Manželova pomoc doma mi pridáva prácu
Ahojte, máme 10 mesačnú dcérku, muž je živnostník, práce má vyše hlavy, robí cez víkend aj cez týžden aké každý pondelok je vynahradený pre nás, čiže ostáva s nami doma.
Ľúbim ho, ale strašne mi lezie na nervy keď je doma, to nie je ani pomoc ale skôr mi dá viac roboty ako keď som s dcérou sama. Je to normálne? Pritom snaží sa mi pomôcť ale aj keď pomôže tak to za ním ešte musím urobiť lebo jedno urobí, druhé pokazí
@ketrint presne toto, toto je to čo mám namysli, robí niečo a nedorobi dokonca, tak ako aj s prebaľovanim, väčšinu na pol robí, nedotiahne to 😁 ale ostatné ženy tu už robia z toho niečo ako že tam už nie je láska a podobne
Ach, zbytočne nafúknutie tejto témy 😊
Láska tam je, každý deň príde domov
@anonym_autor skus teda mysliet na ten pondelok dopredu, a ber to ako vasu nedelu :D nerob vtedy bezne veci, vykasli sa na vsetko ine, a urobte si volny den, alebo robte veci co inak nerobis. Popraces v utorok :DD
@anonym_autor ano, je to normalne. Ty uz mas s malou urobeny rezim, ked musis byt cely den doma s nou. Mas uz system a on Ti to vsetko naburava, hoci chce pomoct. Ja som to pri 3 detoch zazila. Neries to, ze nieco urobi zle. Bud rada, ze chce byt ten 1 den s vami a urobte si ho hoci volnejsi, uzite si ho, ked s pracou nepomoze. Nie je nauceny, nevie ako fungujete, pre muzov to je iny svet. Aspon pre mojho je lahsie robit okolo vonku ako sa mal postarat o male dieta. Ale vonku s nim hadam vie ist, ci sa pohrat kym si nieco porobis. Ja som to riesila vacsinou takto...dala som mu maleho nech sa mu venuje a ja som si robila, co mi bolo treba.
Kedysi som chodila a prerabala snad vsetko co muz doma spravil.dnes uz to nerobim.ako spravi tak bude ak navari a sporak osatne nie uplne vyumyvany.pocka do dalsieho mojho varenia a potom si ho spravim poriadne rovnako s vysavanim ked povysava obyvacku ale vynecha pod gaucom nejdem za nim.jednoducho to necham tak a potom dalsi krat si to zase spravim poriadne. Takto je aspon nieco urobene nemam toho tak vela a doma klud. Aj deti preziju ze maju vrch zo zltej supravy a spodok z ruzovej. Su to vlastne uplne blbosti ktore ma niekedy vytacali a teraz sa len usmejem.
@saxana000 nachystala som 4r a 2r rifle, nech ich manzel oblecie, kym obleciem najmensieho. 4r napchal do rifli pre 2r...ze nejake tesne su mu 🤣🤣🤣

Kedysi som chodila a prerabala snad vsetko co muz doma spravil.dnes uz to nerobim.ako spravi tak bude ak navari a sporak osatne nie uplne vyumyvany.pocka do dalsieho mojho varenia a potom si ho spravim poriadne rovnako s vysavanim ked povysava obyvacku ale vynecha pod gaucom nejdem za nim.jednoducho to necham tak a potom dalsi krat si to zase spravim poriadne. Takto je aspon nieco urobene nemam toho tak vela a doma klud. Aj deti preziju ze maju vrch zo zltej supravy a spodok z ruzovej. Su to vlastne uplne blbosti ktore ma niekedy vytacali a teraz sa len usmejem.