Manželova nevera
Dobrý deň máme dve malé deti dva mesiace a druhý dva roky .Zistila som že mi bol manžel neverný .Našla som spravy s jeho milenkou .Viem nemala som sa mu hrabať v jeho súkromí ale nasrať ...ide o to že som sa ho to aj viac krát pýtala a nepriznal sa ,no ja som to cítila .Manžel pracuje v zahraničí bol preč tri mesiace a keď sa po troch mesiacoch vrátil išiel na 4 dní za milenkou .Ja som bola natom že jeho príchod má byť až po tých 4 dňoch samozrejme .Takže si užíval s milenkou namiesto toho aby sa ponáhľal za deťmi a ženou .Trválo to medzi nimi mesiac .My sne malý predtým medzi sebou problémy ,hádali sne sa .Oľutoval to ,odpustili by ste ???
Manzel je úplný chudák. Podľa mna nebude veľmi rodinný typ a deti ho asi veľmi nezaujímajú, lebo aj keby ste mami neviem aké nezhody, aby si dieťa nevidel. No a tá milenka, druhá chudera, mať guráž vyzdedať na kávičke od zeny, ktorá ma veľké brucho za rovno s nosom a tváriť sa, že nič, no to chce sakra zákerný charakter. Chápem, že tu na MK sú milenky svätý grál, ktorý keď je slobodný, tak už asi môže všetko, ale za mna sedieť na káve s tehotnou zenou, ktorej zvádzam chlapa, no fuj. 🤮 🤮 asi sa obaja k sebe napokon povahovo hodia. On hovädo, ona tiež.
Neodpustila... Nech ide tam kde mu bolo lepsie... Co si ty nejaka posledna moznost?
Uprednostnil milenku, podvádzal ťa , kašľa nie len na tvoje city ale aj na deti . Toto by som v živote neodpustila , vyhodila by som ho okamžite. Niekto by povedal že kôli deťom treba to prežiť....no ale ani na tých deťoch mu nezáležalo keď išiel najprv za cudzou ženskou.
Poviem ti z vlastnej skusenosti. NIE , neodpustil by som........Tý čo budú tvrdiť áno tak nech si to skúsia zažiť....je rozdiel nevera a je rozdiel NEVERA......Ak to robil s človekom ktorého poznáš , počas obdobia keď ste sa mali radovať / malé deti / nezmení sa to. NEBUĎ naivná.......Ja som bol , a vďakabohu už som rozvedený....NIE NEZMENI SA TO , pár okamihov bude ako cukrík ale potom.......ten istý príbeh len iné obsadenie....VIEM o čom hovorím ......a nie neobniňuj sa , aj keby ste mali sex do oka , na podvádzaní to nič nemeni........nie nie je to tvoja chyba , nie , ani hádka medzi vami nie je ospravedlnenie........čítal som jedno porekadlo....iba na VOLA doma čaká KRAVA , a na PRINCEZNU doma PRINC......
Ja viem, ze ti je teraz ťažko (zazila som), ale odporúčam Ti vyplakat sa, vykričať...a teraz neriesit nic. A tiez necitaj komentáre. Aby si nereagovala impulzívne . Ak sa dostanes do kludu, riesenie príde. Držím palce ❤️
Napis mi kludne sukromnu spravu, mna podviedol muz ked som sa mu doma starala o dvojrocnu dcerku a syna mala uz v treťom mesiaci v brusku,, hrozne kto nezazil nepochopi...
Nikdy by som neveru neodpustila.Ponizil ta ako zenu.Nasiel lepsiu ako si ty .To by som mu nikdy neodpustila a este k tomu mate deti ten chlap nema srdce.Prepac ze som asi hnusna a pisem na rovinu ale je to tak ako s nim mozes po tom vsetkom normalne fungovat spat s nim? Vzdy by som mala v hlave obraz jeho s nou a to ci som lepsia alebo horsia ako ona ale ked ta podviedol tak mu jednoducho nestacis.Nech si ide za nou kasli na takeho debila.
Tak tak ako iny píšu....Vieš ak by to bolo náhodne opitý na večierku.....v stave nepríčetnom...Nie je to ospravedlniteľné ale aspoň ako tak pochopiteľné....Ale ak to robil zámerne - dôsledne s chuťou oklamať ťa...je to o jeho charaktere a ten sa nemení........každý kto bol na strane podvádzaného ti povie jednu vec - tu nejde ani tak o NEVERU ale o DÔVERU.....a ak sa tá vytratí zo vzťahu bude to len prežívanie so spolubývajúcim.....Kto tvrdí že nerob drámu buď nemiloval alebo sám podvádzal.......v dnešnej dobe je NEVERA spoločenský akceptovaná.....
Je to hrozne každý večer zaspávam stou myšlienkou že je s inou ženou .A pravdaze už mu viac veriť nebudem .A druhá vec nieje lepšia ani krajšia ako ja dovolím si to povedať ja sa o seba starám a ona nieje žiadna herečka ...takže neviem o čo mu išlo
@derdia čo sa týka sexu máme ho úžasný ...dokonca mi povedal aj tak je to stebov naj vždy že nevie prečo to urobil
Preboha,že: Aj tak je s Tebou sex naj... To akože mám chápať, že tie druhé nie sú až také dobré v sexe? 🤮🤮🤮
@derdia ja snim mozemtalne ani nespavam spí v obývačke .Iba som reagovala na jeden koment že mu možno niečo v sexe chýba atď ...nebrala som to ako kompliment len rozmýšľam prečo sa to muselo stať ...a tiež som natom že je to zvratene a choré ja sama by som nikdy nepodviedla .Tak prosím neodsudzuj ,nikto tu netrapoši .Tiež som si myslela že pri niečom takom by som ani len nerozmýšľala odpustiť ...ale nezažiješ ,nepochopíš .
@derdia a ešte stále niesom rozhodnutá .
Možno prejde mesiac a zistím že to snim fakt nedávam a bude rozvod .Zatiaľ zisťujem či vôbec dokážem odpustiť niečo také
Je to pre mňa bolestivé a keď mi niekto napíše že nemám sebavedomie atď že je to chorý svet lebo to beriem ako skoro normálnu vec tak nie .Nikdy v živote by ma nenapadlo že si týmto budem musieť prejsť ,ten hnusný pocit vonné ostane už navždy .Moja rodina ho nenávidí ...otec sa dva dni nato dostal na pohotovosť ..nervy v prdeli ...Neviete si predstaviť ako veľmi zložitá situácia to je .Malý sne sa ísť stavať ,už máme pozemok .Zrazu neviem čo bude ďalej a aký život nás čaká
Mas pravdu prepac... Musis to mat tazke... Snad sa dobre rozhodnes. Prepac vyjadrila som sa len ma to tak zle, na tu vetu, ze s tebou je to lepsie... Mrzi ma to, lebo ublizit som ti nechcela.ano meviem co prezivas... Ale musi to byt velmi zle a tazke.
Len ze ver, ze bude lepsie.... A este raz prepac
@derdia áno, toto vyjadrenie: s tebou je to naj - mňa by do smrti odradilo. v preklade v mojej hlave by to znelo: so všetkými (s ňou) to bolo úžasné, ale s tebou je to naj.
Navštív psychoterapeuta......v prípade že sa ti to v mysli vracia........on ti to z hlavy nevyberie , ale možno urýchli " hojenie " rán......V dnešnej dobe su terapeuti trošku vyťaženejší , ale skús , možno si aj zaplatiť....Nie je to hanba , vyhľadať pomoc.....
tvoje pocity su uplne v poriadku hoc su tazobne a znicujuce,ale prejdu,neboj sa
otazka je,co chces ty,ci si schopna odpustit
nie je to o tom co si myslime my,lebo kazda to mame inak a aj tie co ti tu pisu,ze by nikdy neodpustili,ak by boli v tej situacii tazko povedat,lebo lahko sa nam to takto povie,ak sa nas to netyka...
ty si poznas muza,ty vies,co medzi vami bolo,ty vies co ti ppvedal po prevaleni a ci to skutocne lutuje a chce naozaj s tebou zostat...a ak toto vies ako to s nim je,je na tebe ci to dokazes,samozrejme casom
Tak nakoniec rozvod bude.Nemal žiadnu snahu vôbec dokonca sa stretli aj potom ako sme si určili pravidlá a snažili sa zacat odznova ,takže už to nemá žiaden zmysel naťahovať .Ja sa cítim hrozne sklamaná zničená ,nemôžem jesť ,spať ako troska .Hrozne ma to bolí .Dúfam že čas to zahojí musím byť vpohode aby som sa dokázala starať o deti .Teraz sa naozaj cítim tak že sa mi zrútil celý svet .
Posielam objatie! ❤️
Drž sa! Musí to byť veľmi ťažké a dúfam, že to všetko zvládneš a bude ťa čakať krajšia budúcnosť, aj keď to tak momentálne určite necítiš. Si silná! Zvládneš to! ❤
Verím že to zvládneš ❤️ posielam objatie a drž sa hlavne kvôli sebe a deťom 🙏 na ničom inom nezáleží...
Moja,je to strašný podraz ,no ver mi aj keď to je teraz ťažké ,budeš šťastná ,že si sa ho zbavila .Nemala by si s ním šťastný život ,aj keby si odpustila,tŕpla by si ci ťa opat nepodvadza ,bola by si ako policajt .Vzťah bez dôvery nemá zmysel .Prajem ti veľa ,veľa šťastia do života !Drž sa.
neodpustila, toto je u mňa už cez, dôvera v čudu a bez nej vzťah u mňa nemožný
neboj, bude dobre, najhoršie sú prvé týždne a potom sa z toho začneš dostávať.

Ťažko radiť v takýchto prípadoch je to o to horšie, že sú tam tak malinké detičky... Nepoznám tvoju životnú situáciu, či by ti mal kto pomôcť s dvoma deťmi, nie je to vždy ľahké pre ženu, ktorá na ne ostane sama a v neposlednom rade finančné zabezpečenie a situácia je tiež veľmi dôležitá. Ja by som si najskôr všetko dobré premyslela, viem nie vždy sa to dá s chladnou hlavou, ale pokiaľ ti nosí domov prachy a postará sa o deti, tak by som ho ešte nekopla do zadnice z dňa na deň.