icon

Manželova partia kamarátov

olga_hurajova
28. mar 2025

Ahojte. Manžel a jeho kamaráti s ktorými sa stretáva od dieťaťa sú asi prekliati. Je to partia 9 mužov, spoznali sa počas športovania v klube a zastali v kontakte aj napriek tomu, že niektorí mali viac a niektorí menej úspešnú športovú kariéru. Každému sa ale darilo rovnako v inej sfére života. Chlapci si to pekne užívali so ženami, keďže nemali núdzu o pozornosť. Keď sme niekde na spoločnej akcii a začnú spomínať, všetky partnerky nechápeme čo tí naši manželia vyvádzali. Bolo toho naozaj veľmi veľa a keby mi tie príbehy hovorí niekto, koho nepoznám tak poviem že sú určite všetky vymyslené.

Z celej partie 9 chlapcov, teraz už úspešných 35+ ročných solventných a stále dobre vyzerajúcich mužov je len jeden bez manželky - ten má svadbu tento rok. Všetko by sa zdalo pekné a ideálne že chalani si zažili dospievanie aké by si želal každý chalan, že je každý jeden úspešný, dobre vyzerajúci a zarábajúci tak aké prekliatie?

Baby v celej tejto partie gerojov sa nenarodil ani jeden CHLAPČEK, všetko máme baby 😂. Celkovo máme 19 detí a presne 19 dievčat. Včera na akcii sme sa dozvedeli pohlavie ďalšieho dieťatka a hádajte čo? Dievčatko samozrejme 😂

Zakaždým keď niekto plánuje ďalšie dieťa alebo už čaká dieťa (ale nevie ešte pohlavie) tak podpichuje všetkých v partii že teraz budem mať určite chlapca a konečne zruším kliatbu tejto partie a môj chlapček bude chodiť v noci potajme za vašimi dcérami ako my za našich mladých čias…

Včera mi manžel povedal, že by to chcel skúsiť ešte na 4. pokus, prosím poraďte “babské” rady ako počať chlapca?😂😂

Samozrejme to berte s rezervou, lubime naše baby, našich nezbedných manželov a nevymenila by som túto situáciu za nič na svete!

Strana
z2
jana_eyre_2
28. mar 2025

Sranda, lebo ja mám zase v okolí ľudí čo majú zväčša chlapcov a už dlhé roky vždy každý konštatuje že dievčat sa rodí menej.. dokonca aj v triedach mojich detí je vždy viac chlapcov ako dievčat..

Ja mám doma dvoch chlapcov a jedno dievča.. nerobila som nič špeciálne, len že chlapci pochádzajú z plánovaných tehotenstiev a dievča prišlo neočakávane o to viac potešilo..

pralinka25
28. mar 2025

ja len ze silno drzim palce chalanom co budu mat o vasich 19 bab zaujem. bude tazke prejst stenou 9 velmi dobre informovanych tatickov straziacich svoje dcery pred nastrahami sebe podobnych mladsich verzii 😀

tilly
28. mar 2025

@jana_eyre_2 presne. My zas máme skoro všetci chalanov. Pár dievčat

brendaa
28. mar 2025

@olga_hurajova no pozri môj nadriadený má deti s dvojročným vekovým rozdielom....
A to štyroch chlapcov a "až" piate a šieste sú dievčatá .... 🤩
Tiež si ho doberali v partii, keď pripíjali na narodenie štvrtého syna😁.... a moja spolužiačka zo strednej mala 4 staršie sestry😊

alenka58
28. mar 2025

krásna téma, spravila mi dobrú náladu

ketrint
28. mar 2025

@olga_hurajova to je krásny príspevok!! ☺️ Ďakujem Ti za taký milý, vtipný, oddychový, pohodový a príjemný text. Mega sranda cele, ja som sa pobavila 👌🏻🤣

Inak u nás (v malom meste) boli jeden manželský pár, extra pobozny, a mali 10 deti. Pán chcel mať povodne 12 apoštolov (áno, aj im tak dávali mena podľa nich 🙈), ale teda po 9 chalanoch bolo 10te dievča. To bola naša rovesníčka, takže ich sme poznali aj osobne… A ešte sa aj extrémne na seba podobali všetci ti chalani 😅

Som dávno odsťahovana a veru si tak priebežne sem tam na nich aj pomyslím, že by ma zaujímalo ako fungujú dnes, či ešte tak držia spolu, alebo sa tiež rozliezli po svete…

olga_hurajova
autor
28. mar 2025

@pralinka25 no to tu máme v jemnej miere už dnes. Naša najstaršia priniesla zo škôlky prsten, že budú mať s Miškom svadbu… tatinko si ju hneď posadil s tým, že nech zabudne že ona je iba jeho a na Miška má hneď zabudnúť. Samozrejme si to nenechala a doťahovali sa cely deň. Večer ale ako manželík uspával som počula z vysielačky ako mu dcéra hovorí že neboj ocik, ja budem vždy ľúbiť iba teba a miškovi ten prsteň vrátim. Musíš mi ale aj ty nejaký doniesť aby som mala čo nosiť 😂

pralinka25
28. mar 2025

@olga_hurajova 😀
zbrojaky uz hadam maju vsetci. ak nie najvyssi cas zacat. 😝

olga_hurajova
autor
28. mar 2025

@pralinka25 áno, poľujú skoro všetci tak skoro kazdy si doma niečo nájde 😂

pralinka25
28. mar 2025

@olga_hurajova au 😂

mariaa79
29. mar 2025

S mojou babkou som raz bola u jej brata v Čechách pred takmer 40 rokmi a tí mali 16 detí z toho 15 chlapcov a jednu dievku Lenu.

aurora33
29. mar 2025

@olga_hurajova ja mám zmysel pre humor, ale mne celý tento príspevok príde trapny. Taký nasilu vtipný, pričom vlastne ide len o bandu bývalých kurevnikov 😃😂.
Aj tie použité slova, také akože ňuňu že chalani, baby, tatino…
A ešte tie trapne vtipy s poštárom 🫣 😀

alguno
29. mar 2025

Konečne vtipný a príjemný príspevok, krásne napísaný. 👏❤

priscilla07
29. mar 2025

Asi by som takému čo bol zaletnikom v mladosti nikdy neverila..... Tiež má až zmrazilo pri čítaní o prekliati, kvôli narodeniu zdravých dievčat. Asi každý máme trocha iný zmysel pre humor.

cicinkova
29. mar 2025

@olga_hurajova autorka zaručený recept na počatie chlapca nieje ale keď som bola malá tak starenka hovorievala môjmu otcovi,že treba dať pod posteľ sekerku, keď chce chlapca a keď dievča tak šerblik. 😁😁😁😁 Ja som sa natom vždy smiala. Nás je osem súrodencov. Otec chcel chlapca a podarilo sa až na 5-krát a siedmi. Keby ho mama nestopla tak neviem koľko nás je.😆😆😆😆 Prajem vám ❤️ toho chlapca ja som tiež chcela ale mám tri dievčatá krásne a som vďačná že sú zdravé

mamocka
29. mar 2025

@olga_hurajova V rodine mojej švagrinej sú zasa sami chlapci a babka povedala,že ak raz máš fabriku na tanieriky,nemôžeš vyrábať pohariky.

maribell
29. mar 2025

@katarinaba tak to si robíš srandu 🫣😅. To s tým menom som totiž urobila aj ja a tiež mám troch chlapcov 😅. Možno je to naozaj "prekliatie" za prerušenie tradície 😅.

matab19
29. mar 2025

@olga_hurajova
@olga_hurajova Veľmi som sa pobavila 😁.Kým sme mali iba chlapcov(3),dostávali sme samé rady ako na dievčatko...Najúčinnejšia bola,že sa treba milovať pri otvorenom okne...aby vrabec uletel...pomohlo 😆

olga_hurajova
autor
29. mar 2025

@priscilla07 ja som toho názoru, že radšej sa vyblázniť v mladosti, zažiť všetky veci po čom túžiš a potom je menšia pravdepodobnosť že si budeš chcieť niečo dokazovať ako 40 alebo 50 ročný pán v rokoch keď si uvedomíš že si nezažil tamto ani hento… v manželovej partii je 9/9 partnerkám lojálnych mužov, kde si ani jeden nič nepotreboval dokazovať (zatiaľ).
Každý máme na to iný názor a ja ho nikomu neberiem.

katarinaba
29. mar 2025

@maribell 🤣🤣🤣

aurora33
29. mar 2025

@olga_hurajova s tým posledným tvrdením veľmi nesuhlasim. Sú chlapi, ktorí boli hovada aj v mladosti a sú takí stále. Že si neustále niečo dokazujú.

romiada
29. mar 2025

@olga_hurajova milý príspevok. Konečne niečo na odļľahčenie. Nie je nič lepsie pre decká ako takto byť v partii. Máte takú svoju bublinu. Vaši chlapi, vaše decká aj vy ako manželky ak Ste si sadli . Úprimne. Božechráň nech nenapadne niekoho začať s rozvodom, lebo to sa šíri ako lavína. Čo sa týka receptu na chlapca ,tak ja som počula ,že chlapci sa rodia viac keď chlap túži viac po žene ako žena po mužovi (v čase sexu myslím). Ale ber to s humorom. To mojho uja žene ovedal po troch chalanoch ich kamarat: Milka,zas si toho svojho nechcela!?

margotka17
29. mar 2025

@olga_hurajova heh, že požehnaný medzi ženami 👍🫣

margotka17
29. mar 2025

@olga_hurajova no potom nám napíš, či budete zapletat vrkociky 🫣

priscilla07
30. mar 2025

@olga_hurajova len že to tak nefunguje....

mandzula
30. mar 2025

Aj tu z niektorych reakcii vidno, ze ludia pre svoj zivot potrebuju dramu, konflikty, problemy a ked nevyplynu z prispevku autora, tak si ich silou-mocou najdu (prekliatie bububu, chlapi zaletnici blablabla, dievcata nevdacnost...).
Autorka, je to mile, musi z toho vznikat kopa komickych situacii. A to, ze mate super partiu, je na nezaplatenie.🙂

rybicka74
30. mar 2025

@olga_hurajova tak ja som sa naozaj pobavila a tiež moc nemusím negativistov 😃. Je to milé a v dnešnej dobe si človek rád prečíta a podporí skvele fungujúce vzťahy a želám, nech vám to celej partii vydrží veeeľmi, veľmi dlho. A teraz nechcem vyrývať, ale mne sa dnes,teda mojej dcére, narodil chlapček 😍. A keďže staršie majú dievčatko, majú radosť. Takže želám všetkým pozitívcom 😂 krásny deň 👍

evansova
31. mar 2025

Pri citani som si spomenula na pribeh z obce, kde sme kedysi žili. Skvela murarska partia, odpracovali smenu a sli pomahat kolegovi pri stavbe domu. Vsetci mali domy okrem jedneho. Byvali v klasickom dlhom sedliackom dome,stavať nechcel, "nemal komu,,", lebo mal styri dcery a syn nikde. Ale snazil sa a čakali piate dieta. A zazrak, konecne syn!
Kym sa manzelka vratila z porodnice, predok domu bol zburany, rodina prestahovana do hospodarskej casti budovy, do konca leta sa nasťahovali do fungl nového domu.
Aj teraz sa usmievam pri tej spomienke, co uz, syn je syn...

olga_hurajova
autor
29. okt 2025

Ahojte. Ktorá si pamätáte ešte túto tému dlžím Vám trošku update…
Za cca tri mesiace by mal do partie pribudnúť prvý chlapček! Neviete si predstaviť akú radosť majú naše dievčatá. Už pár mesiacov nerozprávajú o ničom inom…
A ešte jedna zaujímavosť, zas som tehu aj ja🙈 pohlavie ešte nevieme

Strana
z2