icon

Manželova reakcia na nájdenú brošňu

16. mar 2025

Mám teóriu a rada si vypočujem či máte takú skúsenosť. S dcérou sme našli brošnu,na ktorú som poznamenala keďže nikoho nie je. Že Boh vie čo mal náš ocino za ženskú návštevu. Pre mňa sranda. On sa neskutočne vytočil aj za nadával. Myslite,že je možné že som udrela na nôtu a je to možné? Brošňu má od Babky ale nepamätala si😉. Mám teraz chrobáka v hlave.

Strana
z2
biba_18
16. mar 2025

no ... divné ...

patka06
16. mar 2025

Nezdá sa mi to vtipné.
Tiež by som sa urazila, keby ma takto niekto obvinil pred dieťaťom.

jaond19
16. mar 2025

Sranda? Ohromne sa muz teda bavil. Urazila si jeho čestnosť. Keby on prisiel domov a tebe nahodou nasiel v kabelke daco panske (nic ma momentalne nenapada) a splechne do eteru "no s kymze sa nasa mamina dnes zvŕtala"?? No ja blbe narazky ozaj neznesiem a reagujem podrazdene. To znamena ze som podozriva a chodim poza muzov chrbat trtosit?

matkahelka
16. mar 2025

Z tvojej strany to bolo trapne a detinske. Chlap reagoval uplne normalne.

liv1
16. mar 2025

Na toto sa moze nastvat len niekto, kto ma za usami. Kto nema, zasmeje sa a povie napriklad, ze jasne, pred chvilou odisla 😃

nin12345
16. mar 2025

Podla mna sa nahneval pravom pretoze pred dietatom si robit aj ked len srandu z otcovej nevery je trapne a dehonestujuce. Nemusel zas nadavat to mi pride trosku cez ale chapem ze sa nahneval mna by to nahnevalo tiez pred detmi..

mariska1989
16. mar 2025

@liv1 takto sa provokujeme s chlapom keď voláme že teraz nemôžem volať sused je u nás. Alebo mu zdvihnem teraz nevolaj manžel je doma 🤣 a on to isté samozrejme alebo nájdem svoj vlas v jeho aute a že koho je a on taky no susedu som viezol

mariska1989
16. mar 2025

Tak chudák dotklo sa ho to no. Ty si to v srande on to bral vážne a ako urážku

vroni
16. mar 2025

Toto môže byť vtipné, keď sa dotahujete vy dvaja a máte rovnaký druh humoru. Pred treťou osobou je to skôr trápne a keď je tou osobou dieta, tak sa to mení na cistu stupidnost. Takze nie, nebolo to vtipné, bolo to len sprosté a urážajuce.

enmery
16. mar 2025

Nikdy netahaj deti do vzťahu ty a manžel. Nikdy s ničím. Neviem, aká si žena a ako ma niečo na tanieri, ale takéto blbosti trepnut pri dieťati nie je ok-pretože ono vníma dynamiku vzťahu inak ako dospelý. Ani nepoznáme jeho temperament. Ale celkovo, kvôli jednej brošne si asi niečo také nezaprel. Nedôveruje mu už dlhsie-možno aj nevedome a nevieš o tom.

lenja123
16. mar 2025

Zbytočne tu budeš čítať názory iných žien. Niečo iné ti napíšu niektoré, ktoré majú doma "suchára" a niečo celkom iné tie, ktoré majú doma "veselú" kopu, ktorá nepokazí žiadnu srandu. Ale ani jedna nepoznáme tvojho manžela. Len ty vieš, či je to u neho bežná reakcia, alebo za tým hľadať niečo iné.

1sally12
17. mar 2025

Takže ty si vedela že brošňa je od babky ale napriek tomu si toto povedala?🤦‍♀️

dadka1997
17. mar 2025

Aj ked to bola sranda, dceru si nemala od toho zaťahovať a mala si si to v súkromí vybať s mužom...

Ale nechapem poznámke brošnu ma od babky ale nepamätala si

titla
17. mar 2025

Moj muz zvykne mat podobne blbe pripomienky a mysli si aky je vtipny. No nie je. Je ine, ked sa dotahujeme len my dvaja za zavretymi dverami a ked podobnu "perlu" tresne pred 5 rocnym synom, ktory ho berie doslova a potom to opakuje.

veronka1996
17. mar 2025

Určite má milenku, trafená hus zagágala. Jednoznačne rozvod, niet inej cesty.

renata1405
17. mar 2025
negymama
17. mar 2025

tak su vselijaki ludia, niekto sa zasmeje, niekto hlboko urazi. muz je asi ten druhy pripad. Brosna moze byt ozaj od babky. Kto dnes nosi brosne?

negymama
17. mar 2025

@titla no moj svagor bol vzdy taky vtipny, raz som mala muza na dlhsej sluzobke, par mesiacov ale raz dostal "opustak" 😉 a na navsteve mi nutili alkohol, tak som povedala, ze som tehotna. a svagor , ci muz o tom vie?" akoze haha , pocas sluzobky som ho podviedla..

maryetta
17. mar 2025

Aj sranda ma svoje hranice.
Toto by som skor brala ako umyselne ponizenie... a chlapi to beru ozaj osobne.

negymama
17. mar 2025

a hlavne autorka, nikdy tento typ "srandy" nehovor pred dietatom.

iwesska
17. mar 2025

Ja ked takto zazartujem o inej zene pred muzom,tak je tiez hned dotknuty,lebo on by to fakt v zivote nespravil. Ano,hovorim nikdy,pretoze ho poznam lepsie ako on seba.

anketkarka
17. mar 2025

Pred dieťaťom je toto cez hranice. Možno nadával preto, že také hovoríš pred dieťaťom a Ty si domyslíš blbosti. Ukážková manželka a matka. Iste je rád, že Ťa má. Ani by som sa nečudovala, keby si niekoho ku tej brošni za Teba našiel.

mantilka
17. mar 2025

Mohol sa uraziť, takéto povedať pred dieťaťom...
Nenamyslaj si, ale skôr ospravedln.

autor
17. mar 2025

Ďakujem dievčatá. Včera som uvažovala inak ako dnes. Akurát má zaráža že prečo sa angazujete tie ktoré nezažili. Dík

autor
17. mar 2025

Môžte to zmazať

zanka777
17. mar 2025

Tak urazila si ho pred vlastnou dcérou tak čo si čakala?že ti poďakuje.... Aj keď si to akože myslela zo "srandy" bolo to dobré podpichnutie a ešte pred dcérou....

galinotchka
18. mar 2025

@negymama Ja nosím brošne. 🙂

maury
18. mar 2025

@autorka zmazať môžeš ty príspevok. A mne to tiež neprišlo v pohode pred malým dieťaťom. Môj otec takto reagoval posmešne smerom k svojej manželke - k mojej mame pred cudzími ľuďmi a bolo to skutočne trápne. A pritom na jeho adresu nemohol nikto z rodinných príslušníkov nič povedať, mal z toho nervy a dokázal sa vytočiť do nepríčetna. Takže pokiaľ takéto označovanie tebe nevadí, tak chápem, že to inak vnímaš. Ak by to tebe vadilo, tak by to bolo úplne stupídne, keby si to robila druhému.

zuzana76
18. mar 2025

chlap reagoval normalne, aj mna by vytocilo, keby manzel vravel pred detmi, ze som niekoho mala doma, totalne neuctive z tvojej strany

kvietok1233
18. mar 2025

Podľa mňa sa hnevá na to, že si to zapotila pred dieťaťom. Nečudujem sa mu. A kto vie čo si teraz myslí dcéra .

Strana
z2