Manželova nevera s kolegyňou
Ahojte,
Mam taku dilemu, zistila som, ze manzel ma vztah s kolegynou. (Pisanie typu milujem ta, chybas mi,utajovanie sa, stretavanie sa po praci). Ale on tvrdi, ze nic nebolo a nepovazuje to za neveru. Ani to nijako nelutuje. Takze je to medzi nami zle, lebo on si to nechce pripustit a nechce nic menit. A prakticky pokracuje v tom. Sme spolu zatial kvoli synovi, ale tak ja nemozem a nechcem v tom pokracovat, kedze druha strana nema zaujem, lebo nevie co chce.
A ta dilema je, mam to povedat aj tomu druhemu manzelovi?
Alebo radsej mlcat. Nas vztah aj tak speje k odluceniu.
Nie, rieš iba svojho muža. V žiadnom prípade sa nemontuj do života druhého chlapa aj keď jeho žena podvadza s tvojim manželom. Máš traumu a drámu doma, nevytvaraj ju zase niekomu iinému . Zbytočne rozpútaš peklo niekde inde. Zachovaj si kľud a chladnú hlavu a rieš iba svojho muža. Ak sa zamiešaš do toho a povieš to jej manželovi, môže sa to otočiť proti tebe zbytočným riešením a zaťažovaním tvojej psychiky. Aj keď verím, že oznámiť to jej manželovi berieš ako mstu za to, čo spravil.
@telefon00 oooo, práve naopak, nech panko vie, čo doma má, nech nežije v sladkej nevedomosti do nekonečna. Tu mi skôr nesedí, že pani zrejme vyhovuje, že doma má rodinku a poza chrbát milenca. Možno by bol prekvapený, čo jeho skvelá manželka robí. Veď keby ho tak ľúbila ako píše, uz davno by bola rozvedená. Dvojaky život jej zrejme vyhovuje. Ja by som už takého muža nechcela, čo by ešte k milenke odskakoval. Načo? Nech bude frajer, nech dá žiadosť o rozvod, nech vysvetlí synovi, že odchádza k inej.
@anonym_autor Povedala by som veru, bez mihnutia oka a hneď, pekne spolu s dôkazmi. A nech frajerko vysvetľuje druhému nasratému chlapovi, či je to vážne, alebo nie a čo také (ne)robil s jeho ženou.
Poznala som jednu, ktorá zistila info o rodine dotyčnej a najprv to vytrúbila jej svokre (ktorá svoju nevestu až tak nemusela), až potom mužovi. To len keby si chcela byť aj sviňa, ale tak prečo nie .
@anonym_autor požiadaj o rozvod. Ja by som to druhej strane povedala
@anonym_f78b7b to je uplna blbost znizovat sa zalovanim. To ti kredit nedvihne ani nezachrani vztah.
Poradim ti moj nazor ako to vnimaju muzi. Ty sama zacni pracovat na svojom stasti. Ak ta podvadza zjavne nie si prenho uz vyzva. Bud hrda sebavedoma aby mal moznost ziarlit. Chod von kludne s kamaratom nemusis nic riesit len nech vidi co straca. Muzi chcu silne zeny, sluzky doma si nevazia. Chcu sa smiat flirtovat dobijat. Skus sa na to pozriet opacne co by si robila ak by ta muz nepritahoval? Hladala by si inde a tam by sa zase musel.zacat snazit on. Nie ponukat sa ale bud rafinovana ukaz ze ty si niekto. A ked bude pokracovat sam tomu da papa.
Poradim ti moj nazor ako to vnimaju muzi. Ty sama zacni pracovat na svojom stasti. Ak ta podvadza zjavne nie si prenho uz vyzva. Bud hrda sebavedoma aby mal moznost ziarlit. Chod von kludne s kamaratom nemusis nic riesit len nech vidi co straca. Muzi chcu silne zeny, sluzky doma si nevazia. Chcu sa smiat flirtovat dobijat. Skus sa na to pozriet opacne co by si robila ak by ta muz nepritahoval? Hladala by si inde a tam by sa zase musel.zacat snazit on. Nie ponukat sa ale bud rafinovana ukaz ze ty si niekto. A ked bude pokracovat sam tomu da papa.
@lentakyterapeut tvoje rady su strasne mimo. Na vine je vzdy ten co podvádza. Ku.revnik podvedie aj sebavedomú zenu.
@lentakyterapeut tvoje rady su strasne mimo. Na vine je vzdy ten co podvádza. Ku.revnik podvedie aj sebavedomú zenu.
@anonym_1c9a03 ked myslis

Ide len o to, ze ona sa hra doma na chrumkavu, ze nic ona nic. A ja tu musim riest, co dalej aby to syna nepolozilo.
@anonym_autor musí to byť pre teba ťažké, psychicky to človeka určite ubíja. K tomu ešte mysliet na syna, ako mu to čo najcitlivejšie vysvetlit, aby ho to veľmi nepoznacilo. Možno sa pani ani nechce rozvádzať kvôli tvojmu mužovi, len jej vyhovuje, že má o ňu záujem. Pozvi jej muža k vám domov na kávičku, nech tvojho trafí šľak 🙃. Alebo choď ty k nim, že jeho žena ti rozbíja rodinu, tak nech si ho teda vezme domov a žije s oboma . No, kam tento svet speje 😏.