Manželova nevera s kolegyňou
Ahojte,
Mam taku dilemu, zistila som, ze manzel ma vztah s kolegynou. (Pisanie typu milujem ta, chybas mi,utajovanie sa, stretavanie sa po praci). Ale on tvrdi, ze nic nebolo a nepovazuje to za neveru. Ani to nijako nelutuje. Takze je to medzi nami zle, lebo on si to nechce pripustit a nechce nic menit. A prakticky pokracuje v tom. Sme spolu zatial kvoli synovi, ale tak ja nemozem a nechcem v tom pokracovat, kedze druha strana nema zaujem, lebo nevie co chce.
A ta dilema je, mam to povedat aj tomu druhemu manzelovi?
Alebo radsej mlcat. Nas vztah aj tak speje k odluceniu.
Bože, ženy, dnes si už človek ani v pokoji zatrtkať nemôže, hneď musíte ísť bonzovať...
@morpheuss vacsinou je chlap tak blby, ze sa nabonzuje nechtiac aj sam, milenka ho doma nechce a skonci bez oboch niekde v podnajme
Ide len o to, ze ona sa hra doma na chrumkavu, ze nic ona nic. A ja tu musim riest, co dalej aby to syna nepolozilo.
@anonym_autor ale ty musíš vyriešiť svojho chlapa. Keby on nemal zaujem, tak vôbec nemusíš nič riešiť. Takže 'mstit sa' treba začať tam.
@minenkaa to bola reakcia k tvojmu: Čo ti dáva pravo na to riesit iných ľudí a pravo aby muz odišiel z domu - Bola podvádzaná a nie je protizákonné o nevere povedať jej mužovi. Takže ona si žiadne právo nemusí uplatňovať, keď by sa rozhodla to urobiť. Ale že vôbec.
@anonym_1e6ade no a ja sa pytam odkiaľ ma to morálne pravo lebo píšeš ,že ma minimálne morálne pravo to povedať
Tak isto nevera nie je protizákonná a vyhodiť z domu muza je protizákonne ,takže prečo by mala niečo niekde hovoriť a vyhadzovať muza z domu
@anonym_autor Poznala som jedného, ktorý milenke stále prízvukoval,ze on má svoju "rodinku,,a sa veru rozvádzať nechce.Milenke to tiež vyhovovalo, žiadna zodpovednosť, žiadne problémy len vzájomne výhodné "priateľstvo,,
@anonym_1e6ade no a ja sa pytam odkiaľ ma to morálne pravo lebo píšeš ,že ma minimálne morálne pravo to povedať
Tak isto nevera nie je protizákonná a vyhodiť z domu muza je protizákonne ,takže prečo by mala niečo niekde hovoriť a vyhadzovať muza z domu
@minenkaa Vyhadzovať z domu samozrejme nemôže, o tom som nepísala. Rozviesť sa môže, povedať to jej mužovi môže- väčšina ľudí bude vidieť po morálnej stránke väčší problém v nevere ,ako v tom, či sa nevera prevalí. Väčšie bahno padne na jej muža a jeho milenku , ako na ženu, ktorá poslušne nemlčala a neriešila tento problém interne vo dvojici- keď sú v skutočnosti v tom 4. Zober si, že aj po zdravotnej stránke je to riziko- sex.prenosné choroby .Alebo aj nie, viď príspevok vyššie, kde to dopadlo tak, že sa tí podvedení sa nielen informovali, ale sa následne dali dokopy a tí, čo podviedli, ostali s ovisnutou gambou sami.
@minenkaa Vyhadzovať z domu samozrejme nemôže, o tom som nepísala. Rozviesť sa môže, povedať to jej mužovi môže- väčšina ľudí bude vidieť po morálnej stránke väčší problém v nevere ,ako v tom, či sa nevera prevalí. Väčšie bahno padne na jej muža a jeho milenku , ako na ženu, ktorá poslušne nemlčala a neriešila tento problém interne vo dvojici- keď sú v skutočnosti v tom 4. Zober si, že aj po zdravotnej stránke je to riziko- sex.prenosné choroby .Alebo aj nie, viď príspevok vyššie, kde to dopadlo tak, že sa tí podvedení sa nielen informovali, ale sa následne dali dokopy a tí, čo podviedli, ostali s ovisnutou gambou sami.
@anonym_1e6ade jaj co si budú ini myslieť a veď to je jedno ,dôležité je aby si to autirka v prvom rade doma vyriešila a nie riesit iných ,keď ma doma hovna
@anonym_1e6ade jaj co si budú ini myslieť a veď to je jedno ,dôležité je aby si to autirka v prvom rade doma vyriešila a nie riesit iných ,keď ma doma hovna
@minenkaa Mne by bolo tiež jedno, čo si druhí myslia, riadila by som sa podľa toho, čo cítim.
Ked by niekto nieco riesil takto s mojim manzelom, ano povedala by som to tomu druhemu. Nemala by som najmensie pochybnosti. A ak by sa moj muz takto hulvatsky zachoval, riadne by som mu to spocitala v buducnosti. Su dve moznosti, bud sa daju dokopy, alebo ked uz nebude to tajomno medzi nimi, tak to stroskota. Sle s takym chuj.m by som nikdy neostala. Nikdy.
@anonym_1e6ade
@anonym_1e6ade vsak píšeš o bahne a vadsina ľudí bude po morálnej stránke vidieť vadsi problém v nevere ako že sa prevalí
@minenkaa Ja by som bez váhania upovedomila všetkých účastníkov nevery .To, že by väčšina ľudí toreticky viac odsúdila milenku a môjho muža by bolo v tej chvíli pre mňa nepodstatné, aj keď pravdepodobné .Neznášam klamárov a podvodníkov a nemala by som žiadne výčitky svedomia. To by som prenechala tým dvom, čo boli neverní- hoc asi keby mali svedomie, tak by sme neriešili neveru.
@anonym_autor aby to syna nepoložilo? ale prosím ťa, neschovávaj sa za syna. Ak sa on nevie rozhodnúť, tak ako dobrá manželka mu pomôž a rozhodni zaňho 😀 a realita je taká, že on nie že sa nevie rozhodnúť, on už má vybraté, ale zároveň sa nechce vzdať upratovačky, kuchárky, opatrovateľky dieťaťa, navyše platíš polovicu nákladov na domácnosť. Keby sa rozviedol, tak sa bude musieť o seba starať sám a platiť výživné na dieťa, nedajboh s ním ešte tráviť čas a chudinka milenka by bola ukrátená. K nej ísť aj tak nemôže, no povedz, prečo by sa rozvádzal? 😀
@sissy27 presne toto by som Ti napísala autorka co sissy27. Načo sa chceš ponizovat ešte viac robenim drámy v jeho robote? Pravdepodobne to tam už aj tak vedia aj bez teba ak je to väčší kolektív. Takéto sympatie sa na pracovisku moc ukryť nedajú.
Vyries si s ním všetky svoje emócie doma - s tým komu patria a kto si ich zaslúži. A co s tým bude robiť manžel tej ženy? No to už nie je tvoja vec. Raz na to príde. A možno aj vie. Takže sa neponižuj na 2 frontoch.
@minenkaa Ja by som bez váhania upovedomila všetkých účastníkov nevery .To, že by väčšina ľudí toreticky viac odsúdila milenku a môjho muža by bolo v tej chvíli pre mňa nepodstatné, aj keď pravdepodobné .Neznášam klamárov a podvodníkov a nemala by som žiadne výčitky svedomia. To by som prenechala tým dvom, čo boli neverní- hoc asi keby mali svedomie, tak by sme neriešili neveru.
@anonym_1e6ade ale klamal ten muz tej žene,nie milenka a jej rodina,ideš riesit všetkých čo klamu,musíš zacat od seba
len pozor na vyhrazky, kamoska tak napisala milencovej zene, (klamal jej, ze spolu uz neziju a bla bla, klasicke omielane blbosti) to je zase trosku este horsi pripad a ten sa jej zacal vyhrazat z mileho macka sa skoro pototo
v navale hnevu cloveku napadne kadeco, nebudeme tu riesit co sa ma a nema, ked je zena proste nastvana a ma pocit ze jej to nejak pomoze preco nie
Bože, ženy, dnes si už človek ani v pokoji zatrtkať nemôže, hneď musíte ísť bonzovať...
@morpheuss naco sa potom zenite? Ved ostatne slobodní a trtkajte si hore dole koho chcete aj dve naraz. Ci by vam nemal chudákom kto oprat a navarit?
podstatné je, ako sa správa k tebe a k deťom. že má nejaký úlet, nie je až také podstatné, stáva sa. ako nová do toho prišla, tak môže aj odísť. môže to byť ťažké predýchať s chladnou hlavou, ale nemusí to byť zlá voľba. ak chce odísť, nezadržíš ho, rovnako by to bolo v opačnom garde.
@pako24 Tak, ty si teda poriadny pako, to akoze ma trpiet,lebo lubi pohodlie domua lubi aj syna ?Akoze nevera nie je nic,,Ale my sme homo sapiens a nie zvierata.raz s tym, raz s hentym
mam kamosku, ktora je milenkou, muzovi to doma povedala, milenec doma nie, ale zena na to prisla, sleduje ho teraz, takze sa nemozu stretavat a dovolenkovat spolu ako predtym, stretnutia riesia cez pracovnu dobu, je mi luto tej zeny
@anonym_090c12 morálka u oboch na 0 a to keď sa stretávajú počas pracovnej doby sú ako kolegovia ?
Povedat to druhej srrane bude iba a vyhradne akt pomsty.Mozes si to sama pre seba zaobalit do slachetnych dovodov ale stale je to zakerna skodoradostna pomsta znicit jej zivot kedze tvoj je v troakach.Ak mas charakter ries len svojho muza.
@anonym_090c12 morálka u oboch na 0 a to keď sa stretávajú počas pracovnej doby sú ako kolegovia ?
@anonym_50ef10 taky chlap je zbabelec, nie su kolegovia, ale cez obednu vybehnu
Tak z mojej strany to je take, ze aby odisiel z domu, co najskor, len sa do toho nema kvoli synovi, kedze ten je naviazany na nas a stale hlada odpovede v sebe, lebo nevie ci chce byt so mnou, ale chce rodinu. Ale zaroven nechce urobit nejake to vzdanie sa kontaktu s kolegynou, lebo vraj je to naj kamoska
@anonym_autor jasne ze nechce byt s tebou,to je typicke pri nevernikoch,neviem co chcem,lebo sa mu nechce stahovat,nie je si isty,ci ho milenka prijme,ved jemu je vlastne teraz dobre...vlastna skusenost,ja som to ukoncila a este aj pk tom nejaky cas fnukal,ze je zdrvrny z rozvodu,ale o to neslo,len o to,ze sa musel odstahovat k rodicom a odvrhla ho aj milenka
@anonym_50ef10 taky chlap je zbabelec, nie su kolegovia, ale cez obednu vybehnu
@anonym_090c12 to ako ani kamoške nevadí co to je za chlapa?

Zaslúži si mrcha, aby jej manžel vedel, čo ma doma.