Manželova zrada: Ako mu odpustiť neveru?
Ahojte potrebujem to zo seba dostať ….Začnem asi s tým že s manželom sme posledných pár mesiacov nemali často sex a dozvedela som sa že bol s kolegyňou po praci na večeru že sa to trochu zvrtlo, tvrdí mi že sex nebol pretože ona nechcela nakoľko je ženatý ale že to nevydržal a spravil jej orálny sex😢Som z toho zhrozená stale nato myslím a neviem ako mu to odpustiť poraďte prosim…
A čo robí on pre to, aby si mu odpustila? Aj to ľutuje? Aj sa snaží byť dobrým manželom a rodičom pre dieťa?
@unicornlady Ja som mu našla v mobile spravy ako jej vypisuje že je krasna že na ňu stale mysli a nech idu aspoň na kavu …Teraz ale sľúbil že sa to nebude opakovať že si aj nastaví smeny v praci tak aby ju nevidel…A ako otec je úžasný
@deniska009 lízať kolegyni onú, lebo to už nevydržal. 🤣Tak toto je už čo za úbožiaka. Podľa mňa s ňou mal normálne sex. A keď, je pravda, že ho odmietla, iba on slintal, že " nechaj ma aspoň ti ju vylizat", tak to je ešte horšie, ako klasika sex.
@anonym_64066e Presne. Je to 1000x horšie,akoby mu urobila fajku za pár eur nejaká chudera na výpadovke. Na túto kolegyňu musí byť solídne namotaný. Aj keby neklamal, tak je vlastne zaĺúbený a nadržaný a bude ju tak kvalitne lízať, kým mu jeho veličenstvo nedovolí zasunúť. Svoju ženu má za handru.
@unicornlady Ja som mu našla v mobile spravy ako jej vypisuje že je krasna že na ňu stale mysli a nech idu aspoň na kavu …Teraz ale sľúbil že sa to nebude opakovať že si aj nastaví smeny v praci tak aby ju nevidel…A ako otec je úžasný
@deniska009 No, máš muža pre ktorého neznamenáš nič. Si už len inventár , zariadenie jeho fungujúcej domácnosti. Chápem prečo neodídeš. Si závislá od jeho peňazí. Na dobrého otca to tu nehraj. Keby bol dobrý otec, tak sa venuje žene deťom a nevylizuje kolegyniam šušky. Nič sa nezmení,len si dá nabudúce viac pozor. Možno ani to nie. Až takto môže byť žena naivná ako ty?
@jblheart Nechcem sa ho zastavať určite urobil chybu ale zase priznavám že posledné mesiace sme sa milovali minimálne a to kvôli mne ..
@deniska009 Sprosto ale rovno sa ťa opýtam: Také čosi ako Janka a Danka -dve kamošky nemá?
Úžasný otec? Tak sa ho spýtaj, či jeho zať bude môcť mať orálny sex a jeho/vaša dcéra s tým bude spokojná.
Nechutný chlap a nechutná žena. Ak veľmi chceš pravdu, opýtaj sa jej-sex nie, ale orál áno?
@deniska009 Však musíš sama vidieť či to čo spravil aj úprimne ľutuje alebo nie. Každopádne už to čo píšeš, že máte hypotéku a dieťa a že samú seba obviňuješ z jeho nevery neveští nič dobré pre teba do budúcnosti. Nabudúce keď ťa podvedie tak si povie že aj tak je to tvoja chyba a kam by si sa aj podela bez neho. Treba uznať že on s tebou vyhral Bingo... Chcelo by to viac sebaúcty. Je to však tvoj život a tvoje rozhodnutia... hádam sa rozhodneš správne.
@jblheart Neobviňujem sa ale vždy sú na vine dvaja a odkedy sa nám narodila dcérka sme sa milovali tak 2-3 krat do mesiaca takze preto sa to stalo že mu to chýbalo😔Slubil že sa to nebude opakovať
Dzizs, keby aspon poriadne klamal a zatlkal, toto je iny amater. Ber to tak, ze dcerka je mala, nemusis jej nic moc vysvetlovat, si este mlada a zivot mas pred sebou. Jeho ani nejdem komentovat, nestoji ani za jedinu tvoju myslienku. Milujuci muz toto proste nerobi.
@jblheart Neobviňujem sa ale vždy sú na vine dvaja a odkedy sa nám narodila dcérka sme sa milovali tak 2-3 krat do mesiaca takze preto sa to stalo že mu to chýbalo😔Slubil že sa to nebude opakovať
@deniska009 Však má dve zdravé ruky a konieckoncov, tým, že urobil dobre kolegyni,on si neulavil.Porozmyslaj trochu.Napätie,ktoré vzniká zo sexuálnej abstinencie mohol uvoľniť inak.Takto ho neuvoľnil, len uspokojil cudziu ženskú, riskujúc stratu dôvery partnerky a aj rôzne zdr.problemy.Keby si zaplatil profesionálku v lepšom podniku,riskoval by menej
To je co za pizdovinu ze ona sa nechala len vylizovat a sex nebol? To si mu zozrala ? Mi nevrav ze ano ! Kazdopadne nech je co chce, je to nechutne 🤢. Nedotkla by som sa ho
Vies sa postarat ale o seba a dieta ?
Bud je toto vymyslena tema, alebo si strasne, ale strasne, sprosta. Precitaj si este raz po sebe co si pisala, a ak ti to ani druhy krat nedojde, tak je mi ta luto.. a vlastne ani nie. Tvojmu muzovi si vydlazdila cestu k dalsim neveram. Za mna je to spekulant. Cize v podstate pises, ze kedze ste mali sex len raz za mesiac, tak mu schvalujes neveru a je to ok, chudacik nech si aspon inde uzije.. Boze, daj jej rozum.
@deniska009 Toto nemôže byť pravda čo píšeš. S týmto by sa snáď priemerne inteligentný človek ani nechválil . A pri predstave,že by mi chcel dať pusu ,keď orálne uspokojil cudziu ženu, by som sa asi povracala. Fuj.
A ty si tak naivna a veríš mu to?
Aj keby to nahodou bola pravda, tak je to omnoho intímnejšie a závažnejšie ako jednorazovka alebo normálny sex.
To vypisovanie k tomu, komplimenty, veď on je zamilovaný ako pubiš a teba nevníma, ju si predstavuje, ona mu ide hlavou
Nuž, skús mu odpustiť, ako myslíš, ale teda ja ta obdivujem.Pred očami by som to mala a dat mu pusu, alebo vašej malej, povracala by som sa
a potom prisiel domov a pobozkal vas obe. s takou hubou. no krasne. fakt.
a 2-3x do mesiaca zas nie je uplna sahara. co on spravil preto aby ta navnadil castejsie? bol tym chlapom na ktoreho by si mala chut? ked si na neho chut nemala asi bola chyba aj v nom nie len v tebe.
otcom uzasnym moze byt aj potom. ale vsak je to tvoj zivot. vsetko sa da. aj odpustit aj opustit.
Bud je toto vymyslena tema, alebo si strasne, ale strasne, sprosta. Precitaj si este raz po sebe co si pisala, a ak ti to ani druhy krat nedojde, tak je mi ta luto.. a vlastne ani nie. Tvojmu muzovi si vydlazdila cestu k dalsim neveram. Za mna je to spekulant. Cize v podstate pises, ze kedze ste mali sex len raz za mesiac, tak mu schvalujes neveru a je to ok, chudacik nech si aspon inde uzije.. Boze, daj jej rozum.
@ivanakal Dala by som všetko zato keby to bolo vymyslené preto to pišem anonymne na tejto stránke potrebujem to zo seba dostať keby sa s tym zdôverim kamoške asi sa prepadnem od hanby …A pocula som o vela prípadoch ako pary prekonali neveru a keby spolu nemáme dcérku už davno ho vyhodim z domu
@lizatko1009 Za CSSR bola nevera ovela castejsia a rozvodovost ovela vyssia. Dnes to nieje ziadna katastrifa rozdiel je iba v tom ze sa to omnoho tazsie skryva.
@martinmmartin za komunistov ani rozvod nebol takmer na počkanie. Kedysi rozvod trval aj dva roky, v súčasnosti ťa rozvedú na prvom pojednávaní - neraz za 20 minút.
@martinmmartin za komunistov ani rozvod nebol takmer na počkanie. Kedysi rozvod trval aj dva roky, v súčasnosti ťa rozvedú na prvom pojednávaní - neraz za 20 minút.
@anonym_10dca9 bolo ale ovela viac (%) rozvedenych manzelstiev ako dnes
@ivanakal Dala by som všetko zato keby to bolo vymyslené preto to pišem anonymne na tejto stránke potrebujem to zo seba dostať keby sa s tym zdôverim kamoške asi sa prepadnem od hanby …A pocula som o vela prípadoch ako pary prekonali neveru a keby spolu nemáme dcérku už davno ho vyhodim z domu
@deniska009 páry môžu prekonať neveru len keď si prestanú klamať a chcú to zachrániť obaja. Snaží sa ťa vôbec presvedčiť, že si pre neho dôležitá? Okrem planych sľubov?
Ty si tak sprosta,ze to nemoze byt pravda. Ze mu veris tieto jeho bajky, hlavne je uzasny otec, fantasticky a mate spolu hypoteku. Jasne, on len tak vylizuje kolegynu, mozno jednu, mozno viacere a caka na to, kym bude moct zasunut. Zadarmo. A ver tomu, ze on to bude robit stale a tvarit sa ako posledny chudacik, na ktoreho vlastne ta kolegyna skocila a on sa nevedel branit, on to nechcel, to ona. Sama sa vyzliekla a skocila mu vaginou a klitorisom na jazyk a on nemohol nic, lebo to ona. A este jej vypisuje, ako ju chce. Tak toto je uz fakt bezhranicna tupota.
Fuj dpc. A to mu na tie hnusné ústa ešte chces dať niekedy pusu? Plánoval to, darmo sa teraz kaja. Vedome ťa podviedol.
@deniska009 ocividne sľuby dodržiavať nevie... co ti sľuboval, ked si ta bral za manželku???? Nie náhodou vernosť?????????????? A teraz ti ju sľubuje znova🤦♀️ a potom znova a znova, lebo aj dieta bude vacsie a plakalo by za ockom, tak radsej mu to este odpustis.
Kto raz podvedie, málokedy nepovedie znova.
Ty si tak sprosta,ze to nemoze byt pravda. Ze mu veris tieto jeho bajky, hlavne je uzasny otec, fantasticky a mate spolu hypoteku. Jasne, on len tak vylizuje kolegynu, mozno jednu, mozno viacere a caka na to, kym bude moct zasunut. Zadarmo. A ver tomu, ze on to bude robit stale a tvarit sa ako posledny chudacik, na ktoreho vlastne ta kolegyna skocila a on sa nevedel branit, on to nechcel, to ona. Sama sa vyzliekla a skocila mu vaginou a klitorisom na jazyk a on nemohol nic, lebo to ona. A este jej vypisuje, ako ju chce. Tak toto je uz fakt bezhranicna tupota.
@anonym_54f471 Ja dúfam, že je to vymyslené, lebo takto stupídna žena snáď ani nemôže byť. To, že toleruje kvôli prachom a vlastnej neschopnosti sa uživiť neveru by som dokázala pochopiť. Ale tváriť sa, že mu to akože ide odpustiť, lebo dobrý otec. Figu dobrý otec a trtkal iba 3x za mesiac chudáčik utrápený, Je to len dobrý oje.ávač a prachy jej nesmrdia, tak sa hrá na naivnú husičku a na zachraňvanie rodiny. Trápna celá.
@deniska009 čiže si ho konfrontovala. Je ti dúfam jasné, že toto nebolo prvý x čo ťa podviedol? Ty si si to ale len teraz všimla.
A nie neprestane s tým. Dajú si chvíľočku pauzu a potom ju bude prasit ďalej. Prepáč za takú nálož, ale veľmi si naivná.
Podľa tvojich komentov ale vidím že to vlastne považuješ aj za tvoju chybu, čo je úplne že zle. V podstate si mu už odpustila. A preto teraz začne pre teba jedno veľké peklo plne neistoty a úzkosti.
Nezávidím ti to. Kamkoľvek pojde, ho budeš podozrievať a trpieť. Nasilu budeš mať s ním sex, len aby nešiel k inej.
Ja som takéhoto debila opustila rozviedla sa. S dvomi ja deťmi som odišla počas rodičovskej. Stačila mi jedna nevera.
Zeny prečo zo seba necháte handry robiť.
@deniska009 čiže si ho konfrontovala. Je ti dúfam jasné, že toto nebolo prvý x čo ťa podviedol? Ty si si to ale len teraz všimla.
A nie neprestane s tým. Dajú si chvíľočku pauzu a potom ju bude prasit ďalej. Prepáč za takú nálož, ale veľmi si naivná.
Podľa tvojich komentov ale vidím že to vlastne považuješ aj za tvoju chybu, čo je úplne že zle. V podstate si mu už odpustila. A preto teraz začne pre teba jedno veľké peklo plne neistoty a úzkosti.
Nezávidím ti to. Kamkoľvek pojde, ho budeš podozrievať a trpieť. Nasilu budeš mať s ním sex, len aby nešiel k inej.
Ja som takéhoto debila opustila rozviedla sa. S dvomi ja deťmi som odišla počas rodičovskej. Stačila mi jedna nevera.
Zeny prečo zo seba necháte handry robiť.
@anonym_7516a0 nebude prva ani posledna ktora ostane s manzelom, lebo ej alernativa je zivot v chudobe a pocitanie kazdeho eura.
@anonym_7516a0 nebude prva ani posledna ktora ostane s manzelom, lebo ej alernativa je zivot v chudobe a pocitanie kazdeho eura.
@anonym_64e7a1 Jasné, že je to dnes bežné . Ale načo to tu potom píše? chce si potvrdiť, že to bolo preto, že mali sex len 3x za mesiac a je vlastne dobrý otec a sľúbil, že už nebude zamilované sms písať kolegyni a ani vagínu jej už nevylíže? Je pochopiteľné, nevie sa o seba postarať, dobre jej je, len za takúto naivitu iné ako výsmech snáď nečakala. Ak chce tolerovať, môže. Je to len jej voľba.
@deniska009 neodpustit. Pre mna osobne je ten oral este horší ako samotny sex. Fuj, dovracala by som sa keby si s tou papulou ku mne lahol do postele. Okrem toho je to úplný uboziak, s tou kolegyňou sa k sebe presne hodia. Tak ona mu nedá lebo je ženatý ale kundu vylizat si nechá 🙈 fakt mi je zle z tvojho muža, z nej a aj z teba popravde, ze vobec rozmýšľas ako mu odpustiť. Vies, ze raz sa najde taka co mu dá sa nielen vylizat....
@deniska009 neodpustit. Pre mna osobne je ten oral este horší ako samotny sex. Fuj, dovracala by som sa keby si s tou papulou ku mne lahol do postele. Okrem toho je to úplný uboziak, s tou kolegyňou sa k sebe presne hodia. Tak ona mu nedá lebo je ženatý ale kundu vylizat si nechá 🙈 fakt mi je zle z tvojho muža, z nej a aj z teba popravde, ze vobec rozmýšľas ako mu odpustiť. Vies, ze raz sa najde taka co mu dá sa nielen vylizat....
@anonym_a41f99 Podľa mňa tá kolegyňa nebola prvá ani posledná a navyše ju riadne vyprášil. To povedal prijateľnú verziu doma, aby ju uspokojil a myslel si že bude dobre, lebo iba zásun je nevera podľa neho. No charakter. Otec roka dpc.
@deniska009 ja si myslím, že sex 2-3x za mesiac ste mali preto, lebo už behal niekam inam.
A že iba orál? To si fakt naivná.
Ty si nedáš povedať, chceš počuť od nás, aby si mu odpustila.Mne by sa v tej chvíli zhnusil.
To si zase ty ? S tou logikou "aj vy to tak mate, ze muz trtka vsetko okolo" ?
Ked si naladena na "ako mu odpustit", tak ta bude dalej podvadzat. Tvoja volba.

Čiže on bude vylizovať pekáče kolegyniam a ty ho budeš ospravedlňovať? Má dve zdravé ruky, mohol si ho doma vyhoniť aj 5x denne. Toto je pre mňa absolútna stopka a nepokračovala by som ďalej, ani kedy som mala 4 deti a nemala kde bývať. Vážim si samú seba.