Manželova kolegyňa mu vyznala lásku. Ako to riešiť?
Ahojte, mám problém a neviem ako ho vyriešiť. Pred pár dňami mal môj muž firemný večierok na ktorom mu jeho vydatá kolegyňa vyznala počas tanca lásku. Priznal sa mi včera večer, bál sa mi to povedať skôr, no myslím, že keby nechcel, nepovedal by mi to. Jeho kolegyňa je od neho navyše o dosť staršia, má tiež deti, no dospelé deti ktoré a nimi nebývajú a podľa toho čo môj manžel hovoril, majú doma s mužom krízu, zvykla sa mu počas rokov zverovat ako im to s mužom doma nefunguje, kde ešte akože zo srandy povedala, že im doma tri kondómy vystačia na rok. Doslova môjmu nedávno povedala, že ho miluje a že chce s ním zostať a pobozkala ho na pery. Ja tlak 500. Mal vtedy vypité, pýtala som sa ho čo jej na to povedal a on , že nič, že nevedel čo jej na to povedať, lebo bol v šoku. Rozplakal sa keď mi o tom hovoril.Že celý večer mu rozprávala komplimenty a spomínala kedy čo povedal. Manžel mal potom pár dní dovolenku, no v utorok ide do práce kde ju stretne a nevie čo robiť. Ja tiež nie. Povedala som mu, že jej jasne musí slušne vysvetliť, že on ju nemiluje, lebo ona si bude robiť ďalej nádeje a neviem kam by to mohlo smerovať. Navyše pobozkala ho na parkete kde tancovali aj ostatní kolegovia a určite budú reči. Čo robiť ? Ďakujem za pomoc
@lucka_ke no možno mu to lichotí, to nepopieram, ale zase nemusel mi o tom povedať. Mohol si to nechať pre seba a tajne pokračovať v načatom. Bol z toho veľmi zaskočený. Ona je od neho asi o desať rokov staršia
@silvina21 Alebo je tu este moznost,ze si tam vylizovali mandle pred celou firmou a bal sa,ze sa to dozvies,tak ti povedal,ze mu vyznala lasku. Prepac,ale toto nedopadne dobre. Ktory chlap toto povie manzelke? Mal kolegynu poslat do haja a zastat si vase manzelstvo a nie ti hovorit,ze sa donho kolegyna zamilovala a nechce ju urazit. Nabuduce sa s nou vyspi? Ak sa teda uz aj to nestalo. Teba neurazil tym,ze ti to povedal a tym,ze takto o nej uvazuje,ze ju nechce urazit? Proste slaboch a nespolahlivy muz.
Ja neviem mne sa to nezdá aby tvoj muz mal uplne ciste svedomie preboha prečo by plakal 🤦♀️ ked nic neurobil. Co je tak emocionálne nestabilný? Inac ženám uz načisto pridrbava. Ta kolegyni nefunguje vztah ta drbnem sa rovno na ženatého/zadaného. Ale sa nečudujem ..... poznáme to. Za mna nech to nerieši ani on ani ty. Nech sa to začne riesit ak si kolegyna opat raz bude potrebovať nieco dokazovať na úkor ineho.....
Ja neviem mne sa to nezdá aby tvoj muz mal uplne ciste svedomie preboha prečo by plakal 🤦♀️ ked nic neurobil. Co je tak emocionálne nestabilný? Inac ženám uz načisto pridrbava. Ta kolegyni nefunguje vztah ta drbnem sa rovno na ženatého/zadaného. Ale sa nečudujem ..... poznáme to. Za mna nech to nerieši ani on ani ty. Nech sa to začne riesit ak si kolegyna opat raz bude potrebovať nieco dokazovať na úkor ineho.....
@lb1984 ahoj, no, on plakal, lebo jemu sa to v živote nestalo, aby mu cudzia žena vyznala lásku.Ob bol z toho v šoku. Naliehala som naňho aby to s tou kolegyňou v utorok vyriešil, inak to s ňou budem riešiť ja. Sľúbil, že sa s ňou porozpráva. Písal mi hneď ako bol za ňou. Písal, že keď za ňou prišiel, než niečo stihol povedať, ona prvá mu povedala, že čo sa odohralo na večierku, zostane to na večierku. Že o Tom nechce rozprávať, a sú dosť starí na to, aby to brali s rezervou. Povedal, že v poriadku, a tak každý išiel po svojom. Jej bolo asi trápne, že on jej city neopätoval. Ja nechápem, na Facebooku má fotky s manželom, usmiata od ucha k uchu. Deti s nimi , všade kopa radosti a ona urobí toto ? Každý zažije vo vzťahu krízu, no nemôžeme hneď hádzať flintu do žita. Jej asi blbnu hormóny, zrejme prechádza obdobím menopauzy s to ju dohnalo k tomu nešťastnému excesu
@silvina21 Alebo je tu este moznost,ze si tam vylizovali mandle pred celou firmou a bal sa,ze sa to dozvies,tak ti povedal,ze mu vyznala lasku. Prepac,ale toto nedopadne dobre. Ktory chlap toto povie manzelke? Mal kolegynu poslat do haja a zastat si vase manzelstvo a nie ti hovorit,ze sa donho kolegyna zamilovala a nechce ju urazit. Nabuduce sa s nou vyspi? Ak sa teda uz aj to nestalo. Teba neurazil tym,ze ti to povedal a tym,ze takto o nej uvazuje,ze ju nechce urazit? Proste slaboch a nespolahlivy muz.
@marca12 no, už je to vyriešené. Jeho kolegyňa rezignovala. Mandle si nevylizovali, vo firme kde pracujú, mám kamarátku, ktorá na tom večierku bola tiež, videla ich. Písali sme si spolu.
@lb1984 ahoj, no, on plakal, lebo jemu sa to v živote nestalo, aby mu cudzia žena vyznala lásku.Ob bol z toho v šoku. Naliehala som naňho aby to s tou kolegyňou v utorok vyriešil, inak to s ňou budem riešiť ja. Sľúbil, že sa s ňou porozpráva. Písal mi hneď ako bol za ňou. Písal, že keď za ňou prišiel, než niečo stihol povedať, ona prvá mu povedala, že čo sa odohralo na večierku, zostane to na večierku. Že o Tom nechce rozprávať, a sú dosť starí na to, aby to brali s rezervou. Povedal, že v poriadku, a tak každý išiel po svojom. Jej bolo asi trápne, že on jej city neopätoval. Ja nechápem, na Facebooku má fotky s manželom, usmiata od ucha k uchu. Deti s nimi , všade kopa radosti a ona urobí toto ? Každý zažije vo vzťahu krízu, no nemôžeme hneď hádzať flintu do žita. Jej asi blbnu hormóny, zrejme prechádza obdobím menopauzy s to ju dohnalo k tomu nešťastnému excesu
@silvina21 som rada ,že ešte sú normálne zeny na svete a nerobia zo všetkého drámu

@beata_k teraz som sa s ním o tom rozprávala a vysvetlila som mu, že jej to musí na rovinu povedať, že o ňu nemá záujem, lebo ona si ktovie čo už domýšľa a môže svojmu mužovi povedať, že ona už má iného, lebo v jej očiach to je vnímané určite inak, a môže to u nich doma skončiť katastrofálne a úplne zbytočne. Môj muž mi sľúbil, že sa s ňou v utorok porozpráva
@silvina21 on by mal sam vediet, ze co ma povedat a reagovat mal na parkete okamzite, aj keby isel hned domov. Kde je tvoja ucta a respekt? On premyslal, aby jej neublizil??? A to ze obidvaja ublizili tebe ho a ju nenapadlo?? Ze sa z teba ludia smeju aka si hlupana? A co ked jej nieco tiez obetoval, objatie, dotyky.. vsak to jej pobozkanie nemohlo byt len tak, ona musela mat nejaky signal od tvojho manzela (uz dlhu dobu), a len to cim dal tym viac eskalovalo, urcite to pre neho nemohlo byt prekvapenie a mozno uz davno vedel. To ze sa rozplakal ani prave nebolo koli jej vyznaniu, ale koli tomu, ze ich vsetci videli a bal sa ta !! Nepremyslas? Vsak mezi nimi mohlo daco byt uz davno a teraz pretoze to vsetci videli, tak hraje divadlo, lebo vie, ze by si sa to dozvedela, a robi zo seba nevinneho a obet.
Nie nie, on ti na 100% klame. On ta uz davno podviedol. Ale ta zena bola opita a sa neudrzala.