bez toho, aby ste celá partia o tom nedostali do 5 minút avízo 😂 😂 😂 ja vlastne ženám vo vašej partii pomáham, aby mali v živote trošku drámy a vzrušenia 😂

earlgrey
15. aug 2025
@morpheuss

@earlgrey inaaak, bohužiaľ, zjavne stredobodom MK stále som, keď ani nemôžem niekde niečo napísať bez toho, aby ste celá partia o tom nedostali do 5 minút avízo 😂 😂 😂 ja vlastne ženám vo vašej partii pomáham, aby mali v živote trošku drámy a vzrušenia 😂

@morpheuss Nechám ťa v tom 😉

pralinka25
15. aug 2025
@morpheuss

@morpheuss Ved ono automaticky ukazuje ze niekto prispel do temy do ktorej som prispela. Neboj nehladame tvoje prispevky ci si zrovna ty niekam prispel so svojimi mudrostami. Ruky mas uz v poriadku? 😀

jana_eyre_2
15. aug 2025
@morpheuss

Ženy, idete sa tu z Kuba posrať, aký je on úžasný muž... ale žiadna nevidíte, koľko chýb urobil. Manželstvo neznamená, že na vzťahu zrazu netreba pracovať... neznamená to, že rodinu stačí zabezpečiť a potom stačí už len prísť domov a byť celý čas síce dobrým otcom, ale nudným životným partnerom. Všetky rozhorčené žienky, pozrite si toto krátke video... narazil som naň dnes, náhodou... a hneď som si spomenul na "dokonalého Kuba a jeho hroznú (ex)manželku":
https://www.facebook.com/reel/747303408157781
Tému sex radšej ani nebudem otvárať...

@morpheuss neznášam, keď niekto neveru človeka hádže na to, že druhý má chyby.. problémy sa neverou jednoducho neriešia, nech ma partner akékoľvek chyby.. už deti učím, že problémy sa riešia komunikáciou a počúvaním protistrany a nie klamstvom či zradou.. takže také argumenty "podviedol/podviedla ťa preto, lebo ty si taký a onaký" sú premna úbohé argumenty..

Neveru robia nevyrovnani ľudia čo myslia len na seba a nie na to koľkých ľudí zradzaju..

A mám za sebou všelijaké skúsenosti, 21r vzťah kde sme si preskákali všeličo.. jednoducho nevera je úbohosť..

morpheuss
15. aug 2025
@earlgrey

@morpheuss Nechám ťa v tom 😉

@earlgrey Ďakujem ❤

morpheuss
15. aug 2025
@jana_eyre_2

@morpheuss neznášam, keď niekto neveru človeka hádže na to, že druhý má chyby.. problémy sa neverou jednoducho neriešia, nech ma partner akékoľvek chyby.. už deti učím, že problémy sa riešia komunikáciou a počúvaním protistrany a nie klamstvom či zradou.. takže také argumenty "podviedol/podviedla ťa preto, lebo ty si taký a onaký" sú premna úbohé argumenty..

Neveru robia nevyrovnani ľudia čo myslia len na seba a nie na to koľkých ľudí zradzaju..

A mám za sebou všelijaké skúsenosti, 21r vzťah kde sme si preskákali všeličo.. jednoducho nevera je úbohosť..

@jana_eyre_2 A kde bola prosím ťa komunikácia vo vzťahu z Kubovej strany? Kde bola jeho empatia, že nevidel, že človek, s ktorým roky žije a má s ním dieťa, nie je šťastný? Že tomu človeku niečo chýba? Že nie je spokojná so sexom, ktorý spolu majú? Janka, nehnevaj sa... ale keď si tvoj dlhoročný partner na tebe nevšimne také zásadné veci, tak to nie je dobrý partner a ani nikdy nebol.

jana_eyre_2
15. aug 2025
@morpheuss

@jana_eyre_2 A kde bola prosím ťa komunikácia vo vzťahu z Kubovej strany? Kde bola jeho empatia, že nevidel, že človek, s ktorým roky žije a má s ním dieťa, nie je šťastný? Že tomu človeku niečo chýba? Že nie je spokojná so sexom, ktorý spolu majú? Janka, nehnevaj sa... ale keď si tvoj dlhoročný partner na tebe nevšimne také zásadné veci, tak to nie je dobrý partner a ani nikdy nebol.

@morpheuss všimnúť? Citas, že píšem o komunikácii? Mne keď sa niečo nepáči, mužovi to poviem.. vklude aj sa pohadame, nasereme sa na seba.. ale povieme si, počúvame sa, argumentujeme.. prečo by som si mala všímať nejake náznaky, ofucane tváre, nič nehovoriace indície?

Na to sme ľuďmi, aby sme sa vedeli ozvať ak sa nám niečo nepáči.. takže ak Kubo robil nejaké chyby, manželka mala riešiť a nie čakať kým mu zapne a potom hľadať niekde inde zatiaľ čo s ním si nič nevykomunikovala..

morpheuss
15. aug 2025
@jana_eyre_2

@morpheuss všimnúť? Citas, že píšem o komunikácii? Mne keď sa niečo nepáči, mužovi to poviem.. vklude aj sa pohadame, nasereme sa na seba.. ale povieme si, počúvame sa, argumentujeme.. prečo by som si mala všímať nejake náznaky, ofucane tváre, nič nehovoriace indície?

Na to sme ľuďmi, aby sme sa vedeli ozvať ak sa nám niečo nepáči.. takže ak Kubo robil nejaké chyby, manželka mala riešiť a nie čakať kým mu zapne a potom hľadať niekde inde zatiaľ čo s ním si nič nevykomunikovala..

@jana_eyre_2 Kubova chyba je, že je nudný v posteli a nudný v živote... to sa trošku ťažšie komunikuje žene, hlavne keď je ten chlap inak dokonalý na papieri... lebo sú to všetko podvedomé impulzy, ktoré sa prejavia až vtedy, keď stretne niekoho... vzrušujúcejšieho.
Mimochodom, ja neobhajujem Kubovu ex... len do tejto jednostrannej diskusie vnášam trošku iný pohľad na to, čo sa stalo... a kľudne sa mu to stane znova, lebo odmieta vidieť to, že je problém aj v ňom.

cubo2
autor
15. aug 2025
@morpheuss

@jana_eyre_2 Kubova chyba je, že je nudný v posteli a nudný v živote... to sa trošku ťažšie komunikuje žene, hlavne keď je ten chlap inak dokonalý na papieri... lebo sú to všetko podvedomé impulzy, ktoré sa prejavia až vtedy, keď stretne niekoho... vzrušujúcejšieho.
Mimochodom, ja neobhajujem Kubovu ex... len do tejto jednostrannej diskusie vnášam trošku iný pohľad na to, čo sa stalo... a kľudne sa mu to stane znova, lebo odmieta vidieť to, že je problém aj v ňom.

@morpheuss rozpravas blbosti. Ja nie som nudny v posteli, prinasal som iniciativy, kupil nejake hracky.. ona vsetko poodmietala a sama s vobec nijakou iniciativou na vzrusujucejsi sex neprisla (a to plati aj na obdobie pred neverou).

A takisto aj v zivote. Mam rad vylety, dovolenky, bicyklovanie, plavanie, lyzovanie, turistiky, prechadzky. Ano, padli sme do isteho stereotypu ale na rozdiel od nej pohodovy rodinny vikend doma nepovazujem za nudnu katastrofu ale za kvalitne straveny oddychovy cas s rodinou. Som otec a manzel, nie nie zabavac. Stabilita a zodpovednost nerovna sa nudnost.

A komunikacia z jej strany nula bodov, aj pred neverou a po nevere tiez. Riesila len seba. Namiesto komunikacie so mnou, ze nie je spokojna v nasom manzelstve mi KLAMALA ze sa nic nedeje. Dnes uz som presvedceny ze by ma podviedla skor ci neskor aj keby som jej kazdy den tancoval na stole, lebo ona je taka, vzrusenie a (jej) zabava je viac ako cokolvek ostatne vratane manzelstva a dietata. To co ty pises, ze "mam pre zenu byt boh" su toxicke bullshity a victim blaming. Zdravy vztah nevyzera tak, ze jeden je boh a druha uctievacka.

jana_eyre_2
15. aug 2025
@morpheuss

@morpheuss mala som dosť partnerov na to, aby som vedela že ak je niekto nudný v posteli, tak je namne s tým niečo urobiť 😉 takže ani toto si nemyslím že sa nedá riešiť s partnerom.. a ak by bol chlap fakt ignorant čo nepočúva, tak by som s ním skôr nebola ako ho podviedla.. jediné čo vravím, že neverou sa nič nerieši a neospravedlňuje ju nič, ani ak má partner chyby.. v tomto som proste zasadova..

morpheuss
15. aug 2025
@cubo2

@morpheuss rozpravas blbosti. Ja nie som nudny v posteli, prinasal som iniciativy, kupil nejake hracky.. ona vsetko poodmietala a sama s vobec nijakou iniciativou na vzrusujucejsi sex neprisla (a to plati aj na obdobie pred neverou).

A takisto aj v zivote. Mam rad vylety, dovolenky, bicyklovanie, plavanie, lyzovanie, turistiky, prechadzky. Ano, padli sme do isteho stereotypu ale na rozdiel od nej pohodovy rodinny vikend doma nepovazujem za nudnu katastrofu ale za kvalitne straveny oddychovy cas s rodinou. Som otec a manzel, nie nie zabavac. Stabilita a zodpovednost nerovna sa nudnost.

A komunikacia z jej strany nula bodov, aj pred neverou a po nevere tiez. Riesila len seba. Namiesto komunikacie so mnou, ze nie je spokojna v nasom manzelstve mi KLAMALA ze sa nic nedeje. Dnes uz som presvedceny ze by ma podviedla skor ci neskor aj keby som jej kazdy den tancoval na stole, lebo ona je taka, vzrusenie a (jej) zabava je viac ako cokolvek ostatne vratane manzelstva a dietata. To co ty pises, ze "mam pre zenu byt boh" su toxicke bullshity a victim blaming. Zdravy vztah nevyzera tak, ze jeden je boh a druha uctievacka.

@cubo2 Keby si to robil dobre, tak ťa nepodvedie... na to, aby ťa opustila, musela sakra vystúpiť zo svojej komfortnej zóny. Urobila neskutočne ťažké rozhodnutie - opovrhovanie okolia, rodiny, citové vydieranie... to všetko jej stálo za to, aby ťa opustila. Tak mi nehovor, že si všetko robil dobre, kámo...
Žena sa musí s tebou smiať... musí by z teba vzrušená... musí túžiť tráviť čas s tebou... musí sa báť toho, že by ťa stratila... Dám ti link na video, kde máš jasne povedané, čo si robil zle... a tvoja reakcia? Nájdeš si ten jeden koment, ktorý sadne tomu, čomu chceš veriť ty. Sebareflexia nula...

pralinka25
15. aug 2025
@morpheuss

@cubo2 Keby si to robil dobre, tak ťa nepodvedie... na to, aby ťa opustila, musela sakra vystúpiť zo svojej komfortnej zóny. Urobila neskutočne ťažké rozhodnutie - opovrhovanie okolia, rodiny, citové vydieranie... to všetko jej stálo za to, aby ťa opustila. Tak mi nehovor, že si všetko robil dobre, kámo...
Žena sa musí s tebou smiať... musí by z teba vzrušená... musí túžiť tráviť čas s tebou... musí sa báť toho, že by ťa stratila... Dám ti link na video, kde máš jasne povedané, čo si robil zle... a tvoja reakcia? Nájdeš si ten jeden koment, ktorý sadne tomu, čomu chceš veriť ty. Sebareflexia nula...

@morpheuss nemas pravdu. Sam dobre vies ze mozes podvadzat aj ked je ten druhy v pohode. Ze? Bid si kecal alebo kecas. Kazdopadne kecy kecy kecy

huxy
15. aug 2025
@morpheuss

@morpheuss také bludy čo píšeš, sa nedajú ani čítať..pochop už konecne, že existujú takí ľudia, čo nemajú žiadne morálne zásady a myslia si, že im nevera prejde (že sa neprevalí, že sa odpustí), plus sú ľudia čo myslia len na seba a nezaujíma ich rodina, hlavne že sú pobláznení niečím novým.
Ako už bolo písané, na neveru neexistuje žiadna výhovorka, dôvod. Len zbabelci to tak riešia. Namiesto toho, aby sa normálne rozišli ak už teda majú vo vzťahu nejaký problém.
A ďalšie blbosti: žena by sa mala báť toho, že by chlapa stratila 🤦‍♀️ to kde na takéto "múdrosti" chodíš?

morpheuss
15. aug 2025
@huxy

@morpheuss také bludy čo píšeš, sa nedajú ani čítať..pochop už konecne, že existujú takí ľudia, čo nemajú žiadne morálne zásady a myslia si, že im nevera prejde (že sa neprevalí, že sa odpustí), plus sú ľudia čo myslia len na seba a nezaujíma ich rodina, hlavne že sú pobláznení niečím novým.
Ako už bolo písané, na neveru neexistuje žiadna výhovorka, dôvod. Len zbabelci to tak riešia. Namiesto toho, aby sa normálne rozišli ak už teda majú vo vzťahu nejaký problém.
A ďalšie blbosti: žena by sa mala báť toho, že by chlapa stratila 🤦‍♀️ to kde na takéto "múdrosti" chodíš?

@huxy Ja som sám človek, čo nemá žiadne morálne zásady a je kur..ník. Takže viem veľmi dobre ako to chodí... ale pochop konečne, že to, čo sa stalo, sa nestalo preto, že Kubova ex je štetka... stalo sa to preto, že vo vzťahu nedostávala to, čo potrebovala. To je obrovský rozdiel.
A kde na také chodím? No roky skúsenosti drahá... ako som už písal, dostal som už kopačky, lebo som bol príliš dobrý a príliš som ľúbil. Pre vzťah je len a len plusom, ak si partner o druhom partnerovi myslí, že má na to, aby si lusknutím prsta našiel niekoho nového ak by chcel... a že teda musí o neho každý deň bojovať. Platí to obojstranne, btw...

huxy
15. aug 2025
@morpheuss

@huxy Ja som sám človek, čo nemá žiadne morálne zásady a je kur..ník. Takže viem veľmi dobre ako to chodí... ale pochop konečne, že to, čo sa stalo, sa nestalo preto, že Kubova ex je štetka... stalo sa to preto, že vo vzťahu nedostávala to, čo potrebovala. To je obrovský rozdiel.
A kde na také chodím? No roky skúsenosti drahá... ako som už písal, dostal som už kopačky, lebo som bol príliš dobrý a príliš som ľúbil. Pre vzťah je len a len plusom, ak si partner o druhom partnerovi myslí, že má na to, aby si lusknutím prsta našiel niekoho nového ak by chcel... a že teda musí o neho každý deň bojovať. Platí to obojstranne, btw...

@morpheuss prvá veta vysvetľuje všetko, čiže zbytočná debata...

morpheuss
15. aug 2025
@huxy

@morpheuss prvá veta vysvetľuje všetko, čiže zbytočná debata...

@huxy

zltalienka
15. aug 2025
@jana_eyre_2

@morpheuss mala som dosť partnerov na to, aby som vedela že ak je niekto nudný v posteli, tak je namne s tým niečo urobiť 😉 takže ani toto si nemyslím že sa nedá riešiť s partnerom.. a ak by bol chlap fakt ignorant čo nepočúva, tak by som s ním skôr nebola ako ho podviedla.. jediné čo vravím, že neverou sa nič nerieši a neospravedlňuje ju nič, ani ak má partner chyby.. v tomto som proste zasadova..

@jana_eyre_2 "a ak by bol chlap fakt ignorant čo nepočúva, tak by som s ním skôr nebola ako ho podviedla.." akurat ze manzelka autora chcela mat oboje, aj manzela, lebo jej daval istotu a zazemie a aj milenca, lebo jej daval vzrusenie do zivota. Kto vie, ci by sa ona sama dopracovala k rozhodnutiu opustit manzela, keby neodhalil jej neveru.

jana_eyre_2
15. aug 2025
@zltalienka

@jana_eyre_2 "a ak by bol chlap fakt ignorant čo nepočúva, tak by som s ním skôr nebola ako ho podviedla.." akurat ze manzelka autora chcela mat oboje, aj manzela, lebo jej daval istotu a zazemie a aj milenca, lebo jej daval vzrusenie do zivota. Kto vie, ci by sa ona sama dopracovala k rozhodnutiu opustit manzela, keby neodhalil jej neveru.

@zltalienka no to treba asi skôr morpeusovi adresovať.. predpokladám, že ak by nebola odhalená, tak by jej takýto dvojitý život vyhovoval celkom dlho až do času, kým by ju neomrzel aj milenec.. smutné.

morpheuss
15. aug 2025
@jana_eyre_2

@zltalienka no to treba asi skôr morpeusovi adresovať.. predpokladám, že ak by nebola odhalená, tak by jej takýto dvojitý život vyhovoval celkom dlho až do času, kým by ju neomrzel aj milenec.. smutné.

@jana_eyre_2 trošku to máš pomýlené, ja nie som jej hovorca.. ale ak by som si mal tipnúť, nebolo to pre ňu jednoduché, určite zvádzala vnútorný boj.... podľa mňa neskočila hneď do postele s kolegom.. najprv tam bolo kamarátstvo, potom náklonnosť, potom túžba... celý čas zrejme výčitky svedomia... potom sa to stalo, výčitky svedomia... ale ešte väčšia túžba.. a už to išlo, už sa to nabaľovalo. Ona bojovala sama so sebou do poslednej chvíle. Kubo mal dlhú dobu zvrátiť veci vo svoj prospech, ale on je taký úžasne empatický chlap, že si to na nej ani nevšimol..

kasssiopea
15. aug 2025
@earlgrey

@morpheuss Každý ich robí a len málokto sa poučí...priznám, že ja som jeho výlevy ani nečítala...ale museli byť zaujímavé, keď už aj teba prinútili zapojiť sa...😀 joooj chorá som...😔 idem ďalej spac

@earlgrey Keď si jeho "výlevy" ani nečítala tak nechápem, načo spamuješ túto tému nezmyslami. Či ozvem sa len aby som sa ozvala..? 🤦🏼‍♀️ Trochu pokory a rešpektu k iným by nezaškodilo.

morpheuss
15. aug 2025
@kasssiopea

@earlgrey Keď si jeho "výlevy" ani nečítala tak nechápem, načo spamuješ túto tému nezmyslami. Či ozvem sa len aby som sa ozvala..? 🤦🏼‍♀️ Trochu pokory a rešpektu k iným by nezaškodilo.

@kasssiopea @earlgrey to urobila kvôli mne... prišla ma sem zachrániť pred davom rozzúrených žien... už sa za tie roky tak trošku poznáme, záleží jej na tom, aby som bol šťastný... a vedela presne, čo tu bude nasledovať, keď začnem prezentovať svoj názor na túto vec.

zltalienka
15. aug 2025
@jana_eyre_2

@jana_eyre_2 mna najviac udivuje, ze 2 muzi jej toleruju chodenie "tam a spat". Kolkokrat to uz otocila? Minimalne 2x ked som dobre citala. Musi byt fakt "dobra" ked jej to "zeru"

cubo2
autor
15. aug 2025
@zltalienka

@jana_eyre_2 mna najviac udivuje, ze 2 muzi jej toleruju chodenie "tam a spat". Kolkokrat to uz otocila? Minimalne 2x ked som dobre citala. Musi byt fakt "dobra" ked jej to "zeru"

@zltalienka toto je dobrý postreh. Či je "dobrá"? Ani nie. Ja som jej manžel a bojoval som o ňu a rodinu, tak to dáva aspoň aký taký zmysel. Ale s ním sa rozišla 3x (prvý bezprostredne po prevalení nevery, druhý už ani neviem presne, tretí keď mu doslova zmizla z jeho bytu). Po dvoch týždňoch ju opäť vzal späť..

karolinakr
15. aug 2025
@cubo2

@zltalienka toto je dobrý postreh. Či je "dobrá"? Ani nie. Ja som jej manžel a bojoval som o ňu a rodinu, tak to dáva aspoň aký taký zmysel. Ale s ním sa rozišla 3x (prvý bezprostredne po prevalení nevery, druhý už ani neviem presne, tretí keď mu doslova zmizla z jeho bytu). Po dvoch týždňoch ju opäť vzal späť..

@cubo2 ja si myslim,že ked už prvy krat prišla a bolo z jej strany silene nejake objimanie a túlenie, už tam boli náznaky, že to asi nepôjde..niekedy treba čitať body language, ten povie viac ako tisíc slov,.niekto sa od teba odťahuje.,vieš už to sa mi nepozdávalo, ako si chcel bojovať dalej o vzťah a druhy krat, tretí krát
možno by s tebou ostala ako kamaratka, alebo spolubývajúča kvôli dieťaťu, ale už nie ako milenka
tam to telesné zrejme z jej strany dávno vyprchalo
vlastne došiel si si pre facku, druhý aj tretí krát,
hlavné je, že to máš už vysporiadané..prvé mesiace sú najťažšie, potom to už ide
i ked nechápem, ako môže byť tak zmätená, že chodí hore dole od milenca k manželovi a naspäť

zltalienka
15. aug 2025
@karolinakr

@cubo2 ja si myslim,že ked už prvy krat prišla a bolo z jej strany silene nejake objimanie a túlenie, už tam boli náznaky, že to asi nepôjde..niekedy treba čitať body language, ten povie viac ako tisíc slov,.niekto sa od teba odťahuje.,vieš už to sa mi nepozdávalo, ako si chcel bojovať dalej o vzťah a druhy krat, tretí krát
možno by s tebou ostala ako kamaratka, alebo spolubývajúča kvôli dieťaťu, ale už nie ako milenka
tam to telesné zrejme z jej strany dávno vyprchalo
vlastne došiel si si pre facku, druhý aj tretí krát,
hlavné je, že to máš už vysporiadané..prvé mesiace sú najťažšie, potom to už ide
i ked nechápem, ako môže byť tak zmätená, že chodí hore dole od milenca k manželovi a naspäť

@karolinakr "i ked nechápem, ako môže byť tak zmätená, že chodí hore dole od milenca k manželovi a naspäť" ked moze mat obidvoch, preco by mala mat iba jedneho? Ten druhy jej to tolerovat bude, on vedel od zaciatku, ze je "druhy".

ravehami
15. aug 2025

Uz to prekusni, prijmi a zacni pracovat na tom aby si sa posunul…tymto rozoberanim do detailov nic nevyriesis, len sa v tom vrtas s dalsimi ludmi, ktory poznaju len 1 stranu pribehu..kasli uz na riesenie ex na MK a to bude prvy krok 🙂

demodun
15. aug 2025
@morpheuss

@morpheuss nefandi si 😉
A už vieš, čo robíš zle ty, keď musíš chodiť inam?