Manželku nebaví varenie. Ako sa s tým vyrovnať?
Manželku nebaví varenie. Nič nevarí ani nepečie. Jedlo len v reštaurácii alebo donáška, zákusky z cukrárne. Kuchynské spotrebiče okrem rýchlovarnej kanvice nepoužíva. Aj keď navarím, často si to jem sám. Aj jednoduché koláče pečiem sám. Manželka si kupuje v pekárni. Na štedrý večer som varil večeru, ale večeral som sám, neprišla ani k stolu. Vzala si len z vianočného pečiva, ktoré som robil. Nechcela ani vianočný stromček. Deti nemáme, nemohli sme mať. Keď vidím fotky jedál, zákuskov, koláčov, ktoré uverejňujete na stene, fotky vianočných stromčekov čo ste mali cez vianoce, je mi smutno za detstvom, lebo tak to bolo kedysi aj u nás doma, u rodičov.
@anonym_autor fakt už skončí s týmto ,zbytocne sa zhadzujes ,rozved sa keď sa ti nepáči zivot s ňou alebo sa nauč varit
Ja sa jej ani nečudujem,že s tebou nechce ani za stolom sedieť,veď keď musí doma toto pocuvat čo píšeš
@minenkaa doma sa o tom nerozpravame, rozprava len o svojej praci, domacnost ju nezaujima.
@anonym_autor fakt už skončí s týmto ,zbytocne sa zhadzujes ,rozved sa keď sa ti nepáči zivot s ňou alebo sa nauč varit
Ja sa jej ani nečudujem,že s tebou nechce ani za stolom sedieť,veď keď musí doma toto pocuvat čo píšeš
@minenkaa tak ak muz vedie domacnost ze vari, pecie, pere, zehli, vymiena ziarovky, zasuvky, vypinace, meni vodovodne baterie, cisti odpady, maluje, kladie plavajucu podlahu, tmeli steny, maluje, robi udrzbu auta, stara sa o zahradu, tak sa vlastne zhadzuje, no pekne.
@minenkaa tak ak muz vedie domacnost ze vari, pecie, pere, zehli, vymiena ziarovky, zasuvky, vypinace, meni vodovodne baterie, cisti odpady, maluje, kladie plavajucu podlahu, tmeli steny, maluje, robi udrzbu auta, stara sa o zahradu, tak sa vlastne zhadzuje, no pekne.
@anonym_autor zhadzujes sa tým že kydas na svoju ženu,si uvedim ,že ona nie je zodpovedná za tvoju nespokojnosť
Nerobíš nič viac ako ini ľudia
@anonym_autor prečo sa nerozvedieš?
@anonym_2ae2f3 mimo temu,prečo ta to mrzí,prečo to ľudia píšu ,veď tých ľudí vôbec nepoznáš a ani ich príbeh
@minenkaa pretože som až priveľmi empatická. Mňa včera rozcítilo aj odvrhnuté mláďa opičky, čo ti poviem? 🤷♀️
@anonym_autor ešte raz ,prečo sa nerozvedies?
@minenkaa lebo nechcem zostat sam
@earlgrey zlatko... a ty by si mala sex s chlapom, čo sa takto ľutuje? 🙂
@morpheuss Láska, ty by si mal sex so ženou, ktorá ani prstom doma nepohne, nesadne si s tebou k stolu, nekomunikuje s tebou, nezdieľa s tebou absolútne nič? 😁 vlastne blbá otázka...áno, ty by si ju poriadne vyprášil 🤣🤣🤣
@jaskolka nemá rada bežné jedlá, okrem ázijskych jedál nič iné nejedáva.
@anonym_autor ona nie je slovenka? Veď kľudne mohla so svojou ázijskou donášku sedieť vedľa teba pri štedrovecernom stole a večerať. Môj muž neznáša ryby, no upiekla som mu kuracie rezne. Zrejme už z domu má tak zafixované, že žiadne vianočné zvyky sa nepraktizovali a ani ona s nimi nezačne. Tak si var len pre seba teda. No myslím si , že u vás to nebude len o tom varení a pečení.
Ved tu donasku si moze zjest aj pri tebe..., ale spolocne stolovanie je zrejme Vas najmensi problem
@earlgrey mame kazdy svoju spalnu, nespavame spolu. Nechodime spat v rovnakom case ani nevstavame v rovnakom case.
@anonym_autor a ľúbi ťa ona vôbec? Mám z toho pocit, že nie ste manželia, iba spolubývajúci. Deti nemáte, spite oddelene, no čo čakáš? Zázrak? Nie, ten už nepríde. Daj žiadosť o rozvod, zbal si veci a choď bývať inam. Potom si zariad život podľa seba, svojich predstáv a užívaj si to. Tento život čo máš teraz ťa zožiera postupne.
@anonym_95773a ty si úplne spiatočnícka puča 😀 ani sa nečudujem že si sama... predstav si v tvojej obmedzenej hlavičke že sú muži ktorí nevedia vymeniť zámok. raz ti jeden taký možno zachráni život keď ťa bude operovať. predstav si že sú ženy ktoré nevaria. raz ti taká jedna možno zachráni dieťa ... pozri jej do očí a povedz že je "hlúpa a lenivá jak voš" alebo "egoistické nemehlo" 🙈 a po operácii povedz prednostovi že je "dutý nemožný chlap" 🙈
@zuzanka.zuzu presne tak, osamelá tupaňa si dovoľuje takto pľuť na ženy, len preto že nechcú alebo nevedia variť. Pritom môžu vynikať v niečom inom

Kvôli čomu spolu stále žijete? Vyzerá, že váš vzťah sa skončil už dávno a varenie je ten najmenší problém. Mrzi ma to. 🥺
@anonym_2ae2f3 mimo temu,prečo ta to mrzí,prečo to ľudia píšu ,veď tých ľudí vôbec nepoznáš a ani ich príbeh