Manželova nevera počas tehotenstva
Ahojte, som v situacii, kedy zvazujem rozne moznosti. S manzelom som 15 rokov. Myslela som, ze sme jeden z parov u ktorych to klape,su zdravi, miluju sa, maju dobru pracu, takmer splatenu hypoteku, zdrave, mudre, sikovne dieta. V priblizne rovnaky cas som zistila, ze som tehotna aj ze mal manzel sex s kolegynou. Priznal sa vlastne sam, bol dlhsi cas zvlastny, ustarosteny, zle spaval. Najprv som si myslela, ze taji chorobu alebo ho vykopli z prace. Nakoniec mi oznamil, ze zlyhal, ze ani nevie ako, kedy, preco. Stalo sa to raz a odvtedy je vraj na tom psychicky zle, ma vycitky, vyhyba sa kolegyni, je vraj takym clovekom akym opovrhuje. Ospravedlnil sa tisickrat, ale mne to asi nestaci. Neviem sa cez to preniest. Nikdy by som nepovedala, ze je toho schopny. Naozaj bol ukazkovy manzel, otec, pomahal, staral sa, upratoval, bol pre mna vymodlenym muzom. Na jednej strane by som sa hned rozviedla, zavrela dvere a zabudla na to, co urobil. Na druhej som na zaciatku tehotenstva, neviem sa ani tesit, aj ked sme ho velmi chceli.
Ako manzel aj otec bol vzdy na 1, az na tuto jednu aferku. Mam este nejaky cas na rozhodnutie. Neviem, co robit. Ostat sama s jednym, dvomi detmi? Dat mu sancu s jednym, dvomi detmi?
Ostali ste v manzelstve, kde bola nevera, hoc jednorazova? Vydrzalo vam to? Alebo ste to radsej ukoncili? Vedeli ste sa na neho este niekedy pozriet s laskou, doverou, ako predtym?
Je to alibistický debil. Zrazu mal potrebu sa priznávať. Aby sebe uľahčil. A povedať to tehotnej žene. Načo? Mal sa nad sebou on zamyslieť a robit všetko pre to, aby sa to už nikdy nezopakovalo. Preniesol svoju vinu na teba. To by ma na tom všetkom asi sralo najviac. Viac ako jedno zakopnutie, ktoré sa už nikdy nezopakuje.
@anonym_26efe7 presne jemu sa ulavilo a ona teraz na zaciatku tehotna s mozno ziadnou viziou niekde odist nech sa doma utrapi, sebecky dement, pardon
@anonym_26efe7 presne jemu sa ulavilo a ona teraz na zaciatku tehotna s mozno ziadnou viziou niekde odist nech sa doma utrapi, sebecky dement, pardon
@anonym_4959e7 žiadne pardón. Je to dement. Ale veď jemu odľahlo. Vybavené.
@anonym_4959e7 žiadne pardón. Je to dement. Ale veď jemu odľahlo. Vybavené.
@anonym_26efe7 ano, chcela som ostat slusna kvoli autorke, ale je to dement
@anonym_autor Ja by som mu asi dala jednu jedinu sancu. Ale dala by som podmienku, ze musi zmenit pracu. Nezniesla by som pocit, ze sa v praci stretava s tou kolegynou.
Drzim palce nech sa dobre rozhodnes❤️
Vzdy som si myslela, ze by som neveru neodpustila. Teraz, po viac ako 20 rocnom vztahu som nazor zmenila. Ale vela by zaviselo od okolnosti. Podla toho, co pises, nevie podvadzat a pred tebou sa tvarit, ze vsetko je ok. Vidis, ako tazko to na neho vplyva, ze zlyhal, ze sklamal teba a seba. Za tychto okolnosti by som odpustila. Ale mal by teror a musel by xkrat dokazovat svoju lasku a doveryhodnost, kym by si to spracovala. Teraz zistil, ake to je, o co moze prist. A su aj taki, ktori si proste povedia, ze to za to nestoji a maju lekciu do konca zivota. A naozaj im staci len tato jedna a viac to neurobia.
@anonym_autor odpusti, ostaň s ním, čas vsetko vyrieši sám
Ja som odpustila a o 4 roky znova podviedol. ( ktovie možno aj skôr, len som to nezistila) keď to urobil druhý krát, tak sa mi totálne sprotivil, vyprchali feromóny, bol pre mňa už len ako také hovno v tráve...rozišli sme sa.
podla vsetkeho to naozaj lutuje .. a ano oplati sa davat aj druhu samcu..kazdy moze zlyhat ...
riadny chudak..
Asi bu u mňa zavazilo aj to kto o tom vie,či to ostane medzi nami alebo to je verejne tajomstvo. Ak by som mala s tým bojovať neznie šla by som posuskavanie a vecinpodobne.
@anonym_autor želala by som ti, aby si sa cez to dokázala preniesť, ak to bolo raz. U mňa to trvalo 2 roky, neskutočna bolesť, fyzická psychicka, lebo dom, lebo malé deti, našiel si štetku, ked som bola v nemocnici v 5.mesiaci. vydržala som to 4 roky. Nikdy viac
@anonym_autor toto je jedna z mála ospravedlniteľnej nevery, jednorazové zakopnutie. Ale je tu ale. Tvoja najbližšia, najmilovanejšia osoba ťa sklamala, oklamala, podviedla. A to je to, cez čo by som sa ja asi nepreniesla. Dala by som mu max. jedinú šancu a to takú, že nech ide teda k tej mame bývať a rozmýšľala by som zjavne dlhšiu dobu. Možno sa tak naučíš žiť bez neho a zistíš, že až tak strašné to nie je.
@anonym_autor stalo sa mi to...pekny vztah, roky spolu, ale nezvladol to po narodeni dietata. Moj sa vsak do svojej milenky zamiloval/poblaznil, a tak som podala o rozvod. Avsak byt na dieta sama je narocne plus dietatu chyba, aj ked ho navstevuje. Dnes to lutuje. Takze ja by som odporucila spolocnu parovu terapiu, po par sedeniach uvidite, ci sa viete obaja snazit a zachranit to. Mas to narocnejsie tym, ze cakas babatko, ale to vas moze aj spojit. Drz sa ❤️
ja by som si polozila otazku ci som schopna dalej fungovat vo vztahu bez dovery alebo ci som schopna znovu zacat verit.
a podla odpovede by som sa rozohdla.
posli ho k mame. nech mas cas a priestor premyslat.
A naco sa ti priznaval? Ak to bolo len raz....vieš co si myslím? Ze mozno to nebolo len raz a milenka sa možno vyhrazala, ze ti to povie. Alebo niekto iný, kto o tom vie.
Vieš, ono tých navonok "dokonalých manzelov" je vsade.
Človek občas ani po 20 rokoch nema tušenie, s kým to vlastne žije.
Ja som odpustila, ale nezabudla, aj keď je to už niekoľko rokov. Paradoxne vzťah funguje lepšie ako predtým. Ale teda ja som si vedomá tiež svojej chyby v tomto vzťahu. Ale to je na dlho... To ako ďalej sa musíš rozhodnúť len ty sama, a hlavne ty musíš vedieť, či mu budeš vedieť odpustí, či mu budeš jedného dňa opäť veriť, či dokážes odstupom času nevytahovat tento jeho prešľap, pri výmene názorov.
@anonym_87fc21 presne to som sa ho opytala, ako mu mam verit. Ci by aj on veril mne, keby som ho podviedla. V podstate len mlcal a pozeral do zeme. Mozno som si ho privelmi idealizovala alebo vedel dobre predstierat, ze mame skvele manzelstvo. Nevidela som v nicom problem, nehadali sme sa, rozumeli si, chceli sme druhe dieta.
Navrhol aj, ze pojde byvat k mame a ja mam ostat v dome s detmi, ze sa o nas bude starat aj nadalej a da mi priestor, aby som sa rozhodla ako dalej.
A ano aj mne sa hnusi.
@anonym_autor Ja som rozvedena. O rozvod som ziadala ja a nelutujem to. No na tvojom mieste sa nerozvadzam. Podla toho co pises, mas dobreho muza, ktory vsak spravil hlupu chybu. Trapi sa kvoli tomu, mal velke vycitky. Lubi ta. U mojho toto vsetko chybalo. Ver mi, nie je nevera ako nevera. Daj mu sancu, ak to zvladnes prekonat
Ja mám tiez v okoli par známych čo počas tehotenstva podvadzaili obhajoba však len sex keď žena nema záujem. Nikdy to nepochopím však človek sa teší na dieťatko užíva si to tehotenstvo sleduje manželku ako rastie ako čaká podporu blízkosť. A oni Potom po pôrode akože nič a vzorný oteckovia su s nich občas keď ich stretnem ako rodinu tak divný pocit. Nevera vo vztahu je jediná vec ktorá sa nedá zabudnúť. Žiť sa s tým asi niekto naučí ale ostane to navždy. Držím palce nech sa rozhodneš akokoľvek.
Ja mám tiez v okoli par známych čo počas tehotenstva podvadzaili obhajoba však len sex keď žena nema záujem. Nikdy to nepochopím však človek sa teší na dieťatko užíva si to tehotenstvo sleduje manželku ako rastie ako čaká podporu blízkosť. A oni Potom po pôrode akože nič a vzorný oteckovia su s nich občas keď ich stretnem ako rodinu tak divný pocit. Nevera vo vztahu je jediná vec ktorá sa nedá zabudnúť. Žiť sa s tým asi niekto naučí ale ostane to navždy. Držím palce nech sa rozhodneš akokoľvek.
@lenja1 taka nevera je o to väčších hnus, keď podvádza tehotnú manželku. Manželku s ktorou si naplánoval dieťa a budúcnosť. Ja týmto kecom neverím, že manželky nechceli sex. Ja keď som bola tehotná, bola som nonstop nadržaná, manžel sa bal chodit domov.😁
Autorka, Tiež si myslím, že ak to bolo jednorazové pošmyknutie a veľmi to ľutuje, skúste to prebrať so psychologičkou, alebo s niekým komu dôverujete. Veľa sa rozprávajte a skús dať tomu šancu. Inak vnímame neveru, keď sme čerstvo zosobášeni, inak vnímame neveru po 20-30 rokoch manželstva. Pre mňa je to stále hnus, neviem ako by som ja reagovala. Určite by som už nemala takú horúcu hlavu ako napríklad v 20-tich alebo 30 rokoch. Držím palce, aby ste to prekonali. Ak sa cez to prenesiete, určite ti dlhú dobu potrvá kým sa k nemu citovo priblížiš a odpustíš mu. Ale ak sa rozhodnete pokračovať ďalej, mali by ste urobiť ráznu čiaru a už nikdy to nespomínať, ani nevyťahovať v hádkach.
@anonym_autor chce to čas, bolo to jedno zlyhanie, nikto nie je dokonalý....daj mu šancu, aj sebe
@lenja1 kolkokrat ani nejde o to, ze zena nema zaujem. Mozno ma zdravotne problemy, unavu, chlap si tie stavy ani nevie predstavit, co sa so zenou deje. To je ten najhorsi podraz od muza...
@lenja1 kolkokrat ani nejde o to, ze zena nema zaujem. Mozno ma zdravotne problemy, unavu, chlap si tie stavy ani nevie predstavit, co sa so zenou deje. To je ten najhorsi podraz od muza...
@anonym_e4fea6 moja je tiez tehotná preto nechápem ako to niekto môže spraviť. Však aj ten sex mame oveľa častejšie a viac si ho užíva hoci už sa jej blíži termín. Ten chlap si to mal nechat pre seba a nie ju zraniť v tomto čase. Možno mu odpustí možno im vzťah posilní možno sa on spamätá o čo môže prísť a bude sa o ňu starať o to viac.
Ja som v podstate na zaciatku tehotenstva- 9tt, takze nejake vyhovorky, ze som tehotna a preto ma podviedol je hlupost. Snazili sme sa o neho dva roky, vlastne manzel tuzil po babatku viac nez ja.
Neviem, co mu slo hlavou, ked mi to povedal, mohol to radsej nejak ututlat, ked to bolo vraj len raz.
Mozno by som to aj lepsie brala, ak by ta zena nebola pomaly v rokoch mojej matky. Nemyslim, ze je tam nejake poblaznenie, zamilovanost, asi fakt nejake zlyhanie aj ked nechapem.
Vidim, ze ho to trapi, mrzi, len ja uz neviem comu mam verit. Chcem si to nechat prejst hlavou, len neviem ako by som sama zvladla dve deti.
Super, takze všetko bolo ideálne, ideálny manzel a aj tak ta podviedol?… takze keby veci a život nie sú ideálne, spraví čo? Práši to rad radom?
A ešte so zenou vo veku pomaly tvojej mamy? To ako fakt? To mu stacilo tak malo? Keby je to sexbomba, ale to už do takej musel strcit? Tak to už nechápem teda vôbec naco a preco sa to stalo…
Ja by som sa na tvojom mieste bála či mu neprepne a bude podvádzať aj naďalej v čase keď ty budeš na RD- a prakticky závislá na ňom, lebo financie, lebo čas.. Veľmi by som rozmýšľala čo ďalej, ale to musíš ty porozmýšľať, my tvojho muža až tak nepoznáme
Super, takze všetko bolo ideálne, ideálny manzel a aj tak ta podviedol?… takze keby veci a život nie sú ideálne, spraví čo? Práši to rad radom?
A ešte so zenou vo veku pomaly tvojej mamy? To ako fakt? To mu stacilo tak malo? Keby je to sexbomba, ale to už do takej musel strcit? Tak to už nechápem teda vôbec naco a preco sa to stalo…
Ja by som sa na tvojom mieste bála či mu neprepne a bude podvádzať aj naďalej v čase keď ty budeš na RD- a prakticky závislá na ňom, lebo financie, lebo čas.. Veľmi by som rozmýšľala čo ďalej, ale to musíš ty porozmýšľať, my tvojho muža až tak nepoznáme
@anonym_8e936e zase no, do "takej", vsak aj zeny v rokoch mozu vyzerat dobre, ak maju okolo 30 a ona je vraj o 15 rokov starsia, tak 45 rocna zena zas nie je babka. Tym ho nechcem ani v najmensom ospravedlnit, ale toto je tiez take, ze "taka". No normalna starsia zena. A to je vlastne jedno, ci mlada, ci starsia...je to dno aj tak.
@anonym_8e936e zase no, do "takej", vsak aj zeny v rokoch mozu vyzerat dobre, ak maju okolo 30 a ona je vraj o 15 rokov starsia, tak 45 rocna zena zas nie je babka. Tym ho nechcem ani v najmensom ospravedlnit, ale toto je tiez take, ze "taka". No normalna starsia zena. A to je vlastne jedno, ci mlada, ci starsia...je to dno aj tak.
@anonym_e4fea6 Ja som tým nechcela uraziť staršie ženy, ale chapes ako som to myslela… pravdepodobnosť že zrovna tato kolegyna bola ultrasexbomba …je nízka
@anonym_8e936e mám 49. Ver mi, že aj tvoj by pri mne zaváhal. 😉 Do vačku schovám 30 ročné. To len aby si nebola prekvapená, ako dobre môže vyzerať aj päťdesiatnička.

Je to alibistický debil. Zrazu mal potrebu sa priznávať. Aby sebe uľahčil. A povedať to tehotnej žene. Načo? Mal sa nad sebou on zamyslieť a robit všetko pre to, aby sa to už nikdy nezopakovalo. Preniesol svoju vinu na teba. To by ma na tom všetkom asi sralo najviac. Viac ako jedno zakopnutie, ktoré sa už nikdy nezopakuje.