icon

Manželove darčeky cudzím ženám

22. nov 2025

Ahojte baby,aky mate nazor na toto. Manzel chodi roky kazdu sobotu do jednych potravin. Poznaju ho tam vsetky predavacky,komunikuje s nimi. Jedna co je pri chlebe,sportovkyna ako manzel mu sem tam doniesla nejaku cokoladu,magnetku z pretekov, teraz mal meniny a povedala mu ze ma nieco pre neho. My sme boli na dovolenke vTatrach kde jej na oplatku kupil privesok tatry. Kedze bolo len srdiecko s napisom tak kupil to. Ja som si vybrala stvorlistok. Tam napis nebol. Doma som mu povedala ze sa mi to nepaci a ze aby si to ona nejak nevysvetlovala. Tak mi dal na vyber ci chcem to srdiecko ja alebo ten stvorlistok.som mu povedala ze ci sa mu to zda vhodne aby predavacke doniesol suvenir. Urazil sa. A este som mu povedala ze ak donesie darcek k narodeninam nech mi ho ani neukazuje lebo ho smarim do kosa.Aky mate na to nazor.Dakujem

anonym_bf7b32
22. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_bf7b32 asi tak.ja som mu povedala ze je to kravina kupovat ale on je tazka povaha ked si nieco zaumieni.A ano za tie roky ho poznam takze viem akomto mysli a ziadne sceny mu robit nemienim.

@anonym_autor zas až taká kravina to nie je. Bože co my sme sa nakupovali suvenírov na dovolenkách pre kadekoho. A bolo mi to jedno komu kupuje. Muža si poznám, sme spolu dlhé roky. To musíš aj ty vedieť či tam chodí pre ten chleba alebo to nie je len kvôli chlebu. Ja si myslím, že robíš z komára somára namiesto toho, aby si trošku začala normalnejsie rozmýšľať a ísť do obchodu napríklad s nim. Lebo ten tvoj názor i podrztaskach je trošku scestný

amdornik
22. nov 2025
@biba_18

@tatiana288 nám raz doniesol šef z dovolenky voľajaké suvenírové blbosti, medzi nimi srdiečka - bolo nás asi 5 žien - a on na to že nech si to nevysvetľujeme inak, len že proste vie že ženy majú srdiečka radšej ako medvedikov 😂 🤷‍♀️

@biba_18 veď keby to priniesol všetkým predavačkám, bolo by to pochopiteľnejšie, než keď to zvláča jedinej 😀 no a šéf voči zamestnankyniam a ešte žena o tom vedela - to je pohodička. tuto pánko mne pripadá tak trošku doma možno nedocenený, tak si to kompenzuje inde. (zatiaľ) si dávajú len darčeky 😀

biba_18
22. nov 2025

@amdornik ona ale jeho správanie voči slečne nezmení - a vlastne ani nevieme aký je medzi nimi vekový rozdiel, koľko má pánko rokov a ako zachovalý je 😏

autor
22. nov 2025

Zas ho poznam ze on to inc mysli len tam ide o nu.sceny robit nebudem na to som uz dost stara a nie som stihacka. A mozno som to prestrelila s tymi podrztaskami ...ale par veci si viem kupit aj sama a nemusim pre to chodit s nim.Moje kolegyne to maju takisto tak si myslim ze na tom nie je nic zle.Velke nakupzy robime samozrejme spolu

anonym_c01890
22. nov 2025

tak par x sa premoz a chod na ten nakup s nou ... ak s nou hodi rec sa zoznam a podakuj za darcek co dala manzelovi s usmevom ... a spytaj sa ci to jej manzelovi/priatelovi nevadi ked si dava s cudzim chlapom darceky ... zidne sceny nic .. s kludom anglicana

lucyluska
22. nov 2025

@anonym_autor išla by som ju vyp...ť nahlas do predajne a spraviť hanbu.
Som asertivna a ale na túto reakciu mám práve chuť.

anonym_bf7b32
22. nov 2025
@anonym_autor

Zas ho poznam ze on to inc mysli len tam ide o nu.sceny robit nebudem na to som uz dost stara a nie som stihacka. A mozno som to prestrelila s tymi podrztaskami ...ale par veci si viem kupit aj sama a nemusim pre to chodit s nim.Moje kolegyne to maju takisto tak si myslim ze na tom nie je nic zle.Velke nakupzy robime samozrejme spolu

@anonym_autor a aký mas teda problém, ked vieš aký je? Však keď máš s tým problém, tak chodievaj s nim tie soboty pre chlieb. Alebo robte veľké nákupy spolu v inom obchode v sobotu. Ja nechápem čo riešiš. Nič sa nedeje a toľko rôznych možností máš , aby si to zmenila. Fakt 30 rokov si s ním a takúto blbosť riešiš a nevieš si tak jednoducho poradiť

tatiana288
22. nov 2025
@lucyluska

@lucyluska V tomto prípade by mala hanbu autorka a nie pani od chleba. To si má ukočírovať muž. Len som si predstavila ako na ňu autorka medzi pečivom kričí a oblial ma pot studu.

anonym_bf7b32
22. nov 2025
@lucyluska

@lucyluska máš nejakého chlapa či si sama?

autor
22. nov 2025

Jasne ze nebudem nikomu robit sceny....pisala som si dcerou ..ona tiez ze vies aky je tatino zovialny.... jej sa to tiez nepaci,vie ze z jeho strany nic...ale aj sama napisala ze pani si to moze vysvetlovat inac...prave kvoli tomu som napisala...a zas moj muz nie je moj maje5ok aby som ho niekde nepustala...mozno moj vek a skusenosti za to hovoria...a vlastne jej on nikdy nic nedal,privesok ostal doma

sisi1837
22. nov 2025

Veľmi by mi to vadilo, netolerovala by som mu to. Nepríde mi to také nevinné, že je len "milý"...

senta_sofia
22. nov 2025

@anonym_autor podla mna si to pomenovala presne, on sa citi trapne, ze ona mu priniesla viackrat a on nie, tak teraz kupil, ale neuvedomuje si, ze ten symbol srdca si ona moze vysvetlit po svojom. Povedala si mu, ak jej to da, tak mozno sa potom sam vytresta, ked uvidi, ze po nom ide a bude mu 100x trapnejsie.

lucyluska
22. nov 2025
@tatiana288

@lucyluska V tomto prípade by mala hanbu autorka a nie pani od chleba. To si má ukočírovať muž. Len som si predstavila ako na ňu autorka medzi pečivom kričí a oblial ma pot studu.

@tatiana288
Som emocionálna momentálne a určite je moja rada zlá. Nepatrí sa to.

lucyluska
22. nov 2025
@anonym_bf7b32

@lucyluska máš nejakého chlapa či si sama?

@anonym_bf7b32
Ako ti bude táto informácia užitočná?

anonym_3963b9
22. nov 2025

Nepáčilo by sa mi to a s úsmevom by som jej tie darčeky vrátila.
Manželovi to lichotí, ale urazená máš byť ty, takto z teba zbytočne robí hlupaňu, pani od chleba po ňom ide určite a netreba nad tým zatvárať oči.
Super, že je práve nasratý, ak to bude riešiť povieš len, že pre nejakú magnetku nechceš doma peklo, tak si jej to vrátila a vybavené, nemusí jej byť už za nič zaviazaný

autor
22. nov 2025
@senta_sofia

@anonym_autor podla mna si to pomenovala presne, on sa citi trapne, ze ona mu priniesla viackrat a on nie, tak teraz kupil, ale neuvedomuje si, ze ten symbol srdca si ona moze vysvetlit po svojom. Povedala si mu, ak jej to da, tak mozno sa potom sam vytresta, ked uvidi, ze po nom ide a bude mu 100x trapnejsie.

@senta_sofia hej takto si to myslim aj ja. Nezobral ho uz tam bol. Ale je nafucany ze nebolo po jeho.😀

sisa_s
22. nov 2025

A naco si zalozila temu? Muza obhajujes, ze "on je taky, on to tak nemysli", nic neplanujes urobit🤷 tak je vlastne vsetko v poriadku

autor
22. nov 2025
@sisa_s

A naco si zalozila temu? Muza obhajujes, ze "on je taky, on to tak nemysli", nic neplanujes urobit🤷 tak je vlastne vsetko v poriadku

@sisa_s zalozila som temu,ktora bola mimochodom neviem preco premenovana aby som zistila ci moja reakcia bola spravna alebo som len ziarliva zenska

muchotrafka298
22. nov 2025
@anonym_autor

@senta_sofia hej takto si to myslim aj ja. Nezobral ho uz tam bol. Ale je nafucany ze nebolo po jeho.😀

@anonym_autor nebolo po jeho? Co myslis, preco mu tak na tom zalezalo aby jej nieco dal? Len tak? Mozes ho poznat aj 100 rokov, vela chlapov mava bezne rozne krizy stredneho veku, ked im robi dobre pozornost inych zien. Otoc si to. Ty by si davala inemu chlapovi darceky a brala by si si od neho male pozornosti, keby si o neho nemala zaujem a jeho pozornost by Ti bola neprijemna? Ziadna zena nedava chlapovi darceky len tak a nevyhladava cielene jeho spolocnost, ked s nim nechce nic mat.

anonym_bf7b32
22. nov 2025
@lucyluska

@anonym_bf7b32
Ako ti bude táto informácia užitočná?

@lucyluska no ja ju aj viem. Len som sa chcela uistiť či som si dobre tipla na základe tvojho komentára

anonym_4432b2
22. nov 2025
@anonym_autor

@sisa_s zalozila som temu,ktora bola mimochodom neviem preco premenovana aby som zistila ci moja reakcia bola spravna alebo som len ziarliva zenska

@anonym_autor Že toto riesis po 30 rokoch.Za tie roky bolo x-situácii kde sa jeho žoviálnosť mnohokrat prejavila.Vies aky je, nezmeníš ho, ale môžeš zmeniť seba.Keby chcel davno ta podvedie a ty nebudeš ani len tušiť 😉bud rada, že to kupoval s tebou, vedela si o tom, mnoho inych muzov robi takéto veci za chrbtom zeny

anonym_bf7b32
22. nov 2025
@muchotrafka298

@anonym_autor nebolo po jeho? Co myslis, preco mu tak na tom zalezalo aby jej nieco dal? Len tak? Mozes ho poznat aj 100 rokov, vela chlapov mava bezne rozne krizy stredneho veku, ked im robi dobre pozornost inych zien. Otoc si to. Ty by si davala inemu chlapovi darceky a brala by si si od neho male pozornosti, keby si o neho nemala zaujem a jeho pozornost by Ti bola neprijemna? Ziadna zena nedava chlapovi darceky len tak a nevyhladava cielene jeho spolocnost, ked s nim nechce nic mat.

@muchotrafka298 prosím ta. Keby za tým naozaj niečo bolo, tak určite nekupuje niečo spolu s manželkou

muchotrafka298
22. nov 2025
@anonym_bf7b32

@muchotrafka298 prosím ta. Keby za tým naozaj niečo bolo, tak určite nekupuje niečo spolu s manželkou

@anonym_bf7b32 ja netvrdim, ze tam nieco je. Ale jednoducho nepokladam za spravne, ze si zenaty muz nieco berie od inej zeny a na oplatku jej kupuje tiez veci, o ktorej tu bolo pisane, ze ani nevie ako sa dotycna vola a nazyva ju "pani od chleba". Ja nie som ani moralistka, ani ziarliva furia, co za chlapom sliedi 24 hodin a som aj dost tolerantna, ale zivot ma naucil, ze nic sa nedeje len tak a treba sa mat pre istotu na pozore.

anonym_b81e1e
22. nov 2025
@anonym_bf017b

Ze pani od chleba😀

@anonym_bf017b aj tak sa to dá slušne nazvať. 😂 Ten isto vie aj jej meno aj kde býva...

hopsas
22. nov 2025

@anonym_autor ako prvé sa tam vyberiem na nákup s ním. Ruka v ruke. Nechám sa predavačke predstaviť. A potom ju pochválim za to ako pomáha MOJMU manželovi dobre nakúpiť a ako sme jej MY dvaja za to vďační. A že nabudúce jej po ňom pošlem papierik so zoznamom nákupným...len tak aby ich debata bola o tom čo JA potrebujem nakúpiť. A nie o niecom inom.

anonym_b81e1e
22. nov 2025

@anonym_autor Ináč autorka mala by si sa tej ,, pani od chleba,, aj nabudúce predstaviť keď tam pôjdeš sama že ty si jeho manželka

autor
22. nov 2025
@hopsas

@anonym_autor ako prvé sa tam vyberiem na nákup s ním. Ruka v ruke. Nechám sa predavačke predstaviť. A potom ju pochválim za to ako pomáha MOJMU manželovi dobre nakúpiť a ako sme jej MY dvaja za to vďační. A že nabudúce jej po ňom pošlem papierik so zoznamom nákupným...len tak aby ich debata bola o tom čo JA potrebujem nakúpiť. A nie o niecom inom.

@hopsas akoze toto by si fakt spravila.Takto sa ponizit?Za trapku by si bolaTy a nie ta dotycna...

autor
22. nov 2025
@anonym_b81e1e

@anonym_autor Ináč autorka mala by si sa tej ,, pani od chleba,, aj nabudúce predstaviť keď tam pôjdeš sama že ty si jeho manželka

@anonym_b81e1e v jednu minutu ma to aj napadlo ale potom by mi tam bolo trapne chodit😃

hopsas
22. nov 2025
@anonym_autor

@hopsas akoze toto by si fakt spravila.Takto sa ponizit?Za trapku by si bolaTy a nie ta dotycna...

@anonym_autor aké poníženie? Ty nechodíš na nákup s manželom? Lebo ja áno

maury
22. nov 2025

Pokiaľ by to bola jeho kolegyňa, že sa poznajú a spolu pracujú a prinesú si navzájom suvenír z dovolenky tak je to ok. Ale toto je divne nakoľko ju ani údajne nepozná . Ona si to môže skutočne vysvetliť inak. Tam bolo zaujímavé poznať jej pohľad. Pokiaľ by to bola ešte vaša dobrá známa, tak fajn.