icon

Manželova partia kamarátov

olga_hurajova
28. mar 2025

Ahojte. Manžel a jeho kamaráti s ktorými sa stretáva od dieťaťa sú asi prekliati. Je to partia 9 mužov, spoznali sa počas športovania v klube a zastali v kontakte aj napriek tomu, že niektorí mali viac a niektorí menej úspešnú športovú kariéru. Každému sa ale darilo rovnako v inej sfére života. Chlapci si to pekne užívali so ženami, keďže nemali núdzu o pozornosť. Keď sme niekde na spoločnej akcii a začnú spomínať, všetky partnerky nechápeme čo tí naši manželia vyvádzali. Bolo toho naozaj veľmi veľa a keby mi tie príbehy hovorí niekto, koho nepoznám tak poviem že sú určite všetky vymyslené.

Z celej partie 9 chlapcov, teraz už úspešných 35+ ročných solventných a stále dobre vyzerajúcich mužov je len jeden bez manželky - ten má svadbu tento rok. Všetko by sa zdalo pekné a ideálne že chalani si zažili dospievanie aké by si želal každý chalan, že je každý jeden úspešný, dobre vyzerajúci a zarábajúci tak aké prekliatie?

Baby v celej tejto partie gerojov sa nenarodil ani jeden CHLAPČEK, všetko máme baby 😂. Celkovo máme 19 detí a presne 19 dievčat. Včera na akcii sme sa dozvedeli pohlavie ďalšieho dieťatka a hádajte čo? Dievčatko samozrejme 😂

Zakaždým keď niekto plánuje ďalšie dieťa alebo už čaká dieťa (ale nevie ešte pohlavie) tak podpichuje všetkých v partii že teraz budem mať určite chlapca a konečne zruším kliatbu tejto partie a môj chlapček bude chodiť v noci potajme za vašimi dcérami ako my za našich mladých čias…

Včera mi manžel povedal, že by to chcel skúsiť ešte na 4. pokus, prosím poraďte “babské” rady ako počať chlapca?😂😂

Samozrejme to berte s rezervou, lubime naše baby, našich nezbedných manželov a nevymenila by som túto situáciu za nič na svete!

Strana
z2
colsami
28. mar 2025

Ziadne babske rady na chlapca nefunguju, asi to vies sama. Je to proste bud alebo. Ak clovek nie je uzrozumeny s tym, ze privita na svete s radostou stvrte dievca, tak lepsie neriesit....

katarinaba
28. mar 2025

Ja mam klienta, ktory mi povedal, ze ked bol na vojne, tak bol niekde, kde bolo ziarenie a ze to malo vplyv na spermie, ze proste on a jeho "kolegovia" z roty maju vsetci len dievcata (on konkretne ma tri deti a vsetky su dievcata). Tak mozno robili sport, ktory by tiez mohol takto ovplyvnit spermie 😀 😀 😀 samozrejme, nemam na to ziadny vyskum, je to taka uvaha.
Ja som odjakziva chcela parik - chlapca a dievcatko. Skusila som to tri krat a mam troch chalanov 🙂 Stvrty krat uz nehrozi. Pre zabavu: raz som mala taky sen - u muza v rodine bola tradicia dat prvemu chlapcovi meno po otcovi Jozef. Ale mne sa to meno absolutne nepaci a nedala by som ho ziadnemu zo synov. Pretala som tuto tradiciu. A raz sa mi snivalo, ze rodim stvrty krat a opat chlapca. A niekto mi v tom sne povedal, ze kym nedam synovi meno Jozef, dovtedy budem rodit len chlapcov 😀 😀 😀 takze ja uz stastie nepokusam 😀 😀 😀 lebo ozaj by som mala doma futbalovu jedenastku 😀 😀 😀
A inak, vraj pomaha poprosit o pomoc postara 😀 😀 😀 (zmenit partnera, nemusi to byt postar).

aalt
28. mar 2025

Fakt ine prekliatie, ked maju zdrave deti ... by som to tak nenazval ani zo srandy, ale sak dobre. A to nie som ani nahodou povercivy. S tou vojnou sa to hovorilo o vojakoch sluziacich pri radaroch. Netusim ci to moze byt pravda. To iste sa hovorilo o IT. To uz bude takmer urcite povedacka. Je to urcite nahoda, aj ked fakt uz celkom slusna. Hociktory z nich si moze dat otestovat spermie, ci tam su aj "zdravi chlapci".

tilly
28. mar 2025

Jej. To je milé. Aj celá partia a tak. Aký šport robili?

baboobchod
28. mar 2025

Aký milý príspevok 😁 celý čas som čakala, aký “problém” bude, že to budú napríkad doteraz sukničkári, že stále spolu chlascú atd. 🤣

januska12323
28. mar 2025

Prekliatie vyzerá inak. Ja by som už ani chlapca nechcela by sa musel blbo cítiť vo vašej partií.

0silvia0
28. mar 2025

@olga_hurajova ja im to "prekliatie" prajem. Teraz si to kurevníčenie (ak som to správne pochopila, že si dosť užívali so ženami) prežijú na vlastných dcérach a budú to inak prežívať, keď po ich dcérach pôjdu nejakí takíto sexuchtiví alfasamci. Otázkou je, či tie ženy nejako namotávali, alebo si len bezbreho užívali. Ale to si nevysvetlila, takže ťažko sa k tomu vyjadriť. A ktovie ako to bude vo vzťahoch keď ich dcéry budú dospelé.

7miriam77
28. mar 2025

Hihihih, tak toto je super príbeh. Ja si myslím, že aj ten štvrtý pokus bude dievča 🤣 určite

olga_hurajova
autor
28. mar 2025

Aby som to uťala hneď na začiatku. “Prekliatie partie” je len metaforicky napísané. Je nám všetkým jasné, že je to len osud ktorý milujeme, že je to len príbeh ktorý milujeme a ako som písala, nevymenili by sme to za nič na svete.

Všetci chalani sú skvelí otcovia svojich dcér, chodia na spoločne výlety (aj bez nás matiek), dávajú ím pocit že ich ľúbia, že ich ochraňujú a že pre ne spravia čokoľvek na svete. Žiadne že by niekto dal niekomu niekedy pocítiť že ty nie si chlapec, syn ktorého som chcel tak ťa nelubim…

Môj manžel je urológ takže vieme, že nič ako zaručený návod na chlapčeka neexistuje a celé som to napísala skôr na pobavenie, tak ako sa už 8 rokov na tom bavíme my.

Chalani ostali srdcom komici, nonstop sa doťahujú, podpichujú, súťažia medzi sebou (napríklad vianočný tenisový turnaj je vždy peklo, tam sa dokážu “pohádať” či bol out alebo nie, lietajú a lámu sa rakety) a viem si predstaviť že ten, ktorý bude mať toho chlapca tak ho ostatní budú nosiť na rukách do konca života. Apropo ak by naše malé baby mali medzi sebou jedného chlapčeka tak myslím, že frekvenciou akou sa medzi sebou stretávame by tomu chalanovi v živote nič nechýbalo a žil si ako vo vatičke

biba_18
28. mar 2025

@olga_hurajova tiež si myslím že by bol ako malý princ 🙂

aliaray1
28. mar 2025

@olga_hurajova nazvat narodenie dievcatiek prekliatim...a cela ta famozna story, z ktorej je podstatne asi len to, ze chces vediet sposob ako si spravit chlapca je take...kazdy nech si doplni sam.

svokrinjazykmonika
28. mar 2025

@olga_hurajova to je náhodou veľmi milí a vtipný príbeh. Mrzí ma koľko je tu ľudí bez humoru, nechápu iróniu a berú všetko doslova 🙄 závidím vám také pekné vzťahy, veľakrát také nie sú ani v rodine, je to výnimočné keď vydržia také priateľstvá celý život.

biba_18
28. mar 2025

@aliaray1 každy si do doplnil sám - ja napr. že robíš z komára somára, nemáš zmysel pre humor a aj to čítanie s porozumením ti barz nejde…

zorienka28
28. mar 2025

Ty zijes v stredoveku, ze geneticku nahodnost pripisujes prekliatiu? Ano, v niektorej bubline sa narodia same dievcata, preto, lebo v inej sa narodia sami chlapci, a svetova populacia je stale 49% k 51%. Menej verit na duchov, prosim.

kristinka92
28. mar 2025

@0silvia0 v dobrom som sa presne na tom istom zasmiala. že uz im to take v pohode nepríde keď ma každý dcéru 😄

zuzanka.zuzu
28. mar 2025

@zorienka28 waw 😳😂😂😂 skús napísať nejaký vtip ktorý ťa naposledy pobavil... rada by som vedela aký zmysel pre humor majú tebe podobní ľudia 🤭

zorienka28
28. mar 2025

@zuzanka.zuzu Ja som za vsetky vtipy a srandu, ale nepaci sa mi, ze zijeme v kulture, kde sa z dievcat robi nejake prekliatie, akoze hihi haha. Lebo vidis to vsade, v mediach, v komunikacii, vo "vtipoch". Zeny a dievcata su menej, ako muzi a chlapci. Uz je to tak bezne, ze to nevnimame, ale implikaciam tohto narativu potom celia zeny v kariere alebo podnikani napriklad. Teda aby som zodpovedala tvoju otazku, v mojom okruhu nerobime zo zien obcanov druhej kategorie.

zuzanka.zuzu
28. mar 2025

@zorienka28 a to je ten vtip? 😳😂 či na akú otázku si vlastne odpovedala?

zorienka28
28. mar 2025

@zuzanka.zuzu No pytala si sa, aky zmysel pre humor maju ludia podobni mne, tak ti odpovedam.

petulda333
28. mar 2025

@zorienka28 🫣🫣🫣

petulda333
28. mar 2025

Mam kamosku,ma 5deti s dvomi muzmi,vsetko dievcata,dokonca ma 3 vnucata-dievcata a vsetke na vlas rovnake 😁

ankare
28. mar 2025

@olga_hurajova wau, tak to je veľmi zaujímavé...

matkahelka
28. mar 2025

@olga_hurajova pradedo mojho svokra mal 5 synov, dedo mojho svokra mal 5 synov, otec mojho svokra mal 4 synov, moj svokor ma 3 synov. ked som bola tehotna, do 30tt mi tvrdili, ze to bude chlapec. moj svokor vzdy len skonstatoval, ze vsak co ine to moze byt, ze u nich sa po generacie plodia len chlapci. ked nam neskor povedali, ze to bude dievca, svokor neveril, ze doktori sa mylia, dokonca svokra vybavicku kupila v bezovo-modrej farbe. ked sa narodilo mojmu svokrovi prve vnuca- nasa dcera, moj svokor ako prve povedal mojmu muzovi "synu, konecne je generacna kliatba prelomena!" svokor uz ma za tie roky viac vnucat- chalanov, aj baby, rozdiely medzi nimi nerobi, ale dievcata su pre neho take trosku vynimocne. aj to neraz pred synmi priznal, ze mu musia prepacit, ale tym, ze v ich rodine sa po generacie rodili len chlapci a aj on ma len synov, na dievcata ma slabost.

luccija
28. mar 2025

@olga_hurajova chlap urológ musí vedieť ako na to🤣zlaté také pekné vzťahy a spoločné zážitky to si vaz, že si tak rozumiete

gazpalm
28. mar 2025

@zorienka28 ako ja som to pochopila tak , ak by mali 19 chlapcov , rovnako by ocakavala cela partia dievcatko a nie ako znevazovanie jedneho pohlavia ...ach pekny zivotny zaujimavy pribeh a tu komentare od veci...

lusilla
28. mar 2025

Mala som kolegu, kamarata, istu dobu to bola moja platonicka laska. Chalan mal sestru ktorej manzel tuzil po chlapcovi. Pri siedmej dcere to vzdali, pre mna bola sialena predstava mat 7 deti a to len kvoli tomu aby som mal syn 😂

arieska
28. mar 2025

tento návod sa ti asi nebude páčiť...ale u nás pomohla výmena partnera. 😅 Manžel mal 2 dcéry z prvého manželstva, takže ma psychicky pripravoval na to, že to bude určite baba keď som bola tehotná a bol to chlapec a aj druhého máme chlapca. A poznám ešte jeden pár kde to takto mali 😂

olga_hurajova
autor
28. mar 2025

Srandičky o tom, že do toho treba zapojiť poštára, kuriéra, elektrikára a neviem koho ešte sú u nás bežné... :D
Baby som rada, že niektoré chápete že je to humor a opakujem že naše baby by sme nevymenili za nič na svete. Rovnaké by to bolo, keby sme malii 19 chlapcov tak by naši manželia určite súťažili o to, kto bude mať dievčatko. Predsa len pravdepodobnosť že sa toto stane 19x po sebe je 0,00019% čo je sakra málo. Preto som tu chcela skôr rozprúdiť debatu o tom, kto ste počuli o akých najšialenejších veciach ktoré sa hovoria ako zaručený recept na počatie potomka mužského pohlavia. Samozrejme manžel pravidelne robí/robil spermogram každému z partie a každému tam pláva aj X aj Y chromozóm... preto je to také funny.
Včera manžel po ceste domov z babyshower hovoril o tom, že či neskúsime to 4 dieťa, že to cíti na chlapca. Večer keď išiel za mnou do postele začal mi po ceste ukazovať svaly, akože sa rozcvičovať a sa ma pýta či mám plodné dni že dnes to naozaj cíti na chlapca... :D takýto funny život mám ja s ním

misicka31
28. mar 2025

To je daň za búrlivú ,,mladosť" dávajte bacha na dievčatá 😀

skusihu
28. mar 2025

@olga_hurajova viem o jednej rodine, kde mali iba chlapcov už viac generácií za sebou. Potom si dala jedna pani z tej rodiny vypočítať dievčatko Jonášovou metódou. A majú dievčatko. Zlomili kliatbu 🙂 Ale či to bola náhoda alebo vážne pomohol výpočet, netuším.

Strana
z2