Manželov účet na Pokeci
Ahojte dievčatá, manželovi dnes prišla sms o aktivácii služby pokec plus...asi ma účet na pokeci??? Obaja mame 40+...neviem, čo si mám myslieť...Mate skúsenosť? Ďakujem za každú reakciu
@anonym_autor konfrontovala si ho? Jasne ze ma ucet na pokeci
Asi by som na tvojom mieste muza posadila a na rovinu sa s nim porozpravala, nech zbytocne nerobi z teba blbca
@taktotedanie ešte nie
fuuha, ešte aj plusko si platí 😲🤦♀️
Nie asi, ale určite tam má účet.
To plusko treba predsa zaplatiť, a predpokladám, že sa to uhrádza na " nick ".
fuuha, ešte aj plusko si platí 😲🤦♀️
@anonym_autor
@biba_18 vieš o akú službu ide?
@anonym_autor
@biba_18 vieš o akú službu ide?
@anonym_autor tak by som to hned riesila s manzelom !! evidentne si zije iny virtualny zivot
Pozera si historiu, vie zistit kto sledoval jeho profil atd je tam toho viac
Nie asi, ale určite tam má účet.
To plusko treba predsa zaplatiť, a predpokladám, že sa to uhrádza na " nick ".
@maca1984 na PC som nikdy nič nezachytila, asi cez mobil si tam chodi
@anonym_autor tak by som to hned riesila s manzelom !! evidentne si zije iny virtualny zivot
Pozera si historiu, vie zistit kto sledoval jeho profil atd je tam toho viac
@taktotedanie neprizná sa mi, nevieš, ako môžem zistiť viac?
@anonym_autor a odkiaľ vieš, že teda má plusko? Videla si správu? Tak tam to bolo napísané.
@anonym_autor nikdy som nič také neriešila, doposiaľ nebol dôvod, neviem, ako sa hnut, ale chcem byť krok vpred
@anonym_autor a odkiaľ vieš, že teda má plusko? Videla si správu? Tak tam to bolo napísané.
@anonym_autor nikdy som nič také neriešila, doposiaľ nebol dôvod, neviem, ako sa hnut, ale chcem byť krok vpred
@billy_jean áno, dnes mu došla sms o aktivácii služby plus
@anonym_autor ved si videla tu sms, co sa ti neprizna pritlac na neho, mas tu sms? Nie je tam nick?
Akoze robi si z teba blazna, na pokeci si vypisuje a mozno aj dohaduje sex stretnutia a ty si ho neposadis a nezrobis cirkus? Vycistila by som mu tak zaludok ako nikdy,
@billy_jean áno, dnes mu došla sms o aktivácii služby plus
@anonym_autor videla si tú sms ?
Tak mu kukni do tel.či nemá v odoslaných sms kde to aktivoval .
Tam by si mala nájsť aj jeho nick
@anonym_autor ved si videla tu sms, co sa ti neprizna pritlac na neho, mas tu sms? Nie je tam nick?
Akoze robi si z teba blazna, na pokeci si vypisuje a mozno aj dohaduje sex stretnutia a ty si ho neposadis a nezrobis cirkus? Vycistila by som mu tak zaludok ako nikdy,
@taktotedanie mne to hlava neberie ešte vieš, nikdy sme nic podobne neriešili. Nikam nechodí.
@taktotedanie mne to hlava neberie ešte vieš, nikdy sme nic podobne neriešili. Nikam nechodí.
@anonym_autor videla si tú sms ?
Tak mu kukni do tel.či nemá v odoslaných sms kde to aktivoval .
Tam by si mala nájsť aj jeho nick
@maca1984 tak musím pozrieť jeho mobil
@anonym_autor “ticha voda brehy myje” , evidentne uzdu popustil vo virtualnom svete
Komfrontuj tvrdo nemas na vyber nenehaj zo seba robit trubku
@anonym_autor pozri.
Ak nájdeš, urobila by som si fotku.
A konfrontovala ho.
@maca1984 Ďakujem veľmi pekne za radu
@maca1984 tak musím pozrieť jeho mobil
@anonym_autor čítala si sms tak vieš jeho nick a vieš si ho pozrieť na pokeci. Pokiaľ máš na to gule môžeš si vytvoriť nick alebo od niekoho požičať a nenápadne sa povypytovať až k stretnutiu a tam slávnostne prídeš ty. Bez dôkazov bude zatĺkať a klamať.
@anonym_autor absolútne nemáš za čo.
Ja osobnú skúsenosť nemám, ale mám kamarátku čo takto " načapala " muža na zoznamke, potom zistila že aj iný-ďalší profil mal na fb.
Hnus čo podaktorí chlapi dokážu.
Držím palec ✊️
@maca1984 práve preto som prekvapená, vieš. Nemám a teda ani on (aspoň doteraz tvrdil) fb ani žiadne iné sociálne siete. Mame dosť náročné zamestnanie, co sa týka povinnosti, preto nie je čas...a v neposlednom rade nie sme puberta, že pokec, rozum sa mi pozastavuje
@anonym_autor a keby ste s mužom normálne komunikovali?
@maca1984 práve preto som prekvapená, vieš. Nemám a teda ani on (aspoň doteraz tvrdil) fb ani žiadne iné sociálne siete. Mame dosť náročné zamestnanie, co sa týka povinnosti, preto nie je čas...a v neposlednom rade nie sme puberta, že pokec, rozum sa mi pozastavuje
@anonym_autor Každopádne ďakujem za tvoje reakcie
@zmrzlinka2021 bude si myslieť, že som mu vliezla do mobilu...urobím také dusno...chcem ušetriť deti a najprv zistiť a konfrontovať ho tak, aby nemohol bocit

@anonym_autor konfrontovala si ho? Jasne ze ma ucet na pokeci
Asi by som na tvojom mieste muza posadila a na rovinu sa s nim porozpravala, nech zbytocne nerobi z teba blbca