Manželova nevera

21. júl 2022

Dobrý deň máme dve malé deti dva mesiace a druhý dva roky .Zistila som že mi bol manžel neverný .Našla som spravy s jeho milenkou .Viem nemala som sa mu hrabať v jeho súkromí ale nasrať ...ide o to že som sa ho to aj viac krát pýtala a nepriznal sa ,no ja som to cítila .Manžel pracuje v zahraničí bol preč tri mesiace a keď sa po troch mesiacoch vrátil išiel na 4 dní za milenkou .Ja som bola natom že jeho príchod má byť až po tých 4 dňoch samozrejme .Takže si užíval s milenkou namiesto toho aby sa ponáhľal za deťmi a ženou .Trválo to medzi nimi mesiac .My sne malý predtým medzi sebou problémy ,hádali sne sa .Oľutoval to ,odpustili by ste ???

autor
21. júl 2022

Aby som nezabudla milenku obaja poznáme dlhšie dokonca som snou bola na kávu v 9 .mesiaci tehotenstva .On a jej bývalý sú naj kamoši teda už niesu .Dva mesiace čo sa rozišli a hneď mesiac nato si snou začal môj muž .

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gladys_07
21. júl 2022

Fuha…Asi nie, neodpustila. To nie je nevera ale paralelny vztah. V ktorom ukracuje o cas aj vlastne malicke deti

Je mi luto co prezivas. Ake mas zazemie/rodicov atd?

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
barborachors
21. júl 2022

Nie. Bol by pre mna uz iba chodiacou penazenkou, hlavne si s nim nerob tretie 🙏

janinah
21. júl 2022

Neodpustila.lebo sa to nedá.nebudem niekomu odpúšťať.ze mi zlomil srdce a hlavne nie to.ze série na vlastné deti.Podvedol raz.taky v pohode podvedie zas.Ale nikdy by som muža nepustila robil vonku v takých intervaloch.ze by ho deti aj ja videli 4 x do roka To nie je manželstvo ani rodina len zlepenec.Bud sa uskromnime na Sk alebo ideme vonku všetci

loginexistuje
21. júl 2022

ak chces byt s nim tak s nim bud ak je chlap tri mesiace prec to nie je rodina tou ste neboli
ak tak chodte do zahranicia vsetci styria

katkati
21. júl 2022

Hnus. Poznam podobný pripad. Milenka prišla domov povedať manželke, že jej manžel zo sluzobiek ide najprv k nej, aj na noc, až potom ide domov, kde na neho čakali manželka a dve detí. Uz sú rozvedení, ale bol to šok pre manželku, ešte sa asi dva roky trápili, ale ona to nakoniec ukoncila. A on nie je ani s tou milenkou, kvôli ktorej spôsobil v rodine peklo.

queen_mary
21. júl 2022

Porozpravajte sa o tom, nechaj si cas na rozmyslenie, nerob ziadne unahlene zavery. Podla jeho chovania uvidis, ci to realne olutoval a snazi sa veci napravit, alebo nie. Mnoho parov neveru prekonalo a vztah sa im zlepsil, zacali na nom pracovat. Niektore pary to naopak nedali. Ale urcite by som si na ti vsetko nechala nejaky cas a nekonala impulzivne, tak ako ti tu zeny radia.

mam1na
21. júl 2022

Ak toto, chrapúnsky, dokáže pri malinkých deťoch, vyslovene pri babatenku, čo bude časom? Za čo ťa bude pokladať??
Priveľmi dobre vedia, ako je ťažko ostať samej mamičke s malými deťmi. Neustále odpúšťanie ak nie horšie... Lebo keď to prešlo raz, prejde opäť, znovu, dokola...
Taký typ muža sa nemení. Obzvlášť, ak chodí za prácou bohviekde ďaleko za hory-doly...
Prajem obrovskú silu pre teba. Si pre tie malinké celý svet. Myslí na to.
Drž sa. 💙

kristinka92
21. júl 2022

dobre tu jedna poznamenala že mu bola niekoho p* prednejšia ako vidieť svoje malé deti…. nechutne voľačo nehnevaj sa. a kamoska je pekne úbohá, že ju hanba nefackuje toto spraviť. pre mna sú take ženy ako henta absolútny hnoj.
máš s ním dve deti, chápem že to bude veľmi ťažké, rozhodnutie je na tebe. ale môj názor- ja by som sa cez to nepreniesla. ja som kopla chlapa do zadku už len keď som zistila že si vypisuje chlipne správy s ďalšou, za toto by na mna dotyčný už ani neprehovoril aby som sa náhodou nepovracala z neho…

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evita_g
21. júl 2022

on svoje malinké dieťa ešte ani nevidel a išiel rovno na 4 dni k milenke??? 😨

mandzula
21. júl 2022

Silna kava toto. Ja by som ho uz nechcela, klesol by v mojich ociach natolko, ze by nebola cesta spat.

koniarova
21. júl 2022

@queen_mary súhlas. 👍

saraxyz
21. júl 2022

Si ochotna odpustit neveru a netrapit sa? Nezozierat sa tym, co urobil?

mirkaandrej
21. júl 2022

To, že podviedol teba , nejako predýchaš. Možno nie hneď, ale časom.
Ale v živote by som mu neodpustila fakt, že prvá osoba , za ktorou utekal bola cudzia ženská. Podľa toho ma inak nastavené priority . A Ty ani deti nieste očividne na prvom mieste.
Svojim spravanim pripravuje deti o rodinu , ktorú tvorí otec a mama.
A to je ešte horšie ako fakt , že ma milenku.
U mňa by skončil, žiadne odpustenie ani druhá šanca .

kristinka92
21. júl 2022

V klude si na to sadni a zrátaj si svoju situáciu. Darmo ti tu my budeme radiť, jasne že to každú ženu naserie a poradí ti rozísť sa. Ale sadni si nad to a spočítaj si to. Máš nejaké svoje financie? Máš kde byvat?Ak nemáš, rodicia by ti pomohli? Chceš žiť keď tak u rodičov s ich pomocou? Predsalen máš 2mesacne babo, tazko sa ešte vrátiť do roboty. Ak vieš byt samostatná, kopla by som ho do…. Ak nevies, s prepáčením by som si z neho spravila “kasičku” - a osobne by som mu nič neodpustila, len ho využila do doby kým sa osamostatnim s detmi. Potrebujem to to to pre deti a kúp toto tamto. Taký chlap čo uteká prvé za milenkou je k nicomu. Môj názor

palicka
21. júl 2022

V súčasnej situácii si myslím, že by som neodpustila. Ale ako by to bolo v reálnom čase a priestore, ktovie….

viky_21
21. júl 2022

Možno ale naozaj len možno by som odpustila v prípade, že to bolo len 1x. Ale toto ? Najprv za milenkou a potom za vlastnou ženou. Myslím, že na 99% nie. Mesiac s ňou udržiaval vzťah zatiaľ čo ty si sa doma starala o 2 deti a čakala ho.

ropucha6
21. júl 2022

Akoze to druhe dieta ani nevidel a isiel najprv na 4 dni za milenkou? Tak to je dost silna kava.

panelacikova
21. júl 2022

@kristinka92 ja sa prikláňam k druhej časti tvojho príspevku. je ti prednejšia milenka ako vlastné deti? OK, odteraz ráč po návrate na SK ísť k milenke. mne a deťom, samozrejme, naďalej budeš platiť byt a finančne nás podporíš. o ostatné nech sa stará ona, vrátane prania a varenia. deti môžeš prísť pozrieť, koľko budeš chcieť, na noc sa prataj k milenke. vôbec by som neuvažovala momentálne v autorkinej koži nad odchodom, napokon, on je ten, čo pochybil a to krutým spôsobom. a už vôbec nie nad rozvodom. momentálne. absolútne by som využila to, že pracuje v zahraničí na to, aby som ja a deti mali kde bývať, čo jesť a zaodieť sa. nech ma zafinancuje tak, aby sme prežili. aby sme neživorili. zvyšok môže nosiť milenke, kľudne. ale ona nech mu robí slúžku

dagmarovita
21. júl 2022

Muzi su taki trapkovia, ze klamu, podvadzajú kvoli sexu. Ak Teba miluje ( len tak ako vie milovat..)a ju mal len pre telesné uspokojenie, tak by som sa s nim porozpravala ze co vlastne teraz a aj ked Ta to bude boliet asi dlho, ale zapracovat na vztahu s fakt skuseným psychologom pre páry. Proste fakt je, ze takí bezní muzi maju dva mozgy penis a rozum..ked jeden zapne, druhý vypne, on si nechal rozkazovat tym nizsie. Ty si zrejme dúfam pre neho viac ako tá zena, ktoru mal len na sex, lebo Ty si nemohla. A to je riadne trapne chovanie. Velmi Ti ublizil a aj vasim detom. Nech si nejako uvedomi co to znamena byt manzel a otec rodiny, asi tretiu osobu by som zapojila, skusenu psychologičku ak on chce prijat zodpovednost teda.

martinkatinka
21. júl 2022

Chapem spravne, ze dieta sa mu narodilo, ked bol v zahranici a on sa neunuval ist ho pozriet, 4 dni sa valal inde? 😱

miskakyska
21. júl 2022

Už by voňal fialky odspodu 🤮

poopsie
21. júl 2022

Ja by som mu neodpustila, že je neschopný mamľas a nevie uživiť rodinu tak aby bol doma.. Alebo aby zariadil život v zahraničí pre všetkých 4.. Načo ti je taký chlap?

vilma7
21. júl 2022

Neodpustila!!!

lenka.25
22. júl 2022

No poniektoré si to ľahko predstavujete , že urobiť si z neho kasičku . Aké jednoduché ... Na takéto veci treba iba čas , nechať si to prejsť hlavou , hlavne , či ty dokážeš ďalej existovať s takýmto človekom, to zistíš len a len ty sama .

autor
22. júl 2022

Ženy ďakujem vám za názori .Je to premna hrozne ťažké .Taký boj v hlave aký mám teraz som ešte nezažila . Mám pocit že sa neviem pohnúť ďalej ,neviem urobiť žiadne ďalšie kroky ..neviem čo mám robiť som zúfalá .Kazdy deň má zozeria pomyslenie nato čo nám urobil .Už viacej to nieje ten muž ktorého som spoznala a nikdy nebude .

lenka1993
22. júl 2022

Nerob unáhlene závery. Odpustila som. A trvalo to viac ako mesiac. Smer manželská poradňa. Obaja. Rozobrat to. Prečo sa to stalo. Psychológ ti iná pohľad na vec. Hlavne ak to medzi vami nebolo ok. Otázka je. Vies si život predstaviť bez muža ? Finančne to zvládneš ? Máš zazemie bez neho ? Naozaj ti vravim nerieš nič s horúcou hlavou. Kľudne napis ip a môžme pokecať.