Manželka sa zaľúbila do kolegu a podviedla ma. Ako ďalej?
Ahojte, manželka po materskej (takto cca pred rokom) nastúpila do novej práce (máme jednu dcérku má 4r). V práci sa jej páči, dobre zarába.. a stretla tam kolegu, na ktorého sa namotala. Zistil som to za pomerne dramatických okolností minulý týždeň. Celý čas som nič netušil, ja som jej plne dôveroval a bol som rád, že je profesne naplnená.. Po konfrontácii mi najprv tvrdila, že si len píšu a chodia spolu na kávy a prechádzky. Dosť ma to ranilo, lebo v mobile som jej videl správy ako mu posiela srdiečka, píše ako je s ním skvele.. Pýtam sa, čo na ňom vidí, vraj je empatický, dobre si s ním rozumie, žije aktívne, vyzerá dobre, lezie, cvičí.. Ked sa jej kolega dotkol tak ona bola celá vzrušená, veľká chémia..
Ja som ten typický dobrý manžel, postavil som nám dom z veľkej vačšiny mojich peňazí (samozrejme v BSM), stabilita, plánovanie, tiež mám dobrú prácu. Je pravda, že náš vzťah bol trochu zanedbávaný, najmä stereotyp, staranie sa o dcéru (z mojej strany plnohodnotne tiež), ja som venoval veľa času po práci na dorábanie vecí okolo domu ešte po nasťahovaní.. na dovolenky a výlety sme chodili bohužiaľ pomerne málo v poslednom čase.. Je pravda, že som sa aj zanedbával, necvičím, trochu som pribral, nie málo večerov som trávil na počítači buď robením si niečoho alebo aj hraním hier, televízor nepozeráme.. Ale ani ona nejak nekomunikovala svoje potreby, neprinášala iniciatívy na zlepšenie, nechala to len tak plynúť.. Ono sa ukázalo, že manželka nie je ten taký materský typ, vôbec ju to nebavilo, ona skôr nejaké aktivity a zábava ako večerný oddych na terase po náročnom dni..
Ona mi hovorila, že sa to v nej bilo, že vedela ze robi nesprávne veci ale nevedela tomu odolať.. Dozvedel som sa, že ju nevzrušujem, že pri mne si myslela že to ona má nízke libido ale pri kolegovi je to úplne iné vzrušenie.. my sme sex mali tak cca 3-6 krát za mesiac, asi málo, keď ona často bola unavená išla skoro spať.. keď už sme ho mali tak vraj bol taký mechanický..
Pred pár dňami sa s kolegom dohodla, že si dajú odstup, dáme si druhú šancu na opravenie vzťahu. Ja som suhlasil s druhou šancou, môj názor bol že pokiaľ nemali sex tak sa to dá ešte napraviť, aj časom stratenú dôveru. Včera prišla z roboty a bolo vidno, že ju niečo ťaží, že to nie je v poriadku.. tak to vypustila. S kolegom mali niekoľko krát sex, prvý vraj už niekedy v októbri, čo je pol roka. Dokonca priznala, že tie správy sú premazané, boli tam aj "vzrušujúce".. to sme my už dávno nerobili..
Som zdevastovaný, všetko je zničené, cez sexuálnu neveru sa asi nedokážem preniesť, som strašne ponížený, posledné roky som venoval všetko úsilie aby sme dokončili dom a mali kvalitné bývanie, podporoval som ju, staral sa o dcéru a ona toto.. Hrozná zrada, pritom podľa mňa náš vzťah nebol v takom hroznom stave, len sa sa trochu odcuzili, máme sa radi, nehádame sa, vieme sa dohodnúť.. zlom bol asi aj to že ja som chcel druhé dieťa a ona nie..
Ona pravdepodobne pôjde bývať k nemu na byt do susedného mesta a ja ostanem v dome sám.. absolútne sa desím tej samoty, všetko mi ju tu bude pripomínať, dcérku budeme mať asi na striedavke, na všetko budem sám (postarať sa o ňu viem ale je to náročné).. Zatiaľ čo ona bude mať svojho vysnívaného partnera ihneď a bude jej vedieť pomôcť, nakúpiť.. hrozné.
Momentálne to všetko spracovávam, nespím, nejem, chystám sa na najhoršie, vnútorne cítim, že už to nemá riešenie, že to zašlo priďaleko a mám zacať zháňať rozvodového právnika.. Ja 35r, ona 33r, sme spolu 12 rokov, manželia asi polovicu času..
Čo by ste vy robili ďalej na mojom mieste? Vidíte nejaké riešenie? Alebo ako to dopadlo u vás, ak ste mali podobnú situáciu.. hrozne ma to bolí
a nakoniec zistí, že on je zadaný a užíva si len s ňou, aj také sa už stalo
Jo jo, sexi a zaujimavy single 40tnik vo vlastnom trojizbaku.... Kamo, bud sa jedna o absolutnu anomaliu a jackpot pre tvoju EX, alebo existuje parny dovod, preco je ten chlap sam. Statisticky, taketo pribehy koncia zle. Pride prva banalita a tvoja ex zacne mat chrobaka v hlave, ci urobila dobre rozhodnutie. Bude ju to zrat, mozno si ta zacne vydrziavat ako plan B. Necuvnut ani o milimeter. Bud slusny, korektny, bezemocny. Na konci pribehu to pravdepodobne budes ty, kto bude mat najlepsie karty v rukach.
@mischy00 aj ublizeni sa vzdy citia byt obaja (malo sa venoval, malo budoval vztah...) Problem je skor v tom, ze ked partneri nie su uplne suladni, casom sa vytraca vasen, ucta a casto aj priatelstvo. Cize zrejme od pociatku neboli stvoreni pre seba. A idealnych sparovani je v prirode stopove mnozstvo, mnohe zdanlive su pretvarka, zvyk, stereotyp...
@madeincssr vobec to takto nemusi byt. Myslim tvoju myslienku, ze neboli pre seba stvoreni od zaciatku. Ved vztah nie je o osude. Ludia sa menia mimo neho, aj v nom. Ona si potrebuje ospravedlnit, ze to, co kona, je spravne, inak by sa tirz v myslienkach zblaznila..mozno jej chybalo take to vzrusenie, chcenie, lebo zivot v manzelstve je iny ako v zacinajucom vztahu, nemyslim zly, nudny, ale iny. Tam su uz ine hodnoty.
@autor mrzi ma to. Vela sil
@cubo2 v tomto prípade, stojí ti za to? Nedrz ju ako vravíš zlyhala aj ako mama ma iné priority myslíš ze HD ten keď sa jej nabazi nepošle ju späť? Ešte bude klopkat na tvoje city a dvere uvidíš. Musíš sa vzchopit a mať svoju hrdosť na mieste je zo ťažké no kvôli dcére a do budúcna aj pre svoje šťastie sa musíš opäť od nuly postaviť a neboj sa do prácu všetko máš isto to niesu až také dôležité veci. No toto co si mal chceš tak žiť v seba klame?
@cubo2 pozri sa, áno, más cestu. Máš kde bývať, máš prácu, urcite nejakých ľudí okolo seba a ostane ti, nejako, tá dcéra. Budes ju mat v starosti, ako sa dohodnete. Más len 35 ci 36 rokov, to je kludne vek na dalsiu pani stretnúť a akoby novú rodinku aj, len pozeraj a vyberaj potom. Nie je kazdý , ako ona bola. Sú takí aj muži, aj ženy. A som rada, že je aj taky muz, ako si ty. No čo by dalo tunak, 70% modreho koníka takeho stretnut, ako si ty. Tvoje pocity, myslienky, zelania a to vsetko, sú správne a sú namieste.
Vsetko to chce iba tvoje sústredenie o snahu , aby si ty žil ďalej a to čo najlepsie, ako mozes. Stráviš cas aj s dcerou, s ludmi, ktorych mas rad, pri aktivitach, či na miestach, ktoré maš rád. Neostava ti ani nič iné, a mysli nato, že nie si jediný, čo ťa ono toto spasenie postretlo a bude stretat aj iných ľudí a to vzdy a vsade. Rozvod klope na dvere kazdemu a kazdý deň, alebo rozchod...... alebo staré dobré ošarpané, známe: pro jedno kvítí slunce nesvítí. A poď moj krasny dalej, krácaj v živote, a prijmi doňho potom už vzdy len nejakú inú. Prajem vela zdravia. 😚
@cubo2 ešte ti chcem povedat, neurob podobnú hlúposť, ako moj známy. : manzelka, 2 deti, manzelkina kouzelna hůlka na perfektnú postavu a vzdy správanie ako za mlada, ci slobodna, zábava vzdy a vsade. Podvedenie bolo a následne rozvod. Potom od milenca táto rozvedenica dofrcala za bývalým manzelom a s velkým prosíkom, ze 2 deti, ju zobral naspäť. Konalo sa 3tie dieta a druhá svadba s tym istym muzom. Podvedený manzel si bral vo svojom zivote druhyx svoju kouzelnu hůlku na základe 3tieho dietata a xtej šance. Náš manzel bol znova aj pocas 2heho manzelstva touto manzelkou podvedený a vykonal sa 2hyx znovu rozvod. Otázka: ked príde od nového chlapa znova, za svojím dvojitým exmanzelom, znova sa budú konať prijímačky a následne mozno 4té dieta? Ľudia si majú uvedomovať svoju naivitu pred klopkaním diabla na ich dvere, aby mohli vobec v zdraví prezívat svoje dni. Nebud naivný ako moj známy.
@cubo2 ešte ti chcem povedat, neurob podobnú hlúposť, ako moj známy. : manzelka, 2 deti, manzelkina kouzelna hůlka na perfektnú postavu a vzdy správanie ako za mlada, ci slobodna, zábava vzdy a vsade. Podvedenie bolo a následne rozvod. Potom od milenca táto rozvedenica dofrcala za bývalým manzelom a s velkým prosíkom, ze 2 deti, ju zobral naspäť. Konalo sa 3tie dieta a druhá svadba s tym istym muzom. Podvedený manzel si bral vo svojom zivote druhyx svoju kouzelnu hůlku na základe 3tieho dietata a xtej šance. Náš manzel bol znova aj pocas 2heho manzelstva touto manzelkou podvedený a vykonal sa 2hyx znovu rozvod. Otázka: ked príde od nového chlapa znova, za svojím dvojitým exmanzelom, znova sa budú konať prijímačky a následne mozno 4té dieta? Ľudia si majú uvedomovať svoju naivitu pred klopkaním diabla na ich dvere, aby mohli vobec v zdraví prezívat svoje dni. Nebud naivný ako moj známy.
@kassandra25 presne toto očakávam že urobí môj pripeceny švagor🙈 žil s totalnou p ... nikto ju nemal rád, nedal si ju vyhovoriť . Dve deti, nikdy jej na nich nezáležalo. Spávať začala s jeho kamošom, rozbila celú partiu. Bože, kým ju ten vysťahoval... On si vôbec nevie dupnúť. Prešiel rok, starostlivosť o deti upravená iba ústne, každé tri dni si ich striedajú (chudence deti), auto si tiež striedajú, pritom majú každý na vlastné. Keď mu zavolá, hneď zdvíha... On ju absolútne nevie pustiť, tej ženskej sa snáď nezbavíme 😤 už čakám kedy sa k nej vráti. A dúfam, že svadba a tretie dieťa a následne ďalší milenec , ako píšeš... To je normálne diagnóza takýto blbec chlap.
@kassandra25 presne toto očakávam že urobí môj pripeceny švagor🙈 žil s totalnou p ... nikto ju nemal rád, nedal si ju vyhovoriť . Dve deti, nikdy jej na nich nezáležalo. Spávať začala s jeho kamošom, rozbila celú partiu. Bože, kým ju ten vysťahoval... On si vôbec nevie dupnúť. Prešiel rok, starostlivosť o deti upravená iba ústne, každé tri dni si ich striedajú (chudence deti), auto si tiež striedajú, pritom majú každý na vlastné. Keď mu zavolá, hneď zdvíha... On ju absolútne nevie pustiť, tej ženskej sa snáď nezbavíme 😤 už čakám kedy sa k nej vráti. A dúfam, že svadba a tretie dieťa a následne ďalší milenec , ako píšeš... To je normálne diagnóza takýto blbec chlap.
@lucia245 úplne ti rozumiem. Vy ako rodina mozete urobit iba jedno. Ochranit si svoje zdravie. Tu sa hovorí o zdravi ale duševnom. Ty, mama, pokial este zijú rodicia, ostatok rodiny, deti, atd, ochráňte sa pred takýmto človekom a konaním takéhoto človeka a to jeho odsunutím, jeho vypustením od vás. Nech vás to nezaujíma, netrápi, kazdý má moznost sa zariadiť a nech toto nie je vasa rodina, ako píses, ze mas obavy, ze sa tej ženskej z rodiny nezbavíte. Vy nie ste povinní na tvojeho brata zuby ceriť, ani s ním robit komunikácie ci osobné stretnutia, keď vidite a vnímate to, ako degradovane sa moze niekto správať a konať. Vy si uchovajte vlastné duševné zdravie pred zlými vplyvmi v živote, kam patrí i on a sposobuje aj on a nechajte a pomozte takemuto clovekovi ísť tam a padnúť tam, kam chce. Či už padne tam kam chce, bez vašeho prítomného života a buď to vstane a bude kráčať s niekým iným, alebo sa nechá zabiť svojim rozhodnutím, comu sa v živote nechá demolovať, nech nie je vaša starosť. Vy v živote, nemusíte nič, len raz zomrieť a keď sa to dá, čo i len trošičku, starajte sa čo najlepšie o vas samých a svoje potomstvo, so svojimi úplne najblizsími, preto nemajte výčitky, hoci je to brat, je to vlastne taký istý človek, ako i váš sused, vy sa snažte iba o to, ako vy dopadnete alebo vaše deti. Ja viem, ze to je tazké, ale s kazdým mozete jednat, iba na takej úrovni, na akej je a prisposobit svoj život tomu v co najlepsej línii. Este dnes dajte vlastnym detom 10x viac pozornosti namiesto svojho zlého brata. 🙂
@lucia245 citam omyl, ci brat, ci svagor, jedno, pointa ostáva.
@vevebono áno, tiež mi to je podozrivé, asi aj to, že aktívne išiel po mojej žene.. začínam mať z toho strach, dúfam že to nebude nejaký manipulátor narcis čo bude pri výchove mojej dcéry.. ach.. áno, keby to bolo len o mne nech ide do <>, ja sa už nejak poskladám, pomáha mi myslieť, že nie som ešte v 35r do starého železa, ale neskutočne ma serie, že budeme musieť našu úžasnú dcérku voziť medzi dvoma mestami a bytom / domom ako také mača, lebo znudená žena si nechala natlačiť kaleráby do hlavy.. hrozne ma to zdevastovalo, kde je dôvera, ako budem mocť veriť ďalšej partnerke..
@jazzy03 nie, som chlap z masa a kosti (a trochu tuku).. píšem odseky lebo sám neznášam čítať pol metra súvislých slov
@cubo2 pozor ešte na takých ako si opísal, aby tvoja žena nebola obeťou nejakého manipulatora. Lebo oni dokážu čakať, zblbnúť hlavne zúfalé ženy. Aby nebola len nejakým číslom, ktoré dostal do postele alebo nejakou chorou stávkou s kamošmi. Ver tomu, že oni vedia byť na 110% presvedčivý. Ale pre niečo bol sám a nikoho nemal. Žiadna mu doteraz nebola dosť dobrá? Až vydatá s dieťaťom? Pre slobodného aktívneho žrebca v rokoch "sen". Tu mi niečo nesedí....
Ja ti len pisem ze drz sa 🍀🍀🍀zvladnes to, mas 35r. Napisem ti len ak by zena chcela, aby si sa odtrhol od roboty okolo domu, od pc, od vsetkeho toho stereotypu da sa to. Moj chlap je od rana do vecera v robote, cez vikend preraba dom, ale vzdy mu viem povedat ze teraz sa budes venovat mne a dcere a hotovo. Dcera ma 8r, a nechcem aby si z detstva pamatala len ze prerabame dom🤦♀️🤷♀️... takze keby zena chcela ta stopnut od roboty vie to... vyhovovalo jej ze ma volny cas pre seba ....mnoho raz som si povedala ze ja to s tym mojim chlapom uz nedam,, je extrem ze nema kedy sa nam venovat... ale robi to pre rodinu... sme spolu 12 r, 8,5 r manzelia. Su chvile ze to uz nedavam... xy x povedat ze naco sa zenil ked sa len vrta v dome...ale pochopi ,,,a ideme spolu ako rodina aspon 2-3x do tyzdna ci na prechadzku, na bicykel, na zmrzlinu a pod... nikdy by som mu toto nespravila... ale snazim sa ho odthnut zo stereotypu,,, a niekedy aj sam nieco vymysli za vylet aktivity a to ma tesi este viac...ked su tam city z jej strany ku kolegovi tazko radit...ale nenehaj so sebou zametat... ja aby som so svojim muzom travila aspon ako tak cas,,, radsej som s nim robila veci na dome,,,,pokecali sme,,, boli pri sebe,,, tesila nas praca,,, a dakedy zas si spravila program s dcerkou on si porobil a vecer sme spolu vsetci skladali puzzle,,,slak by to trafil aby sa muz isiel zodrat a zena kavickuje s inym....
Prežil som to isté ako ty. Do bodky.
Ak chceš napíš.
Odpoveď nenájdeš.
Trápim sa 2 roky len pre našu dcéru.
Žiaden sex, žiadna úcta, denne tie isté ničivé myšlienky v hlave.
Neviem aká si silná osobnosť ale podla toho co píšeš ti poviem ze sa budeš len trápiť otázkami na kotle nikdy nedostaneš odpoveď....
Nie je deň ani časť dňa aby som na to nemyslel.
Postupne ta to zničí tak, že si sam u edomis ze koniec bude asi to najlepšie lebo už nebudeš vládať.
Dodnes pozerám len na dcéru lebo ináč by som bol už preč.
Ta zrada, tie klamstvá, tie predstavy kde hola a co robila ta budu ničiť mesiace.
Ak chceš napíš.
Odpoveď nenájdeš.
Neviem aká si silná osobnosť ale podla toho co píšeš ti poviem ze sa budeš len trápiť otázkami na kotle nikdy nedostaneš odpoveď....
Postupne ta to zničí tak, že si sam u edomis ze koniec bude asi to najlepšie lebo už nebudeš vládať.
Ta zrada, tie klamstvá, tie predstavy kde hola a co robila ta budu ničiť mesiace.
@jozeffezoj
@cubo2
neprehánajte a vzchopte sa..treba sa vyplakať..najhorši je prvy mesiac, potom čl9vek aj to druheho začne vidiet v inom svetle a jeho chyby, nielen ružove okuliare ..a nejak sa citovo odputať a nie roky a roky sa ničiť, predstavovat si holé scény a trestať ďalšieho partnera za chyby predchadzajúceho
Ak chceš napíš.
Odpoveď nenájdeš.
@jozeffezoj ty si tu písal, či sa mýlim?
@jozeffezoj
@cubo2
neprehánajte a vzchopte sa..treba sa vyplakať..najhorši je prvy mesiac, potom čl9vek aj to druheho začne vidiet v inom svetle a jeho chyby, nielen ružove okuliare ..a nejak sa citovo odputať a nie roky a roky sa ničiť, predstavovat si holé scény a trestať ďalšieho partnera za chyby predchadzajúceho
@karolinakr myslím ze sa všetci zhodneme na tom, že sú rôzne osobnosti ľudí ktoré si veci berú rôzne a nejaká rada ktorá je univerzálna neexistuje.
Niekto sa zloží keď rozleje mlieko, niekto keď mu ukradnú auto, iný keď ochorie, iný keď príde o prácu, o byt na úver, o rodinu a vztah.
Každý človek má hranice inde.
Žiaľ poznal som osobne 3 ľudí ktorí si prešli zložitým obdobím v živote a siahli si na život a dnes už nie sú medzi nami. Nie je to o slabostve, ani o osobnom hrdinstvo kopnúť svoju polovičku do zadku a vyhodiť ju z bytu či domu. To by bolo to najľahšie aj najťažšie zároveň. Na MK je vla rad typu vzchop sa, chod si za šťastím od ľudí ktorých potom čítaš tému ze tu píšu mesiac v kuse a sú nešťastní lebo im zjedla levanduľa....
@jozeffezoj a co sa zmenilo? Ste spolu?
@mk22 napíšm SS nech to tu nezahlcujem
@mk22 napíšm SS nech to tu nezahlcujem
@jozeffezoj škoda, aj ja som zvedavá ako to zvládaš. Mohol si napísať sem,
@jozeffezoj škoda, aj ja som zvedavá ako to zvládaš. Mohol si napísať sem,
@demodun ok.
Ako?.. Ťažko.
Manželka sa zmenila, oľutovala co spravila aj to ze už čas nikdy nevráti späť a ze jej to je ľúto, aj keď mi to nikdy nebola schopná povedať do očí, len keď mi písala z prace po ťažkom dní, zlých snoch atď.
Celkovo sa správa lepšie a asi mi dáva viac lásky ako ja jej, aj keď celkovo moje predstavy sú o láske iné.
A čo ja?
Trápim sa. Denne. Ráno ci večer ci v práci. Pomaly ma to zozeira už 2 rok. Intímny život 0 bodov a to bude zrejme aj to co tento náš vztah pochova.
Som totálne sex. frustrovaní a vyberá si to na mne psych. dán navyše. Pomaly v sebe zatváram posledné pomyselne dvere, kým si uvedomím ze to zrejme celé za to nestojí a bude to v nas tlieť stale. Za iných okolností ohľadom nehnuteľnosti a alebo malej by sme už asi spolu neboli.
Obdivujem ženy aj mužov ktorí sa cez to dokázali preniesť aj tých, ktorí hneď odišli a rozbili rodinu.
Zrejme si musím prejsť všetkým, aby som si vnútrorne obhájil to, co zrejme nevyhnutné raz príde.
Alebo príde niekto, kto sa o mňa ako o muža, človeka bude zaujímať viac a ja to všetko pochovam cez niekoho a niečo, čo by som nikdy nepovedal.
Začal som opäť cvičiť, starať sa o seba a aj to cítim na pohľadoch zien, tak sa aspoň necítim úplne ako 0. Možno sa nakoniec zbláznim ja a nechám všetko pre nejakú 30 ročnú babu aj keď poviem pravdu neviem si predstaviť nejaké randenie a všetky tie veci od znova.....
Ľúbim svoju dcéru a co cítim k žene neviem.
Casto sa ma pýtam ci ju ľúbim ale sama cíti tu mechanickú odpoveď. Niekedy mám dobre dní a chcem všetko hodiť za hlavu a niekedy je to zle, hlavne keď sa to nakopi aj s problémami v práci alebo zdravím a ešte keď do toho príde ta sexuálna stránka tak je to velmi zle. Proste trápenie.
Venujem sa malej, jej krúžkom, sebe, cvičím, behám, zdravšie jem, chcem ísť ešte na operáciu ohľadom mužského problému a uvidíme. Ale áno, motam sa v kruhu v podstate. Vyticil som doma určite hranice komunikácie a prestali sme sa hádať, skriepit atď..
Partnerský vzťah je na tom lepšie ale sex mi extremne chyba a to ma ničí.
Preto píšem aj autorovi, že nebude to ľahké ak to chce prekonať. Je to extrémny boj a úplne chápem jeho zmätok
@demodun ok.
Ako?.. Ťažko.
Manželka sa zmenila, oľutovala co spravila aj to ze už čas nikdy nevráti späť a ze jej to je ľúto, aj keď mi to nikdy nebola schopná povedať do očí, len keď mi písala z prace po ťažkom dní, zlých snoch atď.
Celkovo sa správa lepšie a asi mi dáva viac lásky ako ja jej, aj keď celkovo moje predstavy sú o láske iné.
A čo ja?
Trápim sa. Denne. Ráno ci večer ci v práci. Pomaly ma to zozeira už 2 rok. Intímny život 0 bodov a to bude zrejme aj to co tento náš vztah pochova.
Som totálne sex. frustrovaní a vyberá si to na mne psych. dán navyše. Pomaly v sebe zatváram posledné pomyselne dvere, kým si uvedomím ze to zrejme celé za to nestojí a bude to v nas tlieť stale. Za iných okolností ohľadom nehnuteľnosti a alebo malej by sme už asi spolu neboli.
Obdivujem ženy aj mužov ktorí sa cez to dokázali preniesť aj tých, ktorí hneď odišli a rozbili rodinu.
Zrejme si musím prejsť všetkým, aby som si vnútrorne obhájil to, co zrejme nevyhnutné raz príde.
Alebo príde niekto, kto sa o mňa ako o muža, človeka bude zaujímať viac a ja to všetko pochovam cez niekoho a niečo, čo by som nikdy nepovedal.
Začal som opäť cvičiť, starať sa o seba a aj to cítim na pohľadoch zien, tak sa aspoň necítim úplne ako 0. Možno sa nakoniec zbláznim ja a nechám všetko pre nejakú 30 ročnú babu aj keď poviem pravdu neviem si predstaviť nejaké randenie a všetky tie veci od znova.....
Casto sa ma pýtam ci ju ľúbim ale sama cíti tu mechanickú odpoveď. Niekedy mám dobre dní a chcem všetko hodiť za hlavu a niekedy je to zle, hlavne keď sa to nakopi aj s problémami v práci alebo zdravím a ešte keď do toho príde ta sexuálna stránka tak je to velmi zle. Proste trápenie.
Venujem sa malej, jej krúžkom, sebe, cvičím, behám, zdravšie jem, chcem ísť ešte na operáciu ohľadom mužského problému a uvidíme. Ale áno, motam sa v kruhu v podstate. Vyticil som doma určite hranice komunikácie a prestali sme sa hádať, skriepit atď..
Preto píšem aj autorovi, že nebude to ľahké ak to chce prekonať. Je to extrémny boj a úplne chápem jeho zmätok
@jozeffezoj toto je týranie aj seba samého, aj tvojej ženy 🙈 keď zostať, tak zabudnúť... a nie že zostať spolu a dať jej to vyžrať 🙈 a prečo nemáte žiadny sex? ona nechce či ty?
@jozeffezoj toto je týranie aj seba samého, aj tvojej ženy 🙈 keď zostať, tak zabudnúť... a nie že zostať spolu a dať jej to vyžrať 🙈 a prečo nemáte žiadny sex? ona nechce či ty?
@zuzanka.zuzu nedávam jej nič vyzrat.
Ma 20 dôvodov prečo nie.
Práca, únava, mala je doma, ženské dní, dnes nie, hlava ma boki, nachladena som a dookola.
Uvažujem že túto stránku proste spolu ukončíme a myslím ze to už bude originál začiatok konca.
@demodun ok.
Ako?.. Ťažko.
A čo ja?
@jozeffezoj a sex nemate, lebo ty nechces ci ona?
@zuzanka.zuzu nedávam jej nič vyzrat.
Ma 20 dôvodov prečo nie.
Práca, únava, mala je doma, ženské dní, dnes nie, hlava ma boki, nachladena som a dookola.
Uvažujem že túto stránku proste spolu ukončíme a myslím ze to už bude originál začiatok konca.
@jozeffezoj no to ma mrzí.
Ak ťa odmieta tak to už lepšie nebude. To už bude naozaj začiatok konca.
Naozaj sa navzájom týrate. Obdivujem ťa, že si to tak dlho vydržal. Tvoj "problém" bude súvisieť aj s jej správaním. To si ale budeš musieť vybojovať v hlave sám. Držím ti palce
@jozeffezoj no to ma mrzí.
Ak ťa odmieta tak to už lepšie nebude. To už bude naozaj začiatok konca.
Naozaj sa navzájom týrate. Obdivujem ťa, že si to tak dlho vydržal. Tvoj "problém" bude súvisieť aj s jej správaním. To si ale budeš musieť vybojovať v hlave sám. Držím ti palce
@demodun musím to riešiť lebo zo mňa bude ešte aj impotent. Mam pocit ze od pása dole som mŕtvy.
@demodun musím to riešiť lebo zo mňa bude ešte aj impotent. Mam pocit ze od pása dole som mŕtvy.
@jozeffezoj aj vies prečo s tebou zena nechce spavat?
@jozeffezoj aj vies prečo s tebou zena nechce spavat?
@magic08 vraj ma nejaký blok, ze proste sa jej všetko zhnusilo tým co spravila. Za psychológom nešla aj napriek mojim nejednym odporúčaniami.
Preto aj autor tohto príspevku by mal zvážiť ci to bude schopný prekonat

@cubo2 manzelovi toto spravila ex. Nastupila po materskej a bum... Ona sa aj chcela rozviest, tak sa rozviedli. Neveru nedokazal odpustit.
Ja by som tiez neveru nedokazala odpustit..si este mlady, je to tazke, ale zivot pojde dalej aj bez nej..skoda, ze si tym musi prejst dieta .
Ked zacnu spolu byvat, zacne realny zivot a ani pan dokonaly, nemusi byt dokonaly ako bol ked bol iba Kolega.