icon

Manželov účet na Pokeci

13. júl 2025

Ahojte dievčatá, manželovi dnes prišla sms o aktivácii služby pokec plus...asi ma účet na pokeci??? Obaja mame 40+...neviem, čo si mám myslieť...Mate skúsenosť? Ďakujem za každú reakciu

Strana
z4
taktotedanie
13. júl 2025

@anonym_autor konfrontovala si ho? Jasne ze ma ucet na pokeci
Asi by som na tvojom mieste muza posadila a na rovinu sa s nim porozpravala, nech zbytocne nerobi z teba blbca

autor
13. júl 2025
@taktotedanie

@anonym_autor konfrontovala si ho? Jasne ze ma ucet na pokeci
Asi by som na tvojom mieste muza posadila a na rovinu sa s nim porozpravala, nech zbytocne nerobi z teba blbca

@taktotedanie ešte nie

biba_18
13. júl 2025

fuuha, ešte aj plusko si platí 😲🤦‍♀️

maca1984
13. júl 2025

Nie asi, ale určite tam má účet.
To plusko treba predsa zaplatiť, a predpokladám, že sa to uhrádza na " nick ".

autor
13. júl 2025
@biba_18

fuuha, ešte aj plusko si platí 😲🤦‍♀️

@anonym_autor
@biba_18 vieš o akú službu ide?

biba_18
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor

@anonym_autor že máš prístup kto ti pozeral profil, kto ťa pozýva na stretko, máš archív pošty…

taktotedanie
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor

@anonym_autor tak by som to hned riesila s manzelom !! evidentne si zije iny virtualny zivot
Pozera si historiu, vie zistit kto sledoval jeho profil atd je tam toho viac

autor
13. júl 2025
@maca1984

Nie asi, ale určite tam má účet.
To plusko treba predsa zaplatiť, a predpokladám, že sa to uhrádza na " nick ".

@maca1984 na PC som nikdy nič nezachytila, asi cez mobil si tam chodi

maca1984
13. júl 2025
@anonym_autor

@maca1984 na PC som nikdy nič nezachytila, asi cez mobil si tam chodi

@anonym_autor

autor
13. júl 2025
@taktotedanie

@anonym_autor tak by som to hned riesila s manzelom !! evidentne si zije iny virtualny zivot
Pozera si historiu, vie zistit kto sledoval jeho profil atd je tam toho viac

@taktotedanie neprizná sa mi, nevieš, ako môžem zistiť viac?

billy_jean
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a odkiaľ vieš, že teda má plusko? Videla si správu? Tak tam to bolo napísané.

autor
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nikdy som nič také neriešila, doposiaľ nebol dôvod, neviem, ako sa hnut, ale chcem byť krok vpred

autor
13. júl 2025
@billy_jean

@anonym_autor a odkiaľ vieš, že teda má plusko? Videla si správu? Tak tam to bolo napísané.

@anonym_autor nikdy som nič také neriešila, doposiaľ nebol dôvod, neviem, ako sa hnut, ale chcem byť krok vpred
@billy_jean áno, dnes mu došla sms o aktivácii služby plus

taktotedanie
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ved si videla tu sms, co sa ti neprizna pritlac na neho, mas tu sms? Nie je tam nick?
Akoze robi si z teba blazna, na pokeci si vypisuje a mozno aj dohaduje sex stretnutia a ty si ho neposadis a nezrobis cirkus? Vycistila by som mu tak zaludok ako nikdy,

maca1984
13. júl 2025
@anonym_autor

@billy_jean áno, dnes mu došla sms o aktivácii služby plus

@anonym_autor videla si tú sms ?
Tak mu kukni do tel.či nemá v odoslaných sms kde to aktivoval .
Tam by si mala nájsť aj jeho nick

maca1984
Autor odpoveď zmazal
autor
13. júl 2025
@taktotedanie

@anonym_autor ved si videla tu sms, co sa ti neprizna pritlac na neho, mas tu sms? Nie je tam nick?
Akoze robi si z teba blazna, na pokeci si vypisuje a mozno aj dohaduje sex stretnutia a ty si ho neposadis a nezrobis cirkus? Vycistila by som mu tak zaludok ako nikdy,

@taktotedanie mne to hlava neberie ešte vieš, nikdy sme nic podobne neriešili. Nikam nechodí.

autor
13. júl 2025
@taktotedanie

@taktotedanie mne to hlava neberie ešte vieš, nikdy sme nic podobne neriešili. Nikam nechodí.

autor
13. júl 2025
@maca1984

@anonym_autor videla si tú sms ?
Tak mu kukni do tel.či nemá v odoslaných sms kde to aktivoval .
Tam by si mala nájsť aj jeho nick

@maca1984 tak musím pozrieť jeho mobil

maca1984
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor pozri.
Ak nájdeš, urobila by som si fotku.
A konfrontovala ho.

taktotedanie
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor “ticha voda brehy myje” , evidentne uzdu popustil vo virtualnom svete
Komfrontuj tvrdo nemas na vyber nenehaj zo seba robit trubku

autor
13. júl 2025
@maca1984

@anonym_autor pozri.
Ak nájdeš, urobila by som si fotku.
A konfrontovala ho.

@maca1984 Ďakujem veľmi pekne za radu

januska12323
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor čítala si sms tak vieš jeho nick a vieš si ho pozrieť na pokeci. Pokiaľ máš na to gule môžeš si vytvoriť nick alebo od niekoho požičať a nenápadne sa povypytovať až k stretnutiu a tam slávnostne prídeš ty. Bez dôkazov bude zatĺkať a klamať.

maca1984
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor absolútne nemáš za čo.
Ja osobnú skúsenosť nemám, ale mám kamarátku čo takto " načapala " muža na zoznamke, potom zistila že aj iný-ďalší profil mal na fb.
Hnus čo podaktorí chlapi dokážu.
Držím palec ✊️

adalee
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor zisti nick, vytvor si profil a nazri mu do profilu. Ak bude na teba reagovať, budeš vedieť, že snorí za babami

autor
13. júl 2025
@maca1984

@anonym_autor absolútne nemáš za čo.
Ja osobnú skúsenosť nemám, ale mám kamarátku čo takto " načapala " muža na zoznamke, potom zistila že aj iný-ďalší profil mal na fb.
Hnus čo podaktorí chlapi dokážu.
Držím palec ✊️

@maca1984 práve preto som prekvapená, vieš. Nemám a teda ani on (aspoň doteraz tvrdil) fb ani žiadne iné sociálne siete. Mame dosť náročné zamestnanie, co sa týka povinnosti, preto nie je čas...a v neposlednom rade nie sme puberta, že pokec, rozum sa mi pozastavuje

zmrzlinka2021
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a keby ste s mužom normálne komunikovali?

zmrzlinka2021
13. júl 2025
@anonym_autor

autor
13. júl 2025
@anonym_autor

@maca1984 práve preto som prekvapená, vieš. Nemám a teda ani on (aspoň doteraz tvrdil) fb ani žiadne iné sociálne siete. Mame dosť náročné zamestnanie, co sa týka povinnosti, preto nie je čas...a v neposlednom rade nie sme puberta, že pokec, rozum sa mi pozastavuje

@anonym_autor Každopádne ďakujem za tvoje reakcie

autor
13. júl 2025
@zmrzlinka2021

@zmrzlinka2021 bude si myslieť, že som mu vliezla do mobilu...urobím také dusno...chcem ušetriť deti a najprv zistiť a konfrontovať ho tak, aby nemohol bocit

Strana
z4